ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο της Δευτέρας στο ζώδιό σας θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές που έχουν σχέση με την επιχείρηση ή με κοινούς πόρους, μη βιαστείτε όμως να τις πραγματοποιήσετε. Νέες ιδέες θα σας επιτρέψουν να δείτε τα γεγονότα από μια διαφορετική οπτική και κάποιες καταστάσεις θα απαιτήσουν πρωτότυπες και διαφορετικές λύσεις. Οι δυσαρμονικές όψεις Άρη - Ουρανού μπορεί να προκαλέσουν κάποιες αναποδιές, ωστόσο θα πρέπει να εξισορροπήσετε την υγεία και την ευημερία σας με κάθε τρόπο. Σχέσεις, συνεργασίες, ταξίδια και σπουδές υπό τη θετική επιρροή του εξαγώνου Ήλιου - Δία θα έχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα, δεν θα λείψουν όμως οι στιγμές άγχους. Τώρα είναι πολύ σημαντική η σωματική δραστηριότητα που, εκτός του ότι θα σας βοηθήσει να εκτονωθείτε, θα συμβάλει και στην ψυχική σας ευεξία. Θα πρέπει, επίσης, να παρακολουθείτε τη διατροφή σας, αποφεύγοντας την κατανάλωση junk food.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον Κριό αντανακλά την ανάγκη να ασχοληθείτε με την υγεία σας και να εξισορροπήσετε τον χρόνο μεταξύ της εργασίας και της προσωπικής σας ζωής. Η σύνοδος με τον Ουρανό επαναφέρει κάποια άτομα από το παρελθόν που μπορεί να είναι φίλοι ή συνεργάτες, ωστόσο για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστο, καθώς συμμετέχει και ο Άρης με τις δύσκολες όψεις του. Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη, σε αντίθεση με τον Ουρανό, στο ζώδιό σας μπορεί να δημιουργήσει κάποια απρόβλεπτα γεγονότα που θα σας ωθήσουν στην αναζήτηση νέων κατευθύνσεων, όμως πρέπει να προσέξετε συμφωνίες που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές ή δεν είναι ρεαλιστικές όσον αφορά τα αποτελέσματά τους. Σχέση/γάμος θα εμφανίσει κάποια συννεφάκια, έχετε όμως την ικανότητα να διαχειριστείτε τα γεγονότα με ψυχραιμία, οπότε θα είναι παροδική η κρίση. Οι ελεύθεροι θα ξεκινήσετε μια συναρπαστική ερωτική σχέση.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα κριθούν πολλά όσον αφορά επενδύσεις, κοινούς στόχους και συλλογική προσπάθεια και θα πρέπει να επαναξιολογήστε τους στόχους σας ή τις προσδοκίες των κερδών σας. Φανείτε υπομονετικοί, γιατί οποιοδήποτε σχέδιο ή ιδέα για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο. Εξετάστε εκ νέου τα σχέδιά σας και σκεφτείτε δύο φορές πριν επενδύσετε σε οτιδήποτε. Η Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση ενός εγχειρήματος, ωστόσο δεν πρέπει να βιαστείτε για να ξεκινήσετε άμεσα κάποια νέα προσπάθεια. Η σύνοδος με τον Ουρανό φέρνει φίλους από το παρελθόν και οι δυσαρμονικές όψεις με τον Άρη υποδηλώνουν πως θα υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα στον ερωτικό τομέα αν γίνουν προσπάθειες για επανασύνδεση με ένα πρώην ερωτικό σύντροφο. Πολύ καλή εποχή για τα αισθηματικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Ήλιου - Δία να φέρνει ευχάριστες αλλαγές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και ό,τι έχει να κάνει με επενδύσεις και επιχειρηματικά πλάνα. Η Πανσέληνος στον Κριό ενεργοποιεί τον τομέα των επιθυμιών και των μελλοντικών σας σχεδίων, ενώ αντανακλά την ανάγκη να δώσετε έμφαση στην προσωπική σας ζωή. Η σύνοδος με τον Ουρανό και η αντίθεση με τον Άρη δείχνουν κάποια ένταση στον οικογενειακό τομέα και οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο ενδεχομένως να αναβάλετε τα σχέδιά σας μέχρι να επανέλθουν οι ισορροπίες. Πιθανή ερωτική απογοήτευση, αν σας έχει γοητεύσει ένα φιλικό σας πρόσωπο. Εσείς του 2ου δεκαημέρου θα έχετε θετικά νέα σχετικά με μια συνεργασία, ενώ μπορεί να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με άτομο από μακριά. Με το εξάγωνο Ήλιου - Δία ευνοείστε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο και προβλέπονται σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και ενίσχυση του εισοδήματός σας μέσω της ακίνητης περιουσίας.

 

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στον Κριό σηματοδοτεί την αναγνώριση των ταλέντων σας ή την έναρξη ενός νέου δημιουργικού ταξιδιού που θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Η σύνοδος με τον Ουρανό φέρνει νέες ιδέες, τις οποίες καλό θα είναι να μην τις ανακοινώσετε. Ο Δίας, με τον επεκτατικό του χαρακτήρα, φέρνει τύχη σε επενδύσεις και επιχειρηματικές προσπάθειες, ενώ παράλληλα ευνοεί την ερωτική σας ζωή και τη δημιουργία οικογένειας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται απλόχερα αυτή την εποχή και ξεκαθαρίστε τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Μια καλή δουλειά; Οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα; Μπορείτε να πετύχετε όσα επιθυμείτε, αρκεί να είστε ευέλικτοι και πιο ελαστικοί με όσους εξαντλούν την υπομονής σας. Τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται και μπορείτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κοινοί πόροι, κληρονομικά θέματα και κέρδη μέσω τρίτων θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας και, όπου υπάρχουν προβλήματα, η Πανσέληνος στον Κριό θα τα βγάλει στην επιφάνεια, απαιτώντας δραστικές λύσεις. Ωστόσο, μια υγιής αντιπαράθεση μπορεί να επαναφέρει τις ισορροπίες και να σας φέρει πιο κοντά σε μια συνεργασία. Μια σημαντική συνάντηση ή μια ευκαιρία για επέκταση των δραστηριοτήτων σας φέρνει το εξάγωνο Ήλιου - Δία και μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να βρεθείτε σε μια νέα κατάσταση που θα αλλάξει τη ζωή σας. Ταξίδια και επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας αυξάνουν την έμπνευσή σας και μπορείτε, μέσω των ταλέντων σας, να αυξήσετε τα κέρδη σας, όμως θα πρέπει να είστε πειθαρχημένοι και εστιασμένοι στον στόχο σας. Πολύ καλή εποχή για τα ερωτικά σας, ειδικά οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, που έχετε ταλαιπωρηθεί τους τελευταίους μήνες με αδιέξοδες σχέσεις, θα βρείτε αυτό που αναζητάτε.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον Κριό πραγματοποιείται στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και, καθώς είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη, οικονομικοί λόγοι θα σας κάνουν να επανεξετάσετε μια συνεργασία. Η σύνοδος με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει ανατροπές ή καθυστερήσεις σε κοινόχρηστους πόρους, όμως δεν είναι κατάλληλη στιγμή για λήψη αποφάσεων που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Ο Άρης στο ζώδιό σας αυξάνει τον δυναμισμό σας και σας κάνει πιο επιθετικούς στο φλερτ, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, ωστόσο, αν γίνετε πιο τρυφεροί, θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Ήλιος και Δίας σε εξάγωνο δίνουν ευκαιρίες στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο για αύξηση του εισοδήματός σας μέσω μιας αγοραπωλησίας και κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα σας φέρουν πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Η επιστροφή ενός πρώην έρωτα θα ταράξει τα νερά στη σχέση των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ορισμένες προκλήσεις και θα βρείτε την κατεύθυνση που σας ταιριάζει, αρκεί να μην κάνετε παράτολμες ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν οικονομικές απώλειες. Η Πανσέληνος στον Κριό θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός έργου ή μιας θεραπευτικής αγωγής, οπότε θα έχετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο, με τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα που σας διακρίνει, θα ξεκινήσετε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία ή θα έχετε κέρδη μέσω μιας επένδυσης. Ο Δίας φωτίζει τον τομέα των οικονομικών και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε μια ακριβή αγορά, ένα ταξίδι ή να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση. Η Αφροδίτη αυξάνει την ερωτική σας διάθεση και ο Ποσειδώνας σας κάνει να αναζητάτε τον ρομαντισμό, που σημαίνει πως τώρα είναι κατάλληλη στιγμή για να ερωτευτείτε ή να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για τα επαγγελματικά σας και, αν είστε πειθαρχημένοι, θα βγείτε κερδισμένοι. Η Πανσέληνος στον Κριό εντείνει την ανάγκη σας για δημιουργία, για απολαύσεις και επαφές με κόσμο και η σύνοδος με τον Ουρανό φέρνει στη ζωή σας πρόσωπα από το παρελθόν ή έναν καινούργιο έρωτα με άτομο από τον χώρο της εργασίας. Οι γονείς αποφύγετε τις υπερβολές με το ξόδεμα χρημάτων. Τα οικονομικά των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο σταθεροποιούνται με το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου και θα μπορείτε από δω και στο εξής να κάνετε τον προγραμματισμό σας δίχως να αφήνετε στην άκρη τις προσωπικές σας επιθυμίες. Στόχοι που θα έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη ευνοούνται με το εξάγωνο Ήλιου - Δία, ενώ δίνετε έμφαση και στην κοινωνική σας ζωή εσείς του 3ου δεκαημέρου, οπότε όλο και κάποιο νέο πρόσωπο θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε προβληματισμένοι οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, καθώς συγκρούονται οι μελλοντικοί σας στόχοι με τις ανάγκες του σπιτιού και, στην προσπάθειά σας να τα συνδυάσετε όλα, μπορεί να πάρετε ρίσκα αμφιβόλου αποτελέσματος. Με την Πανσέληνο στον Κριό αντικατοπτρίζονται οι ελλείψεις στην κοινωνική σας ζωή και η σύνοδο ς με τον Ουρανό υποδεικνύει αύξηση των ευθυνών με την έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Για τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο είναι μια εποχή πολλών μετακινήσεων και μέσω της επαφής με άτομα που μπορούν να υποστηρίξουν τις ιδέες σας θα καταφέρετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα. Καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, ενώ μπορεί να κερδίσετε μια χορηγία. Ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας θα υπάρξουν πολλές με το εξάγωνο Ήλιου - Δία και είναι ιδανική εποχή για να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφροδίτη και Ερμής σας δίνουν την ευκαιρία να πουλήσετε τις ιδέες σας αποτελεσματικά, ενώ ένα ταξίδι θα αυξήσει τη φήμη και θα διευρύνει το αγοραστικό κοινό καλλιτεχνών και όσων ασχολείστε με την ψυχαγωγία. Η Πανσέληνος στον Κριό πραγματοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας και των γνώσεων και η σύνοδος με τον Ουρανό υποδεικνύει κάποια έκτακτα περιστατικά που θα σας φέρουν σε κόντρα με πρόσωπα εξουσίας ή με κάποια μέλη της οικογένειας, καθώς συμμετέχει και ο Άρης με τις δυσαρμονικές του όψεις. Ωστόσο, είναι πολύ καλή εποχή για να δοκιμάσετε την τύχη σας στο εξωτερικό, σε μια καινούργια απασχόληση ή σε ένα νέο εγχείρημα με την επεκτατική επιρροή του εξαγώνου Ήλιου - Δία που φέρνει θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Καινούργιες παρέες και ερωτικές περιπέτειες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σας κατακόρυφα και μπορεί να πληγώσετε ένα άτομο που θα δείξει πραγματικό ενδιαφέρον προς εσάς.

 

ΙΧΘΥΣ

Με τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε το προσεχές διάστημα και θα αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις σύντομα προκειμένου να επιλυθούν θέματα ακίνητης περιουσίας και οφειλές που μπορούν να προκαλέσουν στασιμότητα στα σχέδιά σας. Η Πανσέληνος στον Κριό σε σύνοδο με τον Ουρανό φέρνει στην επιφάνεια ανεπίλυτα θέματα με συγγενικά σας πρόσωπα ή συνεργάτες, καθώς συμμετέχει και ο Άρης, που δημιουργεί ένα τεταμένο κλίμα στις σχέσεις σας. Ωστόσο, αν αποφύγετε τις υπερβολές και είστε πιο συνεννοήσιμοι, μπορείτε να γλιτώσετε τη σπατάλη χρόνου και φαιάς ουσίας. Με το εξάγωνο Ήλιου - Δία να δίνει ευκαιρίες για οικονομική και κοινωνική καταξίωση, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες. Καινούργιες φιλίες για εσάς που ξεκινάτε τώρα τις σπουδές μακριά από τον τόπο σας και ένας έρωτας είναι προ των πυλών. Μην πέσετε με τα μούτρα. Εστιάστε τη σταδιοδρομία σας.