ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο την Πέμπτη ξεκινάει μια περίοδος που θα διαρκέσει μέχρι τις 2/4, κατά την οποία θα ευνοηθούν τα οικονομικά σας, ωστόσο πρέπει να προσέξετε καθώς θα νιώθετε την ανάγκη να αποκτήσετε αγαθά που θα σας κάνουν να νιώσετε σταθερότητα. Τη Δευτέρα η Πανσέληνος στην Παρθένο πραγματοποιείται στον άξονα εργασία - ψυχισμός και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να προκύψει κρίση στις σχέσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον της εργασίας και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ιδανική εποχή για να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Την Τρίτη επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή πορεία και αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά τις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα, ενώ υποχωρούν και τα εμπόδια στην επίτευξη ενός στόχου. Ερωτικά, μπορείτε και καλύτερα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας την Πέμπτη και ξεκινάει μια φάση κατά την οποία δίνετε περισσότερη προσοχή στην εικόνα σας, προσπαθείτε να γίνετε πιο γοητευτικοί και αναζητάτε τις απολαύσεις και την πολυτέλεια. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε, ώστε να αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Η Πανσέληνος της Δευτέρας στην Παρθένο πραγματοποιείται στον τομέα της δημιουργίας και των επιθυμιών, θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και, καθώς είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο, μπορεί να προκαλέσει κάποια κρίση στον τομέα της φιλίας. Γενικά, πρέπει να προσέξετε για πιθανό παρασκήνιο, καθώς υπάρχουν κάποια άτομα που θα προσπαθήσουν να σας συκοφαντήσουν. Θέματα σπουδών και μακροπρόθεσμα σχέδια θα έχουν αίσια αποτελέσματα, αλλά θα πρέπει να εργαστείτε εντατικά. Την Τρίτη επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή πορεία και αρχίζουν να υποχωρούν τα εμπόδια.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θέλετε να βελτιώσετε τη ζωή σας και είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε ρίσκα, ωστόσο πρέπει να προσέξετε. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο την Πέμπτη δίνετε περισσότερη έμφαση στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας και ίσως να εξαντλήσετε τον προϋπολογισμό σας. Οι ψυχικές σας μεταπτώσεις θα είναι έντονες και θα βρίσκετε ικανοποίηση μέσω αγορών για τον εαυτό σας, κυρίως οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, με την Πανσέληνο της Δευτέρας στην Παρθένο θα δώσετε έμφαση στην οικογένεια και σε θέματα της καθημερινότητας, αλλά θα πρέπει να εξισορροπήσετε την οικογενειακή με την επαγγελματική σας ζωή. Την Τρίτη ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο και κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις που μπορεί να αφορούσαν ένα ταξίδι, σπουδές ή διαδικαστικά θέματα αρχίζουν να υποχωρούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο την Πέμπτη οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα αναζητήσετε τη συνεργασία με άτομα με τα οποία έχετε ένα κοινό όραμα και μέχρι τις 2/4, που θα παραμείνει στον τομέα της φιλίας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Η γενναιόδωρη φύση σας θα προσελκύει το ενδιαφέρον και οι πιθανότητες να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από τον κοινωνικό σας περίγυρο είναι πολλές. Τη Δευτέρα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον τομέα της επικοινωνίας και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να προκύψουν διαδικαστικά θέματα που θα σας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, με τα οποία έχετε ψυχρανθεί. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται μέσω τρίτων από την Τρίτη, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή πορεία.

 

ΛΕΩΝ

Μια νέα εποχή ευκαιριών ξεκινάει από την Πέμπτη, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο, και μέχρι τις 2/4 θα μπορέσετε να υλοποιήσετε ένα σημαντικό εγχείρημα οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, αρκεί να το μελετήσετε σωστά. Είναι η εποχή που αυξάνεται η φήμη σας, καθώς δίνετε περισσότερη έμφαση στο επαγγελματικό σας προφίλ, ενώ δεν λείπουν και οι ερωτικές κατακτήσεις. Η Πανσέληνος της Δευτέρας στην Παρθένο πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σας και, καθώς είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο στους Ιχθύς, ενδεχομένως να ανακινηθεί ένα ζήτημα που θα αφορά κοινούς πόρους, δοκιμάζοντας τις σχέσεις των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο θα ευνοηθούν από την Τρίτη, που γυρίζει ο Ερμής στον Υδροχόο σε ορθή πορεία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από την Πέμπτη που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες και θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, ενώ θα δώσετε έμφαση σε θέματα σπουδών ή σε νομικές υποθέσεις οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας επιθυμίες από τη Δευτέρα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σας και επειδή θα βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας, ενδεχομένως να προκληθούν συγκρούσεις. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον προς τους άλλους, καθώς δεν είστε οι μόνοι που έχετε ανάγκες και υποχρεώσεις. Για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία την Τρίτη θα σημάνει την έναρξη ενός νέου κύκλου πολλών ευκολιών στον επαγγελματικό τομέα.

 

ΖΥΓΟΣ

Κοινοί πόροι και ερωτικά ζητήματα ενεργοποιούνται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο την Πέμπτη και οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε την κτητικότητά σας. Η Αφροδίτη δίνει ευκαιρίες για βελτίωση της ερωτικής σας ζωής, αρκεί να μην σας παρασύρει η ζήλια. Από τη Δευτέρα, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στην Παρθένο, ενδεχομένως να γίνετε πιο εσωστρεφείς οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, καθώς θα σας απασχολούν επαγγελματικές υποθέσεις που θα εντείνουν το άγχος σας, οπότε θα πρέπει να αναζητήσετε τρόπους χαλάρωσης. Την Τρίτη επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή πορεία και μπορείτε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο να πάρετε ρίσκα, να κάνετε επενδύσεις και να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο την Πέμπτη θα σας δοθούν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και γνωριμίες που θα συμβάλουν στην προώθηση των δεξιοτήτων σας ‒ θα είναι μια πολύ επικοινωνιακή περίοδος για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Δώστε έμφαση στη βελτίωση σχέσεων με τους συνεργάτες και τον ερωτικό σας σύντροφο. Η Πανσέληνος της Δευτέρας στην Παρθένο θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και, καθώς πραγματοποιείται στον τομέα της συλλογικότητας, πρέπει να προσέξετε ώστε να μην εξαπατηθείτε και μπείτε σε κυνήγι ευκαιριών με αμφίβολη εξέλιξη. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, που ταλαιπωρηθήκατε λόγω καθυστερήσεων στα οικονομικά σας, αρχίζετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας από την Τρίτη, οπότε επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή πορεία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο η ψυχαγωγία και οι απολαύσεις αποτελούσαν προτεραιότητα, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο την Πέμπτη το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα επαγγελματικά σας και σε θέματα της καθημερινότητας. Επίσης, είναι κατάλληλη εποχή για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, ακολουθώντας ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής. Η Πανσέληνος της Δευτέρας στην Παρθένο θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Πραγματοποιείται στον άξονα στόχοι - οικογένεια και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να εξισορροπήσετε τον χρόνο μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής. Την Τρίτη επιστρέφει ο Ερμής στον Υδροχόο σε ορθή πορεία και κάποια προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο αρχίζουν να υποχωρούν. Ιδανική εποχή για σύσφιξη σχέσεων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς ξεκινάει ένα πολύ δημιουργικό διάστημα από την Πέμπτη που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο και μέχρι τις 2/4, οπότε θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Η σχέση με τα παιδιά θα είναι σε αρμονία και δεν αποκλείεται να αποκτήσετε ένα καινούργιο μέλος στην οικογένεια. Η Πανσέληνος της Δευτέρας στην Παρθένο πραγματοποιείται στον άξονα σπουδές - επικοινωνία και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως για ορισμένους από εσάς να κλείνει ένας κύκλος σπουδών, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να ταξιδέψετε για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο έφτασε η εποχή που περιμένατε με αδημονία, καθώς από την Τρίτη, που επιστρέφει σε ορθή πορεία ο Ερμής στον Υδροχόο, έρχονται καλά νέα για τα οικονομικά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο από την Πέμπτη που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο και κάποιες αλλαγές θα απαιτήσουν την άμεση προσαρμογή σας. Ενδεχομένως αλλάζετε σπίτι και είστε σε φάση μετακόμισης ή γίνονται κάποιες εργασίες στο χώρο σας, που σας αποσυντονίζουν. Ιδανική εποχή για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν την ακίνητη περιουσία τους. Εσείς του 2ου δεκαημέρου έχετε κάποια οικονομικά θέματα που σας απασχολούν και η Πανσέληνος της Δευτέρας στην Παρθένο μπορεί να σημάνει την αποπληρωμή μια οφειλής ή την επίλυση ενός οικονομικού προβλήματος που θα αφορά κοινούς πόρους. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία βοηθάει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο να βρουν τον εαυτό τους.

 

ΙΧΘΥΣ

Ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα ξεκινάει για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο από την Πέμπτη, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο, και μέχρι τις 2/4, σηματοδοτώντας μια ιδανική εποχή για την προώθηση των δεξιοτήτων, των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας. Θέματα εκπαίδευσης θα ευνοηθούν και μπορεί να ενισχύσετε το εισόδημά σας μέσω της διδασκαλίας. Επειδή οι μετακινήσεις σας θα είναι συχνές, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην οδήγηση. Η Πανσέληνος της Δευτέρας στην Παρθένο θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και, καθώς πραγματοποιείται στον άξονα σχέσεις - προσωπικότητα, ενδεχομένως να αναθεωρήσετε μια συνεργασία. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία την Τρίτη θα επηρεάσει εσάς του 3ου δεκαημέρου και θα σας βάλει σε διαδικασία επανεξέτασης των προτεραιοτήτων σας. Βελτιώστε τον ψυχισμό σας μέσω της άσκησης.