ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη και μέχρι τις 25/11, που θα διανύει τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης, θα μπορέσετε να αυξήσετε την απόδοσή σας σε θέματα σπουδών ή μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, εκεί που πάτε να ησυχάσετε από την αντίθεση Ήλιου - Ουρανού, που δημιουργεί απρόοπτα στον οικονομικό τομέα, έρχεται η δυσαρμονική όψη Αφροδίτης - Ουρανού, που μπορεί να προκαλέσει έκτακτα έξοδα σχετικά με νομικά ή διαδικαστικά θέματα, έτσι θα συνεχίσουν να σας απασχολούν οι πόροι σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο μπορεί να ζοριστείτε από τις απαιτήσεις εργοδοτών ή να συναντήσετε εμπόδια στην υλοποίηση ενός στόχου ‒ όλα αυτά μέχρι την Κυριακή. Ακατάλληλη εποχή για νέες συμφωνίες για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο με τον Ερμή ανάδρομο, που μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Νοέμβριος ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, που θα διανύει τον τομέα των χρημάτων και του έρωτα μέχρι τις 25/11. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω μιας συνεργασίας με το εξωτερικό και να ενισχύσετε την ερωτική σας ζωή με άτομο από τον χώρο των σπουδών. Εσείς του 2ου δεκαημέρου μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με την επικριτική στάση ατόμων από τον χώρο της εργασίας και θα δοκιμαστεί η υπομονή σας μέχρι την Κυριακή. Από κει κι έπειτα το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου εξομαλύνει σχέσεις, διευκολύνει τα ταξίδια και δίνει ευκαιρίες για επιτυχίες σε θέματα σπουδών. Τα οικονομικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο ευνοούνται, όπως και η ερωτική σας ζωή, όμως, επειδή σας επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να παρεξηγηθείτε με οικείους ή να δημιουργηθεί ασυνεννοησία, οπότε θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο έκφρασής σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που ανταμείβει τις προσπάθειές σας και αρχίζουν να σταθεροποιούνται τα οικονομικά σας έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα απογοητεύσεων και δοκιμασιών. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη εξομαλύνονται οι σχέσεις των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο και σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε μια καινούργια συνεργασία ή μια ερωτική σχέση. Ενδεχομένως να σκέφτεστε τον γάμο, αν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, και θα δώσετε έμφαση στο κυνήγι ευκαιριών. Κοινοί πόροι, φόροι και θέματα παιδιών θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και δεν θα λείψουν οι εντάσεις, οπότε θα πρέπει να επιστρατεύσετε την υπομονή σας, όπως και να έχει. Στην ερωτική σας ζωή ένα τρίτο πρόσωπο ταράζει τις ισορροπίες. Εσείς του 3ου δεκαημέρου έχετε εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες, αρκεί να αποφύγετε τη βιασύνη στη λήψη αποφάσεων, καθώς σας επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής, που σας κάνει παρορμητικούς και ενθουσιώδεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, δηλαδή στον τομέα της εργασίας και της υγείας, και αρχικά θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Ιδανική εποχή για να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στη δουλειά, καθώς πρόκειται να ανταμειφθούν οι κόποι σας και με το παραπάνω. Επίσης, μπορείτε να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, ωστόσο θα έχετε μια τάση για υπερκατανάλωση ζάχαρης, την οποία θα πρέπει να κοντρολάρετε. Για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο είναι ένα διάστημα που δοκιμάζονται οι σχέσεις σας μέσα στην οικογένεια και θα χρειαστεί να κάνετε ιδιαίτερη υπομονή, όμως ευνοούνται οι συνεργασίες και τα ερωτικά σας. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ανοίγει νέες πόρτες και φέρνει καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας. Με τον Ερμή ανάδρομο να επηρεάζει εσάς του3ου δεκαημέρου είναι πολύ πιθανή η επανασύνδεση με έναν πρώην.

 

ΛΕΩΝ

Ο Νοέμβριος σας βρίσκει αισιόδοξους και με αυξημένη δημιουργική διάθεση τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη ενεργοποιώντας τον τομέα των ερωτικών και των παιδιών και θα είναι ένα διάστημα που θα κυνηγάτε τις απολαύσεις, ενώ μπορεί να έχετε και κάποια κέρδη, αν εξασκήσετε τα ταλέντα σας. Ιδανική εποχή για απόκτηση ενός παιδιού και για δημιουργία μιας σχέσης. Εσείς του 2ου δεκαημέρου έχετε κάποια ανεπίλυτα θέματα με πρόσωπα από τον εργασιακό σας χώρο που μπορεί να εκτονωθούν και δεν αποκλείεται να αναζητήσετε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις. Θέματα εκπαίδευσης και μετακινήσεις θα σας ταλαιπωρήσουν και θα έχετε έντονες τάσεις φυγής, όμως μπορεί να προκύψει ερωτικό ειδύλλιο με ένα πρόσωπο από το εργασιακό σας περιβάλλον. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα της οικογένειας, πρέπει να προσέξετε πώς θα εκφράσετε παράπονα και αντίθετες απόψεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας θα εστιάσετε την προσοχή σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, καθώς ο μήνας ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη και θα μπορέσετε να διευθετήσετε αρκετά ζητήματα που σας απασχολούν. Η ακίνητη περιουσία σας μπορεί να αποτελέσει μια νέα πηγή εσόδων και είναι ιδανική εποχή για να ανανεώσετε έναν χώρο, αν προορίζεται για εκμετάλλευση, αλλά και το σπίτι σας, βάζοντας φθινοπωρινές πινελιές που θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα θαλπωρής. Οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και δεν είναι κατάλληλη εποχή για επενδυτικά ρίσκα για εσάς του 2ου δεκαημέρου, μπορείτε όμως να κάνετε κάποιες συζητήσεις προκειμένου να προετοιμάσετε το έδαφος σχετικά με μια καινούργια συνεργασία. Προωθήστε τις ιδέες σας στα κατάλληλα άτομα ή σε πλατφόρμες που προάγουν τη συμβολή του αγοραστικού σας κοινού. Ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει εσάς του 3ου δεκαημέρου, δημιουργώντας προβλήματα σε μετακινήσεις και επικοινωνία.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Νοέμβριος ξεκινά με πολύ επικοινωνιακή διάθεση και την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, έτσι θα είναι μια εβδομάδα πολλών επαφών και μετακινήσεων για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Θέματα εκπαίδευσης θα έχουν αντίκρισμα, ενώ προβλέπεται και αύξηση του εισοδήματός σας μέσω εμπορικών συναλλαγών. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας και να λύσετε παρεξηγήσεις με οικείους. Δημόσιες σχέσεις και έντονη κοινωνική ζωή φέρνουν ενδιαφέροντα πρόσωπα στον δρόμο σας. Για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο είναι δύσκολη η λήψη αποφάσεων και δεν θα λείψουν οι εσωτερικές συγκρούσεις αν πρέπει να επιλέξετε μεταξύ δημιουργίας οικογένειας και καριέρας. Οι προσωπικές σας ανάγκες αποτελούν προτεραιότητα και σας κάνουν πολύ ανταγωνιστικούς. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις διαπραγματεύσεις σας εσείς του 3ου δεκαημέρου. Ακατάλληλη εποχή για ακριβές αγορές. Μπορεί να μη μείνετε ικανοποιημένοι με τις επιλογές σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευοίωνο το ξεκίνημα του μήνα για τα οικονομικά σας και είναι ιδανική εποχή για να βάλετε μια τάξη σε οφειλές οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη ενεργοποιείται ο τομέας των χρημάτων, οπότε ευνοούνται οι επενδύσεις και οι αγοραπωλησίες, αρκεί να προσέξετε την καταναλωτική μανία που σας πιάνει, όταν το πορτοφόλι σας είναι γεμάτο. Προβλήματα στις μετακινήσεις και εμπόδια σε εμπορικές υποθέσεις θα παίξουν με την υπομονή των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο, μέχρι την Κυριακή. Από κει κι έπειτα γίνεται πιο ευχάριστη η επικοινωνία, ενώ ευνοούνται τα επιχειρηματικά ρίσκα και η ερωτική σας ζωή. Οι γονείς θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα παιδιά και θα ανακαλύψετε τα ταλέντα τους. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας, δεν είναι κατάλληλη εποχή για λήψη σημαντικών αποφάσεων για εσάς του 3ου δεκαημέρου, μπορείτε όμως να βελτιώσετε τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που δίνετε περισσότερη προσοχή στην κοινωνική σας προβολή, καθώς εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και αρχικά θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Η ευχάριστη παρουσία σας, η ευγένεια και οι δεξιότητές σας θα εκτιμηθούν από το περιβάλλον σας και θα συμβάλουν στην επαγγελματική σας καταξίωση. Η βελτίωση της εμφάνισής σας γίνεται προτεραιότητα και η γοητεία σας θα είναι στα ύψη. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο έχετε κάποια δυσκολία με τα οικονομικά σας που δεν έχουν σταθεροποιηθεί, από τη Δευτέρα όμως αρχίζουν να βελτιώνονται και θα καλύψετε οφειλές και ανάγκες του σπιτιού. Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό επηρεάζει εσάς του 3ου δεκαημέρου και μπορεί να σας περιμένουν κάποιες εκπλήξεις, ευχάριστες ή δυσάρεστες, που θα αφορούν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ανεπίλυτες καταστάσεις κάνουν την εμφάνισή τους και πρέπει να προσέξετε το παρασκήνιο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Νοέμβριος σας βρίσκει πιο πράους τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, που σας βοηθά να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη. Το ενδιαφέρον σας για τους άλλους εντείνει την ανάγκη σας για προσφορά και στέκεστε στο πλευρό αγαπημένων προσώπων που έχουν ανάγκη από ηθική υποστήριξη. Προσέξτε μόνο μην εξαντλήσετε όλη σας την ενέργεια και το ψυχικό απόθεμα σε υποθέσεις τρίτων. Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας συναντούν αντιστάσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και θα πρέπει να αποφύγετε τις εκρήξεις θυμού που θα σας ωθήσουν σε σπασμωδικές ενέργειες και στη λήψη λανθασμένων αποφάσεων. Από την Κυριακή κι έπειτα θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να βάλετε σε εφαρμογή ένα εγχείρημα. Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό θα επηρεάσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, επαναφέροντας στη ζωή σας φίλους από τα παλιά ή έναν πρώην έρωτα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με έντονη κοινωνική ζωή και ευκαιρίες για υλοποίηση μακροπρόθεσμων στόχων για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη φέρνει την ανταμοιβή των κόπων σας, ευνοεί τη συλλογική προσπάθεια και κάνει την επικοινωνία με τους φίλους ακόμα πιο ευχάριστη. Ιδανική εποχή για να ενταχθείτε σε μια ομάδα και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε εθελοντικές δράσεις ή να ξεκινήσετε ένα καινούργιο χόμπι. Για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο είναι μια περίοδος που δεν λείπουν οι συγκρούσεις με φιλικά σας πρόσωπα, καθώς διαπιστώνετε πως κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη γενναιοδωρία σας, έτσι όμως σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα στις σχέσεις σας. Από την Τρίτη αρχίζει να γίνεται πιο ευχάριστο το κλίμα. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, υπό την επιρροή του ανάδρομου Ερμή, θα αναθεωρήσετε τα σχέδια και τις σχέσεις σας με πρόσωπα εξουσίας.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Νοέμβριος ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη και καθώς ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και των φιλοδοξιών, θα δοθούν αρκετές ευκαιρίες για κατάκτηση των στόχων και κοινωνική καταξίωση στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Επίσης, θα ασχοληθείτε με τι ανάγκες των ηλικιωμένων και θα φροντίσετε να μην τους λείψει τίποτα, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πιθανός ο γάμος με άτομο που θα έχει οικονομική άνεση και εξουσία. Κοινοί στόχοι και οικονομικές υποθέσεις θα συναντήσουν προβλήματα και ίσως να λήξει άδοξα, για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, μια συνεργασία με φιλικό σας πρόσωπο ή μια ερωτική σχέση. Ταξίδια, θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις μπορεί να μπλοκάρουν με τον ανάδρομο Ερμή που επηρεάζει εσάς του 3ου δεκαημέρου. Πάτε με τη ροή και μην πιέζετε καταστάσεις. Σας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε τις λεπτομέρειες.