ΚΡΙΟΣ

Πολλές οι υποχρεώσεις σας αυτή την εποχή: προσπαθείτε να διευθετήσετε τα εργασιακά σας θέματα ταυτόχρονα με αυτά της προσωπικής σας ζωής και το άγχος είναι αναπόφευκτο. Η οργάνωση ενός ταξιδιού τις ημέρες των γιορτών μπορεί να αποτελέσει πηγή έντασης αν ψυχαναγκαστείτε να τα έχετε όλα υπό έλεγχο. Ωστόσο, μέσα στο Πάσχα προβλέπονται όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, έντονη κοινωνική ζωή κι έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεμίσετε τις μπαταρίες σας ευχάριστα. Δείξτε τις προθέσεις σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης, καθώς ο Άρης κάνει δυσαρμονικές όψεις με τον Δία και μπορεί να σας πιάσει βιασύνη. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε την Κυριακή του Πάσχα πιθανή ένταση με ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας. Οι δυσαρμονικές όψεις Άρη - Κρόνου δείχνουν πως μπορεί να δημιουργηθεί κάποια κρίση στις σχέσεις μεταξύ ανδρών.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να είστε λίγο αγχωμένοι με τα οικονομικά σας, από την Παρασκευή όμως αρχίζουν να βελτιώνονται κι έτσι θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας και να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες που μπορεί να αφορούν ένα ταξίδι ή αγορές για τον εαυτό σας και για αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο που επηρεάζεστε από το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα αποφύγετε τις μέρες του Πάσχα κοινούς λογαριασμούς με φίλους, καθώς μπορεί να προκληθούν εντάσεις αν νιώσετε πως εξαπατηθήκατε. Η ερωτική σας ζωή ευνοείται με τον Δία σύμμαχό σας και κάτι καλό θα προκύψει μέσα από ένα ταξίδι. Την Τρίτη γυρίζει ανάδρομος ο Κρόνος στον Αιγόκερω και το διάστημα μέχρι τις 12/9 θα είναι σημαντικό για την επαγγελματική σας καταξίωση, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία για να έχετε επιτυχή αποτελέσματα σε θέματα σπουδών και σε ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του Απριλίου θα είναι αρκετά καλές για τα οικονομικά σας, για τις σχέσεις σας και την κοινωνική σας ζωή. Ενδεχομένως να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας, αλλά θα είναι αρκετά αποδοτικές οι προσπάθειές σας. Ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό μπορεί να ανοίξουν νέες πόρτες για εσάς που έχετε κάποιες πρωτοποριακές ιδέες ‒ το σίγουρο είναι πως θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας και το δίκτυο των συνεργατών σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε τις ημέρες του Πάσχα πιθανή ένταση με τον ερωτικό σας σύντροφο ‒ μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι με τις κοινωνικές υποχρεώσεις και να χαλάσετε τις καρδιές σας. Την Τρίτη γυρίζει ο Κρόνος στον Αιγόκερω ανάδρομος και μέχρι τις 12/9 θα σας δοθούν ευκαιρίες για να επανεξετάσετε τους στόχους σας και ενδεχομένως να προκύψουν νέες πηγές εσόδων, είτε μέσω μιας παράλληλης απασχόλησης είτε μέσω ενός συνεταιρισμού. Η ερωτική σας ζωή είναι περιπετειώδης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του Απριλίου θα κυλήσουν ευχάριστα, καθώς προβλέπονται ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Το κλίμα που θα επικρατεί θα είναι αρκετά θετικό, ωστόσο οι απαιτήσεις στη δουλειά θα είναι αυξημένες και εκεί μπορεί να σας πιάσει ένα άγχος, αλλά θα είναι παραγωγικό. Εκδρομές, ταξίδια, επαφές με συγγενείς και φιλικά σας πρόσωπα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις και δεν αποκλείεται να προκύψει ένας έρωτας με πρόσωπο από το εξωτερικό, που σημαίνει πως αυτό το Πάσχα θα σας μείνει αξέχαστο. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο που επηρεάζεστε από τις δυσαρμονικές όψεις Άρη - Κρόνου μπορεί να διαφωνήσετε έντονα με κάποιον συνεργάτη, κάτι που δεν θα είναι ό,τι καλύτερο στην προκειμένη φάση που ανοίγουν οι δουλειές σας. Την Τρίτη γυρίζει ο Κρόνος ανάδρομος στον Αιγόκερω και μέχρι τις 12/9 που θα διανύει τον τομέα των συνεργασιών θα επαναξιολογήσετε τις δεσμεύσεις σας.

 

ΛΕΩΝ

Είναι μια εποχή που ευνοούνται εκπαιδευτικές, ταξιδιωτικές, επικοινωνιακές και δικτυακές δραστηριότητες, η δημιουργικότητα, τα χόμπι και η ψυχαγωγία, αλλά θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας προκειμένου να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Οι τελευταίες μέρες του μήνα μπορεί να είναι πολύ σημαντικές για τη φήμη και την καριέρα σας, ωστόσο στην ερωτική σας ζωή επικρατεί ένα χάος και δεν είστε διατεθειμένοι να βάλετε καμία τάξη στην παρούσα φάση της ζωής σας. Απολαμβάνετε τον έρωτα, αλλά ούτε που σκέφτεστε τη δέσμευση. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσπαθήστε να εξοικονομήσετε χρόνο για την κοινωνική σας ζωή, γιατί σας έχουν «φάει» οι υποχρεώσεις. Τις ημέρες του Πάσχα προσέξτε θέματα υγείας και αποφύγετε τις συγκρούσεις με συναδέλφους όσοι εργάζεστε. Ένα σύντομο ταξίδι με το ταίρι σας, τους φίλους ή την οικογένεια φροντίστε να το απολαύσετε μακριά από αρνητικούς ανθρώπους και καταστάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εποχή θα δώσετε έμφαση στις σχέσεις σας και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τη φροντίδα αγαπημένων σας προσώπων, θα έχετε όμως τον απαραίτητο προσωπικό χρόνο για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και μην είστε αυστηροί με τους άλλους, καθώς θα υπάρχει και μια προδιάθεση για δημιουργία εντάσεων λόγω συσσωρευμένης κούρασης. Τα οικονομικά σας χρήζουν προσοχής. Μπορεί μεν να αυξάνονται τα κέρδη σας, ταυτόχρονα όμως και τα έξοδα είναι πολλά, γι' αυτό πολύ εύκολα μπορεί να ξεφύγετε. Για εσάς που εργάζεστε τις ημέρες του Πάσχα τα αποτελέσματα θα είναι πολύ ικανοποιητικά κι έτσι θα αξίζουν οι ώρες μακριά από την οικογένεια. Ταξίδια, κοινωνική ζωή και ψυχαγωγία θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας και το γάμο σας. Οι ελεύθεροι μπορεί μη μείνετε και πολύ ικανοποιημένοι με μια καινούργια γνωριμία, ωστόσο θα περάσετε ευχάριστα.

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτές τις μέρες θα είστε σε συνεχή κίνηση κι έτσι θα έχετε πολλαπλά οφέλη σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, καθώς προβλέπονται νέες γνωριμίες με άτομα με τα οποία θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια καλή συνεργασία. Εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες θα ευνοηθούν, καθώς και ό,τι αφορά δημόσιες σχέσεις και προώθηση προϊόντων. Ο τομέας της ψυχαγωγίας ενεργοποιείται και θα αυξηθούν τα έσοδά σας μέσω της καλλιτεχνικής έκφρασης. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση οι ελεύθεροι τώρα που οι συνθήκες είναι με το μέρος σας αλλά και για εσάς που είστε σε μακροχρόνια σχέση. Αφροδίτη και Ερμής φέρνουν ισορροπία στον γάμο σας, καθώς υπάρχει καλύτερη μεταξύ σας επικοινωνία. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης τις ημέρες του Πάσχα. Οι δυσαρμονικές όψεις Άρη - Κρόνου δείχνουν κάποιο κίνδυνο. Οι γονείς αφιερώστε χρόνο στα παιδιά και απολαύστε τις στιγμές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας το προσεχές διάστημα και, απ' ό,τι φαίνεται, οι τελευταίες μέρες του Απριλίου θα είναι πολύ ευχάριστες. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της εργασίας και μέσω κοινών πόρων, που σημαίνει πως θα έχετε διπλό όφελος και θα είστε άνετοι. Η δημιουργική σας διάθεση θα είναι στα ύψη, ενώ θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στη βελτίωση της εμφάνισής σας. Ορισμένες αλλαγές θα ανανεώσουν το look και τη διάθεσή σας και επιβάλλεται μια συνολική μεταμόρφωση μέρες που είναι. Οι γονείς, οι θείοι και οι νονοί που έχετε μια τάση για υπερβολές με το ξόδεμα χρημάτων για τα παιδιά μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού πολύ εύκολα, οπότε βάλτε κάποια όρια στον εαυτό σας. Η ερωτική σας ζωή είναι αρκετά καλή, γιατί είναι και η διάθεσή σας θετική, εφόσον διανύετε μια φάση κατά τη διάρκεια της οποίας βασικό σας μέλημα θα είναι πώς θα περάσετε όμορφα τις ημέρες του Πάσχα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ επικοινωνιακή η διάθεσή σας αυτή την εποχή και γιατί όχι! Τα επαγγελματικά σας βαίνουν καλώς, τα οικονομικά σας είναι σε τέτοιο σημείο που σας επιτρέπουν να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, είναι και οι μέρες που εντείνουν την ανάγκη σας για προσωπική επαφή με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα, οπότε εκεί θα διοχετεύσετε την περισσότερη ενέργειά σας. Οι αγορές για το σπίτι και για αγαπημένα πρόσωπα πρέπει να γίνουν χωρίς υπερβολές ώστε να μη χάσετε την ευκαιρία για εκδρομές και εξορμήσεις, αν εξαντλήσετε τον προϋπολογισμό σας. Τις ημέρες του Πάσχα θα ευνοηθεί η ερωτική σας ζωή, οι σχέσεις με τα παιδιά και η ψυχαγωγία, ωστόσο οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο πρέπει να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις και στον τρόπο έκφρασής σας. Οι δυσαρμονικές όψεις Άρη - Κρόνου μπορεί να προκαλέσουν πίεση λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων. Φροντίστε να περάσετε όμορφα ό,τι κι αν κάνετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι μέρες των γιορτών θα αποτελέσουν πηγή άγχους για εσάς που θέλετε να τα έχετε όλα υπό έλεγχο, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές σας ανάγκες, και αν δεν αλλάξετε τακτική, δεν θα καταφέρετε να απολαύσετε τις στιγμές λόγω κούρασης. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της εργασίας και δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μην αφιερώσετε χρόνο για μια εκδρομή ή ένα ταξίδι με αγαπημένα σας πρόσωπα. Για τους ελεύθερους είναι ένα διάστημα που δεν λείπουν οι επιτυχίες στο φλερτ και καθώς είστε σε συνεχή κίνηση για λόγους ψυχαγωγίας, οι επιλογές είναι πολλές και αρκετά ενδιαφέρουσες. Την Κυριακή του Πάσχα προσέξτε πιθανή ένταση με πρόσωπο από τον χώρο της δουλειάς σας, καθώς μπορεί να αγανακτήσετε από τις απαιτήσεις των άλλων. Επίσης, αποφύγετε τις υπερβολές με το φαγητό και το αλκοόλ, μια και υπάρχει έντονη προδιάθεση για πεπτικές διαταραχές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να διατηρεί τα επίπεδα της ενέργειάς σας ισχυρά, μπορείτε να αναλάβετε ρίσκα που θα έχουν επιτυχή εξέλιξη, αρκεί να είστε σίγουροι για τις ενέργειες και τις αποφάσεις σας. Ιδανική εποχή για να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση, να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση και να δώσετε έμφαση στα παιδιά, εφόσον έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Οικογένεια και σπίτι θα είναι το βασικό σας μέλημα και θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς προβλέπονται πολλές συναντήσεις και επαφές τις ημέρες του Πάσχα. Εσείς που είστε σε μια καινούργια σχέση, θα προτιμήσετε πιο ιδιωτικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, οι γονείς όμως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο για απολαύσεις και ψυχαγωγία, κάτι που θα ανανεώσει τη διάθεσή σας και τη σχέση ή τον γάμο σας. Ιδιαίτερη προσοχή με το ξόδεμα χρημάτων, σε θέματα οδήγησης και στην έκφραση των επιθυμιών σας.


ΙΧΘΥΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι αφιερωμένες στην οικογένεια και θα αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο προηγούμενων ημερών. Με τη σύνοδο Αφροδίτης και Ερμή ενισχύονται τα οικονομικά σας και είναι ιδανική εποχή για να διαπραγματευτείτε μια καινούργια συνεργασία, κυρίως όμως θα πρέπει να δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας επιθυμίες, καθώς τώρα πλέον μπορείτε να τις ικανοποιήσετε και δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία για ταξίδια και απολαύσεις. Επίσης, είναι μια πολύ καλή στιγμή να αφιερώσετε χρόνο στους ηλικιωμένους και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Όπως και να έχει, δεν είναι ώρα για να κρατάτε μούτρα και κακίες. Προχωρήστε μπροστά αφήνοντας πίσω κάποιες ατυχείς στιγμές και εκτιμήστε το γεγονός ότι μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Τρίτη γυρίζει ο Κρόνος στον Αιγόκερω ανάδρομος και μέχρι τις 12/9 μπορεί να αναθεωρήσετε σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα και μακροπρόθεσμους στόχους.