ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά κουραστική εξαιτίας των αυξημένων ευθυνών και θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην εξουθενωθείτε όσοι εργάζεστε και προσπαθείτε να συνδυάσετε τις επαγγελματικές με τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Την Τρίτη κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα και μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας, να αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις και τελικά να απογοητευτείτε. Οι μέρες του Πάσχα θα είναι πιο ήσυχες συγκριτικά με άλλες χρονιές και θα πρέπει να αρκεστείτε στην επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Αυτή την εποχή έχετε να επιλύσετε διάφορα διαδικαστικά θέματα τα οποία θα σάς προκαλέσουν κούραση και η ανάγκη σας για αποδράσεις είναι αυξημένη, ωστόσο θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να αποφύγετε επιπόλαιες ενέργειες, που μπορούν να σάς φέρουν αντιμέτωπους με το νόμο. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας που αφορούν την απόκτηση αγαθών. Τις μέρες του Πάσχα θα τις περάσετε με το ταίρι σας ή/και τα παιδιά καθώς πρέπει να αποφύγετε τις μετακινήσεις και τα ταξίδια.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Αναβολή σχεδίων σχετικά με ένα ταξίδι και αύξηση ευθυνών θα σάς δημιουργήσουν ένταση και κυρίως απογοήτευση, ωστόσο δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξει κάτι και πρέπει να το πάρετε απόφαση. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω κοινών πόρων, αλλά πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές με τις αγορές για το σπίτι. Το τετράγωνο Ήλιου - Δία σε γεμίζει αισιοδοξία και είναι εύκολο να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Οι μέρες του Πάσχα θα κυλήσουν ήσυχα και θα είναι ιδανική ευκαιρία για να ξεκουραστείτε. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό άγχος και πρέπει να προσέξετε ώστε να μην κάνετε λάθη και παραλείψεις πάνω στον πανικό σας. Οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου μπορεί να υπερεκτιμήσετε μια κατάσταση και να ενθουσιαστείτε, καλύτερα όμως να κρατήσετε μικρό καλάθι. Σχέσεις και συνεργασίες χρήζουν προσοχής. Απωθημένα και επιθυμίες μπορεί να σάς ωθήσουν σε ενέργειες που θα θίξουν τα συμφέροντα των άλλων. Τις μέρες του Πάσχα θα τις περάσετε πιο ήσυχα συγκριτικά με άλλες χρονιές και θα σάς λείψουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΛΕΩΝ

Η εργασιοθεραπεία μπορεί να σάς αποσπά την προσοχή από δυσάρεστες σκέψεις, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε, ειδικά όσοι εργάζεστε από το σπίτι και μπορείτε κάλλιστα να χάσετε την αίσθηση του χρόνου. Βάλτε ένα πρόγραμμα και μην σάς παρασύρει το γεγονός ότι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε τη δουλειά σας. Οι εργασιακές σας σχέσεις χρήζουν προσοχής, όπως και οι μετακινήσεις σας. Οι μέρες του Πάσχα θα είναι για πρώτη φορά στα χρονικά τόσο ήσυχες και τα συναισθήματα θα είναι ανάμεικτα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η εργασία και η οικογένεια θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας και θα είναι αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμά σας. Παρά το γεγονός ότι φέτος το Πάσχα θα το περάσετε πιο ήσυχα, οι αγορές για το σπίτι και οι προετοιμασίες δεν θα λείψουν και πάλι θα εξουθενωθείτε. Αποφύγετε τις υπερβολές και φροντίστε να εξοικονομήσετε χρόνο για τον εαυτό σας. Επαφές με αγαπημένα πρόσωπα αναγκαστικά θα γίνουν μέσω διαδικτύου σε αντίθεση με άλλες χρονιές που θα ήταν το σπίτι γεμάτο με κόσμο.

 

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα σάς βρίσκει προβληματισμένους σχετικά με τις ημέρες των γιορτών καθώς δεν έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε όσα είχατε στο μυαλό σας και θα επιδοθείτε σε ένα κυνήγι υποχρεώσεων, που σε κάποιες φάσεις θα είναι ανώφελο. Σίγουρα θα περιποιηθείτε το χώρο σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τώρα όμως που εκ των πραγμάτων θα είναι πιο ήσυχες οι μέρες του Πάσχα, ρίξτε τους ρυθμούς σας και εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερό σας χρόνο. Ιδανική εποχή για σύσφιξη σχέσεων με αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας κάποια νέα που θα αφορούν την εργασία θα σάς βγάλουν εκτός ρυθμού και θα πρέπει να αποφύγετε τον πανικό, ώστε να μην γίνουν σημαντικά λάθη. Η διαχείριση κοινών πόρων και οι μετακινήσεις σας χρήζουν προσοχής. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες που μπορεί να σάς φέρουν αντιμέτωπους με το νόμο και φανείτε προνοητικοί. Οι μέρες του Πάσχα στο σπίτι με την οικογένεια, θα σάς δώσουν την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται με το ξεκίνημα της εβδομάδας και μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα και τις υπερβολές με την απόκτηση αγαθών. Μην ξεχνάτε πως φέτος το Πάσχα θα το περάσετε πιο ήσυχα καθώς δεν θα έχετε τη δυνατότητα να είστε με συγγενείς και φίλους, όπως τις προηγούμενες χρονιές, οπότε και τα έξοδα μπορούν να μειωθούν σημαντικά. Οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να νιώσετε απογοήτευση εξαιτίας της στάσης οικείων που έχουν μουλαρώσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που θα περάσετε τόσο ήσυχα τις ημέρες του Πάσχα και σάς φαίνεται περίεργο, ωστόσο είναι για το καλό όλων και είστε πειθαρχημένοι όσον αφορά τις μετακινήσεις σας. Για εσάς που οι γιορτές αποτελούν πηγή άγχους θα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή, αλλά θα σάς λείψουν οι αποδράσεις που κάνατε τις προηγούμενες χρονιές. Όσοι εργάζεστε θα έχετε αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα και θα σάς βολέψει πολύ το γεγονός ότι δεν θα έχετε να κάνετε ένα σωρό ετοιμασίες. Αποφύγετε τις υπερβολές με το φαγητό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ    

Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα επηρεάσουν τη σταδιοδρομία σας και καλό θα είναι να μην δεσμευτείτε αν δεν είστε σίγουροι. Οι εναλλαγές της διάθεσής σας θα είναι έντονες των γεννημένων του 3ου δεκαημέρου και θα σάς λείψουν οι συναντήσεις και οι εκδρομές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Στον οικογενειακό τομέα κάποιες αλλαγές είναι αναπόφευκτες και αναγκαστικά θα προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Οι μέρες του Πάσχα σίγουρα θα είναι διαφορετικές σε σχέση με άλλες χρονιές και θα βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας.

 

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα σάς βρίσκει ανήσυχους με τα οικονομικά σας καθώς θέλετε να διεκπεραιώσετε πολλές υποχρεώσεις που αφορούν τις κοινωνικές σας σχέσεις, ωστόσο δεν πρέπει να αγχώνεστε. Κάποια βελτίωση θα υπάρξει από την Τρίτη και μετά και θα έχετε την ευχέρεια να πραγματοποιήσετε αγορές για το σπίτι και για αγαπημένα πρόσωπα. Οι νονοί θα δείτε τα βαφτιστήρια μέσω διαδικτύου και θα στείλετε τα δώρα, μιας και δεν θα έχετε την άνεση της φυσικής επαφής. Οι μέρες του Πάσχα θα σάς προκαλέσουν μελαγχολία αλλά θα είναι παροδική.