ΚΡΙΟΣ

Νέες κερδοφόρες ιδέες δίνουν την ευκαιρία στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο να αυξήσουν το εισόδημά σας. Μέχρι την Κυριακή, που ευνοούνται τα οικονομικά σας και οι συνεργασίες, είναι ιδανική περίοδος για να κάνετε τις απαραίτητες επαφές και να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Την Τρίτη εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό και μέχρι τις 22/11, που θα ενεργοποιεί τον τομέα της σεξουαλικότητας, των χρημάτων και των κοινόχρηστων πόρων, θα είναι εξαιρετική εποχή για να δημιουργήσετε ένα οικονομικό σχέδιο ή να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες που υπονομεύουν την αυτοπεποίθησή σας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου θα έχετε κάποια θετικά νέα που θα αφορούν τη σταδιοδρομία σας και θα πάρετε σημαντική ώθηση με την αύξηση του εισοδήματός σας μέσω κοινών πόρων. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο έχετε τη στήριξη ενός σημαντικού προσώπου ή της οικογένειας κι έτσι μπορείτε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά θέματα και οικονομικές υποθέσεις θα έχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα, ενώ θα ευνοηθούν και θέματα εκπαίδευσης για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Από την Τρίτη, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό, θα δώσετε περισσότερη προσοχή στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας και μέχρι τις 22/11 θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις και ίσως να ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Εσείς του 2ου δεκαημέρου θα έχετε πολλές μετακινήσεις, ενώ μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Διαδικαστικά θέματα, σπουδές και νομικές υποθέσεις θα διευθετηθούν με επιτυχία υπό τη θετική επιρροή του Κρόνου, ενώ θα προκύψουν και νέες φιλίες, καθώς η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, εκεί που πάτε να πάρετε μια ανάσα με την ενίσχυση των οικονομικών σας, προκύπτουν θέματα Δημοσίου που φρενάρουν τα σχέδιά σας σχετικά με ένα ταξίδι. Ωστόσο η ερωτική σας ζωή πάει πρίμα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κέρδη μέσω μιας επένδυσης ή μιας δημιουργικής ενασχόλησης για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, όλα αυτά όμως μέχρι την Παρασκευή. Μπορείτε να ενισχύσετε το εισόδημά σας, αρκεί να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που δίνει ο Άρης, ο οποίος ευνοεί μεν τα οικονομικά σας, μπορεί όμως να σας κάνει πολύ διεκδικητικούς με τη σχέση σας. Από την Τρίτη, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό, ενεργοποιώντας τον τομέα της εργασίας και της υγείας, θα είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να αυξήσετε την αποδοτικότητά σας και να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο μπορείτε να διακριθείτε για τις επιδόσεις σας και θα επιβραβευτούν οι προσπάθειές σας, ενώ ευνοούνται και τα οικονομικά σας μέσω κοινών πόρων. Δύσκολη εποχή για τα ερωτικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο. Δουλέψτε με τον εαυτό σας για να ανακτήσετε την αυτοεκτίμησή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικογένεια και θέματα σπιτιού θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και με τον Άρη σύμμαχό σας θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Η ακίνητη περιουσία σας μπορεί να αποτελέσει πηγή εσόδων, αρκεί να κάνετε μελετημένες ενέργειες. Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό την Τρίτη ενισχύονται η δημιουργική σας διάθεση και η ερωτική σας ζωή. Εσείς του 2ου δεκαημέρου θα έχετε κάποια καλά νέα σχετικά με μια συνεργασία, ενώ θα σταθεροποιηθεί και η σχέση σας με τη θετική επιρροή του Κρόνου. Ταξίδια και σπουδές θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και θα ευνοηθούν οι επαφές με το εξωτερικό. Πολύ καλή εποχή για τα επαγγελματικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο, ωστόσο οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θέλουν προσοχή. Ένας νέος έρωτας έρχεται να σας βγάλει από το συναισθηματικό τέλμα.

 

ΛΕΩΝ

Εμπορικές υποθέσεις, επαφές με στόχο την προώθηση των δεξιοτήτων ή των υπηρεσιών σας και θέματα εκπαίδευσης θα εξελιχθούν θετικά για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, με τον Άρη σύμμαχό σας. Η αποφασιστικότητα και οι επικοινωνιακές σας ικανότητες σάς προσδίδουν δυναμισμό, οπότε μπορείτε να πείσετε τους συνομιλητές σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό την Τρίτη θα ευνοηθούν θέματα ακίνητης περιουσίας και οικογενειακές επιχειρήσεις. Θετική εποχή για τα επαγγελματικά των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο, ενώ θα ενισχυθούν και οι σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν καταφέρετε να βάλετε μια τάξη στις οφειλές σας, θα εξασφαλίσετε την ψυχική σας ηρεμία και θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσπαθείτε να λύσετε κάποια θέματα στην προσωπική σας ζωή και χάνετε τον προσανατολισμό σας. Ενδεχομένως μια ερωτική σχέση με άτομο από τον χώρο της εργασίας να μην εξελίσσεται θετικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εβδομάδα εξελίξεων σε θέματα καριέρας για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, ενώ η αύξηση του εισοδήματος σάς δίνει την ευκαιρία να ικανοποιήσετε προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες. Την Τρίτη εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό και οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι άριστες, οπότε μέχρι τις 22/11 θα ευνοηθούν οι δημόσιες σχέσεις, το εμπόριο και θέματα εκπαίδευσης. Πολύ καλή εποχή για να δώσετε μια συνέντευξη προς εύρεση εργασίας. Όσοι είστε γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα επικεντρωθείτε στο σπίτι: θα σας απασχολήσουν κυρίως τα παιδιά και θέματα της καθημερινότητας. Πιθανή παρεξήγηση με ένα συγγενικό σας πρόσωπο σας αναγκάζει να αναλάβετε όλα τα βάρη μόνοι σας και θα προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες. Έντονος ο προβληματισμός για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, καθώς καλείστε να επιλέξετε μεταξύ καριέρας και δημιουργίας οικογένειας.

 

ΖΥΓΟΣ

Ένα νέο εγχείρημα που βάζετε σε εφαρμογή οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο αυξάνει τα έξοδά σας και θα πρέπει να προσέξετε, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες. Την Τρίτη εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό και μέχρι τις 22/11 θα είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα ασχοληθείτε κυρίως με τα οικονομικά και ίσως να ανακαλύψετε μια νέα πηγή εσόδων. Εσείς του 2ου δεκαημέρου θα βάλετε μια τάξη στις οφειλές σας και θα καλύψετε ανάγκες του σπιτιού. Ιδανική εποχή για μετακόμιση ή ανακαίνιση του χώρου σας. Αν δεν σκοπεύετε να κάνετε ριζικές αλλαγές, με κάποιες έξυπνες παρεμβάσεις, μπορείτε να μεταμορφώσετε το σπίτι ή την επιχείρησή σας και να αποφύγετε τα έξοδα. Παρεξηγήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα σας κάνουν εσάς τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο να θέλετε να κρατήσετε αποστάσεις. Ένα ταξίδι θα αναβληθεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρήμα και έρωτας θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και θα γίνετε σπιτόγατοι όσοι ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση ή όσοι βάλετε στόχο την αποπληρωμή μιας οφειλής. Αυξημένες οι ευθύνες για εσάς που διαχειρίζεστε πόρους τρίτων, αλλά θα μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Κληρονομικά θέματα χρήζουν προσοχής ώστε να μην επιβαρυνθείτε με έξοδα για τα οποία δεν έχετε κάποια ενημέρωση. Σημαντική εποχή για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο που ξεκίνησαν τις σπουδές τους και αρχίζουν σιγά-σιγά να μπαίνουν στο κλίμα και να απολαμβάνουν τις πρώτες μέρες της φοιτητικής τους ζωής. Καινούργιες φιλίες, νέοι έρωτες και συναρπαστικές εμπειρίες κάνουν την καθημερινότητά σας πολύ ευχάριστη και διαφορετική. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και θα ευνοηθούν το εμπόριο και οι δημόσιες σχέσεις. Πλούτη και αφθονία αγαθών είναι αποτέλεσμα των επίμονων προσπαθειών των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο και ήρθε η εποχή που θα ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε κάνει τις σωστές επιλογές οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, τουλάχιστον όσοι προτιμήσατε να έχετε ένα σταθερό εισόδημα με λιγότερες αποδοχές, αντί να κυνηγήσετε το εύκολο κέρδος. Η κοινωνική σας ζωή είναι σχετικά καλή και περνάτε όμορφα παρέα με φίλους, αλλά θέλετε να αφιερώσετε χρόνο σε κάτι πιο εποικοδομητικό. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τον εθελοντισμό ή με τον αθλητισμό. Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό νέες ιδέες αφθονούν και αν τις προωθήσετε στα κατάλληλα άτομα, μπορεί να δείτε κάποιες από αυτές να υλοποιούνται. Εσείς του 2ου δεκαημέρου έχετε καταφέρει να σταθεροποιήσετε τη ροή των εσόδων σας και τώρα είναι η εποχή για να κάνετε μια σημαντική αγορά ή μια επένδυση. Στριμωγμένοι οικονομικά οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο που κυνηγάτε τις απολαύσεις και την πολυτέλεια. Αποφύγετε τις υπερβολές και φροντίστε να είστε συνεπείς στην πληρωμή οφειλών.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα καριέρας αποτελούν τη βασική προτεραιότητα των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο και με τον Άρη σύμμαχό σας μπορείτε να διακριθείτε για τις δεξιότητές σας ή να επιβραβευτείτε για την απόδοσή σας. Τώρα είναι η εποχή που σας δίνονται ευκαιρίες να αυξήσετε τη φήμη σας, οπότε δώστε έμφαση στην προώθηση των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας. Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό την Τρίτη η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη ‒ ακολουθεί ένα ευχάριστο και επικοινωνιακό διάστημα. Η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη και μπορείτε να αναδείξετε τα ταλέντα σας ή να προωθήσετε τα έργα σας με επιτυχία οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Επαφές με φίλους και διάφορα πολιτιστικά δρώμενα θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση. Ένα επαγγελματικό ζήτημα ή ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί σας κάνει να αναζητάτε στιγμές με τον εαυτό σας εσάς του 3ου δεκαημέρου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εποχή είστε απασχολημένοι με θέματα σπιτιού, καθώς μπορεί να κάνετε μια μετακόμιση οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, και προσπαθείτε να μοιράσετε τον χρόνο σας έτσι ώστε να μη μένει πίσω η δουλειά σας, με αποτέλεσμα να είστε εξαντλημένοι. Ωστόσο είναι πολύ δημιουργική η περίοδος και, αν εξαιρέσετε το άγχος, είστε χαρούμενοι. Την Τρίτη εισέρχεται ο Ήλιος στον Σκορπιό και θα δώσετε περισσότερη έμφαση στα όνειρα και τι φιλοδοξίες σας. Όσοι είστε γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω μιας επένδυσης, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε για πιθανές παγίδες. Η υλοποίηση ενός σχεδίου σάς κάνει εγκρατείς με τα έξοδα και αποφεύγετε τις πολλές εξόδους. Εσείς του 3ου δεκαημέρου με τις κατάλληλες συμμαχίες θα προχωρήσετε ακάθεκτοι στην υλοποίηση ενός στόχου. Στην ερωτική σας ζωή ενδεχομένως να δημιουργηθούν κάποια σύννεφα που θα δοκιμάσουν τη σχέση σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Η ενίσχυση του εισοδήματός σας μέσω κοινών πόρων αυξάνει την αγοραστική σας μανία και πρέπει με κάθε τρόπο να την κοντρολάρετε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Αγορές για τον εαυτό σας και το σπίτι μπορούν να εξαντλήσουν τον προϋπολογισμό σας στο πι και φι. Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό την Τρίτη ξεκινά ένα ευνοϊκό διάστημα για θέματα σπουδών και για τακτοποίηση πρακτικών υποθέσεων. Οι φιλοδοξίες σας είναι εξαιρετικά υψηλές και μπορεί να απογοητευτείτε εσείς του 2ου δεκαημέρου. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και ρίξτε τον πήχη, ώστε να πετύχετε τον στόχο σας και προχωρήστε με αργά, αλλά σταθερά βήματα. Για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο είναι μια εποχή έντονης κοινωνικής ζωής και μέσω συλλογικών δράσεων θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη και η ερωτική σας ζωή αρκετά καλή.