ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους ξεκινά ένας νέος κύκλος κατά τον οποίον η επικοινωνιακή σας διάθεση θα είναι αυξημένη και οι μαθησιακές ικανότητες επίσης οξυμμένες, ενώ δεν θα λείψουν και οι συχνές μετακινήσεις. Η Νέα Σελήνη, επίσης στους Διδύμους, σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο φέρνει μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα και αποτελεί ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τις σπουδές και το εμπόριο. Επίσης, μπορείτε να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν και να βάλετε σε εφαρμογή μακροπρόθεσμους στόχους. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, που επηρεάζεστε από το τετράγωνο Αδροδίτης - Ποσειδώνα, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συμφωνίες και στις εμπορικές σας συναλλαγές. Αποφύγετε τις αγορές από επιχειρήσεις αμφιβόλου αξιοπιστίας. Επίσης, έχετε τον νου σας, καθώς το παρασκήνιο είναι έντονο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους θα δώσετε έμφαση στα οικονομικά σας και με τη Νέα Σελήνη, επίσης στους Διδύμους, θα αναθεωρήσετε και θα βάλετε σε μια τάξη τις ανάγκες σας. Το τρίγωνο με τον Κρόνο σάς κάνει προνοητικούς και επίμονους και αν μετριάσετε την ανάγκη σας για σπατάλες, θα βγείτε κερδισμένοι. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο έχετε μια τάση για εξιδανίκευση καταστάσεων, καθώς είστε υπό την επήρεια του τετραγώνου Ποσειδώνα - Αφροδίτης και θα πρέπει να αποφύγετε τις σημαντικές αγορές και οτιδήποτε θα μπορούσε να θέσει σε ρίσκο τους πόρους σας. Η κοινωνική σας ζωή δεν σας απασχολεί στην παρούσα φάση λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου, ωστόσο καλό θα είναι, όποτε μπορείτε, να βγαίνετε και να φλερτάρετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας η ενέργειά σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας θέματα που σας απασχολούν. Την Παρασκευή η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σε τρίγωνο με τον Κρόνο, φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα που μπορεί να αφορούν την επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή και αποτελεί ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με θέματα σπουδών, νομικές υποθέσεις ή για να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, υπό την επήρεια του τετραγώνου Αφροδίτης - Ποσειδώνα, μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και να αναλάβετε ευθύνες που θα σας προκαλέσουν έξτρα άγχος ή μπορεί να σας φανεί ελκυστική μια πρόταση συνεργασίας που θα αποβεί ασύμφορη. Μια καινούργια γνωριμία μέσα στο Σ/Κ θα θα αναζωογονήσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους πραγματοποιείται στον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής και αποτελεί ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του ψυχισμού σας. Το τρίγωνο με τον Κρόνο ευνοεί τις σχέσεις σας, οπότε, αν υπάρχουν θέματα που υποβόσκουν, μπορείτε να τα επιλύσετε. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω τρίτων και θα έχετε την ευχέρεια να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, ενώ αποκτά ενδιαφέρον η ερωτική σας ζωή. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, με το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα να επηρεάζει την κρίση σας, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε συνεννοήσεις και συμφωνίες με το εξωτερικό. Μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, οπότε έχετε τον νου σας, ώστε να μην ποντάρετε σε ασύμφορες υποθέσεις. Θέματα σπουδών που σας απασχολούν μπορούν να έχουν αίσια αποτελέσματα.

 

ΛΕΩΝ

Η κοινωνική σας ζωή θα ευνοηθεί με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και ό,τι αφορά μια συλλογική προσπάθεια. Προωθήστε τις ιδέες σας, συνεργαστείτε με άτομα που μπορούν να συμβάλουν στην υλοποίηση ενός εγχειρήματος και κυνηγήστε ευκαιρίες, καθώς το τρίγωνο με τον Κρόνο επιβραβεύει τους κόπους σας. Έπειτα από ένα διάστημα μοναχικότητας, ξεκινά μια εποχή πολλών επαφών και μετακινήσεων, οπότε θα καταφέρετε να προβάλετε τις δεξιότητές σας και ενδεχομένως να κλείσετε μια καλή συμφωνία. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, θα χρειαστεί να προσέξετε κυρίως οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, ώστε να μην παρερμηνεύσετε τη συμπεριφορά ενός φιλικού σας προσώπου. Το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα προκαλεί αυταπάτες και μπορεί η ανάγκη σας για συντροφικότητα να θολώσει την κρίση σας. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους ενισχύεται η διάθεσή σας για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και καθώς την Παρασκευή η Νέα Σελήνη δίνει ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα, βάλτε τα δυνατά σας για να κατακτήσετε τον στόχο σας. Η καριέρα και η φήμη σας μπορούν να βελτιωθούν, αρκεί να κινηθείτε με ευελιξία. Προσαρμόστε την επιχείρησή σας στις νέες συνθήκες και αναζητήστε νέες μεθόδους για να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο αποφύγετε τη βιασύνη και σκεφτείτε ψύχραιμα τους όρους μιας συνεργασίας. Το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα προκαλεί εξιδανικεύσεις. Η σχέση ή ο γάμος σας μπορεί να περάσει μια παροδική κρίση, ωστόσο ένα γερό ταρακούνημα θα σας κάνει να εκτιμήσετε κάποια πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ασχοληθείτε με μακροπρόθεσμους στόχους και μην αφήνετε τις προσπάθειές σας στη μέση. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια ανάσα αισιοδοξίας και δίνει ώθηση σε όσους ασχολούνται με θέματα σπουδών ή διαδικαστικά, που σημαίνει πως όσοι συνεχίζετε ακάθεκτοι το κυνήγι ευκαιριών δεν θα βγείτε χαμένοι. Κατάλληλη εποχή για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή για να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσέξτε την υγεία σας και μην κάνετε επιπολαιότητες που μπορεί να αποβούν καταστροφικές. Με το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα μπορεί να ξεχάσετε πιθανούς κινδύνους και να μην τηρήσετε τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής. Επίσης, αποφύγετε προτάσεις για συνεργασία που σας φαίνονται ιδανικές. Ενδεχομένως να κρύβουν παγίδες. Η ερωτική σας ζωή χρειάζεται ανανέωση και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για φλερτ. Φανείτε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε οικονομικές υποθέσεις και είναι μια καλή εποχή για να βάλετε σε τάξη οφειλές και ό,τι αφορά θέματα Δημοσίου. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο έχετε μια αισιοδοξία που σας δίνει ώθηση για πειραματισμούς, ωστόσο μπορεί να αποτελέσει και αιτία απατηλών εκτιμήσεων. Μη ρισκάρετε τους πόρους σας σε επενδύσεις για τις οποίες δεν έχετε πολλά στοιχεία και φροντίστε να τσεκάρετε προσεκτικά τους όρους μιας συμφωνίας. Το τετράγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα μπορεί να θολώσει την κριτική σας ικανότητα, κάτι που ισχύει και για την ερωτική σας ζωή. Αν είστε σε σχέση, ενδεχομένως να νιώσετε πως ήρθε η στιγμή για δημιουργία οικογένειας, προτού ενθουσιαστείτε, όμως, συζητήστε το με το ταίρι σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους την Παρασκευή σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου, κατά τον οποίο θα δώσετε περισσότερη έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας με ικανοποιητικά τα αποτελέσματα. Προωθήστε τις δεξιότητές σας και μπορεί να προκύψει μια καινούργια ιδέα που θα έχει υποστηρικτές. Είναι μια εποχή που δεν λείπουν οι ευκαιρίες, αρκεί να ξέρετε τι ψάχνετε και πώς θα το υλοποιήσετε. Στον οικογενειακό τομέα υπάρχουν κάποια σύννεφα εξαιτίας οικονομικών διαφορών και μπορεί να παρεξηγήσετε τις προθέσεις ενός συγγενικού σας προσώπου οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Φροντίστε να φιλτράρετε καλά όσα συζητάτε και αποφύγετε τις εντάσεις. Οι γονείς προσέξτε πιθανή αδιαθεσία των παιδιών. Οι ελεύθεροι, αν ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και επιστρατεύσετε τον δυναμισμό σας, θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή πολύ σύντομα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα προκύπτουν νέες ιδέες που θα σας δώσουν την ευκαιρία να αυξήσετε τα κέρδη σας και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε ένα επαγγελματικό ξεκίνημα, καθώς η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας. Το τρίγωνο με τον Κρόνο προμηνύει σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας και μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, προκειμένου να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, με το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα να επηρεάζει την κρίση σας, προσέξτε τις συμφωνίες που θα κλείσετε και μη βιάζεστε να δεσμευτείτε με υπογραφές. Σχέσεις με οικείους χρήζουν προσοχής, ειδικά αν έχετε επαγγελματικές δοσοληψίες. Η ερωτική ζωή όσων σε σχέση είναι σε αρμονία, αλλά και οι ελεύθεροι μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο ταίρι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για την ερωτική σας ζωή και η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και προωθήστε τα έργα σας προς πάσα κατεύθυνση, καθώς η Νέα Σελήνη στους Διδύμους δίνει ευκαιρίες για αύξηση των κερδών και της δημοφιλίας σας. Πολύ τυχεροί όσοι ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση ή όσοι προσπαθείτε να δημιουργήσετε οικογένεια. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο μπορεί να ενθουσιαστείτε με μια επένδυση που θα σας φανεί συμφέρουσα και να την πατήσετε. Το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα σάς κάνει να βλέπετε μέσα από ένα πρίσμα εξιδανίκευσης τα γεγονότα και δεν είναι κατάλληλη εποχή για πειραματισμούς. Πιθανή παρεξήγηση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα αφορά οικονομικά ζητήματα και θα αναθεωρήσετε τη σχέση σας. Η σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο αποκτά ερωτική χροιά.

 

ΙΧΘΥΣ

Το σπίτι και η οικογένεια ενεργοποιούνται με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και είναι εξαιρετική εποχή για να κάνετε ανακαίνιση στον χώρο σας ή για να αγοράσετε τη δική σας κατοικία. Επίσης, μπορείτε να εκσυγχρονίσετε την επιχείρησή σας, προκειμένου να αντεπεξέλθετε στις ανάγκες της εποχής και να αναζητήσετε νέους τρόπους για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα έρθετε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που θα σας προκαλέσει αμηχανία και θα αφορά την περιουσία σας. Ωστόσο, δεν πρέπει να αφήσετε στην τύχη τόσο σημαντικά ζητήματα, όσο ψυχοφθόρα κι αν είναι. Θέματα παιδιών ενδεχομένως να σας φέρουν στα όριά σας, αλλά θα είναι αντιμετωπίσιμα. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, μια πρόσφατη απογοήτευση σας κρατά στάσιμους. Δεν πρέπει να σας παίρνει από κάτω.