ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εποχή, εσάς τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο σάς απασχολούν οι στόχοι και οι συνεργασίες και από την Πέμπτη, που εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο, θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή. Στον οικονομικό τομέα κάποιες καθυστερήσεις θα σας αναγκάσουν να ζητήσετε τη συμβολή τρίτων για την υλοποίηση ενός σχεδίου. Τη Δευτέρα ακολουθεί και ο Ήλιος τον Ερμή στον Υδροχόο και επειδή θα έχετε μια τάση να λέτε αυτά που σκέφτεστε δίχως να τα επεξεργάζεστε, ενδεχομένως να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Εσείς του 2ου δεκαημέρου έχετε μια επαναστατική διάθεση που μπορεί να δυσκολέψει την εφαρμογή ενός εγχειρήματος και πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά. Ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό χρήζουν προσοχής. Για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο είναι η εποχή που ασχολείστε με το χτίσιμο της φήμης σας και επενδύετε στη διαφήμιση των προϊόντων σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο την Πέμπτη και του Ήλιου την Δευτέρα στο ίδιο ζώδιο φωτίζεται ο τομέας της καριέρας και θα ασχοληθείτε με το πρακτικό κομμάτι οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Επαφές με άτομα που μπορούν να προωθήσουν το έργο σας θα έχουν θετικά αποτελέσματα και οι ιδέες σας θα έχουν δημόσια προβολή. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς δημιουργεί αρμονικές σχέσεις στον τομέα της φιλίας, ενώ ενισχύει τη διάθεσή σας για ομαδικές δραστηριότητες, ωστόσο η ερωτική σας ζωή δέχεται αναταράξεις. Εσείς του 2ου δεκαημέρου μπορείτε να πετύχετε πολλά σε θέματα σπουδών, ενώ είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε μια συνεργασία με το εξωτερικό ή να διακριθείτε σε κάποιο άθλημα. Νομικές υποθέσεις και διαδικαστικά θέματα αυξάνουν το άγχος των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο και είναι επιτακτική η ανάγκη να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτή την εποχή είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε μελλοντικούς σας στόχους που μπορεί να αφορούν ένα ταξίδι ή μια συνεργασία με το εξωτερικό. Την Πέμπτη ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και τη Δευτέρα ο Ήλιος, οπότε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα αφήσετε στην άκρη προσωπικές και καθημερινές υποθέσεις και θα ρίξετε το βάρος στο όραμά σας. Ιδανική εποχή για να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σε θέματα σπουδών. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο είστε απασχολημένοι με την τρέχουσα εργασία σας και σας απασχολούν σχέσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, ωστόσο μπορείτε να κερδίσετε την εύνοιά τους. Αποφύγετε τις εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας. Οικονομικές και ερωτικές υποθέσεις συνεχίζουν να απασχολούν εσάς του 3ου δεκαημέρου, ωστόσο τα επαγγελματικά σας βαίνουν καλώς. Η ερωτική σας ζωή εξελίσσεται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που σας απασχόλησαν σχέσεις και συνεργασίες, με την είσοδο του Ερμή, την Πέμπτη, και του Ήλιου, τη Δευτέρα, στον Υδροχόο, οικονομικές υποθέσεις που αφορούν κοινούς πόρους, φόρους και ασφαλιστικά ζητήματα θα έρθουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Η εφαρμογή ενός σχεδίου αναγκαστικά θα καθυστερήσει καθώς προέχουν άλλα ζητήματα. Προσέξτε πιθανές εντάσεις με φίλους. Είστε λίγο εριστικοί αυτή την εποχή. Ένας νέος έρωτας ξεκινά με θετικούς οιωνούς και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Εσείς του 3ου δεκαημέρου έχετε θέματα με μια συνεργασία ή μπορεί να σπαταλάτε πολλή ενέργεια στην επίλυση προσωπικών προβλημάτων, με αποτέλεσμα να υπάρχει στασιμότητα στα επαγγελματικά σας. Αλλάξτε ρότα, αν κάτι σας δυσαρεστεί, και μη χάνετε αδίκως ευκαιρίες.

 

ΛΕΩΝ

Αλλάζουν οι προτεραιότητες για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο με την είσοδο του Ερμή και του Ήλιου στον Υδροχόο, την Πέμπτη και τη Δευτέρα αντίστοιχα και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τη βελτίωση των σχέσεών σας καθώς το προηγούμενο διάστημα είχατε αφοσιωθεί κυρίως στα επαγγελματικά σας. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποια θέματα υγείας ηλικιωμένων που θα σας επιβάλουν να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε με τη φροντίδα αγαπημένων προσώπων. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και είναι ιδανική εποχή για εσάς τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο. Εργασία και υγεία συνεχίζουν να απασχολούν εσάς του 3ου δεκαημέρου και πρέπει να προσέξετε ώστε να μην υπερεκτιμήσετε μια συνθήκη που μπορεί να αποβεί καταστροφική. Ιδιαίτερη προσοχή σε μια μικροαδιαθεσία που μπορεί να επιδεινωθεί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Πέμπτη εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο και τη Δευτέρα ο Ήλιος και, καθώς θα διανύουν τον τομέα της εργασίας και της υγείας, το ενδιαφέρον σας μετατίθεται από την ψυχαγωγία στις υποχρεώσεις σας, κάτι που θα πέσει λίγο βαρύ στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Για ένα μεγάλο διάστημα είχατε επιδοθεί στο κυνήγι των απολαύσεων και όντως περάσατε πολύ καλά, ήρθε όμως η στιγμή για να βάλετε ένα φρένο και να αντιμετωπίσετε με περισσότερη υπευθυνότητα τα καθήκοντά σας. Πολλές οι μετακινήσεις και οι επαφές των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο και είναι μια καλή εποχή για να προωθήσετε τις ιδέες και τα ταλέντα σας. Επίσης, μπορείτε να βελτιώσετε σχέσεις με οικείους. Πολύ δημιουργική εποχή για εσάς του 3ου δεκαημέρου λόγω ενός νέου έρωτα που σας έχει ενθουσιάσει και σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης.

 

ΖΥΓΟΣ

Έπειτα από μια περίοδο κατά την οποία ασχοληθήκατε κυρίως με το σπίτι, είστε γεμάτοι όρεξη να εκφραστείτε δημιουργικά οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Με την είσοδο του Ερμή την Πέμπτη στον Υδροχόο και του Ήλιου, τη Δευτέρα, ενισχύεται ο τομέας της δημιουργικότητας και μετά από μια φάση αυτοπροστασίας, τώρα είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ρίσκα. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι άριστες και μπορείτε να διαπραγματευτείτε, να φλερτάρετε και να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας. Χόμπι, απολαύσεις και ψυχαγωγία θα είναι στην καθημερινή σας ατζέντα και θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή οι ελεύθεροι. Οι του 2ου δεκαημέρου πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις μετακινήσεις και τον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας στον χώρο της δουλειάς, λόγω του Άρη που κυβερνά τον τομέα της επικοινωνίας. Εσείς του 3ου δεκαημέρου συνεχίζετε να ασχολείστε με το σπίτι και την οικογένεια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις επόμενες μέρες ο Ερμής και ο Ήλιος εισέρχονται στον Υδροχόο και, καθώς θα διανύουν τον τομέα του σπιτιού, τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο θα σας απασχολήσουν η οικογένεια και η ακίνητη περιουσία. Ο Ουρανός, με τις δυσαρμονικές του όψεις, προμηνύει κάποιες ανατροπές που θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε σχέδια ή μπορεί να συναντήσετε κάποια εμπόδια, αν πρόκειται να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο. Όπως και να έχει, είναι μια εποχή που πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεχτικοί όσον αφορά τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Εσείς του 2ου δεκαημέρου αποφύγετε τα ρίσκα και την κερδοσκοπία, καθώς ο Ποσειδώνας προκαλεί αυταπάτες και μπορεί να αξιολογήσετε λαθεμένα μία κατάσταση. Τυχερά παιχνίδια και επενδύσεις δεν θα ευνοηθούν. Μετακινήσεις, προώθηση υπηρεσιών και θέματα εκπαίδευσης θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο και θα μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω εμπορικών συναλλαγών ή της διδασκαλίας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές οι ιδέες σας αυτή την εποχή και αδημονείτε να τις βάλετε σε εφαρμογή οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο την Πέμπτη ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα ευνοηθούν οι επαφές, η προώθηση δεξιοτήτων και το εμπόριο, οπότε θα βγείτε κερδισμένοι. Στείλτε βιογραφικά όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας, προωθήστε τις υπηρεσίες σας, ασχοληθείτε με τη διδασκαλία. Τη Δευτέρα εισέρχεται και ο Ήλιος στον Υδροχόο και θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να κυνηγήσετε ευκαιρίες. Εσείς του 2ου δεκαημέρου νιώθετε πιεσμένοι με θέματα ακίνητης περιουσίας και δεν θα λείψουν οι εντάσεις στην οικογένεια. Μην ξεσπάτε σε αγαπημένα σας πρόσωπα, αναζητήστε λύσεις. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να απασχολούν εσάς τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, όχι απαραίτητα με την κακή έννοια. Αίσιες εξελίξεις αναμένονται από την Τρίτη και μετά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από την Πέμπτη που εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο ξεκινούν επαφές και οικονομικές διαπραγματεύσεις και μπορείτε να πετύχετε μια δυνατή συμφωνία οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Τη Δευτέρα ακολουθεί και ο Ήλιος και, καθώς φωτίζει τον τομέα των χρημάτων, είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με την οργάνωση του προϋπολογισμού σας. Ακριβές αγορές, επενδύσεις και νέες επιχειρηματικές προσπάθειες θα έχουν θετικά αποτελέσματα, αρκεί να είστε σίγουροι για τις ενέργειές σας. Μελετήστε προσεκτικά τα επόμενά σας βήματα. Σχέσεις με οικείους θα αποτελέσουν πηγή εντάσεων για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και θα είναι λίγο δύσκολο να επανέλθουν οι ισορροπίες. Με τον Ποσειδώνα να προκαλεί παρεξηγήσεις, δεν πρέπει να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, ούτε να προδικάζετε καταστάσεις. Η βελτίωση της εμφάνισής σας και της επαγγελματικής σας εικόνας είναι το βασικό μέλημα των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο και τα έξοδά σας είναι αυξημένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Πέμπτη εισέρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σας και τη Δευτέρα ο Ήλιος, οπότε ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία η έμπνευσή σας είναι στα ύψη και μπορείτε να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Η επικοινωνιακή σας διάθεση είναι αυξημένη και καταφέρνετε να πείσετε τους συνομιλητές σας σχετικά με τις ιδέες σας, γεγονός που σημαίνει πως όσο κυνηγάτε ευκαιρίες, τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες να πιάσετε τους στόχους σας σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Αξιοποιήστε την ενέργειά σας σε εποικοδομητικές κατευθύνσεις και μην ασχολείστε με κακοπροαίρετα άτομα. Οικονομικοί λόγοι καθυστερούν την υλοποίηση ενός σχεδίου και είστε μες στην ένταση οι του 2ου δεκαημέρου. Προσέξτε, καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Έντονο το παρασκήνιο για εσάς του 3ου δεκαημέρου. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε.

 

ΙΧΘΥΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο την Πέμπτη και του Ήλιου τη Δευτέρα ξεκινάει μια περίοδος εσωστρέφειας για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, οπότε θα θέλετε να αποφύγετε τις πολλές επαφές προκειμένου να ασχοληθείτε με προσωπικές σας υποθέσεις. Ωστόσο, δεν θα λείψουν οι ίντριγκες και τα κουτσομπολιά αν χαθείτε ξαφνικά από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Δώστε έμφαση σε σημαντικά θέματα, μην ασχολείστε με μικροπρέπειες. Οι στόχοι αποτελούν προτεραιότητα για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και αναζητάτε άτομα που θα στηρίξουν έμπρακτα τις προσπάθειές σας, αλλά πρέπει να αποφύγετε την εξιδανίκευση ανθρώπων και καταστάσεων. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας σάς κάνει να βλέπετε πολύ ρομαντικά τα πράγματα. Για εσάς του 3ου δεκαημέρου είναι μια εποχή πολλών μετακινήσεων και κοινωνικών επαφών και μπορείτε να διακριθείτε αν προωθήσετε τις ιδέες σας.