ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη σύμμαχό σας μπορείτε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να αφοσιωθείτε σε σχέδια με μακροπρόθεσμα οφέλη. Η Νέα Σελήνη την Κυριακή στους Ιχθύς αυξάνει την ανάγκη σας για ενδοσκόπηση, ενώ αποτελεί μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια θεραπευτική μέθοδο που θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από το στρες. Την Πέμπτη κορυφώνεται το τρίγωνο Δία - Ποσειδώνα και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Πλέον αναζητάτε νέες ιδέες και μπορείτε να πάρετε ρίσκα, μια και η συγκεκριμένη όψη φέρνει τύχη και ευκολίες, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τις λεπτομέρειες και πιθανές παγίδες. Παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο είναι φορτωμένο, δεν παύει να σας απασχολεί η βελτίωση της εμφάνισής σας και τα έξοδά σας είναι αυξημένα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εποχή προκύπτουν συνεχώς ευκαιρίες για να αυξήσετε τα κέρδη σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Οι γεννημένοι το 1ο και 2ο δεκαήμερο δίνετε έμφαση σε ομαδικές προσπάθειες που μπορεί να αφορούν τις σπουδές ή την προώθηση μιας ιδέας και καθώς την Πέμπτη κορυφώνεται το τρίγωνο Δία - Ποσειδώνα οι προοπτικές για αίσια αποτελέσματα είναι πολλές. Με έξυπνους χειρισμούς που θα αφορούν μια νομική σας υπόθεση θα αποφύγετε τις οικονομικές απώλειες. Η Νέα Σελήνη της Κυριακής στους Ιχθύς πραγματοποιείται στον τομέα της φιλίας και της κοινωνική σας ζωής. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο είστε απασχολημένοι με θέματα που αφορούν τη σταδιοδρομία σας, με αποτέλεσμα να έχει μείνει πίσω η κοινωνική σας ζωή. Αφιερώστε χρόνο στην ψυχαγωγία.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θέλετε να βελτιώσετε τη ζωή σας και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε ανοίγματα. Κάποιοι θα διαδραματίσουν πολύ σημαντικό ρόλο, στηρίζοντάς σας, έτσι θα ξεπεράσετε εμπόδια και ουσιαστικά θα ξεκινήσει μια περίοδος έντονης δράσης και πολλών ευκαιριών. Την Πέμπτη κορυφώνεται το τρίγωνο Δία - Ποσειδώνα στον άξονα οικονομικά – καριέρα, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για αύξηση του εισοδήματος και της φήμης των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο. Επενδύστε στη διαφήμιση των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας, αναβαθμίστε το επαγγελματικό σας προφίλ και ακολουθήστε τις επιταγές της εποχής, ώστε να μην υστερείτε των ανταγωνιστών σας. Την Κυριακή η Νέα Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα σε επιχειρήσεις και τις φιλοδοξίες των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο. Μια μυστική σχέση αρχίζει να προκαλεί ασφυξία σ' εσάς του 3ου δεκαημέρου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εποχή έχουν απορροφήσει την προσοχή σας θέματα που αφορούν μακροπρόθεσμους στόχους και είστε αρκετά αγχωμένοι, όμως θα ανταμειφθούν οι κόποι σας πολύ σύντομα. Την Πέμπτη κορυφώνεται το τρίγωνο Δία - Ποσειδώνα στον άξονα σχέσεις - ταξίδια και είναι ιδανική στιγμή για να κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία στο εξωτερικό ή να διευθετήσετε μια νομική σας υπόθεση οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Την Κυριακή η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει κυρίως εσάς του 1ου δεκαημέρου και αποτελεί εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε έναν κύκλο σπουδών, ένα σεμινάριο ή ένα ταξίδι. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο έχετε κάποια ανεπίλυτα ζητήματα και είστε σε συνεχή κόντρα με πρόσωπα εξουσίας. Φανείτε διαλλακτικοί και αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται και είστε πολύ δημοφιλείς.

 

ΛΕΩΝ

Εργασία, υγεία και οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα και αν είστε σε εγρήγορση η πρόοδος θα είναι πολύ σύντομη. Η Πέμπτη είναι μια πολύ καλή μέρα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας, καθώς θα έχετε την τύχη με το μέρος σας οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Δίας στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενεργοποιεί τον άξονα εργασία - κοινοί πόροι και φέρνει κέρδη μέσω της εργασίας ή μέσω τρίτων, ή μπορεί να ανακαλύψετε μια νέα πηγή εσόδων. Η Νέα Σελήνη της Κυριακής θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και θα είναι ιδανική στιγμή για να βάλετε σε τάξη τον προϋπολογισμό σας ή να ζητήσετε ένα δάνειο για την επιχείρησή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθώς είστε σε διαρκή κίνηση, προκύπτουν και κάποιες γνωριμίες που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη ενός στόχου. Καλλιτεχνική έκφραση και ό,τι αφορά το δημιουργικό κομμάτι της δουλειάς σας θα αυξήσουν το πελατολόγιό σας και εκεί θα πρέπει να διοχετεύσετε την ενέργειά σας το προσεχές διάστημα. Η Πέμπτη είναι μία από τις πιο τυχερές μέρες του μήνα, καθώς κορυφώνεται το τρίγωνο Δία - Ποσειδώνα στον άξονα δημιουργικότητα - σχέσεις. Ορισμένοι μπορεί να κατακτήσετε ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα και σας έχει γοητεύσει, κάποιοι άλλοι μπορεί να κλείσετε μια συμφέρουσα συμφωνία ή να πάρετε ρίσκα που θα αυξήσουν τα κέρδη σας. Η Νέα Σελήνη την Κυριακή αποτελεί εξαιρετική στιγμή για έναρξη μιας συνεργασίας, για επισημοποίηση της σχέσης σας ή για συμβίωση με το ταίρι σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες ευφάνταστες ιδέες μην τις κρατάτε για τον εαυτό σας, περιμένοντας πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις διαδώσετε. Ετοιμάστε μια ολοκληρωμένη πρόταση και προωθήστε την είτε στον εργοδότη σας, είτε στους συνεργάτες σας, είτε σε πρόσωπα κύρους που μπορούν να σας στηρίξουν. Γενικά, αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται πολλές θετικές όψεις που θα διευκολύνουν τις προσπάθειές σας, ξεκινώντας από την Πέμπτη με το τρίγωνο Δία - Ποσειδώνα. Η συγκεκριμένη διέλευση ενεργοποιεί τον άξονα οικογένεια - εργασία και δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και κέρδη. Αν σκέφτεστε να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να το κάνετε. Η Νέα Σελήνη την Κυριακή στους Ιχθύς σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου έργου ή μιας καινούργιας επαγγελματικής κατεύθυνσης. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας, αφιερώστε χρόνο στις ανάγκες σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις επόμενες μέρες καλό θα είναι να ασχοληθείτε με τις εμπορικές σας υποθέσεις, καθώς είναι η εποχή που οι ευκαιρίες έρχονται απλόχερα και μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας, αρκεί να είστε ευέλικτοι. Την Πέμπτη κορυφώνεται το τρίγωνο Δία - Ποσειδώνα στον άξονα επικοινωνία - κερδοσκοπία και είναι μια καλή στιγμή για διαπραγματεύσεις και επιχειρηματικές συμφωνίες, ωστόσο οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο πρέπει να προσέξετε τα ψιλά γράμματα. Θέματα εκπαίδευσης θα ευνοηθούν και δεν αποκλείεται να βρείτε μια παράλληλη εργασία που θα ενισχύσει το εισόδημά σας. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς την Κυριακή μπορεί να σημάνει την έναρξη μιας ερωτικής σχέσης με πολύ θετικούς οιωνούς ή ενός έργου δημιουργικού χαρακτήρα. Ιδανική εποχή για απόκτηση παιδιού, επενδύσεις και για βελτίωση της ερωτικής σας ζωής.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς ήρθε η εποχή που θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας: ουσιαστικά σας δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Την Πέμπτη ο κυβερνήτης σας Δίας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στον άξονα οικονομικά - οικογένεια είναι η 1η από τις 3 σημαντικότερες όψεις του χρόνου για σας. Μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω έξυπνων επενδύσεων και ευέλικτων ενεργειών. Η διορατικότητά σας σάς οδηγεί στις σωστές κατευθύνσεις, ενώ συναντάτε και άτομα που έχουν να σας προτείνουν κάτι σημαντικό. Αξιοποιήστε αυτό το ευεργετικό διάστημα και αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας κάνουν να διακριθείτε. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς την Κυριακή ευνοεί καινούργια ξεκινήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές οι μετακινήσεις σας αυτή την εποχή έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που η μοναχικότητα ήταν επιλογή σας. Τώρα που πλησιάζει η άνοιξη είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και θετική ενέργεια και μπορείτε να υποστηρίξετε τις ιδέες σας με την απαραίτητη τόλμη. Την Πέμπτη, οπότε κορυφώνεται το τρίγωνο Δία - Ποσειδώνα, κάποιες μυστικές επαφές θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι άριστες και μπορείτε να αυξήσετε την πελατεία σας μέσω της προώθησης των υπηρεσιών σας με σύγχρονα μέσα. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, υπάρχουν κάποια έξτρα έξοδα που αφορούν την ψυχαγωγία, ωστόσο κρατάτε ένα μέτρο. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς την Κυριακή αποτελεί ιδανική στιγμή για την έναρξη μιας εμπορικής συμφωνίας, για ένα ταξίδι ή για τη βελτίωση των σχέσεων με οικείους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η βελτίωση των οικονομικών σας θα σας δώσει την ευκαιρία να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας ανάγκες, την υγεία και την ενίσχυση του ψυχισμού σας. Ωστόσο, επειδή την Πέμπτη κορυφώνεται το τρίγωνο Δία - Ποσειδώνα, καλό θα είναι να ασχοληθείτε με την αναζήτηση νέων πόρων. Μπορείτε με λίγα χρήματα να κάνετε μια έξυπνη αγορά-επένδυση και να βγείτε κερδισμένοι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Την Κυριακή είναι και η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς που πραγματοποιείται στον τομέα των αποκτημάτων σας και μπορείτε να ποντάρετε σε μια καινούργια ιδέα, αρκεί να την έχετε μελετήσει σωστά. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη και δεν υπολογίζετε τα έξοδα, ωστόσο πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές.

 

ΙΧΘΥΣ

Όσο πλησιάζει ο μήνας των γενεθλίων σας, τόσο αυξάνεται η αισιοδοξία και η ανάγκη σας για δημιουργία, με αποτέλεσμα η έμπνευσή σας να είναι στα ύψη. Πολλές οι ιδέες που θα θέλατε να υλοποιήσετε, κρατήστε όμως αυτές που είναι άμεσα εφαρμόσιμες και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας. Η Πέμπτη είναι μια πολύ τυχερή μέρα καθώς πραγματοποιείται το 1 από τα 3 τρίγωνα της χρονιάς μεταξύ Δία και Ποσειδώνα και είναι εξαιρετική στιγμή για να παρουσιάσετε μια ιδέα σας σε άτομα που μπορούν να τη στηρίξουν. Οι σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα ενισχύονται, καθώς δείχνετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας, και επειδή είναι μια εποχή που είστε πολύ δημοφιλείς, ευνοείται και η ερωτική σας ζωή. Την Κυριακή η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σάς δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας.