ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εποχή είναι συγκεντρωμένοι πολλοί πλανήτες στον Αιγόκερω, δηλαδή στον τομέα της καριέρας, και διοχετεύετε την ενέργεια και τον περισσότερο χρόνο σας στην ικανοποίηση των φιλοδοξιών σας. Η φήμη και η αναγνώριση αποτελούν βασική σας ανάγκη και μπορείτε να πετύχετε πολλά αν αξιοποιήσετε τις επιχειρηματικές σας ικανότητες. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις και ίσως να αναβάλλετε για λίγο την υλοποίηση μιας καινούργιας ιδέας. Γενικά, θα πρέπει να προσέξετε πού θα επενδύσετε τα χρήματά σας, ώστε να αποφύγετε τις απώλειες. Το γεγονός ότι λείπουν εντελώς οι πλανήτες από ζώδια της φωτιάς υποδεικνύει έλλειψη πάθους στην ερωτική σας ζωή. Τη Δευτέρα επιστρέφει ο Ερμής στους Ιχθύς και ξεκινάει μια περίοδος εσωστρέφειας, κατά την οποία δεν θα ευνοηθεί η προώθηση των ιδεών.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η συστάδα πλανητών που έχει συγκεντρωθεί στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης σας ωθεί στην αναζήτηση νέων προοπτικών και δίνει ευκαιρίες, σε όσους δουλέψουν εντατικά, να κατακτήσουν τον στόχο τους. Είναι ένα διάστημα κατά το οποίο η έμπνευσή σας είναι στα ύψη και δίνετε έμφαση στην προώθηση των ιδεών καθώς και στο δημιουργικό κομμάτι της δουλειάς σας. Επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται καθώς και ό,τι αφορά τις σπουδές, ωστόσο υπάρχουν κάποια θέματα που απασχολούν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο ‒μπορεί να αφορούν οφειλές προς το Δημόσιο ή θέματα υγείας‒ και δεν είστε σε θέση για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Από τη Δευτέρα, που εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς, και μέχρι τις 11/4 θα είναι ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα, κατά το οποίο θα ασχοληθείτε περισσότερο με την κοινωνική σας ζωή, με συλλογικές δράσεις και θα διευρύνετε τον κύκλο σας με νέες γνωριμίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα οικονομικά σας θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο, κυρίως οφειλές, φόροι, δάνεια και κοινόχρηστοι πόροι. Είναι μια καλή εποχή για να θέσετε όρια στον εαυτό σας και να βάλετε μια τάξη σε διαδικαστικές υποθέσεις. Εργασία και υγεία θα είναι το βασικό μέλημα των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο και ίσως να αναβάλετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό. Από τη Δευτέρα, που εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στους Ιχθύς, και μέχρι τις 11/4, που θα παραμείνει στον τομέα της καριέρας, θα είναι ιδανική περίοδος για να πετύχετε μια επιχειρηματική συμφωνία και για να κάνετε επαφές με πρόσωπα κύρους που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας. Η ενίσχυση της φήμης σας θα εξαρτηθεί από τους δικούς σας χειρισμούς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και θα είναι ένα διάστημα πολλών μετακινήσεων και επαφών για τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Προωθήστε με θάρρος τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας και επιστρατεύστε τη διπλωματία σας για να πετύχετε τον σκοπό σας. Σχέση/γάμος χρήζει προσοχής. Ενδεχομένως να υπάρχουν άτομα στο περιβάλλον σας που προσπαθούν να εμπλακούν στην προσωπική σας ζωή και θα πρέπει να θέσετε όρια, ώστε να μην διαταραχτούν οι ισορροπίες στη σχέση σας. Εσείς του 1ου δεκαημέρου, που έχετε παραμελήσει την κοινωνική σας ζωή, θα αναζητήσετε την πρωτοτυπία και την περιπέτεια, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο στα ερωτικά σας. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς και μέχρι τις 11/4 θα ευνοηθούν οι σπουδές και οι επαφές με το εξωτερικό.

 

ΛΕΩΝ

Στον τομέα της εργασίας και της υγείας έχει συγκεντρωθεί συστάδα πλανητών και επικρατεί ένα κομφούζιο κυρίως για τους γεννημένους του 2ου και 3ου δεκαημέρου. Οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες και πρέπει να διαμορφώσετε το πρόγραμμά σας έτσι ώστε να μη μείνει πίσω η προσωπική σας ζωή. Μακροπρόθεσμοι στόχοι είναι στον αέρα λόγω αλλαγών ορισμένων συνθηκών και δεν πρέπει να ρισκάρετε. Όσον αφορά τη φυσική σας κατάσταση, πρέπει κόψετε τις βλαβερές συνήθειες και να αλλάξετε τρόπο ζωής. Τα ερωτικά σας βαίνουν καλώς και απολαμβάνετε τις στιγμές με το ταίρι σας. Από τη Δευτέρα, που εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς, και μέχρι τις 11/4 οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα έχετε την ευχέρεια να συναναστραφείτε με σημαντικά πρόσωπα και μπορεί να προκύψει ερωτικό ειδύλλιο με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δημιουργικότητα, επενδύσεις και απολαύσεις θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των γεννημένων το 2ο και 3ο δεκαήμερο, έτσι θα έχετε γεμάτο πρόγραμμα, ωστόσο δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα αναζητήσετε τον προσωπικό σας χρόνο. Πολλές οι συζητήσεις που θα αφορούν επιχειρηματικές προτάσεις, ενώ πολλοί από εσάς θα δοκιμάσετε την τύχη σας μέσω τυχερών παιχνιδιών. Στον ερωτικό τομέα προβλέπονται περιπέτειες για εσάς που θα προβείτε στη δημιουργία παράλληλης σχέσης. Ανατροπές σε θέματα σπουδών, νομικές υποθέσεις ή ταξίδια προκαλούν στασιμότητα στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς μεταβάλλονται διαρκώς οι συνθήκες και είστε σε απόγνωση. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς και θα ενισχύσει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Μέχρι τις 11/4 θα είναι ιδανική εποχή για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.

 

ΖΥΓΟΣ

Στον τομέα του σπιτιού είναι συγκεντρωμένη η πλανητική συστάδα στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να έχετε αύξηση εσόδων από κτίρια και γη, ωστόσο πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν προοπτικές, όμως είστε συγκρατημένοι. Ιδιαίτερη προσοχή οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο ώστε να μην εξιδανικεύσετε ανθρώπους και καταστάσεις. Επίσης, μην παίρνετε αψήφιστα θέματα που αφορούν την υγεία σας. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς και μέχρι τις 11/4 θα είναι ιδανική εποχή για να αναζητήσετε μια θέση εργασίας, προωθώντας τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Οι ελεύθεροι, μέσω της ενασχόλησής σας με τα κατοικίδια, μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον τομέα της επικοινωνίας και της εκπαίδευσης επικρατεί μια χαοτική κατάσταση και νιώθετε λίγο χαμένοι οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Όλη αυτή η συγκέντρωση πλανητών στον Αιγόκερω προκαλεί κάποια εμπόδια σε μετακινήσεις και εμπορικές υποθέσεις, ωστόσο δείχνει και μια έντονη κινητικότητα προς εύρεση πιθανών λύσεων. Η ερωτική σας ζωή είναι σε καλά επίπεδα και αν αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη, μπορεί να γίνει καλύτερη. Οι ελεύθεροι έχετε κάποιους ενδοιασμούς και δεν είστε πολύ ανοιχτοί στο φλερτ. Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς τη Δευτέρα οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα επιδοθείτε στο κυνήγι των απολαύσεων και θα δοκιμάσετε την τύχη σας μέσω επενδύσεων. Θέματα παιδιών θα σας απασχολήσουν πολύ και μπορεί να γίνετε υπερβολικοί. Πολύ καλή εποχή για όσους ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικές υποχρεώσεις θα προκαλέσουν πονοκέφαλο στους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο, καθώς είναι συγκεντρωμένοι πολλοί πλανήτες στον Αιγόκερω. Πολλές οι συζητήσεις και οι επαφές προς αναζήτηση μιας νέας πηγής εσόδων, ωστόσο δεν πρέπει να βιαστείτε, αν πρόκειται να ρισκάρετε τους πόρους σας σε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια. Μέσω της ακίνητης περιουσίας θα ενισχυθεί το εισόδημα των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο και θα μπορέσετε να κάνετε τον προγραμματισμό σας. Αναπάντεχες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα βάζουν σε σκέψεις εσάς του 1ου δεκαημέρου και θέλετε να έχετε οπωσδήποτε ένα plan b. Από τη Δευτέρα, που εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς, και μέχρι τις 11/4 θα δώσετε έμφαση στην επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα. Κατάλληλη εποχή για να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικές αλλαγές φέρνει η πλανητική συστάδα που έχει συγκεντρωθεί στο ζώδιό σας και μπορεί να αφορούν τα επαγγελματικά ή την προσωπική σας ζωή των γεννημένων το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Είναι η εποχή που δοκιμάζετε την τύχη σας σε διαφορετικές κατευθύνσεις, οι μετακινήσεις σας είναι συχνές και η προώθηση των δεξιοτήτων ή των υπηρεσιών σας έχει ανταπόκριση. Στον τομέα της εκπαίδευσης υπάρχουν κάποια κολλήματα παροδικά, ενώ μπορεί να προκύψουν και κάποια εμπόδια σε εμπορικές υποθέσεις. Τους γεννημένους μέσα στο 1ο δεκαήμερο απασχολούν θέματα παιδιών ή τα ερωτικά, από τη Δευτέρα, όμως, που εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς και ενισχύεται ο τομέας της επικοινωνίας θα διευκολυνθείτε αρκετά. Εμπορικές συναλλαγές θα ευνοηθούν και θα αυξηθούν τα κέρδη σας από πωλήσεις μέσω Διαδικτύου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εποχή είστε ευάλωτοι σε εξαπατήσεις εξαιτίας της ανάγκης σας να αυξήσετε το εισόδημά σας και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις συμφωνίες και στις οικονομικές σας συναλλαγές. Στον επαγγελματικό τομέα επικρατεί αστάθεια, ενώ δεν λείπουν παρασκηνιακές ενέργειες που σας επιβαρύνουν. Ωστόσο τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Με την είσοδο του Ερμή τη Δευτέρα στους Ιχθύς ξεκινάει μια περίοδος πολλών διαπραγματεύσεων για το 1ο δεκαήμερο και αν επιστρατεύσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, θα βγείτε κερδισμένοι. Αποφύγετε την άσκοπη σπατάλη χρημάτων και το ρίσκο. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει στασιμότητα επειδή έχετε επιδοθεί στο κυνήγι της επιτυχίας. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσω μιας συλλογικής δράσης.

 

ΙΧΘΥΣ

Νέες ιδέες αφθονούν με την πολυαστρία στον Αιγόκερω και είστε σε πολύ δημιουργική φάση αυτή την εποχή, υπάρχουν όμως και κάποια εμπόδια που καθυστερούν την υλοποίηση ενός σχεδίου. Στην παρούσα φάση καλό θα είναι να αποφύγετε τα ανοίγματα, εκτός κι αν είστε αποφασισμένοι να αναλάβετε ρίσκα με όποιο κόστος. Μέσω Διαδικτύου η προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας θα φέρει κάποια κέρδη, οπότε φροντίστε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας εικόνα. Μπορεί οι συνθήκες να είναι ρευστές, ωστόσο δημιουργούνται νέες ευκαιρίες, αρκεί να κινείστε με ευελιξία. Από τη Δευτέρα, που εισέρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σας, θα είστε ακόμα πιο πρόσχαροι και κοινωνικοί και μέχρι τις 11/4 θα είναι ιδανική περίοδος για την ψυχαγωγία και την κοινωνική σας ζωή.