ΚΡΙΟΣ

Την Παρασκευή η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο τονίζει τομείς της ζωής σας στους οποίους υπάρχει πολλή ένταση και στη δική σας περίπτωση είναι ο άξονας οικογένεια - καριέρα, ενώ θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Ταυτόχρονα, η αντίθεση της Σελήνης με Ερμή, Δήμητρα, Κρόνο και Πλούτωνα προκαλεί εσωτερικές συγκρούσεις και δράματα στις σχέσεις και μπορεί να γίνετε υπερβολικοί λόγω ανησυχίας όσον αφορά το μέλλον. Είναι μια εποχή που δεν συγχωρούνται εσφαλμένες αποφάσεις και ενέργειες, καθώς οι συνθήκες είναι ασταθείς, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα, να δώσετε έμφαση στην οικογένεια και να απαλλαγείτε από συναισθηματικές αποσκευές των προηγούμενων έξι μηνών. Την Κυριακή κορυφώνεται η σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η οποία θα προκαλέσει ανατροπές σε παγκόσμιο επίπεδο και καθώς πραγματοποιείται στον τομέα των φιλοδοξιών, υποδεικνύει πως θα χρειαστεί να δουλέψετε πειθαρχημένα, δίχως να χάνετε το κουράγιο σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο πραγματοποιείται στον άξονα επικοινωνία - πνευματική ανάπτυξη και καθώς δίνει έμφαση σε τομείς που υπάρχουν ελλείψεις, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Ταυτόχρονα, η αντίθεση της Σελήνης με Ερμή, Δήμητρα, Κρόνο και Πλούτωνα ενεργοποιεί σχέσεις με οικείους και νομικές υποθέσεις, οπότε, αν υπάρχουν συμφέροντα και διαφωνίες, θα επέλθει ρήξη στις σχέσεις σας. Τώρα κλείνει ένας κύκλος που ξεκίνησε τον Ιούλιο και μπορεί να αφορά τις σπουδές ή ένα ταξίδι, ωστόσο δεν πρέπει να βιαστείτε να αναλάβετε δράση. Την Κυριακή η σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα στον Αιγόκερω πραγματοποιείται στον τομέα της ηγεσίας και, ενώ μπορεί οι επιπτώσεις να μη σας αφορούν άμεσα, κάποια γεγονότα θα σας επηρεάσουν. Ορισμένοι από εσάς μπορεί να αναβάλετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για θέματα σπουδών ή για επαγγελματικούς σκοπούς ή να αλλάξετε πεποιθήσεις και να κοντραριστείτε με το περιβάλλον σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Έκλειψη Σελήνης την Παρασκευή στον Καρκίνο ουσιαστικά κλείνει ένας κύκλος διάρκειας έξι μηνών που αφορά τις οικονομικές σας υποθέσεις, πραγματοποιείται στον τομέα των χρημάτων και θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Η συγκεκριμένη Έκλειψη σας υπενθυμίζει πως πρέπει να υπάρξει ισορροπία μεταξύ των εξόδων για απόκτηση περισσότερων αγαθών και της τακτοποίησης οφειλών, ενώ μπορεί να επηρεάσει σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινούς λογαριασμούς, αν διαπιστώσετε διαχειριστικές ατασθαλίες. Ταυτόχρονα, λόγω της αντίθεσης της Σελήνης με Ερμή, Δήμητρα, Κρόνο και Πλούτωνα, επειδή δείχνει μια δυστοκία στον τομέα των κοινών πόρων και θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα φόροι και οφειλές προς το Δημόσιο, πρέπει να είστε προνοητικοί και να αποφύγετε κάθε είδους περιττές σπατάλες. Την Κυριακή κορυφώνεται η σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η οποία φέρνει σημαντικές αναταράξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, που σημαίνει πως πρέπει να έχετε διορατικότητα και να αποφύγετε παρορμητικές ενέργειες λόγω ενθουσιασμού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Παρασκευή η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας πραγματοποιείται στον άξονα εγώ - εμείς και καθώς είναι σε αντίθεση με Ερμή, Δήμητρα, Κρόνο και Πλούτωνα οι εσωτερικές συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες. Η ανάγκη σας να ικανοποιήσετε προσωπικές σας επιθυμίες μπορεί να σας ωθήσει στην διεκδίκηση της ελευθερίας, κάτι που θα δοκιμάσει μια σχέση ή μια συνεργασία, καθώς τώρα κλείνει ένας κύκλος διάρκειας έξι μηνών κατά τη διάρκεια των οποίων σας απασχόλησαν ιδιαίτερα οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα επηρεάσουν για πολλούς μήνες τη μελλοντική σας πορεία και θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη ότι ενδεχομένως να χρειαστεί να πορευτείτε μόνοι από δω και στο εξής, σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Την Κυριακή κορυφώνεται η σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα στον Αιγόκερω και θα σας επιβάλλει να απαλλαγείτε από τοξικές σχέσεις και συναισθήματα που αποτελούν τροχοπέδη στην εξέλιξή σας, ενώ σάς δίνει την ευκαιρία να χτίσετε κάτι καινούργιο.

 

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογία και η υγεία σας ενεργοποιούνται με την Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Η αντίθεσή της με Ερμή, Δήμητρα, Κρόνο και Πλούτωνα στον τομέα της εργασίας βγάζει στην επιφάνεια τη συσσωρευμένη κούραση των τελευταίων έξι μηνών και σας παρακινεί να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Κάντε ένα τσεκάπ για να ξέρετε πού βρίσκεστε, αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, αθληθείτε και κόψτε οτιδήποτε βλαβερό για τον οργανισμό σας. Πολύ σημαντικό είναι επίσης να αφήσετε πίσω καταστάσεις που έχουν ρίξει το ηθικό σας, να ανεβάσετε την ψυχολογία σας και να ανακτήσετε τις ισορροπίες σας, μακριά απ' όσα και όσους σάς απογοήτευσαν το προηγούμενο διάστημα. Την Κυριακή, που κορυφώνεται και η σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα, θα σας επηρεάσουν έμμεσα κάποια παγκόσμια γεγονότα και θα πρέπει να αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρώτη Έκλειψη της χρονιάς είναι σεληνιακή, πραγματοποιείται στον Καρκίνο και θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Οι μελλοντικοί σας στόχοι και οι σχέσεις με φιλικά πρόσωπα ενεργοποιούνται και κάποιες προκλήσεις θα σας βάλουν σε διαδικασία αναθεώρησης. Η αντίθεση με Ερμή, Δήμητρα, Κρόνο και Πλούτωνα μπορεί να φέρει κάποια απογοήτευση που θα αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επένδυση που δεν θα εξελιχθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες σας και αναγκαστικά θα αλλάξετε ρότα. Γενικά, είναι μια εποχή κατά την οποία καλείστε να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα ώστε να απαλλαγείτε από περιττά φορτία που έχουν αντίκτυπο στον ψυχισμό και την εξέλιξή σας. Την Κυριακή, η σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα προμηνύει σημαντικά γεγονότα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια και να πάρετε ρίσκα. Η δημιουργία οικογένειας θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ευθύνες.

 

ΖΥΓΟΣ

Έπειτα από ένα διάστημα έξι μηνών ολοκληρώνεται ένας κύκλος που αφορά τις φιλοδοξίες σας και ήρθε η στιγμή να εξετάσετε πιθανά λάθη που σας οδήγησαν σε αποτυχημένες προσπάθειες. Η Έκλειψη Σελήνης την Παρασκευή στον Καρκίνο πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας και, καθώς είναι σε αντίθεση με Ερμή, Δήμητρα, Κρόνο και Πλούτωνα, φέρνει σε κόντρα την επιθυμία σας για υλοποίηση ενός σχεδίου με τις ανάγκες της οικογένειας. Ενδεχομένως να πρέπει να αφήσετε να περάσει κάποιος χρόνος μέχρι να σταθεροποιηθεί η ροή των εσόδων σας προτού μπείτε στη διαδικασία μιας καινούργιας προσπάθειας, ωστόσο δεν πρέπει να απογοητεύεστε. Από τη σύνοδο Κρόνου - Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που κορυφώνεται την Κυριακή, επηρεάζεστε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο και κάποιες αλλαγές στον τομέα του σπιτιού θα σας προκαλέσουν έξτρα άγχος. Ορισμένοι από εσάς μπορεί να μετακομίσετε ή να ασχοληθείτε με την αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Προσέξτε, καθώς οι συνθήκες είναι ρευστές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινάει για εσάς, αρκεί να κλείσετε εκκρεμότητες που μπορούν να φρενάρουν τα σχέδιά σας. Την Παρασκευή η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο πραγματοποιείται στον τομέα του πνεύματος και σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου που ξεκίνησε τον Ιούλιο και που μπορεί να αφορά μια νομική υπόθεση ή τη διαμονή σας στο εξωτερικό. Η αντίθεση με Ερμή, Δήμητρα, Κρόνο και Πλούτωνα προκαλεί αστάθεια σε εμπορικές υποθέσεις, ενώ μπορεί να δοκιμαστούν σχέσεις με οικείους εξαιτίας οικονομικών διαφορών. Ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις μέρες στις μετακινήσεις σας, η ένταση και η ανυπομονησία σάς κάνουν απρόσεχτους. Την Κυριακή η σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και αφορά την επικοινωνία. Κάποια γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας δεν πρέπει να τα περάσετε στο ντούκου, καθώς θα επηρεάσουν την εξέλιξη των εμπορικών σας υποθέσεων σας. Προσέξτε για μην έχετε απώλειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο την Παρασκευή αφορά κοινούς πόρους, φόρους και περιουσιακά θέματα και φέρνει σε κόντρα την ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια και απόκτηση αγαθών. Είναι η εποχή που πρέπει να δώσετε έμφαση σε εκκρεμότητες που έχουν σχέση με το Δημόσιο και το άγχος είναι αναπόφευκτο. Η αντίθεση με Ερμή, Δήμητρα, Κρόνο και Πλούτωνα δημιουργεί έντονα συναισθήματα και μπορεί να σας πιάσει ανησυχία, ακόμα και απληστία στην προσπάθειά σας να αυξήσετε τα κέρδη σας. Τώρα κλείνει ένας κύκλος διάρκειας έξι μηνών που μπορεί να έχει σχέση με μια πηγή εσόδων που δεν αποδίδει πλέον καρπούς και αναγκαστικά θα πρέπει να αναζητήσετε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις. Την Παρασκευή η σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα επηρεάσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και καθώς πραγματοποιείται στον τομέα των χρημάτων, πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί όσον αφορά ακριβές αγορές ή επενδύσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο, καθώς είναι σε αντίθεση με Ερμή, Δήμητρα, Κρόνο και Πλούτωνα στο ζώδιό σας, θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Σ' εσάς ενεργοποιείται ο άξονας διαπροσωπικές σχέσεις - προσωπικές ανάγκες και υποδεικνύει πως πρέπει να υπάρξει ισορροπία μεταξύ του χρόνου που αφιερώνετε στον εαυτό σας και στις σχέσεις σας. Ενδεχομένως να είστε απορροφημένοι από τα σχέδιά σας και να μην αντεπεξέρχεστε στις ανάγκες μιας συνεργασίας ή του γάμου σας. Τώρα κλείνει ένας κύκλος διάρκειας έξι μηνών και θα επανεξετάσετε τις συνθήκες της ζωής σας με περισσότερη προσοχή, κάτι που μπορεί να σάς ωθήσει σε ριζικές αλλαγές. Την Κυριακή κορυφώνεται η σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα στο ζώδιό σας και κάποια σημαντικά γεγονότα που θα έχουν παγκόσμια επιρροή θα πρέπει να τα λάβετε υπόψη προτού προβείτε πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτι ολοκληρώνεται στον επαγγελματικό τομέα με την Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο και αφήνει χώρο για νέες ευκαιρίες. Έπειτα από πολλούς μήνες προσπαθειών και σε κάποιες περιπτώσεις απογοητεύσεων ήρθε η στιγμή να κάνετε τον απολογισμό σας, να αφήσετε πίσω τακτικές και μεθόδους που δεν σας εξυπηρετούν και να αλλάξετε νοοτροπία. Επίσης, θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και να κάνετε ιατρικές εξετάσεις. Η συγκεκριμένη Έκλειψη είναι σε αντίθεση με Ερμή, Δήμητρα, Κρόνο και Πλούτωνα και θα επηρεάσει πολύ έντονα την ψυχολογία σας. Μπορεί να σάς πιάσει απογοήτευση με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας ή ανησυχία για το μέλλον. Την Κυριακή η σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενδεχομένως να αποκαλύψει αλήθειες που θα σας αναγκάσουν να επανεξετάσετε μια μυστική ερωτική σχέση, στην οποία δεν αποκλείεται να δώσετε ένα τέλος.

 

ΙΧΘΥΣ

Με την Έκλειψη Σελήνης την Παρασκευή στον Καρκίνο ολοκληρώνει την πορεία του κάτι που ξεκίνησε τον Ιούλιο. Μπορεί να είναι ένα επενδυτικό πρόγραμμα, μια ερωτική σχέση ή μια καλλιτεχνική δημιουργία. Αν, για παράδειγμα, δεν είστε ικανοποιημένοι με τη σχέση σας, δεν θα διστάσετε να δώσετε ένα τέλος. Σίγουρα η διαδικασία δεν θα είναι ευχάριστη, είναι όμως ο μόνος τρόπος για να απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που σας στεναχωρούν και να αναζητήσετε μια ζεστή αγκαλιά. Η αντίθεση με Ερμή, Δήμητρα, Κρόνο και Πλούτωνα σάς δείχνει πως πρέπει να εξισορροπήσετε τον χρόνο μεταξύ της κοινωνικής και της προσωπικής σας ζωής, καθώς έχετε μια τάση να μην υπολογίζετε τις δικές σας ανάγκες. Με τη σύνοδο Κρόνου - Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Κυριακή κάποιες αποκαλύψεις θα δοκιμάσουν σχέσεις με φίλους ή με άτομα με τα οποία έχετε κοινές ιδέες ή ένα κοινό σκοπό, και η ρήξη θα είναι αναπόφευκτη.