ΚΡΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω που φέρνει καλή τύχη, ελπίδα και γενναιοδωρία. Οι προσωπικές σας σχέσεις μπορούν να ενισχυθούν με τη θετική σας στάση, ενώ σας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω επενδύσεων. Διανύοντας τον τομέα της καριέρας, παίρνετε ώθηση για πρόοδο και κοινωνική καταξίωση, αρκεί να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που θα πάρετε. Η αισιοδοξία σας είναι αυξημένη, όπως και η ανάγκη σας για περισσότερα χρήματα, ωστόσο η λέξη-κλειδί είναι η «μετριοπάθεια». Εστιάστε την προσοχή σας σε συγκεκριμένο στόχο και προσέξτε τον ενθουσιασμό, που μπορεί να σας οδηγήσει σε λαθεμένες εκτιμήσεις. Ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό θα διευρύνουν το δίκτυο των συνεργατών σας και θα συναντήσετε άτομα που θα εκτιμήσουν τις ιδέες σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο έχετε κάποια έξοδα που αφορούν μια κληρονομιά ή θέματα Δημοσίου και πρέπει να κρατήσετε άμυνες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω ο Δεκέμβριος ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές, καθώς φέρνει προσωπική ανάπτυξη, καλή τύχη και ευτυχία. Είστε πολύ πιο αισιόδοξοι και πρόθυμοι να κυνηγήσετε ευκαιρίες, οπότε είναι ιδανική εποχή για τις σχέσεις, τα ταξίδια, την εκπαίδευση, τις επιχειρήσεις και τα νομικά θέματα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας για να αυξήσετε το εισόδημά σας και μη διστάσετε να πάρετε ρίσκα. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας εντείνει την ανάγκη σας για αλλαγές και πρωτοτυπία και ο ενθουσιασμός θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμή σας, όμως, όταν πρόκειται για σχέσεις, πρέπει να κρατήσετε ένα μέτρο, αποφεύγοντας τις παρορμητικές αντιδράσεις. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη, οι μετακινήσεις σας πολλές και θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία που θα προσελκύσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε πιθανές παρεξηγήσεις με φίλους.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δεκέμβριος είναι αντιφατικός μήνας, κυρίως για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς έχετε κάποια προσωπικά θέματα που είναι στον αέρα, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας σε μακροπρόθεσμα σχέδια. Ωστόσο, με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας είτε μέσω μιας επένδυσης είτε μέσω μιας συνεργασίας, ενώ αρκετοί από εσάς θα ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα. Προσέξτε ώστε το κυνήγι του κέρδους να μη γίνει αυτοσκοπός, με αποτέλεσμα να χάσετε το νόημα όλης αυτής της προσπάθειας. Οι πιέσεις της καθημερινότητας αυξάνουν το άγχος, ωστόσο μπορείτε να το καταπολεμήσετε μέσω ασκήσεων αναπνοών, γυμναστικής, εναλλακτικών θεραπειών ή του διαλογισμού. Περιπετειώδης θα είναι η ερωτική σας ζωή με τη συστάδα πλανητών που έχει συγκεντρωθεί στον συγκεκριμένο τομέα και προβλέπονται μπελάδες αν ξεκινήσετε μια παράλληλη σχέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιμονή και οι αμέτρητες προσπάθειες που κάνατε τους τελευταίους μήνες θα αποδώσουν καρπούς και θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας γενικότερα. Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω και καθώς θα διανύει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών θα μπορέσετε να κλείσετε μια πολύ καλή συμφωνία που θα ανεβάσει το εισόδημά σας κατακόρυφα. Οι μετακινήσεις και οι επαφές είναι πολλές με την πλανητική συστάδα επίσης στον Αιγόκερω και είναι σίγουρο πως θα κερδίσετε τις εντυπώσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Ιδανική εποχή για γάμο ή επισημοποίηση της σχέσης σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο είστε απογοητευμένοι εξαιτίας ενός πρόσφατου χωρισμού και περνάτε μια φάση μοναχικότητας και δεν θα λείψουν οι εντάσεις με οικείους και πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τον θυμό σας. Εσείς του 3ου δεκαημέρου δεν είστε ξεκάθαροι απέναντι στον άνθρωπό σας.

 

ΛΕΩΝ

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω και ο πλανήτης της τύχης θα έχει επεκτατικό χαρακτήρα, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός νέου κύκλου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση και δημοφιλία. Η καθημερινότητά σας θα είναι πιο ευχάριστη και θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή που έχει μείνει πίσω λόγω προσωπικών και οικονομικών θεμάτων που σας απασχολούν. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο επιλύστε τα προβλήματα στην οικογένεια προτού πάρουν διαστάσεις και προσέξτε τις σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας. Η ερωτική ζωή των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο είναι στάσιμη, μια και είστε επικεντρωμένοι στην καριέρα σας, κάποια καινούργιες γνωριμίες όμως όλο και θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας. Επειδή αυτή την εποχή έχουν μαζευτεί πολλοί πλανήτες στον τομέα της εργασίας, είναι αναμενόμενη η επιτυχία για όλους τους Λέοντες, αρκεί να αρπάξετε εγκαίρως τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν απλόχερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επενδύσεις, δημιουργικότητα, απολαύσεις και ερωτική ζωή υπό τη θετική επιρροή του Δία που εισέρχεται στον Αιγόκερω θα σας δώσουν την ικανοποίηση που προσδοκάτε και θα βελτιώσετε τη ζωή σας. Ο Δεκέμβριος ξεκινά με πολλή αισιοδοξία και διάθεση να βγείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν στασιμότητα, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που θα σας κάνει να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Μην αναλαμβάνετε πολλές υποχρεώσεις και βάλτε όλη σας την ενέργεια σε έναν στόχο. Επίσης, προσέξτε τις υπερβολές με τα έξοδα. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη, ερωτικές περιπέτειες σάς κάνουν να μην υπολογίζετε τι ξοδεύετε και μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά σε δυσμενή θέση. Με την πλανητική συστάδα στον Αιγόκερω υπάρχει ποικιλία στα ερωτικά σας και οι πιθανότητες να βρεθείτε σε δίλημμα είναι πολλές. Η απόκτηση ενός παιδιού ή και περισσότερων (μπορεί να αποκτήσετε δίδυμα) θα αλλάξει τη ζωή σας ριζικά.

 

ΖΥΓΟΣ

Τύχη και εύνοια στην οικογένεια φέρνει ο Δίας με την είσοδό του στον Αιγόκερω και ο Δεκέμβριος ξεκινά με θετικούς οιωνούς. Τους προηγούμενους μήνες καταφέρατε πολλά σε θέματα σπουδών, ενώ εσείς που δώσατε έμφαση σε εμπορικές υποθέσεις μπορείτε πλέον να αφοσιωθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού. Η ακίνητη περιουσία σας θα αποτελέσει πηγή εσόδων που θα έχουν σταθερή ροή, οπότε επενδύστε στη διαμόρφωση του χώρου που θα εκμεταλλευτείτε, ώστε να ανεβάσετε την αγοραστική του αξία. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο έχετε οικονομικές διαφορές με άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινούς πόρους και μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, που αναζητάτε το εύκολο κέρδος, προσέξτε παρακινδυνευμένες ενέργειες, που μπορούν να σας φέρουν αντιμέτωπους με τον νόμο. Θέματα οδήγησης, συνεννοήσεις και μετακινήσεις χρήζουν προσοχής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος σας βρίσκει αισιόδοξους και θέλετε να περάσετε όμορφες στιγμές μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, κάτι που σας ωθεί στην αναζήτηση νέων πηγών εσόδων. Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι άριστες και θα ευνοηθούν θέματα εκπαίδευσης, το εμπόριο και η προώθηση των προϊόντων ή των δεξιοτήτων σας. Ταυτόχρονα, μαζί με τον Δία συμμετέχουν η Αφροδίτη, η Δήμητρα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, που σημαίνει πως είναι μια περίοδος πάρα πολλών συναντήσεων και επαφών που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, με τον Άρη στο ζώδιό σας να προκαλεί εσωτερικές συγκρούσεις, αναζητήστε τρόπους για εκτόνωση του θυμού σας. Αποφύγετε τα ρίσκα και τις επενδύσεις εσείς του 2ου δεκαημέρου και να είστε πιο επιφυλακτικοί όσον αφορά την επιλογή ερωτικού συντρόφου. Μη δένεστε συναισθηματικά αν δεν αφήσετε τον χρόνο να ωριμάσει μια καινούργια σχέση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την είσοδο του κυβερνήτη σας Δία στον Αιγόκερω ξεκινά ο Δεκέμβριος και καθώς θα διανύει για τους επόμενους 12 μήνες τον τομέα των χρημάτων προβλέπεται θεαματική αύξηση του εισοδήματός σας, κάτι που θα φανεί από τις πρώτες κιόλας μέρες. Ειδικά οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, που έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ το προηγούμενο διάστημα, θα πάρετε μια γερή ανάσα και θα μπορέσετε να σχεδιάσετε το μέλλον σας με περισσότερη σιγουριά. Προσέξτε μόνο την επαναστατική σας διάθεση, που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον. Ο Ουρανός φέρνει επίσης σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας και θα εκτιμηθούν οι ιδέες ή τα ταλέντα σας, αρκεί να κρατήσετε τυπικές σχέσεις με εργοδότες και συναδέλφους. Δεν είναι εποχή για να κάνετε φιλίες μέσω της εργασίας, οπότε προσέξτε μην μπερδεύετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή. Μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φέτος είναι η χρονιά σας και θα μπορέσετε, μέσα στους επόμενους μήνες, να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας και, καθώς είναι ο πλανήτης της τύχης, θα ωφεληθείτε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Βάλτε στόχους που σε άλλη φάση μπορεί να μην τολμούσατε και κυνηγήστε ευκαιρίες σε διάφορα πεδία, μια και είστε πολυπράγμονες. Αν νιώθετε πως έχετε βαλτώσει σε μια κατάσταση που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά σας, μη χάνετε άλλο χρόνο και κάντε το μεγάλο βήμα που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Σπουδές, καριέρα, ταξίδια και κοινωνική ζωή αυξάνουν τη δημιουργική σας διάθεση και θα δώσετε περισσότερη έμφαση στα ερωτικά σας, που έχουν μείνει στην άκρη. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο είστε λίγο αμήχανοι μπροστά σε κάποιες αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας και ξεσπάτε σε φιλικά σας πρόσωπα που προσπαθούν να σας δώσουν κουράγιο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω είναι ένα πολύ θετικό ξεκίνημα του μήνα και θα καταφέρετε να απεμπλακείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν δυσφορία. Η αισιοδοξία σας θα είναι αυξημένη και αν δουλέψετε με τον εαυτό σας, ώστε να επουλωθούν πληγές του παρελθόντος, θα έχετε καλύτερη ποιότητα ζωής και θα κυνηγήσετε τα όνειρά σας με περισσότερη σιγουριά. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο έρχεστε αντιμέτωποι με απροσδόκητα γεγονότα στον οικογενειακό τομέα και έχετε έντονες εκδικητικές τάσεις απέναντι σε πρόσωπα εξουσίας. Οι του 2ου δεκαημέρου μην προδικάζετε καταστάσεις και μελετήστε προσεχτικά τις επενδύσεις που θέλετε να κάνετε, ώστε να μην έχετε οικονομικές απώλειες. Ερωτικά είστε μεν δραστήριοι, αλλά δεν παίρνετε την ικανοποίηση που αναζητάτε. Ενδεχομένως να μην είστε και τόσο επιλεκτικοί εξαιτίας της πεσμένης σας αυτοεκτίμησης, αυτό όμως είναι κάτι που διορθώνεται. Η ψυχική υποστήριξη ενός ειδικού θα επαναφέρει την πίστη στον εαυτό σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Έφτασε ο Δεκέμβριος προτού να το καταλάβετε και μάλλον το έχετε πάρει χαμπάρι από τις στολισμένες βιτρίνες. Ωστόσο, πρέπει να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά τα σχέδιά σας, καθώς εισέρχεται ο Δίας στον Αιγόκερω και ουσιαστικά ξεκινά μια εποχή πολλών κοινωνικών επαφών, κατά την οποία θα προωθηθούν οι ιδέες σας με επιτυχία. Με την αστρική συστάδα που διανύει τον τομέα της φιλίας και της συλλογικής προσπάθειας θα κάνετε καινούργιες παρέες είτε μέσα από μια ομαδική δραστηριότητα είτε μέσω της συμμετοχής σας σε συλλόγους και θα μοιραστείτε το κοινό σας όραμα. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο έχετε κάποια θέματα με οικείους και μπορεί να μην καταφέρετε να τα επιλύσετε στην παρούσα φάση. Αφήστε τον χρόνο να εξομαλύνει τα συναισθήματα και μην αντιδράτε εν θερμώ. Αλλαγές στα σχέδιά σας αυξάνουν το άγχος, ενώ μπορεί να προκύψει μια νομική υπόθεση που αφορά το παρελθόν.