ΚΡΙΟΣ

Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι και τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν κυρίως τις επόμενες μέρες, καθώς η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο πραγματοποιείται στον τομέα των χρημάτων και είναι ιδανική στιγμή για να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας, προκειμένου να βάλετε νέους στόχους σε εφαρμογή. Τώρα είναι η εποχή που θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να φέρετε εις πέρας θέματα σπουδών, ωστόσο δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα νιώσετε πιεσμένοι, οπότε φροντίστε να αφιερώνετε χρόνο σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Ερμής στον Ταύρο και μέχρι τις 21/5, που θα διανύει τον τομέα των αποκτημάτων σας, θα κάνετε μια πιο πρακτική και ορθολογιστική διαχείριση των πόρων σας, ενώ μπορεί να βρείτε νέους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και βασιστείτε στις δικές δυνάμεις, αν πρόκειται να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Μάιος ξεκινάει αισιόδοξα, με τη Νέα Σελήνη του Σαββάτου στο ζώδιό σας να προκαλεί ενθουσιασμό, και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε μια καινούργια αρχή σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η σύνοδος με τον Ουρανό ενδεχομένως να σας κάνει πιο εγωκεντρικούς από το συνηθισμένο, ωστόσο μην το παρακάνετε. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας τη Δευτέρα και μέχρι τις 21/5, που θα διανύει τον τομέα της προσωπικότητας, οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι άριστες και θα μπορέσετε να υψώσετε το ανάστημά σας προκειμένου να ακουστούν οι απόψεις και οι ιδέες σας. Τώρα θα έχετε περισσότερες επαφές με αδέλφια και οικεία σας πρόσωπα, ενώ θα είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε προσωπικά σας θέματα με τους άλλους, ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε. Με τον Άρη να αυξάνει την ανάγκη σας για οικονομική ανεξαρτησία, δώστε έμφαση στην αναζήτηση νέων πηγών εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για εσάς ξεκινάει μια εποχή εσωστρέφειας και, καθώς θα ασχοληθείτε με προσωπικές σας υποθέσεις, θα επιδιώξετε τη μοναξιά, προκειμένου να σκεφτείτε πώς θα κινηθείτε από δω και στο εξής. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο, στον τομέα του ψυχισμού και των μυστικών, σας καλεί να δώσετε ένα τέλος και να ολοκληρώσετε σκέψεις, ιδέες και επιτεύγματα, προκειμένου να βάλετε νέους στόχους στη ζωή σας. Μπορεί η όλη διαδικασία να είναι επίπονη, ωστόσο θα είναι λυτρωτική μόλις διαπιστώσετε πως ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα πανιά σας προς νέες κατευθύνσεις. Η είσοδος του Ερμή επίσης στον Ταύρο τη Δευτέρα θα ενισχύσει την ανάγκη σας να εργαστείτε μυστικά και θα αναζητήσετε απαντήσεις εξετάζοντας το παρελθόν. Αν είναι ένας τρόπος για να διδαχθείτε από τα λάθη σας, ώστε να μην τα επαναλάβετε, έχει καλώς. Διαφορετικά, μπορεί να σας προκαλέσει στασιμότητα και έντονες ψυχικές μεταπτώσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Μάιος ξεκινάει με ένα θετικό vibe, καθώς η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο πραγματοποιείται στον τομέα των στόχων και της συλλογικής προσπάθειας, οπότε είναι ιδανική εποχή για να κάνετε έξυπνες συμμαχίες με άτομα με τα οποία έχετε έναν κοινό σκοπό. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και της φήμης, που σημαίνει πως αν κάνετε τις απαραίτητες επαφές με πρόσωπα εξουσίας και όσους μπορούν να σας δώσουν την ευκαιρία να αναδείξετε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας η επιτυχία είναι σχεδόν σίγουρη. Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε δουλειά με διασκέδαση, μια και οι μετακινήσεις σας θα είναι συχνές και κάποιες γνωριμίες που θα κάνετε θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας, έτσι θα έχετε διπλό όφελος. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Ερμής στον Ταύρο και μέχρι τις 21/5 θα είναι μια περίοδος έντονης κοινωνικής ζωής και επαφών με φιλικά σας πρόσωπα.

 

ΛΕΩΝ

Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης σας βρίσκει αισιόδοξους και αποφασισμένους να πετύχετε τους στόχους σας, με τη Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο να δίνει έμφαση σε θέματα καριέρας. Ιδανική εποχή για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, βάζοντας σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, ενώ μπορεί να λάβετε επαίνους και αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας. Ωστόσο, δεν θα λείψουν οι εντάσεις με ηλικιωμένους για οικονομικά θέματα και εκεί μπορεί να δοκιμαστούν οι σχέσεις σας. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Ερμής στον Ταύρο και μέχρι τις 21/5, που θα διανύει τον τομέα της φήμης, στρέψτε την προσοχή σας στην προώθηση των υπηρεσιών σας και στη βελτίωση του επαγγελματικού σας προφίλ. Επίσης, μπορείτε να σκεφτείτε νέες ιδέες και να ασχοληθείτε με τις επιχειρηματικές σας υποθέσεις, οπότε θα είναι ένα διάστημα πολλών επαφών και μετακινήσεων. Στον ερωτικό τομέα, ενώ γίνονται κάποια θετικά βήματα, είστε επιφυλακτικοί και συγκρατημένα αισιόδοξοι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιθυμία σας για αλλαγή ρουτίνας είναι έντονη και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε πιο όμορφη τη ζωή σας μέσω μια καινούργιας προοπτικής. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο ευνοεί τα ταξίδια και θέματα σπουδών, ενώ σας δίνει την ευκαιρία να θέσετε νέους στόχους και να κάνετε ένα επαγγελματικό ξεκίνημα στο εξωτερικό. Με την Αφροδίτη να διανύει τον τομέα του έρωτα μπορεί να σας προσελκύσουν άτομα διαφορετικής κουλτούρας και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή άμεσα. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Ταύρο και μέχρι τις 21/5 θα ασχοληθείτε με τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, ενώ θα αποφύγετε θέματα της καθημερινότητας, καθώς η σκέψη σας θα είναι επικεντρωμένη στη σταδιοδρομία σας. Με τον Άρη να φέρνει ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα, μπορείτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σας, αρκεί να είναι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο σάς δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας και τη σχέση σας με τα χρήματα, οπότε θα προσαρμόσετε τον τρόπο ζωής σας ανάλογα με όσα μπορείτε να παρέχετε στον εαυτό σας και στην οικογένεια. Ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση που θα έχει διάρκεια και ομαλή πορεία. Κληρονομικά θέματα, φόροι και κοινοί πόροι θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο, μέχρι τις 21/5, οι περισσότερες επαφές και συνομιλίες θα έχουν σχέση με οικονομικές υποθέσεις. Με την Αφροδίτη να δίνει έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες, μπορεί να έρθει η οικονομική και κοινωνική σας καταξίωση μέσω ενός συνεργάτη, οπότε δώστε έμφαση στην ενδυνάμωση των σχέσεών σας μέσω της προσωπικής επαφής. Ένα ταξίδι που προκύπτει θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο μπορεί να φέρει μια καινούργια συνεργασία και, καθώς πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων, είναι ιδανική στιγμή και για γάμο, αρκεί να είστε κατασταλαγμένοι. Τώρα είναι η εποχή που με τις κατάλληλες συμμαχίες μπορείτε να προσεγγίσετε τους στόχους σας και να αποφορτιστείτε από τα βάρη που σηκώνετε ολομόναχοι. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο είστε αρκετά προβληματισμένοι με τις εξελίξεις που αφορούν κοινόχρηστους πόρους και μπορεί να δώσετε τέλος σε μια συνεργασία που δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σας. Τη Δευτέρα, με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο, ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα ζυγίζετε πολύ προσεχτικά τις προοπτικές που θα ανοίγονται και θα βλέπετε μέσα από ένα πρίσμα αντικειμενικότητας τα γεγονότα, που σημαίνει πως δύσκολα θα πέσετε σε κακοτοπιές. Δώστε έμφαση σε διαπραγματεύσεις, δημόσιες σχέσεις και στην επικοινωνία με το ταίρι σας και με αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο σάς δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια και είναι πολύ καλή στιγμή για να δώσετε μια συνέντευξη, αν αναζητάτε θέση εργασίας, καθώς και για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο και ξεκινήστε διατροφή. Οικονομικές υποθέσεις θα καθορίσουν την εξέλιξη μιας συνεργασίας και οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, με τις δυσαρμονικές όψεις Άρη, Κρόνου και Πλούτωνα, μπορεί να αποχωρήσετε από μια κοινή επιχειρηματική προσπάθεια. Η ερωτική σας ζωή και οι σχέσεις με τα παιδιά είναι σε αρμονία και, καθώς έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείτε με τις ανάγκες αγαπημένων προσώπων, θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας. Τη Δευτέρα, με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο, ξεκινάει μια περίοδος που θα διαρκέσει μέχρι τις 21/5 και θα περιλαμβάνει έντονη δραστηριότητα και επικοινωνία, ενώ θα ασχοληθείτε με θέματα καθημερινότητας και οργάνωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα νέο ξεκίνημα, δημιουργικό ή ερωτικό, μπορεί να φέρει η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο, οπότε δώστε έμφαση στην ερωτική σας ζωή, καθώς ευνοείται και η δημιουργία οικογένειας. Τώρα είναι η εποχή που θα αναζητήσετε την ευχαρίστηση μέσω της δημιουργικότητας και της καλλιτεχνικής σας έκφρασης, ενώ μπορεί να πάρετε και μεγάλη χαρά με τα επιτεύγματα των παιδιών. Επενδύσεις και επιχειρηματικά ρίσκα θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και από τη Δευτέρα που εισέρχεται ο Ερμής στον Ταύρο θα μπορέσετε να κάνετε τις κατάλληλες επαφές με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τα έργα σας. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, θα αναζητήσετε περισσότερο την εγκεφαλική επαφή και θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας άτομα που θα έχουν σχέση με την τέχνη ή την ψυχαγωγία. Αξιοποιήστε αυτή την επικοινωνιακή περίοδο προς όφελός σας και φανείτε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες, καθώς οι προοπτικές είναι ευοίωνες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο μπορεί να φέρει μια καινούργια συνθήκη στον τομέα της οικογένειας και είναι ιδανική στιγμή για να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, μπορείτε να ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες ακινήτων και να έχετε σημαντικά οφέλη μέσω της εκμετάλλευσης της ακίνητης περιουσίας σας. Η κοινωνική σας ζωή έρχεται σε δεύτερη μοίρα, επειδή το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στην προσωπική σας ζωή, και θα γίνει αισθητή η απουσία σας από τον κοινωνικό σας κύκλο. Οι ελεύθεροι μπορεί να αναλώνεστε τόσο πολύ με οικογενειακά σας θέματα που να έχετε χάσει το ενδιαφέρον για τα ερωτικά σας, αργά ή γρήγορα, όμως, θα διαπιστώσετε πως πρέπει να ρίξετε την προσοχή σας στο φλερτ και να ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα, ώστε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο θα κάνετε πολλές επαφές για επενδύσεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Μάιος προβλέπεται πως θα είναι αρκετά συναρπαστικός μήνας, αρκεί να διαχειριστείτε τον χρόνο σας έτσι ώστε να μη μείνει πίσω η προσωπική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο μπορεί να φέρει μια νέα προοπτική για εμπορικές συμφωνίες, θέματα εκπαίδευσης και επικοινωνίας και είναι ιδανική στιγμή για να προωθήσετε τα έργα σας. Επίσης, μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις με αδέλφια και οικεία σας πρόσωπα. Η Αφροδίτη συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας και μπορεί να λάβετε ένα μπόνους ή να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω μιας επένδυσης. Η διάθεσή σας για απόκτηση αγαθών ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε υπερβολές και πρέπει να αποφύγετε τα περιττά έξοδα, καθώς προέχει η εξόφληση οφειλών. Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο τη Δευτέρα ουσιαστικά ξεκινάει μια εποχή που οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι άριστες και οι προοπτικές για κέρδη πολλές.