ΚΡΙΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικές για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας και μπορείτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, ωστόσο απαιτήσεις ή ανάγκες ενός ηλικιωμένου μέλους της οικογένειας θα σας βάζουν φρένο. Την Τρίτη εισέρχεται ο Άρης στον Σκορπιό και η αντίθεση με τον Ουρανό θα προκαλέσει συγκρούσεις με οικείους για κοινούς πόρους και κληρονομικά θέματα. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα πρέπει να αποφύγετε την επίλυση οικονομικών διαφορών μέχρι την Τετάρτη, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία και αρχίζουν να υποχωρούν οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια, έτσι δεν θα χρειαστεί να χαλάσετε τις καρδιές σας με κανέναν. Πολύ καλή εποχή για θέματα σπουδών και για το ξεκίνημα μιας συνεργασίας για εσάς του 3ου δεκαημέρου, ενώ θα πάρετε ιδιαίτερη ικανοποίηση μέσω της ερωτικής σας ζωής. Επενδύσεις και επιχειρηματικά ρίσκα χρήζουν προσοχής.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Προσωπικές ανάγκες και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες και είναι ιδανική εποχή για διευθέτηση θεμάτων που μπορεί να είχαν σκαλώσει το προηγούμενο διάστημα. Η Δήμητρα εισέρχεται στον Αιγόκερω και το τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Την Τρίτη, που εισέρχεται ο Άρης στον Σκορπιό, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, ξεκινά ένας κύκλος έντονης δράσης και τα αποτελέσματα θα είναι ικανοποιητικά. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο είστε επικεντρωμένοι στα ερωτικά σας, ενώ θα σας απασχολήσουν και κοινόχρηστοι πόροι. Ιδιαίτερη προσοχή σε επενδύσεις και στις οικονομικές σας συναλλαγές. Την Τετάρτη επιστρέφει ο Ερμή σε ορθόδρομη πορεία και θα μπορείτε να επιλύσετε διαφορές με τους συνεργάτες ή με το ταίρι σας. Ευνοϊκό διάστημα για νέες συνεργασίες για εσάς του 3ου δεκαημέρου, ωστόσο στον οικογενειακό τομέα μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα λόγω της απουσίας σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά των γεννημένων του 1ου δεκαημέρου με την είσοδο της Δήμητρας στον Αιγόκερω και είναι ιδανική εποχή για να κλείσετε τις οφειλές σας ή να κάνετε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια. Την Τρίτη, με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό, αρχίζει μια περίοδος ανταγωνιστικότητας και αν περιορίσετε τη βιασύνη, που σας κάνει απρόσεκτους και επιπόλαιους, μπορείτε να διακριθείτε για τις δεξιότητες ή τις υπηρεσίες σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, μέχρι την Τετάρτη, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, προσέξτε τις συνεννοήσεις σας και τυχόν παρεξηγήσεις με άτομα από τον χώρο της εργασίας ή και με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η ασυνεννοησία και κάποια λάθη μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά. Εσείς του 3ου δεκαημέρου απολαμβάνετε τον έρωτα και αποφεύγετε τις κοινωνικές επαφές, μέσα στο Σ/Κ όμως θα μπορέσετε να ενδυναμώσετε σχέσεις με φίλους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους του 1ου δεκαημέρου είναι μια εποχή που έχετε έντονες τάσεις για ψυχαγωγία και κοινωνικές επαφές, ωστόσο πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ του χρόνου που αφιερώνετε στους φίλους σας και στον ερωτικό σας σύντροφο, ειδάλλως προβλέπονται σύννεφα στη σχέση σας. Την Τρίτη εισέρχεται ο Άρης στον Σκορπιό και θα έχετε την απαραίτητη αποφασιστικότητα για να κυνηγήσετε ευκαιρίες, αρκεί να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας. Στον ερωτικό τομέα, ο δυναμισμός σας κερδίζει τις εντυπώσεις. Ένας νέος έρωτας είναι προ των πυλών για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο με άτομο από τον χώρο των σπουδών και η καθημερινότητά σας αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον ‒ μην πέφτετε με τα μούτρα όμως. Επίσης, αποφύγετε την εξιδανίκευση ατόμων που μπορεί να σας προτείνουν μια συνεργασία μέσω Διαδικτύου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε. Εποχή αυξημένων απαιτήσεων για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, αλλά θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε.

 

ΛΕΩΝ

Πολύ καλή εποχή για αναζήτηση νέας επαγγελματικής κατεύθυνσης και αν δώσετε έμφαση στην επικοινωνία, θα ακούσετε κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα απογοητεύσεων, ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξετε επαγγελματική στέγη. Με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού, προσέξτε όμως πιθανές εντάσεις μέσα στην οικογένεια. Για εσάς του 2ου δεκαημέρου κάποια νέα δεδομένα που αφορούν κληρονομιές και κοινούς πόρους θα σας δώσουν την ευκαιρία να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, προσέξτε όμως τις συνεννοήσεις σας μέχρι την Τετάρτη, που επιστρέφει ο Ερμή σε ορθόδρομη πορεία. Υπογραφές συμβολαίων χρήζουν προσοχής. Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου έχετε την τύχη με το μέρος σας. Επενδύσεις, κερδοσκοπία και ερωτικές σχέσεις θα ευνοηθούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αλλάζουν τα σχέδια των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο, τα οποία μπορεί να αφορούν θέματα σπουδών ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό λόγω ενός πρόσφατου έρωτα ή ακόμη και της απόκτησης ενός παιδιού. Όπως και να έχει, διανύετε μια πολύ θετική φάση της ζωής σας και δεν αφήνετε να επηρεάσει κανείς τις αποφάσεις σας. Την Τρίτη εισέρχεται ο Άρης στον Σκορπιό και θα γίνετε πιο διεκδικητικοί στις διαπραγματεύσεις σας, ενώ θα κερδίσετε τις εντυπώσεις αν σας καλέσουν σε μια συνέντευξη. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας. Για εσάς του 2ου δεκαημέρου είναι ένα διάστημα πολλών επαφών, ωστόσο θα ευνοηθούν οι συνεννοήσεις και οι συνεργασίες ή μια ερωτική σχέση από την Τετάρτη κι έπειτα, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία. Οι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου είστε αφοσιωμένοι στα παιδιά και εφόσον είστε συνεχώς στο πλευρό τους, μπορείτε να αποτρέψετε κάποια δυσάρεστα γεγονότα.

 

ΖΥΓΟΣ

Περίοδος συναισθηματικής αγαλλίασης και χαράς για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς προβλέπονται κέρδη μέσω της ακίνητης περιουσίας σας και θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη σε οφειλές προς το Δημόσιο, οπότε θα ησυχάσετε για αρκετό καιρό. Την Τρίτη εισέρχεται ο Άρης στον Σκορπιό και, καθώς θα διανύει τον τομέα των χρημάτων, θα μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω μιας επένδυσης ή να κάνετε μια σημαντική αγορά, αρκεί να μην καταχραστείτε κοινούς πόρους. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, αν έχετε τη δυνατότητα να καθυστερήσετε οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες μέχρι την Τετάρτη που επιστρέφει ο Ερμή σε ορθόδρομη πορεία, έχει καλώς. Αν κάτι επείγει, προσέξτε τα ψιλά γράμματα ενός συμβολαίου. Εσείς του 3ου δεκαημέρου, που ρίχνετε το βάρος της προσοχής στην οικογένεια, θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέσεις με οικείους, εμπόριο και θέματα εκπαίδευσης θα ευνοηθούν και κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα θα δώσουν στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο την ευκαιρία να επεκταθούν. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας ο εγωκεντρισμός και η διάθεσή σας να βγείτε κερδισμένοι αυξάνουν τις πιθανότητες για συγκρούσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ωστόσο είναι μια καλή εποχή για να κυνηγήσετε ευκαιρίες. Οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου θα έχετε κάποια θετικά νέα αν προωθήσετε στα κατάλληλα κανάλια τα ταλέντα και τις δημιουργίες σας, όμως πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα και τις επενδύσεις. Από την Τετάρτη, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας και να μείνετε ικανοποιημένοι. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο αυξάνουν τα έξοδα, αλλά στην παρούσα φάση της ζωής σας είναι μονόδρομος εάν είχατε μια απώλεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αύξηση του εισοδήματος μέσω της εργασίας και κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα φέρνει ο Ουρανός στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να αλλάξετε επαγγελματική στέγη ή να βρείτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές. Όπως και να έχει, οι συνθήκες είναι με το μέρος σας και πρέπει να αξιοποιήσετε αυτό το ευνοϊκό διάστημα προς όφελός σας. Οι Τοξότες που είστε γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω ενός ακινήτου, ενώ από την Τετάρτη, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, θα μπορέσετε να επιλύσετε παρεξηγήσεις με συνεργάτες και οικείους. Επειδή υπάρχει έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα προσέξτε με ποιους μοιράζεστε τις σκέψεις και τις ανησυχίες σας και μείνετε αμέτοχοι αν προσπαθήσουν να σας μπλέξουν σε μια διαμάχη. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις επόμενες μέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και να βάλετε μια τάξη σε εκκρεμότητες που μπορεί να αφορούν τα επαγγελματικά ή την ακίνητη περιουσία σας. Επίσης, θα δώσετε έμφαση στην ερωτική σας ζωή, καθώς ο Ουρανός φέρνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας που θα σας γοητεύσει. Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει την καθημερινότητα των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο και είστε σε φάση προσαρμογής, ωστόσο έχετε στήριξη από το περιβάλλον σας μέχρι να βρείτε τους ρυθμούς σας. Οι μελλοντικοί σας στόχοι θα αποτελέσουν προτεραιότητα των γεννημένων το 2ο και 3ο δεκαήμερο και μέχρι την Τετάρτη, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, θα έχετε την ευχέρεια να εξετάσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια προτού βάλετε σε εφαρμογή ένα καινούργιο εγχείρημα. Η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά καλή, μπορεί όμως να γίνει και καλύτερη, αν το επιδιώξετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το σπίτι και την οικογένεια θα ασχοληθείτε κυρίως οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, καθώς μπορεί αυτή την εποχή να είστε σε φάση μετακόμισης και να επικρατεί ένας ψιλοπανικός, αλλά είστε χαρούμενοι με τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας. Για κάποιο χρονικό διάστημα θα απέχετε από κοινωνικές εκδηλώσεις, σίγουρα όμως κάποιες επαφές με φίλους θα συνεχίσουν να γίνονται στον καινούργιο σας χώρο. Με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό δίνετε έμφαση σε προσωπικούς σας στόχους και ξεκινά ένας κύκλος έντονης δράσης που θα φέρει αίσια αποτελέσματα. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και ηλικιωμένους χρήζουν προσοχής. Στην παρούσα φάση δεν έχετε καθόλου υπομονή και μπορεί να γίνετε απότομοι. Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή ένα νέο εγχείρημα, κάντε υπομονή μέχρι την Τετάρτη που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία και οι συνεννοήσεις θα είναι πλέον πιο ξεκάθαρες.

 

ΙΧΘΥΣ

Σημαντική ώθηση θα πάρετε οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου που έχετε περάσει ένα μεγάλο διάστημα στασιμότητας και εμποδίων, τα οποία καθιστούσαν δύσκολη την υλοποίηση ενός σχεδίου. Αυτή την εποχή, ο Ουρανός δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση και αν προωθήσετε τις ιδέες σας στα κατάλληλα άτομα, θα έχουν ανταπόκριση. Με την είσοδο του Άρη την Τρίτη στον Σκορπιό θα ευνοηθούν θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις, ωστόσο πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Σχέσεις με οικείους (αδέλφια κ.λπ.) θα δοκιμαστούν αν υπάρχουν κληρονομικές υποθέσεις που είναι στον αέρα και κάποιες εντάσεις θα είναι αναπόφευκτες. Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η σκέψη των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο σχετικά με την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε και από την Τετάρτη, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε εκτενέστερα με τα μελλοντικά σας σχέδια. Η ερωτική σας ζωή χρειάζεται ανανέωση.