ΚΡΙΟΣ

Ο Οκτώβριος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό και μέχρι τις 9/12, που θα κυβερνά τον τομέα των χρημάτων και του έρωτα, θα σας απασχολήσουν κοινόχρηστοι πόροι, ενώ μπορεί να υπάρξουν διενέξεις και αποκαλύψεις που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας. Μέσα στο Σ/Κ βελτιώνονται τα οικονομικά σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις διαπραγματεύσεις οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, καθώς επηρεάζεστε από την αντίθεση Ερμή - Ουρανού, που φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις. Την Παρασκευή εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Άρης στον Ζυγό και μέχρι τις 19/11, που θα διανύει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, η αδυναμία σας να λάβετε πρωτοβουλίες μπορεί να προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης επίσης στον Σκορπιό την Τρίτη δίνει έμφαση στην ερωτική σας ζωή, ενώ αυξάνει τη λίμπιντο και την κτητική σας διάθεση. Αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας και ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο πρωτότυπος τρόπος σκέψης σας μπορεί να οδηγήσει σε νέες ανακαλύψεις ή συνεργασίες, καθώς την Πέμπτη εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό και θα παραμείνει στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων μέχρι τις 9/12. Το προσεχές διάστημα η επικοινωνία θα είναι ακόμα πιο έντονη και μπορεί να προκαλέσετε αρνητικό κλίμα αν σας παρασύρει η ανταγωνιστική σας διάθεση. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, με την αντίθεση Ερμή – Ουρανού, θα αναζητήσετε τις απολαύσεις μέσω μιας παράλληλης σχέσης, μην περιμένετε όμως να έχει διάρκεια. Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό την Παρασκευή ξεκινά ένα διάστημα έντονης κινητικότητας στον επαγγελματικό τομέα και μέχρι τις 19/11 μπορείτε να διακριθείτε. Φροντίστε να αποβάλετε το άγχος και την υπερένταση της καθημερινότητας μέσω της άσκησης ή του διαλογισμού. Την Τρίτη εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Σκορπιό και σας κάνει πιο τρυφερούς με το ταίρι σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Οκτώβριος ξεκινά με έντονη δράση, καθώς την Πέμπτη εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Ζυγό και μέχρι τις 9/12, που θα διανύει τον τομέα της εργασίας, οι προσπάθειές σας θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Περιορίστε το άγχος που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα υγείας, αλλάξτε διατροφικές συνήθειες και ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, με την αντίθεση Ερμή - Ουρανού, έχετε μια επαναστατική διάθεση που δεν προάγει την επικοινωνία και μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες στη δουλειά σας. Την Παρασκευή εισέρχεται ο Άρης στον Ζυγό και φέρνει ενέργεια και πάθος στην ερωτική σας ζωή, ενώ αυξάνει το δυναμισμό σας, γι' αυτό μπορείτε να πετύχετε πολλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Η Αφροδίτη εισέρχεται επίσης στον Σκορπιό την Τρίτη, επαναφέροντας τις ισορροπίες στις εργασιακές σας σχέσεις, ενώ μπορεί να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση στο περιβάλλον της εργασίας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό την Πέμπτη ξεκινά ο Οκτώβριος και μέχρι τις 9/12, που θα διανύει τον τομέα της δημιουργικότητας και του έρωτα, θα είναι ιδανική εποχή για επιχειρηματικά ρίσκα και φλερτ. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι οξυμμένες και θα έχετε αρκετές κατακτήσεις όσοι ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, με την αντίθεση Ερμή - Ουρανού να σας κάνει αντιδραστικούς, προσέξτε σχέσεις και συνεργασίες με φιλικά σας πρόσωπα. Την Παρασκευή εισέρχεται ο Άρης στον Ζυγό και, καθώς κυβερνά τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, θα είναι αναγκαία η ψυχραιμία στην επίλυση πιθανών προβλημάτων. Ιδανική εποχή για διαπραγματεύσεις που θα αφορούν την ακίνητη περιουσία σας. Από την Τρίτη, που εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Σκορπιό, και μέχρι την 1/11 θα είναι ένα διάστημα με έντονο ερωτισμό, ενώ θα ευνοηθεί η απόκτηση παιδιού.

 

ΛΕΩΝ

Οικογενειακές υποθέσεις και θέματα ακίνητης περιουσίας θα αποτελέσουν φλέγοντα ζητήματα με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό και επειδή δεν θα σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, το κλίμα προβλέπεται εκρηκτικό. Για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο ορισμένες αλλαγές θα σας επιβάλουν να προσαρμοστείτε άμεσα και αν δεν βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε, οι επιπτώσεις στην υγεία σας θα είναι άσχημες. Την Παρασκευή, που εισέρχεται ο Άρης στον Ζυγό, και μέχρι τις 19/11, που θα διανύει τον τομέα της επικοινωνίας, μπορείτε να κλείσετε μια καλή εμπορική συμφωνία και να διαπρέψετε σε θέματα εκπαίδευσης, πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις μετακινήσεις στην έκφραση του λόγου σας. Η Αφροδίτη, με την είσοδό της επίσης στον Σκορπιό την Τρίτη, μπορεί να φέρει έσοδα μέσω της εκμετάλλευσης ενός ακινήτου και να επαναφέρει τις ισορροπίες στις σχέσεις σας. Προσέξτε μόνο μην την πατήσετε λόγω αυξημένου συναισθηματισμού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Οκτώβριος σάς βρίσκει αποφασισμένους να κατακτήσετε τους στόχους σας και με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό θα έχετε άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, θα είστε όμως και πολύ ανταγωνιστικοί. Αλλαγή σχεδίων για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο που είστε υπό τη δύσκολη επιρροή του τετραγώνου Ερμή - Ουρανού, ενώ δεν αποκλείεται να αναβληθεί ένα ταξίδι, ή μια νομική σας υπόθεση. Ακατάλληλη εποχή για εμπορικές συναλλαγές, καθώς προβλέπονται αναπάντεχα γεγονότα. Την Παρασκευή εισέρχεται ο Άρης στον Ζυγό και μέχρι τις 19/11, που θα διανύει τον τομέα των χρημάτων, θα είστε σκληροί στις διαπραγματεύσεις σας, ενώ δεν αποκλείεται να ανακινηθεί ένα οικονομικό θέμα που θα σας φέρει σε ρήξη με συνεργάτες. Από την Τρίτη, που εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα είναι πιο ευχάριστη η επικοινωνία, θα ευνοηθούν οι εμπορικές συμφωνίες και η επίλυση παρεξηγήσεων με οικεία σας πρόσωπα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα ασχοληθείτε με προσωπικά και οικονομικά σας θέματα και θα μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω διαπραγματεύσεων και συμφωνιών. Την Πέμπτη εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό και με τον δυναμισμό σας θα μπορέσετε να επιλύσετε οικονομικά θέματα. Ωστόσο, οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, που επηρεάζεστε από το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού, έρχεστε αντιμέτωποι με έκτακτα έξοδα που αφορούν μια κληρονομιά, ενώ μπορεί να γίνουν και κάποιες αποκαλύψεις που θα σας κάνουν να χάσετε την εμπιστοσύνη σας στους άλλους. Την Παρασκευή εισέρχεται ο Άρης στο ζώδιό σας και εντείνεται η ανάγκη σας να κυνηγήσετε ένα όνειρό σας που μπορεί να αφορά την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Το κλίμα αρχίζει να γίνεται πιο ευχάριστο από την Τρίτη, που εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Σκορπιό, αυξάνοντας το εισόδημά σας. Προσέξτε τις σπατάλες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας ξεκινά ο μήνας και η ανάγκη σας να μοιραστείτε τα προσωπικά σας θέματα είναι έντονη. Επειδή αυτή την εποχή έχετε μια τάση να σκέφτεστε φωναχτά και να λέτε ό,τι σας έρθει στο μυαλό, δίχως να το εξετάζετε, μπορεί να γίνετε απότομοι απέναντι σε συνεργάτες ή στο ταίρι σας. Αναπάντεχες εξελίξεις για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, που έχετε επαναστατήσει και θέλετε να επιβάλετε τις απόψεις σας. Η ισχυρογνωμοσύνη είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να επιφέρει αρνητικές επιπτώσεις. Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό είναι έντονο το παρασκήνιο και κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν αθέμιτα μέσα. Την Τρίτη, που εισέρχεται και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και με την προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε τις υπερβολές με τα γλυκά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό την Πέμπτη ξεκινά ένα διάστημα έντονης μυστικοπάθειας και η έλλειψη αυτοπεποίθησης θα σταθεί εμπόδιο στην πρόοδό σας. Ενδεχομένως να μην μπορείτε βρείτε κατανόηση για όσα σας απασχολούν και οι παρεξηγήσεις θα είναι αναπόφευκτες. Στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο κάποιες αλλαγές στην εργασία θα προκαλέσουν έντονο άγχος και θα είναι επιτακτική η φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης. Την Παρασκευή εισέρχεται ο Άρης στον Ζυγό, ωστόσο αυτή η θέση δεν σας επηρεάζει θετικά. Η αναποφασιστικότητα και η έλλειψη πρωτοβουλίας θα σας κάνει να αναβάλετε τα σχέδιά σας, ενώ μπορεί να δοκιμαστούν σχέσεις με φίλους. Από την Τρίτη, που συντροφεύει η Αφροδίτη τον Ερμή στον Σκορπιό, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην αναζήτηση της προσωπική σας αλήθειας και μέσω της ενδοσκόπησης θα ανακαλύψετε πολλά για τον εαυτό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι μελλοντικοί σας στόχοι θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας, ενώ ξεκινά και ένα διάστημα έντονης κοινωνικής ζωής με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό την Πέμπτη. Μέχρι τις 9/12 θα έχετε την ευχέρεια να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας και τον κοινωνικό σας κύκλο, οπότε είναι ιδανική εποχή για να ενταχθείτε σε μια ομάδα ή να ξεκινήσετε μια συλλογική προσπάθεια. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με φιλικό σας πρόσωπο εξαιτίας ερωτικών διεκδικήσεων. Την Παρασκευή, που εισέρχεται ο Άρης στον Ζυγό, ξεκινά μια περίοδος με έντονο ανταγωνισμό και αν δεν πάρετε τα πάνω σας εγκαίρως, θα παραμείνετε στάσιμοι. Με την είσοδο της Αφροδίτης την Τρίτη στον Σκορπιό και μέχρι την 1/11 θα είναι πολύ ευχάριστη η επικοινωνία και δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Οκτώβριος ξεκινά δυναμικά με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό και, καθώς κυβερνά τον τομέα των φιλοδοξιών και της καριέρας, μπορείτε να διακριθείτε για τις επιδόσεις σας και να πετύχετε μια καλή συμφωνία. Ωστόσο, για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, που επηρεάζεστε από την αντίθεση Ερμή - Ουρανού, θα είναι ένα διάστημα ανατροπών στις οικογενειακές σας σχέσεις, κάτι που θα σας επιβάλει την αλλαγή κατοικίας. Την Παρασκευή εισέρχεται ο Άρης στον Ζυγό και μέχρι τις 19/11 θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείτε με θέματα σπουδών και τον απαιτούμενο δυναμισμό για να κερδίσετε μια νομική υπόθεση. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και ηλικιωμένους θα γίνουν πιο ευχάριστες από την Τρίτη που εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Σκορπιό. Επίσης, θα σας δοθούν ευκαιρίες για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που ξεκινάτε με αποφασιστικότητα την υλοποίηση ενός σχεδίου, ενώ θα ευνοηθούν και θέματα σπουδών με την είσοδο του Ερμή την Πέμπτη στον Σκορπιό. Οι μαθησιακές σας δεξιότητες είναι άριστες και θα έχουν αίσια αποτελέσματα οι προσπάθειές σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο αλλάζετε τα σχέδιά σας και μάλιστα την τελευταία στιγμή, ωστόσο δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα σας ωφελήσει αυτή η ενέργεια. Την Παρασκευή εισέρχεται ο Άρης στον Ζυγό, αλλά έχει μια τάση αποφυγής ευθυνών και όχι δυναμισμό. Οικονομικές υποθέσεις ή ένας έρωτας δίχως ανταπόκριση θα σας προκαλέσουν τάσεις μοναχικότητας και για κάποιο διάστημα θα αποφύγετε τις κοινωνικές επαφές. Η είσοδος της Αφροδίτης επίσης στον Σκορπιό την Τρίτη φέρνει εύνοια σε ταξίδια και ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, ενδεχομένως από τον χώρο των σπουδών.