ΚΡΙΟΣ

Ο Αύγουστος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα και η επίδρασή της είναι έντονη και καθοριστική. Θίγει ερωτικά θέματα και είναι ιδανική στιγμή για νέα ξεκινήματα και για απόκτηση παιδιού, που σημαίνει πως θα σας μείνει αξέχαστο αυτό το καλοκαίρι. Η ανάγκη σας για απολαύσεις είναι αυξημένη και θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ενέργειά σας, προκειμένου να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να επανασυνδεθείτε με το ταίρι σας. Την ίδια μέρα (1/8) επιστρέφει ο Ερμής στον Καρκίνο σε ορθόδρομη πορεία και μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις με την οικογένεια ή να επιλύσετε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας. Στις 11/8 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και μαζί με Ήλιο Αφροδίτη και Άρη αυξάνουν τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό σας, ενώ οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες σας κάνουν ακαταμάχητους. Την ίδια μέρα επανέρχεται και ο Δίας σε ορθόδρομη πορεία και, καθώς διανύει τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης, σηματοδοτείται η έναρξη ενός κύκλου επιτυχιών σε θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 15/8 μπορεί να προκαλέσει κρίση σε φιλικές σας σχέσεις, ωστόσο θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή οι αποφάσεις που θα πάρετε. Από τις 18/8, που οι παραπάνω πλανήτες αρχίζουν να εισέρχονται στην Παρθένο, ξεκινά μια πιο αναλυτική και ορθολογική φάση για εσάς, κατά τη οποία θα δώσετε έμφαση σε θέματα της καθημερινότητας και της εργασίας, ενώ θα ασχοληθείτε και με τη φυσική σας κατάσταση. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30/8 θα είναι μία από τις δυνατότερες μέρες της χρονιάς για τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα τη 1/8 θα έχετε ένα πολύ ευνοϊκό ξεκίνημα του μήνα, καθώς δίνετε έμφαση στο σπίτι και είναι ιδανική εποχή για δημιουργία οικογένειας ή για κάθε είδους ξεκινήματα που θα αφορούν την ακίνητη περιουσία σας. Την ίδια μέρα επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία ο Ερμής στον Καρκίνο, οπότε παύουν οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια στην επικοινωνία και τα ταξίδια, ενώ γίνεστε πιο κοινωνικοί. Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 11/8 και την επαναφορά του Δία σε ορθόδρομη πορεία η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας, ενώ θα είναι και η γοητεία σας στα ύψη, γεγονός που σημαίνει πως κάτι καλό θα προκύψει στη ερωτική σας ζωή. Στις 12/8 αρχίζει ο Ουρανός στο ζώδιό σας την ανάδρομη πορεία του, η οποία θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, οπότε θα μπορέσετε να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας και να σκεφτείτε κατά πόσο πληρούν τις ανάγκες σας οι επιλογές που έχετε κάνει. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 15/8 ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και μπορεί να κλείσει ένα κεφάλαιο, δίνοντας την ευκαιρία για επαγγελματική καταξίωση μέσω μιας νέας απασχόλησης, ενώ από τις 18/8, που αρχίζουν να εισέρχονται σταδιακά ο Ήλιος, η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Άρης στην Παρθένο, ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα δώσετε έμφαση στην ψυχαγωγία και συνεπώς θα είστε πιο ευδιάθετοι. Η νέα σελήνη στις 30/8 στην Παρθένο φέρνει αναπάντεχα θετικά γεγονότα που θα αφορούν τα ερωτικά σας ή την απόκτηση ενός παιδιού, καθώς συμμετέχει κι ο Ουρανός με τις αρμονικές του όψεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Αύγουστος θα είναι ένας από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς για σχέσεις και συνεργασίες, καθώς ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, που δίνει ευκαιρίες για προώθηση των υπηρεσιών σας και σίγουρα θα προκύψουν κάποιες σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, καθώς την ίδια μέρα επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία ο κυβερνήτης σας Ερμής. Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια σε οικονομικές υποθέσεις γίνονται παρελθόν και βαδίζετε με γοργούς ρυθμούς στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Στις 11/8 ο Ερμής έρχεται να συμπληρώσει την πλανητική συστάδα μαζί με Ήλιο, Αφροδίτη και Άρη στον Λέοντα, κάτι που σημαίνει πως οι μετακινήσεις και οι επαφές με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τις ιδέες σας θα είναι πολλές, ενώ θα ευνοηθούν και οι σχέσεις με οικείους. Την ίδια μέρα επανέρχεται ο Δίας σε ορθόδρομη πορεία και, καθώς διανύει τον τομέα των συνεργασιών, θα διευρύνει με τον επεκτατικό του χαρακτήρα το δίκτυο των συνεργατών σας. Ιδανική εποχή για γάμο για όσους είστε κατασταλαγμένοι. Στις 15/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σας προκαλέσει μια μελαγχολική διάθεση η οποία θα έχει να κάνει με συναισθηματικές απώλειες και καθώς θα είναι μια δύσκολη στιγμή, θα αποφύγετε τις επαφές και την επικοινωνία με κόσμο, ενώ μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Από τις 18/8 που αρχίζουν να εισέρχονται ο Ήλιος, η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Άρης στην Παρθένο το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας θα διοχετευτεί στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ στις 30/8, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, αναμένονται εξελίξεις που θα είναι πέραν των προσδοκιών σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο φετινός Αύγουστος είναι ένας από τους καλύτερους των τελευταίων ετών, καθώς ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, που δίνει σημαντικές ευκαιρίες για τη βελτίωση των οικονομικών σας και σηματοδοτεί την έναρξη ενός κύκλου από τον οποίο δεν θα λείψουν οι επιτυχίες που θα συμβάλουν στην επαγγελματική σας καταξίωση. Η επαναφορά του Ερμή στο ζώδιό σας σε ορθόδρομη πορεία τη 1/8 ξεκαθαρίζει τη σκέψη σας και μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, ενώ στις 11/8, που εισέρχεται στον Λέοντα, μαζί με Ήλιο, Αφροδίτη και Άρη, δίνεται έμφαση στον τομέα των χρημάτων και των αποκτημάτων σας. Οι μετακινήσεις σας θα είναι συχνές και θα αυξηθεί η φήμη σας κατακόρυφα όσον αφορά την ποιότητα της δουλειάς σας. Στις 11/8 επανέρχεται ο Δίας στον Τοξότη σε ορθόδρομη πορεία και φέρνει τύχη στα επαγγελματικά σας, ενώ σας παρακινεί να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 15/8 ενεργοποιεί τον τομέα των κοινών πόρων και τον έρωτα, ωστόσο θα σας προκαλέσει μια νοσταλγική διάθεση για κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να έχετε αποχωριστεί. Από τις 18/8 όλοι οι πλανήτες που ήταν στον Λέοντα αρχίζουν να περνούν σταδιακά στην Παρθένο και θα είναι ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα για εσάς, με αποκορύφωμα τη Νέα Σελήνη στις 30/8 που φέρνει κάποια πολύ θετικά νέα σχετικά με την κατάκτηση σημαντικών στόχων. Θα ανταμειφθούν συλλογικές προσπάθειες που συνεχίστηκαν παρ' όλες τις αντιξοότητες. Μια νέα εποχή ξεκινά για την κοινωνική σας ζωή και γίνεστε πολύ δημοφιλείς, κάτι που θα βελτιώσει τα ερωτικά σας.

 

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Δία τη 1/8 ξεκινά ο Αύγουστος, που σημαίνει πως οι επιτυχίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα είναι πέραν της φαντασίας σας και προβλέπονται σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σας. Η δημιουργικότητα, η ψυχαγωγία και οι απολαύσεις θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σας και θα είναι μια πολύ ευχάριστη εποχή, καθώς από τις 11/8, που εισέρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σας και επανέρχεται ο Δίας σε ορθόδρομη πορεία, γίνεστε πιο επικοινωνιακοί, η γοητεία σας κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ αυξάνεται και η τύχη σας. Επιχειρηματικά ρίσκα και ό,τι έχει να κάνει με κερδοσκοπία θα έχουν αίσια αποτελέσματα, αρκεί να ξέρετε πώς πρέπει να κινηθείτε. Στις 12/8 γυρίζει ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία και, καθώς διανύει τον τομέα της καριέρας, θα επανεξετάσετε κατά πόσο σας ικανοποιεί αυτό που κάνετε και θα επιδιώξετε να αλλάξετε κατεύθυνση, προκειμένου να ασχοληθείτε με αυτό που σας ταιριάζει. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 15/8 πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων και θα σας απασχολήσει πολύ μια συνεργασία, ενώ μπορεί να δοκιμαστεί η σχέση ή ο γάμος σας. Από τις 18/8 που αρχίζουν να μετακινούνται προς την Παρθένο ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής οι ευκαιρίες για οικονομική βελτίωση θα είναι πολλές και στις 30/8 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής για τα οικονομικά σας. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και πρέπει να αξιοποιήσετε προς όφελός σας αυτήν τη θετική εποχή με κάθε τρόπο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Αύγουστος σας βρίσκει εσωστρεφείς και επικεντρωμένους στον εαυτό σας, εξαιτίας της συστάδας των πλανητών (Ήλιος, Αφροδίτη, Άρης και Ερμής) που είναι συγκεντρωμένοι στον τομέα του ψυχισμού σας και των μυστικών εχθρών, ωστόσο δεν λείπει το παρασκήνιο και πρέπει να προσέχετε τις συναναστροφές σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα τη 1/8 σας καλεί να κάνετε μια συναισθηματική επανεκκίνηση προκειμένου να επουλώσετε πληγές που σας κρατούν στάσιμους σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να μη σαμποτάρετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας. Στις 11/8 ο Δίας στον Τοξότη επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία και διευκολύνει θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας, ενώ μπορεί να υποδεχτείτε και ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Στις 12/8 γυρίζει ο Ουρανός στον Ταύρο ανάδρομος για πολλούς μήνες και πολύ πιθανό να αλλάξουν τα σχέδιά σας ή να αλλάξετε τόπο κατοικίας, αν προκύψει μια δουλειά ή σπουδές στο εξωτερικό. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 15/8 πραγματοποιείται στον τομέα εργασία/υγεία και θα είναι κομβική, καθώς ολοκληρώνεται ένας κύκλος εργασιών ή μιας θεραπείας. Από τις 18/8 ξεκινούν το ταξίδι τους σταδιακά όλοι οι πλανήτες από τον Λέοντα στο ζώδιό σας και γίνεστε πιο επικοινωνιακοί, αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σας και δίνετε έμφαση στις προσωπικές σας υποθέσεις. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, που είναι η 2η μέσα στον μήνα, προμηνύει σημαντικές αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας και ίσως να είναι μία από τις θετικότερες στιγμές των τελευταίων ετών, καθώς σπανίως πραγματοποιούνται ταυτόχρονα τόσο πολλές θετικές όψεις μεταξύ Ουρανού, Ήλιου, Ερμή, Αφροδίτης και Άρη.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Αύγουστος σας βρίσκει απασχολημένους με τους στόχους σας και, καθώς ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, ανοίγουν νέες προοπτικές για συνεργασίες, ενώ έρχονται νέες ευκαιρίες για αύξηση των κερδών σας. Ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα με φίλους που μπορεί να είχαν ψυχρανθεί οι σχέσεις σας. Τη 1/8 επανέρχεται ο Ερμής στον Καρκίνο σε ορθόδρομη πορεία και κάποια εμπόδια στις συνεννοήσεις με πρόσωπα εξουσίας αρχίζουν να υποχωρούν, ενώ στις 11/8 περνά στον Λέοντα, συμπληρώνοντας μαζί με Ήλιο, Αφροδίτη και Άρη την πλανητική συστάδα που είναι συγκεντρωμένη στον τομέα της συλλογικότητας. Πολλές οι επαφές με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ιδανικά και, καθώς έρχονται νέα πρόσωπα στη ζωή σας, θα κάνετε καινούργιες φιλίες. Στις 12/8 γυρίζει ο Ουρανός στον Ταύρο ανάδρομος για πολλούς μήνες, γεγονός που σημαίνει πως θα υπάρξουν αυξομειώσεις στα οικονομικά σας και συχνές αλλαγές ερωτικών συντρόφων, τουλάχιστον μέχρι να κατασταλάξετε κάπου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 15/8 ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα και μπορεί να λήξει άδοξα μια σχέση που δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σας, ενώ από τις 18/8, που αρχίζουν να κινούνται όλοι ο πλανήτες από τον Λέοντα στην Παρθένο, ξεκινά ένα διάστημα έντονης εσωστρέφειας και περισυλλογής. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και μεριμνήστε εγκαίρως για θέματα υγείας. Ιδιαίτερη προσοχή σε αλλεργίες που μπορούν να σας ταλαιπωρήσουν και στις υπερβολές με το αλκοόλ, καθώς αυτή την εποχή αναζητάτε την απόλαυση και την ηρεμία μέσω διαφόρων καταχρήσεων. Οι ελεύθεροι που είστε απογοητευμένοι με την ερωτική σας ζωή φανείτε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες και μην αποκλείσετε τίποτα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των εκπλήξεων, καθώς προμηνύονται επιτυχίες σε θέματα καριέρας, ενώ αυξάνονται και οι πιθανότητες να συνάψετε ερωτική σχέση με ένα σημαντικό πρόσωπο. Τη 1/8 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση και, επειδή την ίδια μέρα επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία ο Ερμής στον Καρκίνο, θα ευνοηθούν τα ταξίδια και οι διαδικαστικές υποθέσεις που συναντούσαν εμπόδια το προηγούμενο διάστημα. Με την είσοδο του Ερμή επίσης στον Λέοντα στις 11/8 συμπληρώνεται η πλανητική συστάδα μαζί με Ήλιο, Αφροδίτη και Άρη στον τομέα των φιλοδοξιών και μέσα από τις επαφές που θα κάνετε θα ωφεληθείτε ποικιλοτρόπως. Στις 12/8 γυρίζει ο Ουρανός στον Ταύρο ανάδρομος και προβλέπονται πολλές αλλαγές κατοικίας, ενώ δεν θα λείψουν κάποιες ανατροπές στα σχέδιά σας. Νομικές υποθέσεις επανέρχονται στο προσκήνιο και αυτήν τη φορά θα πρέπει να διευθετηθούν, όπως και να έχει. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 15/8 μπορεί να φέρει μια αναστάτωση στον οικογενειακό τομέα και δεν θα λείψουν οι απογοητεύσεις και οι εντάσεις με ηλικιωμένα πρόσωπα. Από τις 18/8 που αρχίζουν να μετακινούνται προς την Παρθένο Άρης, Ήλιος, Αφροδίτη και Ερμής, οι κοινωνικές επαφές θα είναι πολλές και θα γίνουν αρκετές συναντήσεις προκειμένου να επιλύσετε ένα σημαντικό σας πρόβλημα, θα είναι όμως κι ένα διάστημα έντονων συγκινήσεων για τα ερωτικά σας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30/8 δίνει ευκαιρίες για να θέσετε νέους στόχους και, καθώς συμμετέχει ο Ουρανός με τις αρμονικές του όψεις, θα έχετε σημαντικές εξελίξεις που μπορεί να αφορούν μια συνεργασία ή ακόμα και την επισημοποίηση της σχέσης σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα και, καθώς ενεργοποιείται ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης, είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα ταξίδι ή για να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο σπουδών. Νομικά και διαδικαστικά θέματα μπορούν να επιλυθούν και μάλιστα να έχετε και οικονομικά οφέλη, καθώς την ίδια μέρα (1/8) επανέρχεται ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία και θα διευθετηθούν οι υποθέσεις σας με άνεση. Στις 11/8 εισέρχεται ο Ερμής στον Λέοντα και μαζί με Ήλιο, Αφροδίτη και Άρη δίνουν έμφαση σε σημαντικούς στόχους, ενώ αυξάνουν και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Την ίδια μέρα επιστρέφει ο κυβερνήτης σας Δίας σε ορθόδρομη πορεία και μπορείτε να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στις 12/8 γυρίζει ο Ουρανός στον Ταύρο ανάδρομος και, καθώς θα διανύει τον 6ο οίκο της εργασίας και της υγείας για αρκετούς μήνες, προμηνύονται αλλαγές στα επαγγελματικά σας που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο, ενώ θα ασχοληθείτε πολύ και με τη φυσική σας κατάσταση. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 15/8 μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση μιας ιδέας ή ενός εγχειρήματος, οπότε θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε τις διακοπές σας και να ξεκουραστείτε. Από τις 18/8, που αρχίζουν να μετακινούνται ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής στην Παρθένο, θα δώσετε έμφαση στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας και θα είναι ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα για εσάς. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30/8 θα είναι μία από τις πιο καλές στιγμές των τελευταίων μηνών για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας και χρήμα θα σας απασχολήσουν τον Αύγουστο και, καθώς ξεκινά ο μήνας τη 1/8 με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, είναι ιδανική εποχή για να δώσετε έμφαση στη σχέση σας, επιλύοντας κάποια θέματα που σας κρατούν μακριά από το ταίρι σας. Επίσης, μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων μέσω μιας επένδυσης ή μιας συνεργασίας και να αυξήσετε τα κέρδη σας ή να πάρετε ένα δάνειο. Στις 12/8 γυρίζει ο Ουρανός στον Ταύρο ανάδρομος και, καθώς θα διανύει τον τομέα της δημιουργικότητας και του έρωτα για αρκετούς μήνες, μπορεί να συμβούν γεγονότα που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ταξίδι ή να δημιουργήσετε οικογένεια. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 15/8 δίνει έμφαση σε οικονομικά θέματα και μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές με το ταίρι σας, ωστόσο θα είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας. Από τις 18/8 αρχίζουν να μετακινούνται ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής στην Παρθένο και το ενδιαφέρον σας μετατοπίζεται σε ταξίδια και σε θέματα σπουδών, ενώ θα ασχοληθείτε και με διαδικαστικές υποθέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 30/8 στην Παρθένο φέρνει σημαντικά νέα σχετικά με την επίτευξη ενός στόχου και με τη συμμετοχή του Ουρανού προβλέπονται επιτυχίες που θα αυξήσουν τα κέρδη και τη φήμη σας. Γνωριμίες και επαφές με άτομα από το εξωτερικό ανοίγουν νέες πόρτες και δεν αποκλείεται να αλλάξετε τόπο κατοικίας αν ξεκινήσετε μια καινούργια συνεργασία ή μια ερωτική σχέση. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη και οι εμπειρίες συναρπαστικές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν το 1ο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και, καθώς ο μήνας ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, είναι μια ευοίωνη ένδειξη για τα επαγγελματικά σας. Τη 1/8, επίσης, επανέρχεται ο Ερμής στον Καρκίνο σε ορθόδρομη πορεία και πλέον οι συνεννοήσεις με άτομα από τον εργασιακό σας χώρο γίνονται πιο ξεκάθαρες, ενώ θα επικρατεί ένα κλίμα σύμπνοιας. Στις 11/8 περνά ο Ερμής στον Λέοντα και μαζί με Ήλιο, Αφροδίτη και Άρη δίνουν ευκαιρίες για να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Ταυτόχρονα, επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία ο Δίας και καθυστερήσεις που μπορεί να υπήρχαν στην υλοποίηση ενός σχεδίου αρχίζουν να υποχωρούν. Στις 12/8 γυρίζει ο Ουρανός στον Ταύρο ανάδρομος και ξεκινά μια εποχή κατά την οποία μπορεί να αλλάζετε συχνά κατοικία, ενώ δεν αποκλείεται να αγοράσετε ένα ακίνητο. Επίσης, μπορεί να υποδεχθείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 15/8 βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα και ανάγκες που θα σας φέρουν σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας, καλύτερα όμως να αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Από τις 18/8 αρχίζουν να ταξιδεύουν όλοι οι πλανήτες από τον Λέοντα στην Παρθένο και ξεκινά μια φάση κατά την οποία θα ασχοληθείτε πολύ με οικονομικές υποθέσεις που θα αφορούν κοινούς πόρους, δάνεια, κληρονομιές κ.λπ. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30/8, μαζί με τη συμμετοχή του Ουρανού, φέρνει αναπάντεχα θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας μέσω της ακίνητης περιουσίας ή του συντρόφου. Η ερωτική σας ζωή είναι περιπετειώδης και τείνει να γίνει περίπλοκη, καθώς η γοητεία σας προσελκύει έντονα το ενδιαφέρον των άλλων.

 

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα ξεκινά ο Αύγουστος και, καθώς είναι σε τρίγωνο με τον Δία, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα, να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση και γενικά να ικανοποιήσετε τις όποιες φιλοδοξίες σας. Δώστε έμφαση στην προώθηση των υπηρεσιών σας και στη βελτίωση του επαγγελματικού σας προφίλ. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία διευκολύνει την επικοινωνία με την οικογένεια και από τις 11/8, που εισέρχεται στον Λέοντα, συμπληρώνοντας την πλανητική συστάδα που έχει συγκεντρωθεί στον τομέα της εργασίας μαζί με Ήλιο, Αφροδίτη και Άρη, θα μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες επαφές για να προωθήσετε τη δουλειά σας και κάποιες εξετάσεις προκειμένου να τσεκάρετε την υγεία σας. Την ίδια μέρα γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία και ο Δίας και η τύχη είναι με το μέρος σας, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για κοινωνική καταξίωση. Η επιτυχία αυξάνει τη γοητεία σας και οι κατακτήσεις θα είναι πολλές. Στις 12/8 γυρίζει ο Ουρανός στον Ταύρο ανάδρομος και ξεκινά μια εποχή με πολλές μετακινήσεις και αλλαγές σχεδίων, ανταλλαγές ιδεών και για πολλούς από εσάς με αλλαγή πλεύσης στις σπουδές. Η ανάγκη σας να υλοποιήσετε τις ιδέες σας σάς κάνει τολμηρούς, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 15/8 σας κάνει ευσυγκίνητους, με έντονες τάσεις μοναχικότητας. Βιώστε τα συναισθήματά σας δίχως να τα καταπιέζετε και βάλτε σε προτεραιότητα την ενίσχυση του ψυχισμού σας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30/8 θα ευνοήσει καινούργια ξεκινήματα.