ΚΡΙΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι αρκετά ήπιες όσον αφορά θέματα της εργασίας και της καθημερινότητας, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας θα είναι στραμμένο σε διαδικαστικά θέματα και στην υλοποίηση ενός σχεδίου. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται αισθητά και η ψυχολογία σας θα είναι στα ύψη. Η Παρασκευή θα είναι μία από τις καλύτερες μέρες για να ασχοληθείτε με θέματα σπουδών ή για να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, λόγω του εξαγώνου Ήλιου - Δία που φέρνει εύνοια στα σχέδιά σας. Την Κυριακή, περνάει ο Ερμής στους Ιχθύς και η φαντασία σας θα καλπάζει, οπότε μέχρι τις 28 Μαρτίου θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας και να ανακαλύψετε νέα δημιουργικά μονοπάτια. Την Τετάρτη, που πραγματοποιείται η σύνοδος Άρη - Ουρανού στο ζώδιό σας, μπορεί να αποφασίσετε κάποιες ξαφνικές αλλαγές, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε μια κατάσταση συνεχούς εγρήγορσης με τον Άρη να διανύει τον 12ο οίκο σας και, ενώ είστε εξαντλημένοι από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, είναι δύσκολο να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Την Παρασκευή, το εξάγωνο Ήλιου - Δία θα ευνοήσει τα οικονομικά των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο, ενώ εσείς του 3ου, που επηρεάζεστε από τα εξάγωνα του Ερμή με Άρη και Ουρανό, θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα καινούργιο εγχείρημα. Τα οικονομικά σας χρήζουν προσοχής, καθώς έχετε μια τάση να ξοδεύετε πολλά σε απολαύσεις και αγορές για τον εαυτό σας, οπότε θα πρέπει να αλλάξετε τακτική, προτού εξαντλήσετε τον προϋπολογισμό σας. Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς την Παρασκευή ξεκινάει μια εποχή έντονης κοινωνικής ζωής και πολλών γνωριμιών, οπότε μέχρι τις 28 Μαρτίου θα είναι ένα πολύ ευχάριστο διάστημα για εσάς. Αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους, καθώς προβλέπονται εντάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά αποδοτική, καθώς προβλέπονται πολλά ταξίδια και επαφές με άτομα με τα οποία θα συζητήσετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια, με αποκορύφωμα την Παρασκευή, οπότε πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή - Άρη και Ουρανού. Γενικά, είστε σε πολύ δημιουργική φάση και από την Κυριακή, που περνάει ο Ερμής στους Ιχθύς (στον τομέα της καριέρας και των φιλοδοξιών σας), θα μπορέσετε να υλοποιήσετε ένα μεγαλόπνοο σχέδιο και να απαλλαγείτε από πολλά άγχη. Πολλές οι αλλαγές που βιώνετε, ωστόσο γίνονται για καλό και θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα. Η Τετάρτη θα είναι μια δύσκολη μέρα για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο όσον αφορά σχέσεις με φιλικά πρόσωπα, εξαιτίας της συνόδου Άρη – Ουρανού, και μπορεί να συμβούν γεγονότα που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Εσείς του 1ου μπορεί να έρθετε σε έντονη κόντρα με πρόσωπα εξουσίας, οπότε επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είστε ή του ύψους ή του βάθους όσον αφορά επαγγελματικές προσπάθειες και κυνήγι ευκαιριών. Μπορεί για μεγάλο χρονικό διάστημα να είστε υπερδραστήριοι και να μην προλαβαίνετε τις επαφές και τις συνεννοήσεις και μπορεί ξαφνικά να σας πιάσει άρνηση, με αποτέλεσμα να αποφεύγετε την ενασχόληση με σημαντικά θέματα. Ωστόσο, τις επόμενες μέρες πρόκειται να γίνουν σημαντικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών, που σημαίνει πως δεν πρέπει να χαθεί πολύτιμος χρόνος σε θέματα οργάνωσης. Την Κυριακή, εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς και μέχρι τις 28 Μαρτίου, που θα διανύει των τομέα των ταξιδιών και της γνώσης, θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε πολλές συναντήσεις με πρόσωπα που μπορεί να συνεργαστείτε, να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο σπουδών και γενικά να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας. Θωρακίστε τον οργανισμό σας με φρούτα και λαχανικά.

 

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση σε επαφές με το εξωτερικό εσείς που αναζητάτε μια νέα επαγγελματική απασχόληση, καθώς είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για ταξίδια και θέματα σπουδών και μπορεί να ζήσετε αρκετό καιρό σε μια ξένη χώρα οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Οι αλλαγές που συμβαίνουν είναι προς όφελός σας και πρέπει να τις υποδεχτείτε με χαρά, όσο κι αν σας φαίνεται βουνό το πρακτικό κομμάτι της υπόθεσης. Την Κυριακή εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς και μέχρι τις 28 Μαρτίου που θα διανύει τον τομέα χρήμα-έρωτας θα έχετε την ευχέρεια να τακτοποιήσετε κληρονομικά και φοροτεχνικά ζητήματα και να ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας ζωή, μια και τα οικονομικά σας είναι σε καλό δρόμο. Η Τετάρτη θα είναι μια μέρα κατά τη οποία θα δοκιμαστεί η υπομονή σας εξαιτίας κάποιων ανατροπών στα σχέδιά σας, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν ίντριγκες με φιλικό σας πρόσωπο για ερωτικά θέματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα της καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα και θα είναι μια καλή εποχή για να ασχοληθείτε με την οργάνωση των πλάνων σας, καθώς προβλέπεται αύξηση του εισοδήματός σας μέσω τρίτων. Μια θετική είδηση που θα αφορά την υγεία θα σας κινητοποιήσει και θα γίνετε ακόμα πιο δραστήριοι οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, προσέξτε όμως μην το παρακάνετε επειδή θα νιώθετε ακμαίοι. Την Κυριακή εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στους Ιχθύς και καθώς θα διανύει τον τομέα σχέσεων-συνεργασιών θα μπορέσετε να προωθήσετε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας και μπορεί να ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Μέχρι τις 28 Μαρτίου θα είναι ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα και θα μπορέσετε να βελτιώσετε ακόμα και τη σχέση σας, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία με το ταίρι σας. Την Τετάρτη προσέξτε πιθανή σύγκρουση μέσα στην οικογένεια οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο.

 

ΖΥΓΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και μέχρι το Σάββατο θα είστε κάπως αφηρημένοι και απόμακροι, επειδή θα σας απασχολούν τα ερωτικά σας. Από την Κυριακή που εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς θα έχετε περισσότερες επαφές με άτομα από τον χώρο της εργασίας. Μέχρι τις 28 Μαρτίου θα είναι μια καλή εποχή για να δώσετε συνέντευξη, να στείλετε βιογραφικά και, γενικά, να προωθήσετε τις υπηρεσίες και τις δεξιότητές σας. Σημαντικές εξελίξεις για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, που θα έχουν σχέση με μια καινούργια συνεργασία ή ακόμη και με γάμο. Είναι πολύ πιθανό το ταίρι σας να σας κάνει πρόταση για γάμο ή για συγκατοίκηση και αυτό θα είναι ένα μεγάλο βήμα για εσάς. Η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που σκέφτεστε έντονα και οι πιθανότητες απόκτησης ενός παιδιού είναι πολλές. Ιδιαίτερη προσοχή την Τετάρτη σε θέματα οδήγησης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνεχίζει να σας απασχολεί ένα ζήτημα ακίνητης περιουσίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι κάτι ανησυχητικό. Ενδεχομένως να είστε προβληματισμένοι σχετικά με την τιμή πώλησης ή ενοικίασης ενός ακινήτου και να κάνετε την απαραίτητη έρευνα μέχρι να καταλήξετε. Γενικά, είναι μια καλή εποχή για τα οικονομικά σας, αφού στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει μια σταθερή πορεία και από την Κυριακή, που εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς, θα έχετε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τα παιδιά και την ερωτική σας ζωή. Οι ελεύθεροι εκμεταλλευτείτε αυτό το ευνοϊκό διάστημα για να κάνετε γνωριμίες ή για να πλησιάσετε το πρόσωπο που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον σας και μην κολλάτε σε στερεότυπα που προκαλούν στασιμότητα στη ζωή σας. Οι γονείς θα αφοσιωθείτε στα παιδιά και δεν θα έχετε πολύ προσωπικό χρόνο, όμως θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας εσείς που καλωσορίζετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εποχή έχετε πολλές συναντήσεις με άτομα με τα οποία συζητάτε τα επιχειρηματικά σας σχέδια και γίνονται αρκετά καινούργια πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Η επιμονή και η αποφασιστικότητά σας σάς έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους και τώρα πλέον είστε πιο ήσυχοι, το κυριότερο όμως είναι ότι έχετε λιγότερο άγχος. Οι ευθύνες σας θα είναι αυξημένες, όμως για εσάς είναι προτιμότερο να τρέχετε παρά να μένετε άπραγοι και παίρνετε αρκετή ικανοποίηση από την επίτευξη των στόχων σας. Την Κυριακή, που εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς, ξεκινάει μια φάση κατά την οποία το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην οικογένεια και έτσι θα αναπληρώσετε κενά προηγούμενων εβδομάδων. Ιδανική εποχή για να διαπραγματευτείτε σχετικά με την πώληση ενός ακινήτου, για να ρυθμίσετε οφειλές ή για να κλείσετε μια καινούργια εμπορική συμφωνία. Η Τετάρτη θα είναι ημέρα παγίδα για τις σχέσεις σας και πρέπει να είστε προσεχτικοί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να έχετε περάσει ένα μεγάλο διάστημα μοναχικότητας (περίπου 2 μηνών), από την Κυριακή όμως που εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς ξεκινάει μια εποχή πολλών μετακινήσεων και επαφών και δεν θα προλαβαίνετε να κλείνετε ραντεβού με συνεργάτες και οικεία σας πρόσωπα. Οι μαθησιακές σας ικανότητες θα είναι σε υψηλά επίπεδα, οπότε θα τα καταφέρετε πολύ καλά σε θέματα σπουδών, παράλληλα όμως θα ευνοηθεί και το εμπόριο, οι συναλλαγές με άτομα από μακριά και ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, που μπορεί να πέρασαν μια κρίση στις σχέσεις με τα αδέλφια τους, μπορείτε να επιλύσετε τις διαφορές σας και να ξανά βρείτε τις χαμένες ισορροπίες. Επειδή η προσοχή σας είναι στραμμένη σε θέματα της καθημερινότητας και στην οικογένεια, έχετε αφήσει στην άκρη την ερωτική σας ζωή και, αργά ή γρήγορα, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την γκρίνια του ερωτικού σας συντρόφου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα που έχετε αρχίσει να ησυχάζετε με τα επαγγελματικά σας θα ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις και θα είναι ένα αρκετά παραγωγικό διάστημα για εσάς. Την Κυριακή εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς και μέχρι τις 28 Μαρτίου, που θα διανύει τον τομέα των αποκτημάτων σας, θα είναι μια καλή εποχή για επενδύσεις, αγοραπωλησίες και επιχειρηματικά ρίσκα, αρκεί να είναι μελετημένα σωστά. Εμπορικές συμφωνίες, μετακινήσεις με στόχο την προώθηση των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας θα ευνοηθούν και θα ενισχύσουν το εισόδημά σας, οπότε θα πραγματοποιήσετε επιθυμίες που θα είναι μέσα σε ένα λογικό πλαίσιο. Οι συναντήσεις με την οικογένεια θα είναι πιο συχνές, καθώς προβλέπεται μια πολύ ευχάριστη είδηση που θα σας φέρει όλους ακόμα πιο κοντά. Την Τετάρτη καλύτερα να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με φίλους, καθώς είναι πολύ πιθανό να μην τα βρείτε στην πορεία και να χαλάσετε τις καρδιές σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας ξεκινάει μια πολύ επικοινωνιακή φάση, οι ιδέες σας για να βελτιώσετε τη ζωή σας θα είναι πολλές, όμως θα πρέπει να προσέξετε την ανυπομονησία που σας πιάνει και δεν σας αφήνει να σκεφτείτε λογικά. Ενδεχομένως να αλλάξουν τα σχέδιά σας αν διαπιστώσετε πως δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες σας και θα είστε σε συνεχή αναζήτηση νέων κατευθύνσεων, οπότε σίγουρα κάτι καλό θα προκύψει για εσάς που δεν παραιτείστε από τις προσπάθειές σας. Μέχρι τις 28 Μαρτίου που θα παραμείνει στο ζώδιό σας θα κάνετε πολλές διαπραγματεύσεις, επενδύσεις ή αγορές και γενικά θα σας πιάσει μια καταναλωτική μανία που θα πρέπει να κοντρολάρετε οπωσδήποτε. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο προσπαθήστε να επιλύσετε τα θέματά σας με την οικογένεια, ώστε να αποφύγετε τη ρήξη στις σχέσεις σας. Απωθημένα που κρατάτε μέσα σας μπορεί να πυροδοτήσουν έντονες συγκρούσεις.