ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου είναι εξαιρετική για να ανακαλύψετε νέους τρόπους προκειμένου να βελτιώσετε πρακτικά σας θέματα. Είστε ιδιαίτερα επινοητικοί και μπορείτε να αξιοποιήσετε σωστά τα ταλέντα, τον χρόνο, την ενέργεια και τα χρήματά σας. Η φήμη και η καριέρα σας ευνοούνται με το εξάγωνο Κρόνου - Ποσειδώνα, ενώ από την Παρασκευή κι έπειτα, που συμμετέχουν η Αφροδίτη και ο Ουρανός, θα δείτε σημαντική αύξηση των κερδών σας. Γενικά, είναι μια εποχή με πολλές κοινωνικές επαφές, εκδρομές και ψυχαγωγία, οπότε είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή σας και με τις σχέσεις σας, όμως υπάρχει κάτι που σας προκαλεί ενδοιασμούς και μπορεί να αφορά ένα επαγγελματικό ταξίδι ή έναν κύκλο σπουδών στο εξωτερικό. Η Τρίτη και η Τετάρτη θα έχουν αρκετή ένταση και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προστριβές με άτομα της οικογένειας. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί αν δώσετε την απαραίτητη προσοχή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Νέες ιδέες, προτάσεις και επιχειρηματικά σχέδια σάς κρατούν σε εγρήγορση και είναι μια εβδομάδα με αρκετές ευκαιρίες και ελάχιστες προκλήσεις. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και έχετε την άνεση να οργανώσετε ένα ταξίδι, ωστόσο δεν πρέπει να αμελείτε τις οφειλές σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο έχετε κάποια κληρονομικά θέματα των οποίων ο χειρισμός σάς προκαλεί προβληματισμό και προβλέπονται εντάσεις με συγγενικά σας πρόσωπα. Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές λόγω του Άρη που σας κάνει ανυπόμονους και σε ορισμένες φάσεις πιεστικούς, οπότε ρίξτε λίγο τους τόνους και επιστρατεύστε την τρυφερότητά σας. Η κοινωνική σας ζωή είναι σε καλό σημείο και είναι και ένας από τους λόγους που αυξάνουν τα έξοδα σας, ωστόσο απολαμβάνετε τη ζωή και αυτό είναι που μετράει. Μια ερωτική περιπέτεια θα σας βάλει σε σκέψεις και μπορεί να μετοικήσετε στο εξωτερικό.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα μπορεί να έχει αρκετή κούραση εξαιτίας της αύξησης των ευθυνών σας, ταυτόχρονα όμως αυξάνεται και το εισόδημά σας και είναι σίγουρο ότι οι προσπάθειές σας θα πιάσουν τόπο. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη και τις σπασμωδικές ενέργειες που μπορούν να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Ευκαιρίες για επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων υπάρχουν πολλές και, επειδή είστε πολυπράγμονες, μπορείτε να ασχοληθείτε με πολλά και διαφορετικά πράγματα, αρκεί να μη χάσετε τη μπάλα. Από την Παρασκευή, που θα είναι σε εξάγωνο η Αφροδίτη με Ποσειδώνα και Ερμή, θα ευνοηθούν θέματα καριέρας και θα είναι ιδανική εποχή για να δώσετε έμφαση στην προώθηση νέων ιδεών και προϊόντων. Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ευτυχισμένοι και σίγουροι για τη σχέση σας, αλλά σας λείπει το πάθος και η ένταση. Βάλτε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι θα πρέπει να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας και να είστε πιο ψύχραιμοι όταν ξεκινάτε οτιδήποτε καινούργιο. Μπορεί να είναι ένα εγχείρημα ή μια συνεργασία. Όπως και να έχει, επειδή είστε επιρρεπείς στην εξιδανίκευση ανθρώπων και καταστάσεων, πρέπει να είστε προσεκτικοί και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Συνεργασίες και επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας θα ευνοηθούν, αρκεί να είστε ξεκάθαροι στις συνεννοήσεις σας. Η κοινωνική σας ζωή είναι σε καλό σημείο, ωστόσο οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο είστε απορροφημένοι με τα σχέδιά σας και έχετε χάσει την επαφή με τους φίλους σας, με αποτέλεσμα να νιώθετε αποξενωμένοι. Μέσα στο Σ/Κ σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με πολύ ευχάριστο τρόπο. Με την έναρξη της νέας εβδομάδας προβλέπονται επιτυχίες σε θέματα καριέρας και αύξηση της αναγνωρισιμότητάς σας. Αποφύγετε παρεξηγήσεις με φίλους για την πολιτική.

 

ΛΕΩΝ

Οι ευθύνες σας αυξάνονται ολοένα και περισσότερο και αρχίζετε να χάνετε την υπομονή σας, καθώς έχετε επιδοθεί σε ένα κυνήγι καθηκόντων και είναι θέμα χρόνου το κλατάρισμα. Ειδικά εσείς που έχετε τη δική σας επιχείρηση και δεν έχετε σταθερό ωράριο είστε ικανοί να δουλεύετε ασταμάτητα, όμως αυτό έχει κόστος στην προσωπική σας ζωή και κυρίως στην ψυχολογία σας. Αφιερώστε χρόνο στην ψυχαγωγία και στην κοινωνική σας ζωή και κρατήστε ένα τέμπο στις δραστηριότητές σας. Τα οικονομικά σας είναι σταθεροποιημένα και δεν έχετε άγχος, οπότε είναι κρίμα να μην απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Μέσα στο Σ/Κ ενδεχομένως να προκύψουν εντάσεις με οικεία σας πρόσωπα και θα γίνει ένα καλό ξεσκαρτάρισμα στις σχέσεις σας. Τώρα είναι η εποχή που πρέπει να αποβάλετε από πάνω σας καθετί περιττό και να κοιτάξετε πώς θα βελτιώσετε τη ζωή σας. Ταξίδια και νέες γνωριμίες θα ευνοηθούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα σας φανούν ατελείωτες, καθώς αρχίζει να εξαντλείται ο προϋπολογισμός σας και μέχρι να έχετε πάλι έσοδα θα μεσολαβήσει κάποιος χρόνος, που σημαίνει πως είναι απαραίτητο να φανείτε εγκρατείς. Τα σχέδια και οι φιλοδοξίες σας ενδεχομένως να αποτελέσουν πηγή εντάσεων στην οικογένεια και θα κληθείτε να στηρίξετε με σοβαρά επιχειρήματα την ορθότητα των αποφάσεών σας. Οι γεννημένοι στις αρχές Σεπτεμβρίου προσέξτε, καθώς έχετε βαλθεί να αυξήσετε τα κέρδη σας με κάθε τρόπο και μπορεί να έχετε προβλήματα με τον νόμο. Αποφύγετε τα ρίσκα και την αλαζονεία που μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες στους πόρους και τη φήμη σας. Για τους γονείς είναι ένα διάστημα που η αγωνία σας είναι αυξημένη σχετικά με θέματα εκπαίδευσης των παιδιών, ωστόσο στέκεστε στο πλευρό τους και στηρίζετε τις προσπάθειές τους. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον.

 

ΖΥΓΟΣ

Νέοι στόχοι και φιλοδοξίες σάς κάνουν πολύ αισιόδοξους και αν εντείνετε τις προσπάθειές σας, τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα σε θέματα επικοινωνίας και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην έκφραση των απόψεών σας, καθώς η επαναστατική σας διάθεση μπορεί να προκαλέσει αρνητικό κλίμα στη δουλειά σας. Το Σ/Κ θα ενισχυθεί το εισόδημά σας μέσω της εργασίας και θα είναι ένα δυνατό ξεκίνημα για εσάς που ανοίγετε τη δική σας επιχείρηση. Ιδιαίτερη προσοχή σε ποιους μοιράζετε αρμοδιότητες. Αν δεν είστε σίγουροι για την αξιοπιστία τους, μην το ρισκάρετε. Για εσάς που αναζητάτε μια θέση εργασίας είναι ιδανική εποχή να ξεκινήσετε μια συνεργασία σε κάποιο παραθεριστικό θέρετρο, οπότε μη χάνετε τις ελπίδες σας και κυνηγήστε το περισσότερο. Με την Αφροδίτη να αυξάνει τη λίμπιντό σας, η ερωτική σας ζωή γίνεται ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια έκτακτα περιστατικά αυξάνουν τα έξοδά σας, είναι όμως αναπόφευκτα και πρέπει να το πάρετε απόφαση. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα θα είναι λίγο ζόρικη εξαιτίας των αυξημένων ευθυνών, θα είναι όμως και πολύ παραγωγική κι έτσι θα πάρετε ικανοποίηση με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα διακριθείτε για τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και μπορεί να σας κάνουν μια πρόταση συνεργασίας άτομα από το εξωτερικό. Το δίλημμα θα είναι μεγάλο και θα χρειαστείτε τον απαραίτητο χρόνο προκειμένου να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ωστόσο, επειδή είναι και μια εποχή κατά την οποία είστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις, φροντίστε να διπλοτσεκάρετε τις πληροφορίες σας και αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις. Οι γονείς θα πάρετε μεγάλη χαρά με την πρόοδο των παιδιών σας, ενώ οι ελεύθεροι θα ζήσετε έναν δυνατό έρωτα που θα αλλάξει τις πεποιθήσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας έχει πιάσει καταναλωτική μανία και μάλιστα για αγαθά που δεν σας είναι πολύ απαραίτητα και είναι θέμα χρόνου να ξεφύγετε από τα όρια του προϋπολογισμού σας. Μην ξεχνάτε πως σε λίγες μέρες βγαίνει ο μήνας, που σημαίνει πως τα όρια για σπατάλες στενεύουν. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν στιγμές που νιώθετε πιεσμένοι και θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, όμως οι συνθήκες δεν σας το επιτρέπουν και θα πρέπει να αρκεστείτε σε σύντομες εκδρομές μέσα στο Σ/Κ, το οποίο, απ' ό,τι φαίνεται, θα είναι πολύ ευχάριστο. Ένας νέος έρωτας ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς και ίσως, έπειτα από πάρα πολύ καιρό, να έχετε καλό προαίσθημα για το μέλλον της σχέσης. Για τους γονείς είναι μια εποχή που έχετε τις αγωνίες σας για θέματα σπουδών των παιδιών και προσπαθείτε να τους δίνετε κουράγιο, στέκοντας αγόγγυστα στο πλευρό τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις πολλές υποχρεώσεις χάνετε την αίσθηση του χρόνου και μαζί μ' αυτήν χάνονται και κάποιες καλές ευκαιρίες που μπορούν να βελτιώσουν τα οικονομικά σας, οπότε βάλτε ένα πρόγραμμα και προσπαθήστε να το τηρείτε, ώστε να μη μένουν πίσω οι προσωπικές σας υποθέσεις. Τα έξοδά σας είναι αυξημένα και οι επενδύσεις γίνονται μετ' εμποδίων, ωστόσο η επιμονή και η διαίσθησή σας σάς οδηγούν σε σωστές αποφάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνιστικότητα δοκιμάζουν τις αντοχές σας και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσετε από μια κατάσταση που σας προκαλεί δυσαρέσκεια. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορείτε να βελτιώσετε τις μεθόδους σας και να αυξήσετε το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού μέσω της διαφήμισης και της προώθησης των προϊόντων σας, ενώ παράλληλα μπορείτε να προσθέσετε μια νότα ανανέωσης στον χώρο σας με μερικές έξυπνες παρεμβάσεις που δεν θα σας κοστίσουν πολύ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φρέσκες ιδέες και γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας σάς δίνουν το έναυσμα για να δοκιμάσετε την τύχη σας σε έναν μακρινό προορισμό και δεν σας σταματάει κανείς, ωστόσο οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο μπορεί να αναθεωρήσετε τις αποφάσεις σας αν έχετε μπει στη διαδικασία δημιουργίας οικογένειας. Ιδανική εποχή για ανασυγκρότηση και βελτίωση των μεθόδων, σας αν διαπιστώνετε πως υστερείτε σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας. Γενικά, όσο αναζητάτε τρόπους και ασχολείστε εντατικά με τα σχέδιά σας δεν υπάρχει περίπτωση να μην ευνοηθείτε ποικιλοτρόπως. Η κοινωνική σας ζωή έχει μείνει πίσω λόγω υποχρεώσεων, όμως από την Παρασκευή, που αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας, θα δώσετε έμφαση στη φροντίδα του εαυτού σας και θα επιδιώξετε επαφές με φίλους. Πιθανή επανασύνδεση με έναν πρώην έρωτα θα πρέπει να τη σκεφτείτε σοβαρά, ώστε να μη δείτε ξανά το ίδιο έργο.


ΙΧΘΥΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου σάς βρίσκει κουρασμένους και θα δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες προκειμένου να αναπληρώσετε τις σωματικές και ψυχικές σας δυνάμεις. Θέματα καριέρας μαζί με οικογενειακές υποθέσεις απορροφούν τον περισσότερο χρόνο σας, όμως θα βρεθείτε ένα βήμα πριν από την υπερκόπωση αν δεν προσέξετε. Το Σ/Κ σας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας. Θέματα παιδιών θα σας δώσουν χαρά και θα αξίζουν οι μέρες αγωνίας, ενώ μπορεί να μπει και μια νέα παρουσία στη ζωή σας που θα εντείνει την ανάγκη σας να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Ξεκινήστε διατροφή και άσκηση και φροντίστε να επιβραβεύετε τον εαυτό σας με αγορές ρούχων, ώστε να παίρνετε κουράγιο και να συνεχίζετε, μέχρι να γίνει τρόπος ζωής. Σχέση/γάμος είναι σε αρμονία, καλό όμως θα είναι να δώσετε περισσότερη έμφαση στην επικοινωνία και στην ψυχαγωγία με το ταίρι σας.