ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εποχή θα ασχοληθείτε με την ενίσχυση της φήμης σας και με τις σπουδές των παιδιών, ενώ από την Πέμπτη φαίνεται πως ξεκινάει σημαντική βελτίωση του εισοδήματός σας, με τον Ήλιο να είναι σε τρίγωνο με τον Κρόνο, δίνοντας ώθηση στα σχέδιά σας. Στην πορεία μπορεί να απογοητευτείτε λόγω των πιέσεων ή να μη νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός εγχειρήματος, καθώς πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης, Κρόνου και Πλούτωνα που εντείνει την αγωνία. Ωστόσο, προβλέπονται σημαντικές εξελίξεις που θα έχουν σχέση με τα παιδιά και θα μείνετε πολύ ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις τους. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο μπορεί να κρίνετε πως δεν σας εξυπηρετούν οι συνθήκες μιας συνεργασίας με το εξωτερικό και θα αναβάλετε ένα ταξίδι. Την Τετάρτη η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ενεργοποιώντας τον τομέα των χρημάτων, και μέχρι τις 9/6 θα μπορέσετε να υλοποιήσετε ένα σημαντικό πλάνο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Διαδικαστικές υποθέσεις, νομικά ζητήματα ή θέματα εκπαίδευσης θα αποτελέσουν πηγή άγχους για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, καθώς με το τετράγωνο Αφροδίτης, Κρόνου και Πλούτωνα δεν θα λείψουν οι προκλήσεις και οι αγωνίες, ωστόσο προβλέπονται αίσιες εξελίξεις. Το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα έρχεται να ισορροπήσει τις συνθήκες και φέρνει εύνοια σε υποθέσεις που σας απασχολούν. Από τη Δευτέρα, που είναι μια πολύ δυνατή μέρα για τα οικονομικά σας και για έσοδα από κοινούς πόρους, παίρνετε και πάλι τον έλεγχο των καταστάσεων και είστε πιο σίγουροι για τις ενέργειές σας. Την Τετάρτη εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη στο ζώδιό σας και μέχρι τις 9/6 θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι έντονη, μια και ο ερωτισμός σας θα είναι στα ύψη και δεν πρέπει να χαθούν ευκαιρίες σε καμία περίπτωση.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες, οπότε απαιτείται οργάνωση και ψυχραιμία στην αντιμετώπιση του θέματος. Η δυσαρμονική συμμετοχή του Κρόνου και του Πλούτωνα προκαλεί μια αστάθεια στη ροή των εσόδων σας, αλλά όλα αυτά μέχρι το Σ/Κ. Η νέα εβδομάδα δείχνει σημαντική αλλαγή στα οικονομικά σας μέσω τρίτων (μπορεί να είναι μέσω ενός δανείου, των χρημάτων του συζύγου ή μιας παράλληλης απασχόλησης) και θα δρομολογήσετε θέματα που έχουν μπλοκάρει λόγω οικονομικής στενότητας. Το τρίγωνο Ήλιου, Κρόνου και Πλούτωνα δίνει ευκαιρίες για ανασυγκρότηση και ενίσχυση των πόρων σας, αρκεί να μη σας παρασύρει η ανάγκη σας για σπατάλες, που είναι αυξημένη αυτή την εποχή. Την Τετάρτη εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο και μέχρι τις 9/6 θα γίνουν μυστικές συναντήσεις για επαγγελματικούς σκοπούς, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ένας έρωτας που δεν θα θέλετε να τον αποκαλύψετε, τουλάχιστον μέχρι να είστε σίγουροι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα ανάδρομους στόχοι και πλάνα δοκιμάζονται μέσα από επίπονες δοκιμασίες και, καθώς κρίνονται πολλά αυτή την εποχή, πρέπει να είστε ξεκάθαροι στις συμφωνίες σας, αποφεύγοντας τον ενθουσιασμό που θολώνει την κρίση σας. Στην παρούσα φάση μπορεί να σας φανεί εφικτή η εφαρμογή ενός νέου εγχειρήματος, στην πορεία όμως θα τα βρείτε σκούρα, αν δεν έχετε υπολογίσει σωστά τα έξοδα. Από τη Δευτέρα που αρχίζουν να παίρνουν αρμονικές θέσεις ο Ήλιος, ο Δίας και η Αφροδίτη θα δείτε μεγάλες αλλαγές στο εισόδημά σας και θα καταφέρετε να υλοποιήσετε αυτά που έχετε προγραμματίσει. Την Τετάρτη εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο και μέχρι τις 9/6 θα μπορέσετε να τονώσετε την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα, ενώ καινούργιες γνωριμίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να βελτιώσετε και την ερωτική σας ζωή.

 

ΛΕΩΝ

Τις επόμενες μέρες θα νιώσετε αρκετές φορές πιεσμένοι με τις απαιτήσεις της δουλειάς σας και όλο αυτό θα έχει αντίκτυπο στην υγεία σας, καθώς είστε αγχώδεις και τελειομανείς, με αποτέλεσμα να ξεπερνάτε αρκετά συχνά τα όρια των αντοχών σας. Ειδικά οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, που έχετε αποφασίσει να κατακτήσετε τον στόχο σας με κάθε τρόπο, πρέπει να κοντρολάρετε την ανταγωνιστικότητά σας προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις στον χώρο της εργασίας. Μέσα στο Σ/Κ αυξάνονται τα κέρδη σας και θα είναι ιδανικές μέρες για να δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή. Με τον Δία σύμμαχό σας, οι πιθανότητες να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας είναι πολλές. Την Τετάρτη, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο, ξεκινάει μια περίοδος έντονης κοινωνικότητας και μέχρι τις 9/6 θα μπορέσετε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητά σας μέσω των έργων σας. Δώστε έμφαση στη φυσική σας κατάσταση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ δημιουργική εποχή για εσάς που έχετε συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό σας και μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων μέσω των έργων σας, αρκεί να ασχοληθείτε με την προώθησή τους. Αν αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του Διαδικτύου θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά. Στον οικονομικό τομέα μπορεί να προκύψει η έναρξη μια συλλογικής επαγγελματικής προσπάθειας και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων, προκειμένου να μη χαθεί μια πραγματικά καλή ευκαιρία. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, η σχέση σας μπορεί να γίνει πιο ουσιαστική αν επιτρέψετε στο συναίσθημα να προσθέσει κάποια στοιχεία στη λογική σας και αφήσετε τον αυθορμητισμό να σας καθοδηγήσει. Την Τετάρτη εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο και μέχρι τις 9/6 η διάθεσή σας για ταξίδια θα είναι αυξημένη, ενώ θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και ίσως να αποδράσετε από μια καθημερινότητα που δεν σας εκφράζει καθόλου.

 

ΖΥΓΟΣ

Η εργασιακή σας ρουτίνα φαίνεται να πολλαπλασιάζεται και οι συχνές μετακινήσεις μπορεί να ανατρέψουν το πρόγραμμά σας, ωστόσο είναι μια καλή εποχή για να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Μπορείτε να μεγαλώσετε την οικογένειάς σας με την απόκτηση ενός παιδιού ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, κάτι που μπορεί να σας προκαλέσει ιδιαίτερο άγχος μέχρι να βρείτε τις ισορροπίες. Ο ελεύθερος χρόνος σας μειώνεται πολύ, οπότε πρέπει να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητες της καθημερινότητας, καθώς είναι πολύ πιθανό να πρέπει να ακυρώσετε ορισμένα πλάνα. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο έχετε κάποιους ενδοιασμούς όσον αφορά τους στόχους σας και δεν είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις που θα φέρουν ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Από τη Δευτέρα αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας μέσω τρίτων, ενώ από την Τετάρτη που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο και μέχρι τις 9/6 θα είναι ένα διάστημα έντονης ερωτικής ζωής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα μπορέσετε να διευθετήσετε διαδικαστικά θέματα που σας έχουν γίνει βραχνάς, ωστόσο δεν θα λείψουν οι εντάσεις λόγω καθυστερήσεων και επικοινωνιακών προβλημάτων. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας προκαλούν αστάθεια στον τομέα της επικοινωνίας και εκεί που μπορεί να είστε σίγουροι σχετικά με την εξέλιξη μια εμπορικής συμφωνίας να προκύψει κάτι που θα ανατρέψει τα δεδομένα. Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας προσπαθήστε να κλείσετε εκκρεμότητες, ώστε να έχετε πιο ξεκάθαρη σκέψη αν πρόκειται να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα. Την Τετάρτη εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο, που σημαίνει πως μέχρι τις 9/6 που θα διανύει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών θα είναι ιδανική εποχή για να αναθερμάνετε τον γάμο σας, ενώ μπορεί να προκύψει και μια συνεργασία με το εξωτερικό που θα εκτοξεύσει τα κέρδη σας. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και επενδύστε τα χρήματά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καινούργιες ιδέες και ευκαιρίες που έρχονται αυτή την εποχή αποτελούν μια ευνοϊκή συγκυρία για εσάς, αφού θα μπορέσετε να βρείτε διόδους επικοινωνίας με πρόσωπα που φαίνεται να σας ανοίγουν νέους δρόμους σκέψης και θεώρησης των καταστάσεων της ζωής σας. Στον οικονομικό τομέα γίνονται κάποια ενθαρρυντικά βήματα, ωστόσο πρέπει να κρατήσετε άμυνες όσοι σκοπεύετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Ιδιαίτερη προσοχή στην εξιδανίκευση ανθρώπων και καταστάσεων. Ακούστε τη διαίσθησή σας που είναι αρκετά ανεπτυγμένη, ώστε να αποφύγετε την άσκοπη σπατάλη χρόνου και τις απογοητεύσεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο την Τετάρτη ξεκινάει μια περίοδος ευκαιριών για τα επαγγελματικά σας, η καθημερινότητά σας θα είναι πιο ευχάριστη και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Κόψτε το κάπνισμα και και το αλκοόλ και κάντε ένα τσεκάπ, ώστε να ξέρετε πού βρίσκεστε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές οι μετακινήσεις σας τις επόμενες μέρες και, καθώς θα είστε σε συνεχή επικοινωνία με κόσμο, θα προκύψουν προτάσεις και ιδέες που θα σας ωφελήσουν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Τακτοποιήστε οφειλές και θέματα Δημοσίου, οργανώστε τα σχέδιά σας και μην αφήνετε εξωγενείς παράγοντες να σας επηρεάζουν. Επίσης, δώστε έμφαση στην προώθηση των υπηρεσιών σας και μην περιμένετε να σας έρθουν ουρανοκατέβατοι οι συνεργάτες. Μέχρι την Κυριακή μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι και να είστε κακόκεφοι με όλα αυτά που θα έχετε στο μυαλό σας, οπότε θα πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να εξοικονομήσετε χρόνο για εσάς. Μια σύντομη εκδρομή θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις και να σκεφτείτε με πιο ξεκάθαρο νου πώς θα κινηθείτε στο μέλλον. Την Τετάρτη η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και θα ευνοηθεί η ερωτική σας ζωή και η δημιουργία οικογένειας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτι θα φρενάρει τα σχέδιά σας και μπορεί να αφορά και φιλικά σας πρόσωπα. Μια συνεργασία ή μια κοινή προσπάθεια θα σκαλώσει λόγω οικονομικής αδυναμίας και θα διαπιστώσετε πως δεν πρέπει να βασίζεστε στους άλλους, παρά μόνο να στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις. Ωστόσο, κάθε εμπόδιο είναι για καλό, καθώς στο μέλλον η απογοήτευση από μια αποτυχημένη προσπάθεια θα είναι μεγαλύτερη. Αν αναζητάτε μια θέση εργασίας, πολύ καλές μέρες είναι η Τρίτη και η Τετάρτη για να δώσετε συνέντευξη, καθώς Ήλιος, Δίας και Αφροδίτη είναι σε αρμονικές όψεις και δίνουν ευκαιρίες για επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Η ερωτική σας ζωή είναι σε καλό επίπεδο. Έχετε καταφέρει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και δεν έχετε πλέον αμφιβολίες για τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Την Τετάρτη, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο, ενισχύονται οι σχέσεις με την οικογένεια και ευνοούνται θέματα ακίνητης περιουσίας.

 

ΙΧΘΥΣ

Δημιουργικότητα, κοινοί στόχοι, έντονη κοινωνική ζωή, θα σας κρατούν σε συνεχή εγρήγορση και θα είναι ένα αρκετά ευχάριστο διάστημα για εσάς. Ταξίδια για εμπορικούς σκοπούς ή θέματα σπουδών θα συμβάλουν στην αύξηση του εισοδήματός σας και στη διεύρυνση των γνώσεών σας, ενώ θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας μέσω δραστηριοτήτων που σας ευχαριστούν. Οι γονείς έχετε ιδιαίτερο άγχος για τις επιδόσεις των παιδιών, το οποίο καλό θα είναι να μην τους το μεταφέρετε. Ενδεχομένως τα έξοδά σας να είναι αυξημένα και να μην έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε χρήματα σε μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας, μπορείτε όμως να την κρατήσετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Την Τετάρτη η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και μέχρι τις 9/6 θα δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον για τις σχέσεις με οικεία σας πρόσωπα και θα μπορέσετε να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις.