ΚΡΙΟΣ

Μεγαλειώδη συναισθήματα σας περιμένουν το επόμενο επταήμερο και αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό. Η ησυχία και η ηρεμία που αναζητάτε θα αργήσει λίγο, αλλά όταν έρθει θα αξίζει τον κόπο. Κάποια μυστικά σας έρχονται στην επιφάνεια και είναι μάταιο να προσπαθήσετε να εμποδίσετε την αποκάλυψη. Ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με κάποιες απόκρυφες πτυχές του εαυτού σας και να δείτε τον κόσμο με μια ειλικρινέστερη ματιά. Η πλανητική συγκυρία σάς παροτρύνει να δεθείτε περισσότερο με ήδη υπάρχοντες φίλους αλλά και να γνωρίσετε καινούργιους. Πάντως, δεν είναι ανάγκη να περιμένετε σημάδια εξ ουρανού για να αναλάβετε δράση στα ερωτικά. Η έντονη επιθυμία σας και μόνο είναι αρκετή για να κινητοποιηθείτε και να αφήσετε τις αμφιβολίες κατά μέρος. Προσοχή στις δημόσιες σχέσεις, ένα μικρό λάθος στη συμπεριφορά μπορεί να σας οδηγήσει σε τραγικά αδιέξοδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά από πολύ καιρό τολμάτε να πάρετε μεγάλες πρωτοβουλίες και να ρισκάρετε. Το άλμα σας αυτό δεν θα αποδειχτεί άδοξο, αντιθέτως η τόλμη σας θα επιβραβευτεί με πολλούς τρόπους. Δεν είναι λίγα, άλλωστε, τα άτομα που εντυπωσιάζετε τελευταία. Εντάσεις στα επαγγελματικά ‒ δυστυχώς, τα πράγματα παίρνουν κουραστική τροπή. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες θυσίες. Θα υπάρξουν και καλά νέα όμως: ένα τηλεφώνημα από μακριά θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε. Έχετε τους δέκτες σας ανοιχτούς. Η συγκυρία εντείνει τους προβληματισμούς αλλά και την περιέργειά σας σχετικά με μερικά ζητήματα. Ενδεχομένως να ξεπεράσετε το όριο της ευγένειας και των καλών τρόπων (κυρίως στο πλαίσιο της ερωτικής σας σχέσης), αλλά θα έχετε καλό λόγο. Δώστε χώρο στα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας να αναπνεύσουν. Η πίεση ίσως είναι λίγο μεγάλη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πλανητική συγκυρία χαρίζει αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και παγώνει προσωρινά τις εντάσεις εκείνες που σας είχαν αποσυντονίσει. Μπορείτε τώρα να δώσετε βάση σε τεχνικά και γραφειοκρατικά ζητήματα, χωρίς να πρέπει να ανησυχείτε για τα αισθηματικά σας. Προσοχή στις μετακινήσεις το Σ/Κ, δυσάρεστες εκπλήξεις μπορούν να σας χαλάσουν μεμιάς τη διάθεση. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κλειστείτε στο σπίτι, όμως έχετε τον νου σας, ειδικά αν πρόκειται να ταξιδέψετε με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και δεν πολυεμπιστεύεστε. Βάλτε την ασφάλεια πάνω απ' όλα. Ένα κοντινό σας πρόσωπο αναδεικνύει μια καινούργια οπτική σε ένα θέμα που σας απασχολεί και αρκετές καταστάσεις αρχίζουν τώρα να ξεκαθαρίζουν. Μην διστάσετε να ζητήσετε συγγνώμη από άτομα που ενδεχομένως αδικήσατε Θετικές οι εξελίξεις στα ερωτικά ‒ ίσως να είναι τώρα η στιγμή να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά μετά από τη στασιμότητα των προηγούμενων ημερών.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πλανήτες σάς προστάζουν να βγείτε απ' τη ρουτίνα σας και να αγκαλιάσετε τον κόσμο σαν να μην υπάρχει αύριο. Αρκετά με τον συντηρητισμό και τις φοβίες, ζήστε έστω και για λίγο στα άκρα. Λίγο ζόρι ακόμα στα επαγγελματικά δεν θα σας κάνει κακό. Υπομονή και η περίοδος πίεσης τελειώνει. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχουν και ευχάριστα νέα, απ' αυτά που δεν περιμένατε. Ένα (ή και περισσότερα) ακαδημαϊκό ζήτημα θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτό το επταήμερο. Δώστε την πρέπουσα βάση στις πνευματικές σας ανησυχίες. Οι ερωτικές υποσχέσεις είναι πολλές και μεγάλες, αλλά σαν κάτι να μη σας πείθει στην όλη ιστορία. Επιστρατεύστε τα γνωστά σας μέσα για να ανακαλύψετε τι σας διαφεύγει και εξαλείψτε τις αμφιβολίες σας προτού πείτε μεγάλα «ναι». Εκρηκτική η χημεία σας με τους Ταύρους αυτό το επταήμερο. Η σχέση σας με κάποιον απ' αυτούς μπορεί να αποβεί είτε καταστροφική είτε θαυματουργή.

 

ΛΕΩΝ

Την προσοχή σας κεντρίζουν θέματα σχετικά με την εξουσία και το χρήμα. Έχετε δικαίωμα να διεκδικείτε τους καρπούς της επιτυχίας σας και κανείς δεν μπορεί να μπει ανάμεσα σε σας και σ' αυτό που επάξια κερδίσατε. Η επικοινωνία ευνοείται αφάνταστα αυτό το επταήμερο και οι συνεννοήσεις που δεν μπορούσαν να γίνουν προηγουμένως τώρα γίνονται εύκολα και ανώδυνα. Εκμεταλλευτείτε το προνόμιό σας στο έπακρο. Έχοντας καταφέρει να εξασφαλίσετε την απόσταση ασφαλείας που χρειάζεστε ανάμεσα σ' εσάς και το αντικείμενο του πόθου σας, μπορείτε πλέον να σκεφτείτε με καθαρό μυαλό. Οι πλανήτες σάς οδηγούν με ακρίβεια στον επόμενο σταθμό σας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το Σαββατοκύριακο μια ταχύτατη κίνηση στα ερωτικά να σας αφήσει άναυδους. Τελικά, το άτομο που υποτιμούσατε σάς βάζει τα γυαλιά, παίρνοντας μια πρωτοβουλία που ακόμη κι εσείς οι ίδιοι φοβόσασταν να πάρετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε, επιτέλους, στο φυσικό σας περιβάλλον και μόνο εσείς γνωρίζετε πώς θα διαχειριστείτε τις λεπτές καταστάσεις της ζωής σας. Μην αφήσετε την απαισιοδοξία των ημερών να σας επηρεάσει. Οι αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο θα σας εκπλήξουν αρχικά, αλλά στη συνέχεια θα σας αρέσουν όσο πρέπει για να τις συνηθίσετε. Το επταήμερο ενδείκνυται για πειραματισμούς όσον αφορά την εμφάνιση. Τολμήστε αυτό που διστάζατε να κάνετε προηγουμένως, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Δεν χρειάζεται να γίνεται και αγνώριστοι όμως, εκτός αν δεν σας αρέσει καθόλου το τωρινό σας λουκ. Από τα ερωτικά εκλείπει το στοιχείο της σταθερότητας, αλλά, από την άλλη, τα δρώμενα γίνονται περιπετειώδη και διασκεδαστικά. Οι σχέσεις σας με τους Τοξότες γίνονται όλο και πιο στενές και οι προοπτικές ενός πολλά υποσχόμενου ειδυλλίου διαγράφονται ευοίωνες. Είναι αλήθεια πως δημιουργείται μια συμφέρουσα ερωτική κατάσταση, για την οποία, όμως, οφείλετε να παλέψετε περισσότερο. Μην τα θαλασσώσετε.

 

ΖΥΓΟΣ

Μην αναλώνεστε στα ίδια και στα ίδια. Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα (και τόσο πολλοί άνθρωποι) που δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα. Αυτό το επταήμερο όλα δείχνουν πως πρέπει να ξεφύγετε από την αφόρητη λούπα. Η συγκυρία σάς βοηθάει να εκφράσετε τις ενδόμυχες επιθυμίες και σκέψεις σας χωρίς φόβο για τις αντιδράσεις που θα επακολουθήσουν. Έχει έρθει η ώρα να σταματήσετε να χαϊδεύετε αυτιά (που δεν το αξίζουν κιόλας). Η επιβράβευση των προσπαθειών σας στον επαγγελματικό τομέα δεν θα αργήσει να έρθει. Μην πιέζετε τα πράγματα μέχρι τότε. Ο έρωτας και το ταξίδι ίσως αποτελέσουν αναπόφευκτο συνδυασμό. Ζυγίστε τα πράγματα για να δείτε αν σας συμφέρει (ψυχολογικά και οικονομικά). Απ' ό,τι φαίνεται, ένα μακροχρόνιο ερωτικό κόλλημα αρχίζει να εξασθενεί ‒ επιτέλους. Περιμένατε καιρό γι' αυτήν τη μαγική στιγμή, αξιοποιήστε την ανακτηθείσα ελευθερία του σώματος και του πνεύματός σας σωστά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε επιρρεπείς στις κακές παρέες και γι' αυτό θα πρέπει να εξασκηθείτε λίγο στον αυτοέλεγχο. Δεν είναι κακή η διασκέδαση, αλλά ένα στοιχειώδες όριο στη συμπεριφορά είναι επιβεβλημένο. Δεν είναι καλή στιγμή για νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά. Περιμένετε εκείνο το καθοριστικό σημάδι που θα κρίνει το επόμενό σας βήμα. Αποφύγετε τις βιασύνες γιατί θα τις μετανιώσετε. Κυρίως όμως μην γκρεμίσετε γέφυρες με άτομα που δεν μπορούν να σας βοηθήσουν τώρα, γιατί, απ' ό,τι φαίνεται, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο επαγγελματικό σας μέλλον. Στα οικογενειακά σας, προσοχή στα λόγια που εκστομίζονται γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη προσοχή. Δεν έχουν μεγάλη σημασία, αλλά τείνουν να πληγώνουν πολύ. Η πλανητική συγκυρία υποδεικνύει νέους, ενδιαφέροντες δρόμους προς την ερωτική αποκατάσταση που δεν περνούν απαραίτητα από σημεία που σας είναι ήδη γνωστά. Εξερευνήστε τους. Έντονη η χημεία σας με τους Ταύρους ‒ μην απορρίπτετε το ερωτικό ενδεχόμενο εξαιτίας του κακού ιστορικού. Δώστε μια ευκαιρία ακόμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες βρίσκουν τώρα πρόσφορο έδαφος να εκφραστούν και δεν πρέπει να τους στερήσετε αυτή την ευκαιρία. Το κόστος της σύγκρουσης του καθήκοντος με την επιθυμία είναι μικρό μπροστά στο όφελος που θα αποκομίσετε. Το πιο ενδιαφέρον, μάλιστα, είναι πως μπορεί να βρείτε έναν τρόπο να κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα και να βγάλετε και λεφτά απ' αυτό. Κάντε προσεκτικά βήματα. Η θέση ενός προσώπου με το οποίο συγκρουστήκατε για διάφορους λόγους γίνεται τώρα ξεκάθαρη και δεν σας δίνει πολλές επιλογές. Άλλη μια μάχη ή οριστική εγκατάλειψη και αδιαφορία; Η απόφαση είναι δική σας. Η άρνηση δεν ήταν ποτέ καλός οδηγός. Αν χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου, τώρα είναι η ώρα να τη ζητήσετε, χωρίς δισταγμούς και ντροπές. Οι πλανήτες φέρνουν στην επιφάνεια την έννοια της δέσμευσης και της αποκλειστικότητας, προκαλώντας σας έναν μικρό πονοκέφαλο. Ίσως ήρθε η ώρα να απομυθοποιήσετε κάποιες καταστάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σύντομα θα πρέπει να διαχειριστείτε μια δυσάρεστη κατάσταση στα προσωπικά σας, που θα σας προκαλέσει έντονο εκνευρισμό. Μην τα βάλετε όμως με τον εαυτό σας, δεν θα μπορούσατε προβλέψετε τις εξελίξεις. Στασιμότητα στα επαγγελματικά, που, αν μη τι άλλο, δεν θα 'πρεπε να σας χαλάει καθόλου αυτή την εποχή. Υπάρχει ελπίδα για βελτίωση, αρκεί να αποσπάσετε μια συγκεκριμένη πληροφορία από ένα άτομο που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Χρησιμοποιήστε κάθε πρόσφορο μέσο και κυρίως τις διπλωματικές σας ικανότητες για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Προσοχή στις σπατάλες παντός είδους, κυρίως στις οικονομικές. Ένας συγκεκριμένος σκοπός προέχει από τις σπασμωδικές αγορές. Το επταήμερο φέρνει ανανέωση στα ερωτικά σας και στρέφει το ενδιαφέρον σας προς μια απροσδόκητη κατεύθυνση. Προς το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να σκιρτήσει και πάλι η καρδιά σας, έτσι όπως δεν είχε αρκετό καιρό τώρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διάφορα γεγονότα επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας αυτές τις μέρες, αλλά η πρόοδος στα επαγγελματικά θα αποτελέσει το ιδανικό αντιστάθμισμα της κατάστασης. Φαίνεται πως τελικά οι θυσίες σας σε αυτό τον τομέα ανταμείβονται. Ένας φίλος απομακρύνεται σταδιακά χωρίς να σας δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Μην τον αφήσετε να φύγει προτού μάθετε τι συνέβη πίσω από την πλάτη σας. Η διαίσθησή σας βοηθάει στην εξερεύνηση άγνωστων καταστάσεων άλλωστε. Αποκατάσταση των σχέσεών σας με συγγενείς και πολύ κοντινούς φίλους, αρκεί φυσικά να το θελήσετε. Θα πρέπει είτε να κάνετε το πρώτο βήμα ή να αποδεχτείτε την προσέγγιση των άλλων. Έντονη η παρουσία του ερωτισμού στην προσωπική σας ζωή. Μην τον αφήσετε όμως να θολώσει την κρίση σας. Οι ελιγμοί είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε στα ερωτικά σας αυτήν τη στιγμή. Μην εγκλωβίζεστε σε ιδέες που δεν έχουν καμία χρησιμότητα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Όταν η τροπή των πραγμάτων δεν μας ικανοποιεί, η λύση δεν είναι να τα διαλύσουμε όλα και να ξεκινήσουμε απ' την αρχή. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε το σκηνικό. Ξέρετε βαθιά μέσα σας ποια είναι και πώς να πετύχετε αυτά που θέλετε, αρκεί να εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας. Δημιουργική κάθε συνεργασία που θα ξεκινήσετε τώρα. Το ομαδικό πνεύμα θα αναπληρώσει πολλά από τα εσωτερικά σας κενά. Οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες είναι εδώ, πιο έντονες και επιτακτικές από ποτέ. Αφήστε τες να εκδηλωθούν όπως πρέπει, ειδικά τώρα που η πλανητική συγκυρία βοηθά το ηθικό σας να αναπτερωθεί. Στον ερωτικό τομέα η νοσταλγική σας διάθεση ίσως σταθεί εμπόδιο στο δυναμικό βήμα που επιβάλλεται να κάνετε προς τα εμπρός. Ζυγίστε τις καταστάσεις και θα συνειδητοποιήσετε πως δεν αξίζει να ζείτε μόνο με αναμνήσεις.