ΚΡΙΟΣ

Ο Μάρτιος ξεκινάει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Μέχρι τις 26/3 που θα διανύει τον τομέα της φιλίας και της συλλογικής δράσης θα αναζητάτε την ελευθερία στις σχέσεις σας και θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή, καθώς τελευταία είχατε απομακρυνθεί από τους φίλους σας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Την Τρίτη γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύς και μέχρι τις 28 Μαρτίου θα κάνουν την επανεμφάνισή τους θέματα που σας απασχολούν και θα θέλετε να δουλέψετε μυστικά, ωστόσο δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα σας ενοχλήσουν παρασκηνιακές ενέργειες από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Την Τρίτη, επίσης, με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο ουσιαστικά ξεκινάει ένας επταετής κύκλος κατά τον οποίο μπορεί να συμβούν απότομες αλλαγές στα οικονομικά σας και να ανακαλύψετε νέες πηγές εσόδων ή να αλλάξετε τρόπο διαχείρισης των πόρων σας, θεωρώντας άλλα πράγματα πιο ουσιαστικά από τη συσσώρευση αγαθών και χρημάτων.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μέχρι την Πέμπτη, που πραγματοποιείται το εξάγωνο της Αφροδίτης - Ερμή και δώστε έμφαση στους στόχους σας. Θέματα σπουδών, ταξίδια, μια επιχειρηματική προσπάθεια, θα έχουν αίσια εξέλιξη και θα είναι μια καλή εποχή για να βάλετε σε εφαρμογή μια καινούργια ιδέα. Την Παρασκευή εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη στον Υδροχόο και μέχρι τις 26/3, που θα διανύει τον τομέα της καριέρας, θα ασχοληθείτε με τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας, ενώ θα είναι και μια καλή περίoδος για να φροντίσετε τις ανάγκες των ηλικιωμένων. Την Τρίτη, η επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία θα σας δώσει την ευκαιρία να βρεθείτε και πάλι με άτομα από τον κύκλο σας και θα είναι ένα διάστημα έντονης κοινωνικής ζωής. Την Τρίτη, επίσης, εισέρχεται ο Ουρανός στο ζώδιό σας και μέσα στην επόμενη επταετία θα συμβούν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και μέχρι τις 26/3 που θα παραμείνει εκεί θα σας απασχολήσουν κυρίως διαδικαστικά ζητήματα και θέματα εκπαίδευσης. Με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία την Τρίτη θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσετε τα πλάνα σας και να οργανώσετε καλύτερα και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας ένα άτομο που θα παίξει τον ρόλο του ευεργέτη. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ουρανός στον Ταύρο και ουσιαστικά ξεκινάει για εσάς ένας επταετής κύκλος με πολλές ψυχικές μεταβολές που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας και θα πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας, προκειμένου να προστατεύσετε τον οργανισμό σας. Πολλοί θα αναζητήσετε απαντήσεις και θα αμφισβητήσετε όσα γνωρίζατε μέχρι πρότινος, ενώ δεν αποκλείεται να περιπλανηθείτε μέχρι να ανακαλύψετε την αλήθεια που ψάχνετε. Η ερωτική σας ζωή χρήζει βελτίωσης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά ευοίωνες είναι οι προβλέψεις για τα επαγγελματικά σας, καθώς το εξάγωνο Ήλιου - Άρη δίνει ευκαιρίες για να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, ενώ μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις σε νομικά ζητήματα. Επαφές με το εξωτερικό, ταξίδια και συλλογικές δράσεις θα αναπτύξουν το δίκτυο των συνεργατών σας και θα διευκολύνουν την υλοποίηση ενός έργου. Την Παρασκευή εισέρχεται η Αφροδίτη στον Υδροχόο και μέχρι την Τετάρτη που θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό μπορεί να συμβούν ανατρεπτικά γεγονότα στις σχέσεις σας. Με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία την Τρίτη θα έχετε την τάση να αμφισβητείτε τις αποφάσεις σας και θα σαμποτάρετε οι ίδιοι τον εαυτό σας, οπότε θα είναι πρέπει να ακούτε τις συμβουλές των άλλων. Την, Τρίτη επίσης, εισέρχεται ο Ουρανός στον Ταύρο και ξεκινάει ουσιαστικά μια επταετία κατά την οποία θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή, ασχολούμενοι με συλλογικές δράσεις.

 

ΛΕΩΝ

Θέματα υγείας χρήζουν προσοχής, καθώς τον τελευταίο καιρό έχετε ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια των αντοχών σας και ο οργανισμός σας αρχίζει να σας χτυπάει το καμπανάκι πως πρέπει να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Ο Μάρτιος ξεκινάει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και μέχρι τις 26/3, που θα διανύει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, θα είναι μια περίοδος έντονης τρυφερότητας στη σχέση ή τον γάμο σας, ενώ θα ευνοηθούν και οι συνεργασίες. Την Τρίτη γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύς και είναι πολύ πιθανή η επανασύνδεση με έναν πρώην έρωτα, όμως δεν πρέπει να δεσμευτείτε με υποσχέσεις. Την Τρίτη, με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, ξεκινάει μια επταετία κατά την οποία θα πειραματιστείτε πολύ με την καριέρα σας: δεν θα λείψουν τα απρόοπτα και οι προκλήσεις, αλλά θα ευνοηθείτε οι πιο τολμηροί και όσοι έχετε συγκεκριμένους στόχους και πρωτότυπες ιδέες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχέσεις, συνεργασίες και νομικές υποθέσεις ευνοούνται με το εξάγωνο Ήλιου - Άρη και θα σας δοθούν ευκαιρίες για την επίλυση σημαντικών θεμάτων που σας απασχολούν. Στον ερωτικό τομέα κάποιες ανασφάλειες που αποτελούσαν εμπόδιο στη σχέση σας αρχίζουν να ξεπερνιούνται και από την Παρασκευή, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία και τη φυσική σας κατάσταση, οπότε θα πάψετε να είστε προσκολλημένοι στο ταίρι σας. Την Τρίτη ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 29/3 θα επανεξετάσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μπορεί να προκύψει επαγγελματική επανασύνδεση με άτομο με το οποίο είχατε συνεργαστεί στο παρελθόν. Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο την Τρίτη ξεκινάει μια περίοδος με πολλά ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς ή για σπουδές και μέσα στην επόμενη επταετία δεν θα λείψουν οι περιπέτειες από τη ζωή σας. Σχέση/γάμος θα ανανεωθεί με ένα ταξίδι.

 

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις σας θα ευνοηθούν και, απ' ό,τι φαίνεται, ο Μάρτιος ξεκινά πολύ ερωτικά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, οπότε θα έχετε όλο τον χρόνο στη διάθεσή σας (μέχρι τις 26/3) για να ασχοληθείτε με τη σχέση σας και την ερωτική σας ζωή γενικότερα. Ιδανική εποχή για όσους σκοπεύουν να δημιουργήσουν οικογένεια. Η επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία την Τρίτη θα διαρκέσει μέχρι τις 29/3 και μπορεί να προκαλέσει κάποια ασυνεννοησία με συναδέλφους ή συνεργάτες, θα είναι όμως μια καλή περίοδος για να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας. Την Τρίτη εισέρχεται ο Ουρανός στον Ταύρο και, καθώς θα διανύει τον τομέα του έρωτα και των χρημάτων, την επόμενη επταετία θα επηρεάσει τα συναισθήματά σας και τον τρόπο διαχείρισης των πόρων σας, ενώ μπορεί να έχετε συχνές αλλαγές συντρόφων, τουλάχιστον μέχρι να βρείτε το ιδανικό για εσάς ταίρι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάρτιος ξεκινάει με κάποιες θετικές εξελίξεις που μπορεί να έχουν σχέση με μια επένδυση που καρποφορεί ή με μια συνεργασία και θα είναι ένας ήπιος μήνας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο την Παρασκευή και μέχρι τις 26/3, που θα διανύει τον τομέα της οικογένειας, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων και το σπίτι. Ιδανική εποχή για να αλλάξετε κάποια πράγματα στον χώρο σας προκειμένου να βάλετε μια ανοιξιάτικη πινελιά στο σπίτι ή στο γραφείο. Την Τρίτη γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύς και μαζί με αυτόν μπορεί να επιστρέψει κι ένας πρώην έρωτας που θα προσπαθήσει να σας κερδίσει, ωστόσο καλύτερα να αποφύγετε τις δεσμεύσεις και να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Με την είσοδο του Ουρανού την Τρίτη στον Ταύρο ξεκινάει μια νέα εποχή διάρκειας επτά ετών για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες θα διευθετήσετε αρκετά θέματα της εργασίας και της ακίνητης περιουσίας σας και θα είναι ένα θετικό ξεκίνημα του μήνα. Την Πέμπτη η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και μέχρι τις 26/3 θα είναι ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα για εσάς, με συχνές μετακινήσεις και πολλές ευκαιρίες για να προωθήσετε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας. Αποφύγετε τις εμπορικές συμφωνίες μέχρι την Τρίτη, καθώς μπορεί να συμβούν απρόοπτα στον επαγγελματικό τομέα που θα ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 29/3 να διανύει τον τομέα της οικογένειας, αποφύγετε τις αγοραπωλησίες ακινήτων και τσεκάρετε με πολλή προσοχή τα ψιλά γράμματα των συμβολαίων. Την Τρίτη, με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, ξεκινάει μια επταετία σημαντικών εξελίξεων στη δουλειά σας, ενώ θα σας απασχολήσει πολύ η φυσική σας κατάσταση και η υγεία αγαπημένων σας προσώπων. Καινοτόμες ιδέες θα εκτιμηθούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Μάρτιος ξεκινάει με έντονο προβληματισμό για τα οικονομικά σας, ωστόσο δεν θα ευνοηθούν θέματα ακίνητης περιουσίας μέχρι και την Τρίτη. Την Πέμπτη εισέρχεται η Αφροδίτη στον Υδροχόο και μέχρι τις 26/,3 που θα διανύει τον τομέα των αποκτημάτων σας, θα ασχοληθείτε εντατικά με την αναζήτηση νέων πηγών εσόδων ή μπορεί να αξιοποιήσετε ένα ακίνητό σας. Επενδύσεις και επιχειρηματικά ρίσκα αφήστε τα για την Τετάρτη, οπότε πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, δίνοντας ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ουρανός στον Ταύρο και μέσα στην επόμενη επταετία θα συμβούν σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις στα ερωτικά σας, ενώ πολλοί από εσάς θα δημιουργήσετε οικογένεια. Σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια θα διαλυθούν και θα δώσουν τη θέση τους σε δεσμούς που θα έχουν μεγάλη διάρκεια και ομαλή πορεία. Ιδιαίτερη προσοχή στα έξοδα για απολαύσεις. Μπορεί να χάσετε τον έλεγχο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς ο Μάρτιος θα είναι ένας αρκετά ερωτικός μήνας, καθώς ξεκινάει με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και μέχρι τις 26/3 θα ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα, με την εμφάνιση και με την ερωτική σας ζωή. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, θα δείτε κάποια αύξηση του εισοδήματός σας από την Τρίτη κι έπειτα που θα ευνοηθούν οι εμπορικές συναλλαγές και η προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών σας. Την Τρίτη γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύς και μέχρι τις 29/3 καλύτερα να αποφύγετε τις διαπραγματεύσεις και τις επενδύσεις. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων, σε επίπεδο έρευνας. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ουρανός στον Ταύρο και μέσα στην επόμενη επταετία θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας: πολλοί νέοι θα εγκαταλείψετε την πατρική σας στέγη και θα ανοίξετε τα φτερά σας, ενώ μπορεί να αλλάξετε τόπο κατοικίας ή επαγγελματική στέγη.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Μάρτιος σας βρίσκει μες στην αισιοδοξία, καθώς είναι κι ο μήνας που ξεκινάει η άνοιξη κι εσείς είστε κυριολεκτικά παιδιά της άνοιξης. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα σας δοθεί η ευκαιρία να γιατρέψετε πληγές από το παρελθόν και να κλείσετε ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας, προκειμένου να προχωρήσετε και να υποδεχτείτε νέα γεγονότα. Την Τρίτη γυρίζει ο Ερμής στο ζώδιό σας ανάδρομος και μέχρι τις 29/3 θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους και θα επανεξετάσετε κάποιες ιδέες που είχατε αφήσει στην άκρη. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ουρανός στον Ταύρο και ξεκινάει ένας επταετής κύκλος πολλών ευκαιριών για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας: θα γίνετε πιο κοινωνικοί και θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν τη νοοτροπία σας. Οι μετακινήσεις σας θα είναι συχνές και θα διευρύνετε το δίκτυό σας.