ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο τελειώνει ο μήνας και θα δώσετε έμφαση σε οικογενειακά σας θέματα και σε ό,τι αφορά την επιχείρησή σας. Οι γεννημένοι το 1ο και 2ο δεκαήμερο πρέπει να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο προηγούμενων μηνών και οι ευθύνες σας είναι αυξημένες, κάτι που μπορεί να προκαλέσει άγχος και εντάσεις με πρόσωπα από τον χώρο της εργασίας. Η κοινωνική σας ζωή είναι το τελευταίο που σας απασχολεί, καθώς προέχουν οι στόχοι σας και περνάτε ένα διάστημα μοναχικότητας. Ο Ιούνιος ξεκινά με θετικούς οιωνούς για τον τομέα της καριέρας και θα διακριθείτε για τις δεξιότητές σας, ενώ μπορεί να προκύψει μια συνεργασία που θα αυξήσει το εισόδημά σας. Η ερωτική σχέση με έναν Σκορπιό δίνει το πάθος και την ένταση που αναζητάτε, όμως η ζήλια και η έλλειψη εμπιστοσύνης του ερωτικού σας συντρόφου θα δοκιμάσουν την υπομονή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο που ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας και θα συναντήσετε νέα πρόσωπα, που θα σας δώσουν ώθηση για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Ιδανική εποχή για να προωθήσετε τις ιδέες και τις υπηρεσίες σας και για να ασχοληθείτε με θέματα εκπαίδευσης. Η ειλικρίνεια και η αμεσότητά σας θα δημιουργήσουν θετικές εντυπώσεις στη δουλειά σας, ενδεχομένως όμως σε κάποια οικεία σας πρόσωπα να μην αρέσουν οι αλήθειες που θα τους πείτε. Οι γεννημένοι το 1ο και 2ο δεκαήμερο έχετε μια τάση για υπερβολές με τα χρήματά σας και πρέπει να βάλετε ένα μέτρο. Απολαύσεις και ψυχαγωγία, καθώς και αγορές για τα παιδιά, αυξάνουν τα έξοδά σας. Ακατάλληλη εποχή για επενδύσεις και ρίσκα. Ο Ιούνιος ξεκινά με τη βελτίωση των οικονομικών σας και με προοπτικές για έναν καινούργιο έρωτα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο μήνας τελειώνει με αρκετό άγχος για τα οικονομικά σας με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στον Καρκίνο. Τώρα ξεκινά ένα διάστημα πολλών υποχρεώσεων και θα αναζητήσετε νέες ευκαιρίες, ωστόσο πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη και να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τα γεγονότα. Τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο σας περιμένουν κάποια θετικά νέα που θα αφορούν κοινούς πόρους, αλλά θα πρέπει να κρατήσετε άμυνες. Όσον αφορά την καριέρα και τη φήμη σας, επειδή είστε επιρρεπείς σε εξιδανικεύσεις, κρατήστε μικρό καλάθι και βασιστείτε στις δυνάμεις σας. Θέματα σπουδών σάς έχουν απογοητεύσει επειδή χάσατε την επαφή με το αντικείμενό σας, είναι όμως ιδανική εποχή για να εντείνετε τις προσπάθειές σας, οπότε μην τα παρατάτε. Ο Ιούνιος σας βρίσκει αποφασισμένους να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή και η γνωριμία με άτομο από μακριά θα σας βγάλει από το αισθηματικό τέλμα ενός πρόσφατου χωρισμού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας σάς αποχαιρετά ο μήνας και ξεκινά ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα για εσάς, κατά το οποίο θα έχετε γρήγορα αντανακλαστικά και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Σύντομα ταξίδια και συχνές επαφές με το εξωτερικό θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αναπτύξετε το δίκτυο των συνεργατών σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε πολύ αν πρόκειται να επενδύσετε χρήματα σε μια καινούργια επιχειρηματική προσπάθεια. Η σταδιοδρομία είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τους γεννημένους το 1ο και 2ο δεκαήμερο, αλλά, καθώς είστε σε σύγχυση, δεν μπορείτε να κατακτήσετε τον στόχο σας. Και ενώ έχετε όλα τα προσόντα για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, νιώθετε έξω από τα νερά σας και αφήνετε τις ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες. Ο Ιούνιος σας βρίσκει πιο αισιόδοξους και πρόθυμους για νέες γνωριμίες.

 

ΛΕΩΝ

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο μια περίοδος μυστικοπάθειας ξεκινά για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και θα σας απασχολήσουν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι η εποχή που είστε πιο μετρημένοι στα λόγια σας και κρατάτε αποστάσεις από το παρασκήνιο που επικρατεί στον επαγγελματικό τομέα, όμως δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Τα έξοδα των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο είναι αυξημένα εξαιτίας της ακόρεστης ανάγκης σας για απολαύσεις, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω σημαντικοί στόχοι σας. Μια ερωτική σχέση με άτομο από τον εργασιακό σας χώρο φέρνει αέρα ανανέωσης σ' εσάς του 3ου δεκαημέρου. Τώρα που έχετε κίνητρο ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Κόψτε τις βλαβερές συνήθειες και γυμναστείτε. Ο Ιούνιος ξεκινά με κάποιες θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα σας φανούν ατελείωτες εξαιτίας των οικονομικών σας υποχρεώσεων και θα είστε αγχωμένοι, ωστόσο με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο η διάθεσή σας αρχίζει να αλλάζει και γίνεστε πιο επικοινωνιακοί. Στον επαγγελματικό τομέα ο Κρόνος απαιτεί περισσότερη προσπάθεια από τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και οι πιέσεις είναι αναπόφευκτες, έχετε όμως το ψυχικό σθένος για να τα καταφέρετε. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν αν νιώσετε πως δεν εκτιμώνται οι κόποι σας, ωστόσο δεν είναι κατάλληλη εποχή για διεκδικήσεις και εντάσεις. Η ερωτική σας ζωή δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σας και έχετε χάσει τη διάθεση για φλερτ, αλλά ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σας θα σας κάνει να αναθεωρήσετε. Ο Ιούνιος είναι πιο απαιτητικός μήνας όσον αφορά τους στόχους σας και θα ζοριστείτε μέχρι να βρείτε τους ρυθμούς σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο, που κλείνει τον μήνα, ενεργοποιείται ο τομέας των φιλοδοξιών σας και, καθώς ενισχύονται η διπλωματικότητα και οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες, μπορείτε να πετύχετε πολλά. Τώρα είναι η εποχή που πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας, καθώς στις 18/6 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και μπορεί να προκαλέσει κάποια εμπόδια. Επικοινωνήστε τις ιδέες σας, αναζητήστε τρόπους για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και βελτιώστε το επαγγελματικό σας προφίλ. Κάποιες θετικές εξελίξεις που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό έρχονται με το ξεκίνημα του Ιουνίου και θα είστε σε διαρκή εγρήγορση, αλλά θα πρέπει να προσέξετε, ώστε να μην υπερβείτε τις δυνάμεις σας. Η ερωτική σας ζωή έχει σκαμπανεβάσματα και δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας, είναι και η καθημερινή σας ρουτίνα που δεν βοηθά να βρείτε τους ρυθμούς σας, ωστόσο θα είναι παροδική η φάση αυτή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο κλείνει ο μήνας και, καθώς ενεργοποιείται ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης, είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τις σπουδές και με ό,τι αφορά τη βελτίωση των γνώσεών σας. Ταξίδια, νομικά και διαδικαστικά θέματα θα αποτελέσουν βασικό σας μέλημα και θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες προηγούμενων μηνών. Συλλογικές δράσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και δεν αποκλείεται να κινήσει το ενδιαφέρον σας κάποιο άτομο με το οποίο θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ο Ιούνιος σας βρίσκει δημιουργικούς και αισιόδοξους, οι εξορμήσεις σας σε παραλίες θα είναι συχνές και η ερωτική σας διάθεση σε υψηλά επίπεδα. Ένα ζήτημα που μπορεί να σας απασχολεί είναι η βελτίωση της εμφάνισής σας, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές και να τηρήσετε ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με άσκηση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σας θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο και είναι μια καλή εποχή για να αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων, προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημά σας. Φόροι, κοινοί πόροι, κληρονομικές υποθέσεις, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια τάξη, αλλά θα πρέπει να κάνετε και ορισμένες περικοπές, προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες σας. Ο Ιούνιος ξεκινά με κάποιες θετικές εξελίξεις που θα αφορούν μια καινούργια συνεργασία και πολλοί από εσάς θα συνδυάσετε τη δουλειά με την ψυχαγωγία. Καινούργιες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό σας κύκλο θα σας δώσουν ώθηση για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και θα διακριθείτε για τις δεξιότητές σας. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να μη σας απασχολεί ιδιαίτερα, σύντομα όμως θα έχετε μια συνάντηση που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας. Η σχέση ή ο γάμος σας είναι σε αρμονία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο κλείνει ο μήνας και ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις σας. Συνεργασίες και ένωση δυνάμεων θα έχουν αίσια αποτελέσματα, αρκεί να είστε ευέλικτοι. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει έντονο παρασκήνιο και αν δεν παίξετε σωστά το παιχνίδι της διπλωματίας θα έχετε απώλειες. Προσέξτε με ποιους συντάσσεστε και μη θεωρείτε απαραίτητα δυνατούς όσους σας τάζουν πολλά, καθώς υπάρχει κίνδυνος να επωφεληθούν από εσάς και να σας παρατήσουν στα κρύα του λουτρού. Ο Ιούνιος ξεκινά με έντονη κοινωνική ζωή και με κάποιες περιπέτειες στα ερωτικά σας, ωστόσο δεν θα σας προβληματίσουν και πολύ. Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία σάς κάνει ξεκάθαρους απέναντι στους άλλους και δεν υπάρχουν απαιτήσεις, δεν αποκλείεται όμως να ερωτευτείτε παράφορα και να αλλάξετε πεποιθήσεις. Προσέξτε τις υποσχέσεις που θα δώσετε, ώστε να μην εκτεθείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο επαγγελματικός τομέας ενεργοποιείται με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο και ο μήνας κλείνει με πολλές μετακινήσεις και επαφές για επαγγελματικούς σκοπούς. Οι άριστες επικοινωνιακές σας δεξιότητες σας δίνουν το προβάδισμα και θα σταθείτε αντάξιοι στον ανταγωνισμό, όμως πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες που θα δημιουργήσουν εχθρικό κλίμα. Ο Ιούνιος ξεκινά με τη βελτίωση των οικονομικών σας μέσω της εργασίας και είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με το σπίτι και τον κήπο σας, προκειμένου να δημιουργήσετε μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Φυτέψτε λουλούδια και λαχανικά και μην ξεχνάτε πως η ενασχόληση με την κηπουρική είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Ερωτικά είστε λίγο πεσμένοι, επειδή σας απασχολεί τι θα πει ο περίγυρός σας για μια ερωτική σας σχέση, και ο μόνος τρόπος για να ζήσετε τον έρωτά σας είναι η αδιαφορία για τη γνώμη του κόσμου.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο μήνας σάς αποχαιρετά με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο και ουσιαστικά ξεκινά μια πολύ δημιουργική φάση, όπου δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να προωθήσετε τη δουλειά σας στις κατάλληλες κατευθύνσεις. Η ψυχαγωγία θα αποτελέσει βασική σας ανάγκη έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα εγκλεισμού και εκεί μπορεί να χάσετε τον έλεγχο με τη διαχείριση των χρημάτων σας. Ωστόσο, η κοινωνική σας ζωή θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και θα ωφεληθείτε σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Ο Ιούνιος ξεκινά με πολύ τρέξιμο και άγχος, το οποίο θα είναι εποικοδομητικό αν διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο σας. Θέματα εκπαίδευσης των παιδιών θα σας προβληματίσουν και θα έρθετε σε αντιπαράθεση με όσους δεν ασπαστούν τις ανησυχίες σας. Η γνωριμία με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας θα εντείνει την ανάγκη σας για ταξίδια και περιπέτεια.