ΚΡΙΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ απαιτητικές και θα σας απασχολήσουν κυρίως το σπίτι, η οικογένεια και θέματα καριέρας. Επίσης, θα ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας και, καθώς η Πέμπτη θα είναι μια πολύ καλή μέρα για τα οικονομικά σας, φροντίστε να διευθετήσετε οφειλές και διαδικαστικές υποθέσεις, γιατί μέσα στο Σ/Κ μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο που θα αυξήσει τα έξοδά σας. Με τη σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης στον Αιγόκερω εντείνονται τα συναισθήματά σας και θα νιώσετε πιεσμένοι στην προσπάθειά σας να μοιράσετε τον χρόνο μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής. Οι απαιτήσεις των εργοδοτών θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας και μπορεί να σκεφτείτε ενδεχόμενη αλλαγή κατεύθυνσης. Η καριέρα και οι φιλοδοξίες σας έρχονται σε αντίθεση με τις ανάγκες της οικογένειας και εξαιτίας αυτού δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τη σταδιοδρομία σας. Η ερωτική σας ζωή είναι αρκετά περιπετειώδης.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταξίδια, διαδικαστικές υποθέσεις, σπουδές και πολλές επαφές θα σας κρατούν σε συνεχή εγρήγορση και είναι ένα διάστημα αρκετά πιεστικό, με αποτέλεσμα σε κάποιες φάσεις να νιώθετε αποδυναμωμένοι. Προκλήσεις της καθημερινότητας, αν τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία, θα αποφύγετε τις εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και γενικά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις συνεννοήσεις και τις μετακινήσεις σας. Καινούργιες συνεργασίες και νέες φιλίες για εσάς που θα κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας καινούργιος έρωτας. Η σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σας και ενδεχομένως να μην είστε σίγουροι αν πρέπει να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα ή μπορεί να δημιουργηθεί μια ερωτική σχέση με πρόσωπο από τον χώρο της δουλειάς, που θα φρενάρει τα σχέδιά σας. Σχέσεις με οικεία πρόσωπα θα περάσουν κάποια κρίση εξαιτίας ενός κληρονομικού ζητήματος.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πολύ σημαντική εβδομάδα για τις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις. Ειδικά την Πέμπτη, που πραγματοποιούνται πολύ δυνατές όψεις μεταξύ Ήλιου, Σελήνης και Κρόνου, θα είναι ιδανική μέρα για προώθηση υπηρεσιών και για επαφές με πρόσωπα κύρους. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο επιστρατεύστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, που είναι σε υψηλά επίπεδα, και ακούστε με προσοχή αυτά που θα σας προτείνουν, καθώς μπορεί να ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Εσείς του 2ου δεκαημέρου αποφύγετε τις υπερβολές με τα έξοδα και κρατήστε άμυνες μέχρι νεωτέρας. Η σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τον άξονα οικονομικά - κοινοί πόροι και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Μπορεί να ολοκληρώσετε την αποπληρωμή μιας οφειλής ή να αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων, ενώ προβλέπεται σημαντική βελτίωση της ερωτικής σας ζωής με άτομο από τον χώρο της εργασίας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εργασία και διαπροσωπικές σχέσεις θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σας και είναι μια σημαντική εβδομάδα, από την οποία δεν θα λείψουν οι προκλήσεις και ενδεχομένως κάποιες ανατροπές στα σχέδιά των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο. Ωστόσο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε μια πιο προσοδοφόρα απασχόληση και μπορείτε να πετύχετε πολλά, αν αποφασίσετε να ρισκάρετε. Για εσάς του 2ου δεκαημέρου οικονομικοί λόγοι θα δοκιμάσουν σχέσεις με συνεργάτες, ενώ μπορεί να αναβάλετε την επισημοποίηση της σχέσης σας, τουλάχιστον μέχρι να πατήσετε γερά στα πόδια σας. Η σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης στον Αιγόκερω μπορεί να σημάνει το τέλος μίας συνεργασίας ή ακόμη και μιας ερωτικής σχέσης αν δεν είστε ικανοποιημένοι οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Γενικά, είναι μια εποχή σημαντικών αλλαγών και είστε επικεντρωμένοι στους στόχους σας, όμως δεν πρέπει να παραμελείτε την προσωπική σας ζωή. Ένα ταξίδι θα συμβάλει στην ανανέωση του γάμου σας.

 

ΛΕΩΝ

Εργασία και θέματα της καθημερινότητας θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας και μέχρι την Πέμπτη θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας, ενώ θα αυξηθεί και το εισόδημά σας. Ωστόσο, θα προτιμήσετε να αποφύγετε τα ρίσκα, καθώς η ανάγκη σας για ανάπαυλα και απολαύσεις θα είναι έντονη. Πολύ καλή στιγμή για τα ερωτικά των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο, καθώς μπορεί να προκύψει ένας γάμος. Ο οργανισμός των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο θα χτυπήσει κόκκινο, γι' αυτό προσέξετε τη φυσική σας κατάσταση, κάτι που ισχύει και για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, που έχετε επιδοθεί σε ένα συνεχές κυνήγι ευκαιριών. Η σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης στον Αιγόκερω θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου στον τομέα της εργασίας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να σκεφτείτε με προσοχή πώς θα κινηθείτε. Ακατάλληλη στιγμή για έναρξη δίαιτας. Προσπαθήστε να κρατήσετε ένα μέτρο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εποχή θα δώσετε έμφαση στις σχέσεις σας και θα αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο, ενώ θα ενισχυθούν και σημαντικοί δεσμοί. Η Αφροδίτη, σε αρμονικές όψεις με τον Ουρανό, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και υποδεικνύει πως θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές όσον αφορά τους στόχους σας, καθώς μέσα από ένα ταξίδι μπορεί να ανοίξει μια καινούργια πόρτα στο εξωτερικό. Εσείς του 2ου δεκαημέρου μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας, περνώντας ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά και/ή με τον ερωτικό σας σύντροφο, όμως πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές με τα έξοδα. Η σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης στον Αιγόκερω βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα και θα έρθετε σε έντονη αντιπαράθεση με το ταίρι σας, κάτι που θέσει σε κίνδυνο τη σχέση των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο. Δεσμοί που δεν έχουν γερά θεμέλια θα δοκιμαστούν, όσοι όμως καταφέρουν να ξεπεράσουν πιθανή κρίση θα ενδυναμώσουν.

 

ΖΥΓΟΣ

Κοινοί στόχοι και συλλογική προσπάθεια θα σας φέρουν πιο κοντά στην εκπλήρωση του στόχου σας και είναι ιδανική εποχή για μετακινήσεις και προώθηση υπηρεσιών για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Ερμής και Άρης αυξάνουν τις αντοχές σας και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, όμως πρέπει να είστε προσεχτικοί στις συνεννοήσεις σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα έχετε σημαντική αύξηση στα κέρδη σας μέσω της εργασίας και θα ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας. Αν προκύψει μια πρόταση συνεργασίας, φροντίστε να είναι ξεκάθαρες οι συνεννοήσεις που θα κάνετε και μη βασίζεστε στο φιλότιμο των άλλων. Η σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης στον Αιγόκερω θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση της αποπληρωμής ενός δανείου ή την επίλυση θεμάτων ακίνητης περιουσίας. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας ή με τους γονείς θα δοκιμαστούν λόγω συμφερόντων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μετακινήσεις σας είναι συχνές και θα καταφέρετε να κλείσετε μια καλή συμφωνία οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, ενώ θα ευνοηθούν και επαφές με πρόσωπα εξουσίας. Ερμής και Άρης αυξάνουν τις φιλοδοξίες σας και μέσω ορισμένων συγκυριών θα αυξηθεί η δημοτικότητά σας, οπότε σίγουρα θα προκύψει κάτι καλό για τα επαγγελματικά σας. Ταξίδια και στιγμές ανάπαυλας θα δώσουν την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε με την ησυχία σας τα μελλοντικά σας σχέδια οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, ενώ θα ενισχυθεί η ερωτική σας ζωή και οι σχέσεις με τα παιδιά. Δημιουργικές ενασχολήσεις, ψυχαγωγία και δημόσιες σχέσεις θα αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Η σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης στον Αιγόκερω δίνει έμφαση στην επικοινωνία και στα μελλοντικά σας σχέδια και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και στις σχέσεις με οικεία πρόσωπα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διαδικαστικές υποθέσεις, θέματα ακίνητης περιουσίας και κοινοί πόροι θα είναι μέσα στις βασικές σας προτεραιότητες και, αν καταφέρετε να κοντρολάρετε την καταναλωτική σας μανία, θα μπορέσετε να διευθετήσετε αρκετές υποχρεώσεις σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο έχετε αφοσιωθεί στη σχέση σας και στα παιδιά, οπότε επικρατεί αρμονία, οι ελεύθεροι όμως αλλάζετε συνεχώς διαθέσεις και είναι αδύνατο να δεσμευτείτε. Πολλή δημιουργικότητα και έντονα ερωτική διάθεση κάνουν περιζήτητους εσάς τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και είστε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένοι με τα ερωτικά σας. Η σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης ενεργοποιεί των τομέα των αποκτημάτων και μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων ή να ολοκληρωθεί μια εργασία που θα αποφέρει μεγάλα κέρδη στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ταξίδια και επαφές με φίλους θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες, ενώ μπορεί να προκύψουν σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο. Η απόκτηση ενός παιδιού θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας και θα ενισχύσει τις σχέσεις με συγγενικά σας πρόσωπα. Ο γάμος σας περνά κάποιες δοκιμασίες και είστε προβληματισμένοι σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας, ωστόσο δεν είναι κατάλληλη εποχή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Πολλά μπορεί να αλλάξουν στην πορεία και να μετανιώσετε για τις ενέργειές σας. Η σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης στο ζώδιό σας βγάζει στην επιφάνεια τις προσωπικές επιθυμίες των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο και θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας προκειμένου να ικανοποιήσετε τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας. Ταξίδια και ερωτικό παιχνίδι θα σας χαρίσουν στιγμές απόλαυσης. Ιδιαίτερη προσοχή σε θαλάσσια σπορ και μικροατυχήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας έχει πάρει από κάτω το γεγονός ότι δεν μπορείτε να οργανώσετε τις διακοπές σας εξαιτίας των οικογενειακών και επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, όμως είναι ένα πολύ δυνατό διάστημα για την υλοποίηση ενός επιχειρηματικού σχεδίου και εκεί πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Επαφές με πρόσωπα κύρους θα συμβάλουν στην επίτευξη ενός στόχου, ενώ θα εκτιμηθούν πολύ καινοτόμες ιδέες και προϊόντα. Σημαντική η βελτίωση των οικονομικών για όσους είστε γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο και θα μπορέσετε να καθιερωθείτε στον χώρο της δουλειάς σας. Οι υπηρεσίες σας θα έχουν μεγάλη ανταπόκριση και θα είναι μια δυνατή εβδομάδα όσον αφορά τις φιλοδοξίες σας. Η σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης στον Αιγόκερω θα σας προβληματίσει σχετικά με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και θα χρειαστείτε χρόνο με τον εαυτό σας προκειμένου να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε.

 

ΙΧΘΥΣ

Η ερωτική σας ζωή έρχεται σε πρώτο πλάνο και τώρα που έχετε κατακτήσει έναν σημαντικό σας στόχο μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις σχέσεις σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο μπορεί να έχετε αναπάντεχες αλλαγές στις σχέσεις με οικεία σας πρόσωπα και, αν δεν επικρατήσει η κοινή λογική, κάποιες σχέσεις θα λήξουν άδοξα. Μην είστε απόλυτοι και μπείτε στη θέση των άλλων προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα τις ανάγκες και τους προβληματισμούς τους. Έντονη κοινωνική ζωή και ερωτικές περιπέτειες προβλέπονται για εσάς του 2ου δεκαημέρου, ενώ θα προκύψουν διεκδικήσεις μεταξύ φίλων που θα σας κάνουν να κρατήσετε αποστάσεις από ορισμένα άτομα του κύκλου σας. Η σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης στον Αιγόκερω θα δώσει έμφαση σε κοινούς στόχους και θα ολοκληρώσετε ένα σημαντικό σας εγχείρημα με επιτυχία. Η δημιουργία οικογένειας θα ευνοηθεί, ενώ θα προκύψει και ένας καινούργιος έρωτας για εσάς του 3ου δεκαημέρου.