ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο την Πέμπτη ξεκινάει ένα διάστημα μέχρι τις 2/7 που θα είστε πολυάσχολοι και οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα διοχετεύσετε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας στην οικογένεια και το σπίτι. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό δείχνει κάποιες μεταβολές στα οικονομικά σας, ωστόσο είναι ευοίωνες οι προβλέψεις, καθώς διανύετε μια πολύ καλή περίοδο όσον αφορά το εισόδημα και τις φιλοδοξίες σας. Ενδεχομένως να νιώθετε κάποια ανησυχία σχετικά με κοινόχρηστους πόρους, η οποία εντείνεται με την Πανσέληνο της Κυριακής στον Σκορπιό, οπότε θα πρέπει να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας και ίσως να αλλάξουν οι προτεραιότητές σας. Δηλαδή, μπορεί να αφήσετε στην άκρη τις προσωπικές σας επιθυμίες, προκειμένου να πετύχετε έναν σημαντικό σας στόχο. Την Τρίτη εισέρχονται στους Διδύμους ο Ήλιος και ο Ερμής και ξεκινάει μια πολύ επικοινωνιακή φάση που θα φέρει νέες ευκαιρίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η πολυαστρία στο ζώδιό σας δείχνει έντονη ενασχόληση με προσωπικές σας υποθέσεις. Η σύνοδος Αφροδίτης - Ουρανού σάς κάνει να αναζητάτε την πρωτοτυπία, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε σε μια διαρκή κίνηση, οπότε οι πιθανότητες να βρείτε αυτό που ψάχνετε είναι πολλές. Την Πέμπτη ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και μέχρι τις 2/7, που θα διανύει τον τομέα της επικοινωνίας, θα δώσετε έμφαση σε εμπορικές υποθέσεις, ενώ θα εκτιμηθούν οι δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Σκορπιό πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις μιας συνεργασίας παίζοντας επί ίσοις όροις. Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα που καλό θα είναι να μην αφήσετε να σας κυριεύσουν. Την Τρίτη εισέρχονται ο Ήλιος κι ο Ερμής στους Διδύμους και ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα ευνοηθούν οι διαπραγματεύσεις, οι επενδύσεις και η απόκτηση αγαθών.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για εσάς ξεκινάει μια πολύ δυναμική φάση με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο την Πέμπτη και μέχρι τις 2/7, που θα διανύει τον τομέα των πόρων σας, θα μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας, να κάνετε επενδύσεις και να κλείσετε συμφωνίες. Η αποφασιστικότητά σας είναι σύμμαχός σας και είναι σίγουρο πως θα βγείτε κερδισμένοι. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Σκορπιό ολοκληρώνει ένα σημαντικό επαγγελματικό σας εγχείρημα και σας ανοίγει νέους δρόμους με περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο δεν θα λείψουν το άγχος και η κούραση. Μην παραμελείτε την υγεία σας και κάντε τις απαραίτητες εξετάσεις. Με την είσοδο του Ήλιου και του κυβερνήτη σας Ερμή την Τρίτη στο ζώδιό σας οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι άριστες και η ζωτικότητά σας στα ύψη, πράγμα που σημαίνει πως ξεκινάει μια πολύ παραγωγική φάση με πολλές εκπλήξεις και ευχάριστες εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ ευνοϊκή εποχή για εσάς, καθώς μπαίνετε δυναμικά στην αγορά εργασίας και από την Πέμπτη, που εισέρχεται ο Άρης στο ζώδιό σας, θα έχετε πολλή ενέργεια και δυναμισμό, οπότε θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας με επιτυχία επαγγελματικές και προσωπικές σας υποθέσεις. Επειδή θα έχετε και μια επιθετικότητα, φροντίστε να εκτονώνεστε μέσω της άθλησης και να ασχολείστε με δραστηριότητες που απαιτούν σωματική προσπάθεια. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Σκορπιό δίνει έμφαση σε σχέσεις (ερωτικές, οικογενειακές κ.λπ.) και αν υπάρχουν απωθημένα είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια. Φροντίστε να αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα, ώστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Την Τρίτη εισέρχονται ο Ήλιος και ο Ερμής στους Διδύμους και ουσιαστικά ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα δουλέψετε μυστικά και θα δώσετε έμφαση στη βελτίωση του ψυχισμού σας. Εξαιρετική εποχή για να ξεκινήσετε γιόγκα ή ό,τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

 

ΛΕΩΝ

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στον επαγγελματικό τομέα, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής κάνουν αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που νιώθατε ανασφαλείς για το μέλλον είστε σίγουροι πως πλέον ξεκινάει μια νέα εποχή για εσάς. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω ενός συνεργάτη, οπότε μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα και είστε μες στον ενθουσιασμό. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Σκορπιό μπορεί να ανακινήσει οικογενειακά θέματα και θα πρέπει να δώσετε τόπο στην οργή προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, με το τετράγωνο Σελήνης - Πλούτωνα να σας επηρεάζει, προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε για την επίλυση ενός διαδικαστικού θέματος, γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε. Την Τρίτη εισέρχονται ο Ήλιος και ο Ερμής στους Διδύμους και θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς, ενώ θα βελτιωθεί η κοινωνική σας ζωή και οι σχέσεις με φίλους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι κάνετε αυτές τις μέρες που έχει σχέση με το εξωτερικό. Μπορεί να οργανώνετε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς ή για λόγους σπουδών και είστε σε μια πολύ καλή φάση της ζωής σας. Θέματα παιδιών, η ερωτική σας ζωή και ό,τι αφορά τη δημιουργικότητα ευνοούνται με το τρίγωνο Ήλιου, Κρόνου και Ερμή, ενώ είναι μια πολύ καλή εποχή για να διευθετήσετε διαδικαστικά σας θέματα. Επιτυχίες προβλέπονται σε σπουδές για εσάς που μείνατε επικεντρωμένοι στον στόχο σας. Την Πέμπτη εισέρχεται ο Άρης στον Καρκίνο και μέχρι τις 2/7 η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα δουλέψετε εντατικά σε ένα ομαδικό εγχείρημα. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Σκορπιό δίνει έμφαση στην επικοινωνία και σε θέματα εκπαίδευσης, ωστόσο μπορεί να υπάρξουν προστριβές με αδέλφια και να δοκιμαστούν οι σχέσεις σας. Την Τρίτη, Ήλιος και Ερμής εισέρχονται στους Διδύμους και αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Θέματα σπιτιού θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και, καθώς προβλέπεται αύξηση του εισοδήματός σας μέσω κοινών πόρων, θα μπορέσετε να υλοποιήσετε κάτι σημαντικό. Μπορεί να είναι η αποπληρωμή ενός δανείου, η αγορά ενός ακινήτου ή μια μετακόμιση σε έναν καλύτερο χώρο. Την Πέμπτη εισέρχεται ο Άρης στους Διδύμους και μέχρι τις 2/7, που θα κυβερνά τον τομέα της καριέρας, θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια και τον δυναμισμό για να προωθήσετε τη δουλειά σας. Ωστόσο η ανταγωνιστικότητά σας ίσως προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Σκορπιό ενεργοποιεί οικονομικά θέματα και ενδεχομένως να αναβάλετε κάποια σημαντική αγορά προκειμένου να διευθετήσετε τις οφειλές σας. Την Τρίτη εισέρχονται στους Διδύμους Ήλιος και Ερμής, οπότε θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κατακτήσετε τον στόχο σας, που μπορεί να αφορά σπουδές ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εποχή έχετε ρίξει όλο το βάρος της προσοχής στην προώθηση των υπηρεσιών σας, οι μετακινήσεις σας είναι συχνές και θα καταφέρετε να κλείσετε μια πολύ καλή εμπορική συμφωνία, ενώ μπορεί να προκύψει και ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Γενικά, είστε υπερδραστήριοι και η αποφασιστικότητά σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις. Την Πέμπτη εισέρχεται ο Άρης στον Καρκίνο και σας κάνει πολύ δυναμικούς, οπότε μπορείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας και να έχετε οφέλη μέσω οικονομικών διαπραγματεύσεων. Η Πανσέληνος της Κυριακής στο ζώδιό σας μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση μιας προσωπικής σας υπόθεσης, ωστόσο δεν θα λείψουν κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις που θα σας κάνουν ανήσυχους. Ιδιαίτερη προσοχή για πιθανή ένταση στον γάμο σας. Με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στους Διδύμους θα σας δοθούν ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση και θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ καλή εποχή για τα οικονομικά σας, τα οποία βελτιώνονται σημαντικά με το τρίγωνο Ήλιου, Κρόνου και Ερμή που ενεργοποιεί τον άξονα εργασία - χρήματα: κάτι για το οποίο προσπαθήσατε και απογοητευτήκατε πέρσι τέτοια εποχή τώρα δίνει καρπούς που ήρθε η ώρα να τους απολαύσετε. Την Πέμπτη ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και μέχρι τις 2/7, που θα διανύει τον τομέα των κοινών πόρων, θα ασχοληθείτε εντατικά με οικονομικές συναλλαγές, ενώ μπορεί να προκύψει και ένας έρωτας με άτομο από τον χώρο της εργασίας. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Σκορπιό δίνει έμφαση στον τομέα της ψυχικής υγείας και της φυσικής σας κατάστασης και μπορεί να σημάνει την έναρξη μιας εποχής κατά την οποία ανακτάτε την αισιοδοξία σας και νιώθετε περισσότερη σιγουριά για τον εαυτό σας. Την Τρίτη Ήλιος και Ερμής εισέρχονται στους Διδύμους, δημιουργώντας θα είναι μια καλή εποχή για συνεργασίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα και πραγματικά λάμπετε αυτή την εποχή, καθώς πηγαίνουν αρκετά καλά τα πράγματα στη ζωή σας. Το τρίγωνο του Κρόνου με Ήλιο και Ερμή φέρνει ευχάριστες εξελίξεις που μπορεί να αφορούν μια ερωτική σχέση ή τη δημιουργία οικογένειας και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη και μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω της αξιοποίησης των δεξιοτήτων σας. Την Πέμπτη ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και μέχρι τις 2/7, που θα διανύει τον τομέα των συνεργασιών, θα σας δοθούν ευκαιρίες να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, ενώ παράλληλα θα μπορέσετε να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να προσεγγίσετε με δυναμισμό ένα άτομο που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Σκορπιό δίνει έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και στις σχέσεις με φίλους, ενώ ευνοεί τις απολαύσεις και την ψυχαγωγία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς που εργάζεστε πάνω σε ένα καινούργιο εγχείρημα είναι ιδανική εποχή, καθώς με το τρίγωνο Ήλιου, Ερμή και Κρόνου ευνοούνται οι συλλογικές δράσεις και η επικοινωνία, οπότε μπορείτε να πετύχετε πολλά με λιγότερο κόπο. Την Πέμπτη εισέρχεται ο Άρης στον Καρκίνο και μέχρι τις 2/7 θα διοχετεύσετε όλη σας την ενέργεια στα επαγγελματικά σας, ενώ είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε γυμναστήριο, προκειμένου να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στη χρήση εργαλείων. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Σκορπιό μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση ενός έργου ή κάτι που θα αφορά την ακίνητη περιουσία σας (ένα δάνειο, μια ανακαίνιση κ.λπ.), ωστόσο είναι πιθανή μια κρίση στις σχέσεις σας, η οποία θα είναι παροδική. Την Τρίτη Ήλιος και Ερμής εισέρχονται στους Διδύμους και θα είναι μια πολύ επικοινωνιακή εποχή με αρκετές στιγμές απολαύσεων.

 

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εποχή είστε αεικίνητοι καθώς ασχολείστε με διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα, οι μετακινήσεις σας είναι συχνές και οι επαφές με νέα πρόσωπα σας δίνουν την ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες και τις υπηρεσίες σας με επιτυχία. Την Πέμπτη ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και μέχρι τις 2/7 θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείτε με τα παιδιά και με την ερωτική σας ζωή. Οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στο ερωτικό παιχνίδι, τώρα που ο δυναμισμός σας θα είναι στα ύψη, και σίγουρα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών ή μιας νομικής σας υπόθεσης. Την Τρίτη, με την είσοδο Ήλιου και Ερμή στους Διδύμους, θα ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού. Ιδανική εποχή για αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας.