ΚΡΙΟΣ

Μέχρι και το Σάββατο μπορεί να έχετε μια σημαντική εξέλιξη στην καριέρα σας και να αυξηθούν τα κέρδη σας, οπότε βάλτε τα δυνατά σας να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Η Αφροδίτη, σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, προμηνύει μια κορύφωση, η οποία μπορεί να έχει σχέση με τα επαγγελματικά σας ή με πρόσωπα εξουσίας. Η σχέση σας μπορεί να αποτελέσει πηγή άγχους για εσάς που θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να το αναβάλετε αν προκληθούν εντάσεις στον γάμο σας. Ωστόσο, είναι μια καλή εποχή για να ξεκινήσετε κάτι δικό σας και να έχετε μακροπρόθεσμα οφέλη, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε εντατικά. Στην ερωτική σας ζωή υπάρχει ένταση και, καθώς αναζητάτε τη δέσμευση, μπορεί να γίνετε κτητικοί, με αποτέλεσμα να καταπιέζετε το ταίρι σας. Ενδυναμώστε την αυτοπεποίθησή σας και δουλέψτε με τον εαυτό σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα θα σας προσφέρει χρόνο για απολαύσεις, καθώς η επεκτατική επιρροή της Αφροδίτης ενεργοποιεί τον τομέα των ταξιδιών και της γνώσης και είναι ιδανική εποχή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Ωστόσο, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας, ενώ μπορεί να προκύψει και ένα ζήτημα υγείας που θα είναι μεν αντιμετωπίσιμο, αλλά θα πρέπει να το κοιτάξετε εγκαίρως. Ιδιαίτερη προσοχή στην κατανάλωση επιβαρυντικών για την υγεία σας τροφίμων, όπως γλυκά, junk food κ.λπ.). Στον επαγγελματικό τομέα δεν έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση και είστε λίγο προβληματισμένοι, ωστόσο μπορεί να βρείτε μια παράλληλη απασχόληση προκειμένου να ενισχύσετε το εισόδημά σας. Τα έξοδά σας χρήζουν προσοχής και πρέπει να κρατήσετε άμυνες μέχρι να βγει ο μήνας. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται πολύ από την Τετάρτη, που κορυφώνεται η σύνοδος Σελήνης - Δία.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θέματα ακίνητης περιουσίας που σας απασχολούν σας επιβάλλουν να αφήσετε για λίγο καιρό στην άκρη τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς προέχουν άλλες σημαντικές προτεραιότητες. Από το Σάββατο και μετά μπορεί να προκύψουν κάποιες θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα που θα σας δώσουν ώθηση και θα αρχίσει να σταθεροποιείται η κατάσταση και στα οικονομικά σας. Αποφύγετε τα ρίσκα και τις επενδύσεις μέχρι να βγει ο μήνας και τακτοποιήστε εκκρεμότητες που μπορεί να έχουν σχέση με διαδικαστικά θέματα. Με την υποστήριξη της οικογένειας θα ταξιδέψετε και θα διευρύνετε τις γνώσεις σας, ενώ μπορεί να προκύψει και ένας νέος έρωτας που θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές. Όσον αφορά θέματα παιδιών, μια πίεση θα τη νιώσετε στην προσπάθειά σας να αντεπεξέλθετε στις ανάγκες τους, όμως μέσα στο Σ/Κ θα σας δοθεί η ευκαιρία για ανάπαυλα και αλλαγή παραστάσεων. Σχέση/γάμος μπορεί να δεχτεί τα πυρά συγγενών.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και θα αρχίσουν να γίνονται κάποια θετικά βήματα από την Παρασκευή και μετά, που κορυφώνεται η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου, ενεργοποιώντας τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Θέματα καριέρας θα ευνοηθούν, όμως θα πρέπει να κρατήσετε τα σχέδιά σας μυστικά, αποφεύγοντας το μοίρασμα των ιδεών σας με τον καθένα. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και πρέπει να φυλάτε τα νώτα σας. Μέσα στο Σ/Κ μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στην ερωτική σας ζωή και να βελτιώσετε τη σχέση ή τον γάμο σας μέσα από ένα ταξίδι για λόγους αναψυχής. Την Τετάρτη αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, καθώς πραγματοποιείται η σύνοδος Σελήνης - Δία που φέρνει τύχη με την επεκτατική της επιρροή, ενώ θα είναι και μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση, προκειμένου να ξανα βρείτε τη φόρμα σας και να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

 

ΛΕΩΝ

Νομικά ζητήματα και ταξίδια στο εξωτερικό θα ευνοηθούν από την Πέμπτη και μετά, όμως θα σας απασχολήσουν οφειλές που έχουν συσσωρευθεί και θα είναι μια αρκετά κουραστική εβδομάδα για εσάς. Διπλοτσεκάρετε τους λογαριασμούς σας, καθώς υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάποιο λάθος. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, αυξάνει μεν τις ευθύνες σας στον τομέα της εργασίας, αλλά δεν θα μείνετε παραπονεμένοι, καθώς από το Σάββατο προβλέπεται αύξηση του εισοδήματός σας. Την Τετάρτη, η σύνοδος Σελήνης - Αφροδίτης στον Τοξότη θα ευνοήσει τις επενδύσεις και τα ρίσκα, ενώ μπορεί να συναντήσετε ένα νέο πρόσωπο από τον χώρο της τέχνης που θα κινήσει έντονα το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Θέματα παιδιών θα δοκιμάσουν την υπομονή σας, ενώ στην ερωτική σας ζωή κάποια σκαμπανεβάσματα μπορεί να οφείλονται είτε σε δικές σας ανασφάλειες είτε στου συντρόφου σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξίδια και επαγγελματικά θέματα θα έχουν αίσια εξέλιξη, ωστόσο πρέπει να είστε προσεχτικοί στις συνεννοήσεις σας, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, μπορεί να προκαλέσει μια σύγχυση στην επικοινωνία. Καινούργιες συνεργασίες και υπογραφές συμβολαίων δεν ευνοούνται αυτή την εποχή, οπότε καλύτερα να ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης και να κλείσετε τις όποιες εκκρεμότητες. Αναπάντεχα έξοδα που μπορεί να προκύψουν για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο θα έχουν σχέση με θέματα Δημοσίου και θα πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα, που σημαίνει πως πρέπει να κάνετε υπομονή, να αποφύγετε τις ακριβές αγορές και τις σπατάλες γενικότερα. Σχέσεις με παιδιά είναι σε αρμονία και είναι μια καλή εποχή για να ενισχύσετε τους δεσμούς σας μέσω της επικοινωνίας και κοινών δραστηριοτήτων. Η ερωτική σας ζωή είναι ικανοποιητική, όμως δεν είναι κατάλληλη στιγμή για την επισημοποίηση της σχέσης σας. Μπορεί να αλλάξετε γνώμη σύντομα.

 

ΖΥΓΟΣ

Αφροδίτη, Κρόνος και Πλούτωνας στον Αιγόκερω δίνουν έμφαση στον τομέα οικογένεια - ακίνητη περιουσία και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο. Στον επαγγελματικό τομέα επικρατεί ασάφεια που σχετίζεται με επικοινωνιακά θέματα που συναντούν εμπόδια εξαιτίας της συνόδου Ερμή - Ποσειδώνα, οπότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί και να μην εξιδανικεύετε καταστάσεις. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα και κρατήστε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που θα ακούσετε. Τη Δευτέρα μπορεί να δοκιμαστούν οι σχέσεις με την οικογένεια και να ανατραπούν τα σχέδιά σας, κάτι που θα σας αναστατώσει και θα σας κάνει να αποστασιοποιηθείτε για κάποιο διάστημα. Κάποιες τονωτικές ενέσεις στην κοινωνική σας ζωή θα επηρεάσουν θετικά τα ερωτικά σας. Μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας εξιτάρει και η σχέση σας να έχει ομαλή πορεία. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την αποφασιστικότητα που σας διακρίνει θα επιλύσετε ένα πρόβλημα με τους συνεργάτες σας και θα βγείτε αλώβητοι μέσα από μια πρόκληση στα επαγγελματικά σας. Οι επόμενες μέρες θα είναι έντονες όσον αφορά την εργασία και θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα κάποιες στιγμές που θα είναι πιο βατές και ξεκούραστες. Ακατάλληλη εποχή για να επενδύσετε χρήματα σε νέες συνεργασίες και εγχειρήματα, παρ' όλη την τάση σας για γρήγορα κέρδη. Ερμής και Ποσειδώνας σε σύνοδο μπορεί να προκαλέσουν αυταπάτες και να έχετε οικονομικές απώλειες. Οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο προωθήστε τις ιδέες και τις ικανότητές σας και μη χάνετε ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέχρι το Σάββατο. Από τη Δευτέρα αρχίζουν να σας απασχολούν έντονα οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας και βασικός λόγος θα είναι οι οικονομικές διαφορές. Οι εντάσεις στον γάμο σας θα οφείλονται στην κακή διαχείριση των χρημάτων σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις επόμενες μέρες θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη οικογενειακά σας θέματα και θα έχετε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με την εργασία σας, οπότε θα είναι ένα αρκετά δημιουργικό διάστημα για εσάς. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα το Σάββατο θα σας κάνουν να ασχοληθείτε εξονυχιστικά με οικονομικά θέματα, ώστε να κάνετε εγκαίρως τον προγραμματισμό σας, τώρα που θα έχετε μια σχετική οικονομική άνεση. Ακατάλληλη εποχή για αγοραπωλησίες ακινήτων και υπογραφές συμβολαίων. Αν σκοπεύετε να αλλάξετε τόπο κατοικίας, φροντίστε να είστε πολύ προσεχτικοί στις συνεννοήσεις σας και να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα προτού δεσμευτείτε. Από τη Δευτέρα αυξάνονται τα έξοδα των παιδιών και θα είναι αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμά σας, οπότε θα είναι πολύ σημαντική η εξοικονόμηση χρόνου για τις προσωπικές σας ανάγκες. Ιδανική εποχή για ερωτική επανασύνδεση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επικοινωνία και μετακινήσεις χρήζουν προσοχής, όπως και ό,τι αφορά εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες. Ερμής και Ποσειδώνας, σε σύνοδο στους Ιχθύς, μπορεί να προκαλέσουν λάθη και οικονομικές απώλειες αν δεν είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξει ασυνεννοησία με οικεία σας πρόσωπα. Πρακτικά και προσωπικά ζητήματα θα απαιτήσουν προσεχτικό χειρισμό, ειδικά για εσάς που έχετε το πάνω χέρι και συνεπώς την ευθύνη για ό,τι συμβεί. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται και έχετε περισσότερη διάθεση να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, κάτι που θα σας ωφελήσει γενικότερα σε θέματα εμφάνισης και κυρίως υγείας. Μην αγνοείτε το καμπανάκι του οργανισμού σας ότι χρειάζεστε ξεκούραση. Ο μήνας τελειώνει και σας βρίσκει αρκετά ικανοποιημένους με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, όμως πρέπει να αφιερώσετε χρόνο σ' εσάς και στην προσωπική σας ζωή. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας των παιδιών.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτι θετικό προκύπτει στα οικονομικά των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο, που ευνοείστε από το εξάγωνο Ήλιου, Άρη και Ουρανού. Μπορεί να αυξηθεί το εισόδημά σας μέσω μιας εμπορικής συμφωνίας ή μέσω της πώλησης ενός ακινήτου και θα μπορέσετε να επιλύσετε αρκετά από τα θέματα που σας απασχολούν. Εσείς του 2ου που επηρεάζεστε από τη σύνοδο Ερμή - Ποσειδώνα καλύτερα να αποφύγετε τις επενδύσεις και τα ρίσκα και να περιμένετε κάποιες ασάφειες στις συνεννοήσεις σας. Κοντινές μετακινήσεις μπορεί να κάνουν δύσκολη την καθημερινότητά σας και πρέπει να είστε υπομονετικοί. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο μπορεί να κρατήσετε αποστάσεις από τον κοινωνικό σας περίγυρο εξαιτίας μιας παρεξήγησης με φιλικό σας πρόσωπο και θα είναι μια περίοδος μοναχικότητας. Κάποια σύννεφα στη σχέση ή στον γάμο σας θα οφείλονται στην ανάγκη σας για ανεξαρτησία και όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα διαχειριστείτε μια ερωτική πρόκληση.


ΙΧΘΥΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα είναι αρκετά κρίσιμες για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και αν νιώσετε αδικημένοι δεν αποκλείεται να δώσετε ένα τέλος προκειμένου να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν στασιμότητα. Ιδανική εποχή για να διευρύνετε την κοινωνική σας δραστηριότητα και να βασιστείτε σε άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. Προσωπικές σας υποθέσεις προσπαθήστε να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία, αποφεύγοντας τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, κυρίως οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, που επηρεάζεστε από τη σύνοδο Ερμή - Ποσειδώνα και δεν έχετε ξεκάθαρη κρίση. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μαζί με Κρόνο και Πλούτωνα αυξάνουν το ενδιαφέρον σας για φιλικά σας πρόσωπα και θα είναι αρκετά συχνή η επικοινωνία σας, οπότε θα βελτιωθούν και οι σχέσεις σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία, αλλά θα πρέπει να αφήσετε τον χρόνο να αποδείξει την πραγματική της ποιότητα.