ΚΡΙΟΣ

Αύξηση των εξόδων για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, όμως είναι για καλό σκοπό, καθώς μπορεί να αφορούν θέματα σπουδών των παιδιών ή ένα ταξίδι, ωστόσο μέσα στο Σ/Κ βελτιώνονται τα οικονομικά σας μέσω της εργασίας. Τη Δευτέρα ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος και φέρνει πρόσωπα από το παρελθόν στη ζωή σας, οπότε δεν αποκλείεται η επανασύνδεση με έναν πρώην ερωτικό σας σύντροφο. Διαδικαστικές και νομικές υποθέσεις θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και στην προσπάθειά σας να εξοικονομήσετε χρήματα θα αποφύγετε τις κοινωνικές επαφές και τις εξόδους και θα περάσετε μια φάση μοναχικότητας. Γενικά, είναι αυξημένες οι ευθύνες σας αυτή την εποχή και τα σχέδιά σας μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, όμως από τη Δευτέρα κι έπειτα κάποιες θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας θα σας δώσουν την ευκαιρία να οργανώσετε τις διακοπές σας, που μπορεί να τις είχατε ξεγραμμένες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στον τομέα του σπιτιού για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και μπορεί να κάνετε μια μετακόμιση σε έναν καλύτερο χώρο ή μπορεί να αποκτήσετε ένα ακίνητο μέσω μιας κληρονομιάς. Η ερωτική σας ζωή και η επαφή σας με τα παιδιά θα σας χαρίσουν στιγμές απόλαυσης, ενώ μπορεί να προκύψει και μια καινούργια γνωριμία σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή με φίλους. Η επιστροφή του Ερμή στον Λέοντα σε ανάδρομη πορεία θα σας παρακινήσει να ανοίξετε τα φτερά σας προκειμένου να αποκτήσετε την ανεξαρτησία σας, ενώ παράλληλα θα αυξηθούν οι επαφές με την οικογένεια, ωστόσο μπορεί να γίνουν και κάποιες παρεξηγήσεις. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο δέχεστε ολοένα και περισσότερες πιέσεις στη δουλειά σας, ενώ μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι με θέματα σπουδών και ίσως ξεκινήσετε έναν κύκλο μαθημάτων στο εξωτερικό. Στα ερωτικά, η τύχη είναι με το μέρος σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πολλές οι μετακινήσεις και οι επαφές σας τις επόμενες μέρες και σίγουρα θα προκύψει μια καινούργια συνεργασία για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, κατά πάσα πιθανότητα από τη Δευτέρα και μετά που γυρίζει ο Ερμής στον Λέοντα ανάδρομος. Συζητήσεις που έγιναν με κάποια άτομα στο παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο και ορισμένες υποθέσεις που είχαν κολλήσει θα δρομολογηθούν με επιτυχία. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε τη διαχείριση των πόρων σας και κάντε τον προγραμματισμό σας ώστε να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Αν πρόκειται να υπογράψετε συμβόλαια και να κλείσετε συμφωνίες, αποφύγετε την εξιδανίκευση καταστάσεων και προσέξτε τα ψιλά γράμματα. Επίσης, κρατήστε επιφυλακτική στάση αν ακούσετε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, ακόμα και στην ερωτική σας ζωή, καθώς το τετράγωνο Δία - Ποσειδώνα δημιουργεί αυταπάτες και πρόσφορο έδαφος για εξαπατήσεις. Αποφύγετε τις δεσμεύσεις στην ερωτική σας ζωή και πάτε με τη ροή των πραγμάτων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Μέσα στο Σ/Κ θα μπορέσετε να αφιερώσετε χρόνο στις προσωπικές σας επιθυμίες, ακόμη και να υλοποιήσετε ένα σημαντικό σας εγχείρημα. Τη Δευτέρα ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος και θα ευνοηθούν οι διαπραγματεύσεις, αρκεί να αποφύγετε τη βιασύνη που μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Εσείς που αναζητάτε μια νέα πηγή εσόδων μπορείτε να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας, αρκεί να είστε ενημερωμένοι και σίγουροι για τις ενέργειές σας. Τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο θα σας απασχολήσουν οι συνεργασίες σας και θα κάνετε συχνά ταξίδια για εμπορικούς σκοπούς, οπότε θα διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας, όμως πρέπει να προσέξετε τις συνεννοήσεις σας και κυρίως τις οικονομικές σας συναλλαγές. Στον ερωτικό τομέα, μια καινούργια γνωριμία σας έχει ενθουσιάσει, όμως δεν είναι κατάλληλη εποχή για δεσμεύσεις.

 

ΛΕΩΝ

Πολύ δημιουργικό το προσεχές διάστημα για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, ενώ θα ευνοηθεί και η ερωτική σας ζωή, ωστόσο μπορεί να αποφασίσετε αλλαγή κατεύθυνσης αν δεν σας εκφράζει πλέον η δουλειά σας, κάτι που ισχύει και για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως οι αποδοχές σας να μην είναι αντάξιες των προσόντων σας και των εξαντλητικών ρυθμών που ακολουθείτε και είστε αποφασισμένοι να μη χάσετε περισσότερο χρόνο παραμένοντας σε μια δουλειά που δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σας. Τη Δευτέρα ο Ερμής στο ζώδιό σας γυρίζει ανάδρομος και θα επανεξετάσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, κάτι που θα σας επιτρέψει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, όμως θα πρέπει να αποφύγετε την εξιδανίκευση καταστάσεων. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο έχετε αφοσιωθεί στη σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι έχετε επιδοθεί στο φλερτ και οι εξελίξεις θα είναι πέραν των προσδοκιών σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα ακίνητης περιουσίας και η οικογένεια θα είναι το βασικό μέλημα των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο και είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας ή ενός ακινήτου που θέλετε να εκμεταλλευτείτε. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ενδεχομένως να αναβληθεί αν προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις, όμως μπορεί να προκύψει μια συνεργασία και τελικά να σας βγει σε καλό η αναβολή. Η ερωτική σας ζωή μέσα στο Σ/Κ βελτιώνεται αισθητά, ωστόσο καλύτερα να αποφύγετε τις υποσχέσεις και να βιώσετε τις στιγμές που είναι μοναδικές. Για τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο είναι μια καλή εποχή να δώσετε έμφαση σε θέματα παιδιών και στη σχέση σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις συναναστροφές σας. Η γενναιοδωρία σας μπορεί να προσελκύσει άτομα που θα έχουν μοναδικό στόχο να επωφεληθούν από εσάς και είναι απαραίτητο ένα ξεσκαρτάρισμα στις φιλικές σας σχέσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ ευχάριστες καθώς προβλέπονται πολλές επαφές, οι οποίες θα είναι εποικοδομητικές και θα καταφέρετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο με τη βοήθεια φίλων και αγαπημένων σας προσώπων. Εμπορικές συμφωνίες και προώθηση των υπηρεσιών - προϊόντων σας θα αυξήσουν το εισόδημά σας κι έτσι θα καλυφθούν σημαντικές ανάγκες, ενώ θα μπορέσετε να βελτιώσετε και τις σχέσεις σας με οικεία σας πρόσωπα. Με την επιστροφή του Ερμή στον Λέοντα σε ανάδρομη πορεία θα ευνοηθούν επανασυνδέσεις με φίλους και συγγενικά σας πρόσωπα, ωστόσο πρέπει να έχετε τον νου σας ώστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο είστε πιεσμένοι με οικογενειακές σας υποθέσεις και μπορεί να αναβάλετε τα σχέδια που μπορεί να αφορούν επαγγελματικά θέματα ή ακόμη και τις διακοπές σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομική και κοινωνική καταξίωση για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Η υλοποίηση των σχεδίων σας θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας και οι υπερβολές με το ξόδεμα των χρημάτων σας θα είναι αναπόφευκτες. Ωστόσο σας αξίζει η επιβράβευση, καθώς έχετε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες και τώρα ήρθε η στιγμή της ανταμοιβής. Τη Δευτέρα ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις με ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας, ενώ μπορεί να προκύψει ένας νέος έρωτας με άτομο από τον χώρο της εργασίας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο είστε προβληματισμένοι με τη σταδιοδρομία σας και μπορεί να αλλάξετε γνώμη όσον αφορά τις επιλογές σας, κάτι που θα προκαλέσει συγκρούσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Η ερωτική σας ζωή είναι σε καλό σημείο και σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Έπειτα από πολύμηνες προσπάθειες ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας και είναι ιδανική εποχή για ταξίδια. Αν δεν έχετε οργανώσει τις διακοπές σας, μπορείτε να το κάνετε τώρα που έχετε την οικονομική ευχέρεια, οπότε συνεννοηθείτε με τους φίλους και/ή την οικογένεια και ξεκινήστε τον σχεδιασμό των πλάνων σας. Τη Δευτέρα ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος και θα είναι μια καλή ευκαιρία για επανεξέταση στόχων και σχέσεων για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς θα έχετε στη διάθεσή σας τον απαραίτητο χρόνο. Για εσάς του 2ου δεκαημέρου είναι μια καλή εποχή για επενδύσεις και επιχειρηματικά ρίσκα, όμως αν δεν είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας μην το πιέζετε το θέμα. Καλύτερα να αναβάλετε για λίγο τα σχέδιά σας προκειμένου να μην έχετε απώλειες. Η ερωτική σας ζωή με το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού βελτιώνεται, ενώ ευνοείται η απόκτηση παιδιού.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ερωτική σας ζωή θα αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας τις επόμενες μέρες και θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τις ανάγκες της σχέσης σας. Κοινωνικές επαφές, ταξίδια, εκδρομές, θα διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σας και θα είστε η ψυχή της παρέας. Μέσα στο Σ/Κ σας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητα και τα κέρδη σας, οπότε είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για εσάς. Τη Δευτέρα ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος και η επανασύνδεση με έναν πρώην ερωτικό σας σύντροφο θα δώσει ελπίδες στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, όμως, προτού επενδύσετε συναισθηματικά, βεβαιωθείτε πως δεν θα την ξαναπατήσετε. Οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο είστε προβληματισμένοι με τη σχέση ή τον γάμο σας και αναζητάτε στιγμές με τον εαυτό σας προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ένα ταξίδι θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ριζικές αλλαγές στον οικογενειακό τομέα για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και μάλλον θα αναγκαστείτε να αλλάξετε κατοικία αν νιώσετε πως δεν μπορείτε πλέον να συνεννοηθείτε και να συνυπάρξετε με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Φίλοι σάς στηρίζουν στα πρώτα σας βήματα και νιώθετε μια σχετική ασφάλεια, ωστόσο δεν είστε και πολύ ευτυχισμένοι με την έκβαση των καταστάσεων. Τη Δευτέρα ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος και θα περάσουν από κόσκινο σχέσεις και συνεργασίες, όμως, επειδή θα έχετε και μια τάση να παρεξηγείτε τους άλλους, θα πρέπει να φιλτράρετε αυτά που ακούτε, προτού έρθετε σε αντιπαράθεση. Εσείς πoυ είστε γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο δεν είστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά σας και αναζητάτε εναλλακτικές λύσεις, όμως σας έχει καταβάλλει το άγχος και μπορεί αυτό να έχει αντίκτυπο στην υγεία σας. Βάλτε σε προτεραιότητα τη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης και ξεκουραστείτε.

 

ΙΧΘΥΣ

Η εργασία και η φυσική σας κατάσταση θα είναι μέσα στις βασικές σας προτεραιότητες και επειδή το 'χετε βάλει σκοπό να πετύχετε τους στόχους σας θα ανταμειφθεί η επιμονή σας, καθώς προβλέπονται σημαντικές επιτυχίες στον τομέα της φήμης και της καριέρας για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Μέσα στο Σ/Κ σας δίνεται η ευκαιρία να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, ενώ από τη Δευτέρα που γυρίζει ο Ερμής στον Λέοντα ανάδρομος θα μπορέσετε να επαναξετάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες. Μακροπρόθεσμοι στόχοι και επιχειρηματικά ρίσκα μπορεί να σας αγχώνουν και ίσως αποφασίσετε να μην προβείτε σε ενέργειες που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τους πόρους σας οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, οπότε είναι μια καλή εποχή για να ταξιδέψετε για αναψυχή και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας ζωή.