ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, την Παρασκευή, αρχίζει να υποχωρεί η εσωστρέφεια των προηγούμενων μηνών. Πλέον δίνετε περισσότερη έμφαση στην εμφάνισή σας καθώς και στην κοινωνική σας ζωή, οπότε ουσιαστικά ξεκινάει μια εποχή κατά την οποία οι ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση θα είναι πολλές. Ο πλανήτης του έρωτα αυξάνει τη γοητεία σας και είναι ιδανική εποχή για να ερωτευτείτε οι ελεύθεροι αλλά και για να αναθερμάνετε τη σχέση σας οι δεσμευμένοι. Η φυσική σας κατάσταση θα αποτελέσει προτεραιότητα και μέσω της διατροφής και της εκγύμνασης θα δείτε σημαντικές αλλαγές. Αγορές ρούχων και αξεσουάρ θα είναι η επιβράβευσή σας, ωστόσο κρατήστε ένα μέτρο. Την Κυριακή πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Λέοντα και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Η διάθεσή σας για απολαύσεις θα είναι αυξημένη και μπορεί να έρθετε σε κόντρα με το ταίρι σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Την Παρασκευή εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη στον Κριό και ενεργοποιεί τον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής. Είναι μια εποχή κατά την οποία κυρίως οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα ρίξετε τους ρυθμούς σας και θα επιδιώξετε να εξοικονομήσετε χρόνο για ανάπαυλα και πιο ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Ορισμένοι ενδεχομένως να θέλετε να κρατήσετε μυστική μια ερωτική σχέση, επομένως θα αποσυρθείτε από τον κοινωνικό σας κύκλο. Οι υπόλοιποι Ταύροι ασχολείστε εντατικά με την καριέρα και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας και μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι που θα σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε τα προϊόντα σας με επιτυχία. Η Πανσέληνος στον Λέοντα την Κυριακή πραγματοποιείται στον άξονα οικογένεια - φιλοδοξίες και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να στρέψετε την προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να εξισορροπήσετε επαγγελματική και οικογενειακή ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή ενεργοποιείται με την είσοδο της Αφροδίτης, την Πέμπτη, στον Κριό και θα δώσετε περισσότερη έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις και στην ψυχαγωγία. Τώρα είναι η εποχή που ευνοούνται η συλλογική προσπάθεια και οι ομαδικές δραστηριότητες, καθώς είστε πιο αισιόδοξοι και ευδιάθετοι, με αποτέλεσμα να προσελκύετε θετικά άτομα με τα οποία μπορεί να έχετε κοινούς στόχους. Η προώθηση ιδεών και η σύσφιξη σχέσεων υποστηρίζονται από τον πλανήτη της αγάπης και δεν αποκλείεται να προκύψει ένας έρωτας με πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον. Ταξίδια και συνεργασίες που ίσως γίνουν θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Λέοντα πραγματοποιείται στον άξονα επικοινωνία - ταξίδια και θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις που θα σας βάλουν σε δίλημμα. Σχέσεις με οικείους θα δοκιμαστούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Παρασκευή εισέρχεται η Αφροδίτη στον Κριό και μέχρι τις 5/3, που θα διανύει τον τομέα της φήμης και της καριέρας, οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν για επαγγελματική καταξίωση θα είναι ουκ ολίγες. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες θα ενισχυθούν, ενώ θα δώσετε έμφαση και στην εικόνα σας. Επενδύστε κάποια χρήματα στη βελτίωση του επαγγελματικού σας προφίλ και στη διαφήμιση των υπηρεσιών σας. Επαφές με πρόσωπα κύρους θα ευνοηθούν και θα πάρετε μεγάλη ώθηση για την υλοποίηση ενός σχεδίου. Ιδανική εποχή για να συζητήσετε με τον εργοδότη σας σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας ή για να παρουσιάσετε μια ιδέα που θα σας κάνει να διακριθείτε. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Λέοντα πραγματοποιείται στον άξονα οικονομικά - συνεργασίες και πρέπει να προσέξετε πώς θα διεκδικήσετε χρήματα που σας χρωστάνε.

 

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σας για περιπέτεια θα είναι αυξημένη το προσεχές διάστημα, καθώς την Παρασκευή εισέρχεται η Αφροδίτη στον Κριό και θα διανύει τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης μέχρι τις 5/3. Τώρα θα δώσετε έμφαση στις σπουδές και μπορείτε να έχετε αίσια αποτελέσματα, μια και θα έχετε θα ταξιδέψετε και θα βάλετε σε τάξη διαδικαστικά ζητήματα. Μια καινούργια γνωριμία είτε σε ένα ταξίδι είτε μέσα από τον χώρο των σπουδών μπορεί κάλλιστα να αποκτήσει ερωτικό χαρακτήρα, έτσι θα βελτιώσετε και την ερωτική σας ζωή. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, είστε σε καλό δρόμο και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Η Πανσέληνος της Κυριακής στο ζώδιό σας πραγματοποιείται στον άξονα προσωπικές ανάγκες - σχέσεις και θα κληθείτε να επαναφέρετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά και ερωτικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό την Παρασκευή και μέχρι τις 5/3 θα έχετε την ευχέρεια για να βάλετε μια τάξη σε οφειλές Δημοσίου, καθώς προβλέπεται αύξηση του εισοδήματός σας μέσω τρίτων. Ο ερωτισμός που θα αποπνέετε θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του ερωτικού σας συντρόφου και θα αναθερμάνετε τη σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι θα δώσετε περισσότερη προσοχή σε όσους σας προσεγγίσουν. Οι γονείς θα ασχοληθείτε με τα παιδιά και μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων που θα ακονίσουν τη σκέψη τους θα ανακαλύψετε τα ταλέντα τους. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Λέοντα πραγματοποιείται στον άξονα ψυχισμός - υγεία και αποτελεί μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Ξεκινήστε διατροφή και άσκηση και ξεκουραστείτε. Διαλογισμός και ασκήσεις αναπνοών θα σας χαλαρώσουν.

 

ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό την Παρασκευή ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα ασχοληθείτε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα έχετε την ικανότητα να προσελκύσετε κοντά σας άτομα που θα σας δώσουν ώθηση για την υλοποίηση ενός σχεδίου. Μπορεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας για να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση ή να κλείσετε μια πολλά υποσχόμενη συμφωνία. Οι διαπραγματεύσεις σας δεν θα είναι σκληρές, αντιθέτως θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με την ευγένεια και την κοφτερή σας σκέψη. Σχέση/γάμος μπορεί να βελτιωθεί, ωστόσο οι ελεύθεροι που δεν είναι ικανοποιημένοι με τις επιλογές τους αναζητούν τον κατάλληλο ερωτικό σύντροφο. Την Κυριακή η Πανσέληνος στον Λέοντα ενεργοποιεί τον άξονα φιλία - έρωτα και μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις μεταξύ ατόμων του αντίθετου φύλου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εργασία και η φυσική σας κατάσταση θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, καθώς την Παρασκευή εισέρχεται η Αφροδίτη στον Κριό και θα παραμείνει στον τομέα της καθημερινότητας μέχρι τις 5/3. Τώρα είναι η εποχή που μπορεί να προκύψουν κάποιες καλές ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση, οπότε στείλτε βιογραφικά και προωθήστε τις δεξιότητές σας προς πάσα κατεύθυνση. Πρακτικά θέματα σχετικά με το σπίτι και την εργασία σάς κάνουν να μην ενδιαφέρεστε για διασκέδαση, ενώ θα προτιμήσετε να επικοινωνήστε με πρόσωπα είτε από το επαγγελματικό είτε από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν θέλετε να βελτιώσετε τη σιλουέτα σας, ξεκινήστε τώρα διατροφή και άσκηση, μια και οι πιθανότητες να παρατήσετε την προσπάθεια είναι ελάχιστες. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Λέοντα πραγματοποιείται στον άξονα φιλοδοξίες - οικογένεια και στην προσπάθειά σας να εξισορροπήσετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή δεν θα λείψουν οι εντάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ευχάριστη και πιο θετική περίοδος ξεκινάει για εσάς με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό την Παρασκευή και μέχρι τις 5/3, που θα διανύει τον τομέα της δημιουργικότητας και του έρωτα, θα σας δοθούν ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας και να ερωτευτείτε. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις ή να ασχοληθείτε με μια παράλληλη εργασία που θα έχει σχέση με κάποιο ταλέντο σας. Όσοι έχετε σχέση θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, ενώ οι γονείς θα αφοσιωθείτε περισσότερο στα παιδιά. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε τον ερωτισμό σας και φλερτάρετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται κι έπειτα από πολύ καιρό μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στην κοινωνική σας ζωή και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό την Παρασκευή ξεκινάει για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο μια περίοδος κατά την οποία θα ασχοληθείτε με τη φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων και με θέματα του σπιτιού. Μπορείτε να ομορφύνετε τον χώρο σας αλλάζοντας τη διακόσμηση, να ασχοληθείτε με τον κήπο και γενικά να αφιερώσετε χρόνο σε δημιουργικές ασχολίες. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της ακίνητης περιουσίας σας και μπορείτε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Ακατάλληλη εποχή για ρίσκα και επενδύσεις, καθώς ο Ουρανός προκαλεί αστάθεια στον συγκεκριμένο τομέα και μπορεί να έχετε απώλειες. Οι υπόλοιποι Αιγόκεροι είστε απασχολημένοι με την προώθηση των υπηρεσιών σας και οι μετακινήσεις σας είναι συχνές. Την Κυριακή η Πανσέληνος στον Λέοντα πραγματοποιείται στον άξονα κοινοί πόροι - οικονομικά και μπορεί να ανακινηθεί ένα θέμα που θα αφορά μια κληρονομιά ή τη διαχείριση κοινόχρηστων πόρων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό την Παρασκευή θα είστε πιο αισιόδοξοι και ευχάριστοι στην επικοινωνία, οπότε ξεκινάει ένα διάστημα πολλών επαφών και μετακινήσεων μέχρι τις 5/3. Ιδανική εποχή για να προωθήσετε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας, να δώσετε μια συνέντευξη και να ασχοληθείτε με εμπορικές υποθέσεις. Επίσης, μπορείτε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας, παρακολουθώντας ένα σεμινάριο. Σχέσεις με οικείους μπορούν να βελτιωθούν, καθώς είστε πιο πρόθυμοι να ακούσετε τους άλλους και μπορείτε να δώσετε τις σωστές απαντήσεις, δίχως να προκαλείτε. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, είναι μια καλή εποχή για να αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων που δεν θα εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο ή να συμμετάσχετε σε ένα συνεταιρισμό. Την Κυριακή η Πανσέληνος στον Λέοντα ενεργοποιεί τον άξονα σχέσεις - προσωπικές ανάγκες και μπορεί να κλείσει ένας κύκλος που θα αφορά μια επαγγελματική ή προσωπική σας σχέση.

 

ΙΧΘΥΣ

Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που τα οικονομικά σας ήταν οριακά, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό την Παρασκευή και μέχρι τις 5/3 θα σας δοθούν ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας είτε μέσω της εργασίας είτε μέσω της αξιοποίησης ενός ακινήτου. Ο πλανήτης των χρημάτων εισέρχεται στον οικονομικό τομέα και τα οφέλη θα είναι πολλά αν διαχειριστείτε έξυπνα τους πόρους σας. Η απόκτηση αγαθών θα αποτελέσει προτεραιότητα και θα πρέπει να προσέξετε. Θέματα εκπαίδευσης θα συναντήσουν εμπόδια και θα παίξουν με την υπομονή σας. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Λέοντα πραγματοποιείται στον άξονα εργασία - υγεία και μπορεί να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με παρασκηνιακές ενέργειες, που θα σάς βάλουν σε διαδικασία αναζήτησης μιας νέας κατεύθυνσης. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση.