ΚΡΙΟΣ

Η καριέρα και η φήμη σας έχουν πολύ καλές προοπτικές και ήδη βλέπετε να γίνονται κάποια σημαντικά βήματα. Αν ξεκινάτε αυτή την εποχή ένα καινούργιο εγχείρημα, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολλές. Την Τετάρτη επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα ασχοληθείτε με μια ιδέα που έμεινε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ίσως επειδή δεν είχατε την οικονομική ευχέρεια ή τον απαραίτητο χρόνο. Φίλοι από τα παλιά επανέρχονται στη ζωή σας και μπορεί να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο ή μια επανασύνδεση. Όπως και να έχει, είναι ένα διάστημα κατά το οποίο βιώνετε κάποιες αλλαγές και αν είστε ευέλικτοι, θα ωφεληθείτε. Ιδιαίτερη προσοχή εσείς του 3ου δεκαημέρου στον τρόπο που θα υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας, ώστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ επικοινωνιακό το προσεχές διάστημα και, εκτός από τις μετακινήσεις σας, που θα είναι συχνές, θα κάνετε και πολλές επαφές με άτομα που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας. Ταξίδια και ψυχαγωγία είναι μέσα στις προτεραιότητές σας, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Ιδανική εποχή για να προωθήσετε μια ιδέα σας προκειμένου να βρείτε υποστηρικτές ή να διαφημίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Την Τετάρτη επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας, καθώς μπορεί να προκύψουν ορισμένες καθυστερήσεις, οι οποίες τελικά θα σας βγουν σε καλό. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο κάνετε κάποιες κρυφές συναντήσεις με πρόσωπα που θα σας στηρίξουν σε μια νομική σας υπόθεση ή σε ένα καινούργιο εγχείρημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εξακολουθούν οι ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας και αν τις εκμεταλλευτείτε έξυπνα, τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν. Οι τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου θα είναι αρκετά ευχάριστες, καθώς προβλέπονται αρκετές εξορμήσεις που θα αφορούν την ψυχαγωγία και θα γεμίσουν οι μπαταρίες σας ικανοποιητικά. Θέματα Δημοσίου που είναι μέσα στις προτεραιότητές σας θα τα διευθετήσετε δίχως να χρειαστεί να στερηθείτε κάτι, θα πρέπει όμως να προσέξετε ώστε να μην παρασυρθείτε σε σπατάλες. Επίσης, πολύ καλή εποχή για τα ερωτικά σας. Ο Άρης στον Αιγόκερω σας κάνει τολμηρούς και δύσκολα μπορεί να αντισταθεί κανείς στη γοητεία σας, οπότε προβλέπονται σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Την Τετάρτη ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Υδροχόο και μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι που είχε αναβληθεί ή να ασχοληθείτε με τις σπουδές σας οι φοιτητές, αν τις είχατε παρατήσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σχέσεις, συνεργασίες και ομαδικές δραστηριότητες θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα, ενώ δεν θα λείψουν οι κοινωνικές επαφές που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Συνεχίστε ακάθεκτοι τις προσπάθειές, μια και διανύετε μια πολύ θετική εποχή κατά την οποία θα καταφέρετε να μην αναμασάτε τα προβλήματά σας και να μην πέφτει το ηθικό σας. Επίσης, δώστε έμφαση στις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Τώρα που μπαίνει η άνοιξη και είστε πιο ευδιάθετοι μην παραλείψετε την ενδυνάμωση των σχέσεών σας και δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον στους οικείους σας. Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο την Τετάρτη μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις σχετικά με κοινόχρηστους πόρους, δοκιμάζοντας την υπομονή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο. Επίσης, μπορεί να γίνει επανασύνδεση με έναν πρώην έρωτα, αλλά δεν θα πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

 

ΛΕΩΝ

Αυτή την εποχή είστε πολύ δραστήριοι και μπορείτε να ολοκληρώνετε τα σχέδιά σας με αποφασιστικότητα, δηλαδή όσο περισσότερο εντείνετε τις προσπάθειές σας τόσο θα αυξάνονται τα κέρδη σας. Αν αναζητάτε μια θέση εργασίας, στείλτε βιογραφικά, ξεσκονίστε τις επαφές σας και προωθήστε τις δεξιότητές σας, γιατί η τύχη είναι με το μέρος σας όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Οπότε οι πιθανότητες να ξεκινήσει μια συνεργασία που θα έχει διάρκεια είναι πολλές. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω κοινών πόρων και έχετε την ευχέρεια να το ρίξετε έξω. Η ερωτική σας ζωή είναι αρκετά περιπετειώδης και δεν σκοπεύετε να δεσμευτείτε σύντομα οι ελεύθεροι. Με την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο την Τετάρτη ενδεχομένως να συναντηθείτε με συνεργάτες από το παρελθόν που θα σας κάνουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος σάς αποχαιρετά με πολύ θετικούς οιωνούς και η αισιοδοξία σας είναι στα ύψη καθώς μπαίνει η άνοιξη που για εσάς είναι η εποχή οργάνωσης νέων σχεδίων. Φυσικά, σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σας παίζει και το γεγονός ότι αφιερώνετε χρόνο στην ψυχαγωγία, οπότε είναι και η διάθεσή σας θετική. Ιδιαίτερη προσοχή στα έξοδα, που είναι αυξημένα. Οι συχνές μετακινήσεις, τα ταξίδια και κάποιες αγορές για τον εαυτό σας μπορούν να εξαντλήσουν τον προϋπολογισμό σας. Ένα ταξίδι θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε το δίκτυο των συνεργατών σας ή να βελτιώσετε τη σχέση σας. Την Τετάρτη ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Υδροχόο και, καθώς θα κυβερνά τον τομέα της εργασίας και της υγείας, μπορεί να υπάρξουν ορισμένες καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση.

 

ΖΥΓΟΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας και σε ό,τι αφορά κοινούς πόρους, οπότε είναι ένα διάστημα κατά το οποίο σας δίνεται η ευκαιρία για αναγνώριση της αξίας σας και αύξησης των κερδών σας. Επαγγέλματα που αφορούν πόρους τρίτων θα ευνοηθούν, αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις. Στον οικογενειακό τομέα η καθημερινότητά σας κυλάει ομαλά. Την Τετάρτη επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα ερωτικό ζήτημα από το παρελθόν που θα ταράξει τα νερά της σχέσης σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα δώσετε έμφαση στις επιθυμίες σας και δεν θα υπολογίζετε τα έξοδα για απολαύσεις και ανέσεις. Οι γονείς φανείτε υπομονετικοί.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεμάτο το προσεχές διάστημα με συναντήσεις και επαφές για επαγγελματικούς σκοπούς ή για προσωπικές σας υποθέσεις, επομένως θα μπορέσετε να ξεπεράσετε προβλήματα που μπορεί να φρέναραν τα σχέδιά σας. Η αισιοδοξία σας είναι στα ύψη, ειδικά τώρα που μπαίνει η άνοιξη, και η επικοινωνιακή σας διάθεση είναι αυξημένη, οπότε είναι ιδανική εποχή για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Σύντομα ταξίδια που θα συνδυάσουν δουλειά με ψυχαγωγία θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας και θα φέρουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Την Τετάρτη επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και είναι πιθανές κάποιες καθυστερήσεις. Ωστόσο, κάποιες αναβολές θα σας δώσουν το περιθώριο να κερδίσετε χρόνο και να πετύχετε μια καλύτερη συμφωνία. Ιδιαίτερη προσοχή οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο στις εργασιακές σας σχέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ δημιουργικές και ευχάριστες, καθώς έχετε βάλει σε μια τάξη τις οφειλές σας και είστε πιο ήρεμοι, οπότε θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και μέσω του συντρόφου αλλά και μέσω της εργασίας, οπότε θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε οφειλές προς τρίτους και έτσι. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας τώρα που μπαίνει η άνοιξη και θέλετε να δώσετε μια πιο χρωματιστή και ανάλαφρη πνοή στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Επίσης, τώρα είναι η στιγμή που να περιποιηθείτε τον κήπο σας. Κλαδέψτε τα δέντρα σας και φυτέψτε ευωδιαστά λουλούδια που θα σας γεμίζουν με θετική ενέργεια. Την Τετάρτη επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο, προκαλώντας ασυνεννοησία με οικείους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο και δεν λείπουν οι στιγμές που μπορεί να σάς πιάνει το άγχος με αποτέλεσμα να διογκώνονται τα πράγματα στο μυαλό σας, ωστόσο φροντίστε να απολαύσετε τις θετικές εμπειρίες που θα βιώσετε. Σύντομα ταξίδια για ψυχαγωγία θα σας δώσουν την ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις, φέροντας καινούργιες ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν. Οι επαφές που θα κάνετε θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως και δεν αποκλείεται να ανοίξουν νέες προοπτικές στις εμπορικές σας υποθέσεις. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο ενδεχομένως να νιώσετε πιεσμένοι με τις οικογενειακές ευθύνες. Προσπαθήστε να αφιερώνετε χρόνο στις προσωπικές σας ανάγκες ώστε να μη μεταφέρετε την ένταση στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Τετάρτη επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και μπορεί να σας επιστραφούν χρήματα που είχατε δανείσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς είναι η εποχή που αρχίζετε να παίρνετε τα πάνω σας, καθώς μπαίνει η άνοιξη και σας γεμίζει αισιοδοξία. Ταυτόχρονα, επειδή είστε πολύ δημοφιλείς και έχετε πολλές προτάσεις για ψυχαγωγία και εξορμήσεις, μπορείτε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με ευχάριστο τρόπο. Τα οικονομικά σας έχουν προοπτικές βελτίωσης, ωστόσο δεν πρέπει να σας παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσέξτε το παρασκήνιο και κρατήστε μυστικά τα μελλοντικά σας σχέδια. Την Τετάρτη επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας και μέχρι τις 10/3 θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και το επαγγελματικό σας προφίλ. Ενδεχομένως να συναντήσετε ορισμένα εμπόδια όσον αφορά την τήρηση ενός συγκεκριμένου διατροφικού προγράμματος.

 

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εποχή έχετε επιδοθεί σε κυνήγι ευκαιριών και είστε μες στον ενθουσιασμό επειδή έχετε την ευχέρεια να αναλάβετε ένα σπουδαίο έργο, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες. Η προώθηση των δεξιοτήτων ή των υπηρεσιών σας θα έχει θετικά αποτελέσματα και ίσως να προκύψει μια πρόταση συνεργασίας σε μια άλλη πόλη, που θα σας βάλει σε δίλημμα. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, βελτιώνονται μεν, αλλά, επειδή είναι ένα διάστημα που το έχετε ρίξει έξω, πρέπει να φανείτε προνοητικοί. Την Τετάρτη φεύγει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιό σας και επιστρέφει στον Υδροχόο και μέχρι τις 10/3 ενδεχομένως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις που θα σας προκαλέσουν απογοήτευση, αλλά θα είναι παροδικές. Αδράξτε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση.