ΚΡΙΟΣ

Την Πέμπτη, με την είσοδο του Δία στον Τοξότη έπειτα από 12 χρόνια, ξεκινάει ένας νέος κύκλος που θα διαρκέσει μέχρι τις 2/12/19, κατά τη διάρκεια του οποίου θα σας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε, να διαπρέψετε σε θέματα σπουδών και να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας. Η αισιοδοξία σας θα είναι στα ύψη και θα νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σας, αλλά θα πρέπει να μην υπερβείτε τα όρια και να κινηθείτε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας. Τις επόμενες μέρες μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια τα οποία θα σας πεισμώσουν και θα τα ξεπεράσετε με επιτυχία, ωστόσο καλό είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Η σχέση ή ο γάμος σας είναι σε αρμονία και είστε ευτυχισμένοι. Η λίμπιντό σας είναι σε υψηλά επίπεδα και η ερωτική σας ζωή αρκετά ενδιαφέρουσα. Πιθανή επιστροφή ενός πρώην έρωτα θα φέρει θετικές αλλαγές στους ελεύθερους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Δία στον Τοξότη την Πέμπτη σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου που θα διαρκέσει μέχρι τις 2/12/19, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορέσετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας με κέρδη που θα προέρχονται από πηγές εκτός της τρέχουσας δουλειάς σας. Επενδύσεις, αγοραπωλησίες και η ερωτική σας ζωή θα ευνοηθούν ‒ οι ελεύθεροι, μάλιστα, θα ζήσετε έναν δυνατό έρωτα. Το προσεχές διάστημα πρέπει να προσέξετε τις επιλογές σας, αποφεύγοντας τις βιαστικές αποφάσεις για επαγγελματικά ζητήματα, καθώς θα νιώθετε πιεσμένοι και θα θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα. Θέματα υγείας μην τα παραμελείτε περιμένοντας να βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και βάλτε τα σε προτεραιότητα. Η συνεχής ενασχόληση με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας αποτελούν αντίβαρο στην προσωπική σας ζωή και αρχίζουν να δημιουργούνται κενά στον οικογενειακό τομέα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα ευνοηθούν από την Πέμπτη που εισέρχεται ο Δίας στον Τοξότη έπειτα από 12 χρόνια. Μέχρι τις 2/12/19 που θα διανύει τον συγκεκριμένο τομέα θα σας δοθούν ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες που θα αυξήσουν τα κέρδη σας και θα κάνετε έναν πετυχημένο γάμο. Εσείς που είστε σε σχέση θα ξεπεράσετε προβλήματα του παρελθόντος που επισκίαζαν την προσωπική σας ζωή και θα βρείτε τις ισορροπίες, αρκεί να δουλέψετε με τον εαυτό σας. Όσον αφορά το προσεχές διάστημα, οικονομικές υποχρεώσεις θα σας αγχώσουν και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία προκειμένου να αποφύγετε λανθασμένες ενέργειες. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ψυχολογική υποστήριξη, ώστε να μη χάνετε το κουράγιο σας. Θέματα παιδιών και η δημιουργικότητά σας θα σας χαρίζουν στιγμές απόλαυσης, ενώ μπορεί να κάνετε και μια καινούργια γνωριμία που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του ευεργέτη Δία στον Τοξότη την Πέμπτη θα φέρει τύχη και εύνοια στα εργασιακά σας θέματα και μέχρι τις 2/12/19 που θα παραμείνει εκεί θα καταφέρετε να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο προσπαθειών που δεν είχαν θετικά αποτελέσματα. Τελευταία φορά που ήταν ο Δίας στο ίδιο ζώδιο ήταν πριν από 12 χρόνια, οπότε, αν κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν, θα διαπιστώσετε πως ήταν όντως καλύτερα τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Η υγεία σας θα είναι αρκετά καλή και θα βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Τις επόμενες μέρες θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις που θα αφορούν την οικογένεια και την περιουσία σας, η βελτίωση των οικονομικών σας όμως θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στις οφειλές σας. Μια καινούργια σχέση με πρόσωπο από το εργασιακό σας περιβάλλον ή από τον χώρο της υγείας θα έχει καλές προοπτικές.

 

ΛΕΩΝ

Η ερωτική σας ζωή και η δημιουργικότητά σας θα ευνοηθούν από την Πέμπτη που περνάει ο Δίας στον Τοξότη έπειτα από 12 χρόνια. Μέχρι τις 2/12/19 που θα διανύει τον τομέα των απολαύσεων θα ζήσετε συναρπαστικές στιγμές και θα καταφέρετε να βρείτε το κατάλληλο ταίρι, ενώ θα είναι και μια εποχή που θα είναι αυξημένη η πιθανότητα απόκτησης ενός παιδιού. Οι επόμενες μέρες θα είναι κουραστικές και ψυχοφθόρες εξαιτίας προσωπικών θεμάτων που είναι σε οριακό σημείο και θα χρειαστεί να υπερβείτε τον εαυτό σας για να αντεπεξέλθετε στα καθήκοντά σας. Η ψυχολογία σας θα είναι ευμετάβλητη και θα έχετε έντονες τάσεις μοναχικότητας, κάτι που θα σας επιβαρύνει ακόμα περισσότερο. Ιδιαίτερη προσοχή οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, καθώς υπάρχει κίνδυνος για συγκρούσεις με το ταίρι σας ή με τα παιδιά λόγω αυξημένης νευρικότητας. Μια καινούργια ερωτική σχέση θα δοκιμαστεί και η εξέλιξή της θα είναι αμφίβολη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από την Πέμπτη ξεκινάει ένα ευνοϊκό διάστημα για τον τομέα της οικογένειας, καθώς, έπειτα από 12 χρόνια, εισέρχεται ο Δίας στον Τοξότη και θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στις σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα και ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας. Μέχρι τις 2/12/19 που θα παραμείνει εκεί ενδεχομένως να κάνετε πετυχημένες αγοραπωλησίες ακινήτων και να αυξηθούν τα κέρδη σας ή να αποκτήσετε τη δική σας κατοικία. Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας και τη διατροφή σας για να δυναμώσει ο οργανισμός σας, καθώς ο Άρης στον Υδροχόο σάς προκαλεί νευρικότητα και ανορεξία. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις με άτομα από το περιβάλλον της εργασίας ή της οικογένειας και φανείτε πιο συνεργάσιμοι. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό δρόμο, ενώ μπορεί να έχετε ένα θετικό νέο σχετικά με μια καινούργια συνεργασία.

 

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Δία στον Τοξότη την Πέμπτη θα σημάνει την έναρξη μιας περιόδου με πολλές ευκαιρίες επέκτασης των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων και θα ευνοήσει θέματα εκπαίδευσης. Έπειτα από 12 χρόνια που ήταν στο συγκεκριμένο ζώδιο και μέχρι τις 2/12/19 που θα διανύει τον τομέα της επικοινωνίας θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να αποκτήσετε δεξιότητες που θα σας κάνουν ικανούς να διεκδικήσετε καλύτερες οικονομικές απολαβές από την αγορά εργασίας. Σχέσεις με αδέλφια θα βελτιωθούν και θα κάνετε συχνές μετακινήσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναπτύξετε ένα νέο δίκτυο συνεργατών. Τις επόμενες μέρες μπορεί να μην είστε και τόσο πρόθυμοι να ασχοληθείτε με τη σχέση σας, κάτι που θα δημιουργήσει ανασφάλεια στο ταίρι σας. Ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική ζωή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο. Μπορεί να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να υποδεχθείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Πέμπτη εισέρχεται ο Δίας στον Τοξότη και μέχρι τις 2/12/19 που θα διανύει τον τομέα των χρημάτων θα φέρει τύχη και εύνοια στα οικονομικά σας. Έπειτα από 12 χρόνια που είχε ξαναβρεθεί στην ίδια θέση θα σας δοθούν ευκαιρίες να αποκτήσετε περισσότερα αγαθά, θα έχετε όμως και μια τάση για σπατάλες, κάτι που θα σας οδηγήσει μερικές φορές σε άσκοπο ξόδεμα χρημάτων σε πράγματα που θα σας είναι άχρηστα. Από την Παρασκευή και μετά βελτιώνονται οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων, ενώ μπορεί να προκύψει και κάτι καλό στον επαγγελματικό τομέα. Η ψυχολογία σας θα είναι καλή και θα προτιμήσετε να απέχετε για κάποιο διάστημα από κοινωνικές επαφές, καθώς θα επιλέξετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε έντονο ρομαντισμό και θα προσελκύσετε το ερωτικό ενδιαφέρον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έπειτα από 12 χρόνια επανέρχεται την Πέμπτη ο κυβερνήτης σας Δίας στο ζώδιό σας και προβλέπονται ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή σας. Μέχρι τις 2/12/19 που θα διανύει τον τομέα της προσωπικής σας ανάπτυξης θα έχετε την ευχέρεια να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας και να κατακτήσετε τους στόχους σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση ή να βρείτε την ιδανική δουλειά που θα αυξήσει τα κέρδη σας. Ακόμη μπορεί να δημιουργήσετε οικογένεια ή μια ερωτική σχέση που θα εξελιχθεί ομαλά. Ωστόσο, επειδή η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας θα είναι στα ύψη θα πρέπει να αποφύγετε τη σπατάλη χρημάτων για άτομα που θα θελήσουν να επωφεληθούν από την επιτυχία σας. Τις επόμενες μέρες η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας, οι μετακινήσεις σας θα είναι συχνές και θα προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με επιτυχία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Δία στον Τοξότη την Πέμπτη και μέχρι τις 2/12/19 που θα διανύει τον τομέα του ψυχισμού σας θα σας δώσει τη δυνατότητα να αφήσετε πίσω σας προβλήματα από το παρελθόν που σας έχουν προκαλέσει τραύματα και να βελτιώσετε την ψυχολογία σας μέσω της εσωτερικής σας δύναμης που θα αυξημένη. Έπειτα από 12 χρόνια που ήταν στην ίδια θέση θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και θα είστε πιο ήρεμοι σχετικά με τις επιλογές σας. Το προσεχές διάστημα θα ασχοληθείτε με τις επιθυμίες και τα μελλοντικά σας σχέδια και θα είναι αισθητή η απουσία σας από το σπίτι, κάτι που θα σας απομακρύνει από τα παιδιά. Προσπαθήστε με κάποιον τρόπο να μοιράσετε το χρόνο σας έτσι ώστε να μην παραμελείτε την προσωπική σας ζωή. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη από την Παρασκευή και μετά που βελτιώνονται τα οικονομικά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντική εβδομάδα με πολλές θετικές προοπτικές και δυνατότητες εξέλιξης. Την Πέμπτη εισέρχεται ο Δίας στον Τοξότη και μέχρι τις 2/12/19 που θα διανύει τον τομέα της συλλογικότητας και της κοινωνικής σας ζωής το ενδιαφέρον σας να ασχοληθείτε με τα κοινά θα σας οδηγήσει σε νέες κατευθύνσεις και θα προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και τη βοήθειά σας με ανιδιοτέλεια. Έπειτα από 12 χρόνια που ήταν στην ίδια θέση, θα έχετε εύνοια στις σχέσεις με τους φίλους σας και θα επιλυθούν προβλήματα που σας κρατούσαν σε απόσταση. Τις επόμενες μέρες μπορεί να συμβούν ανατροπές και εμπόδια στις μετακινήσεις σας και να χαθεί η επικοινωνία με σημαντικά πρόσωπα που θα συμβάλουν στην υλοποίηση ενός σχεδίου. Από την Παρασκευή και έπειτα προβλέπονται ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις σας και μπορεί να συναντηθείτε με άτομα που είχαν χωρίσει οι δρόμοι σας. Μικρές αποδράσεις θα ευνοηθούν.

 

ΙΧΘΥΣ

Εβδομάδα ευχάριστων αλλαγών που θα έχουν σχέση με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Την Πέμπτη εισέρχεται ο Δίας στον Τοξότη και μέχρι τις 2/12/19 που θα διανύει τον τομέα της καριέρας θα υλοποιήσετε ένα νέο εγχείρημα που θα σας δώσει κύρος και θα συμβάλει στην επαγγελματική και κοινωνική σας ανέλιξη. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας θα σας δώσουν την ευκαιρία να διακριθείτε και να κατακτήσετε μια σημαντική θέση εργασίας. Επίσης, θα είναι ιδανική περίοδος για να αυξήσετε τη φήμη σας μέσω της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων, ενώ θα βελτιώσετε και το επαγγελματικό σας προφίλ. Τις επόμενες μέρες θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας και θα νιώθετε περισσότερη αισιοδοξία, αφιερώνοντας χρόνο στην ψυχαγωγία και τις επαφές με φιλικά σας πρόσωπα. Η ερωτική ζωή δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες των μη δεσμευμένων, καθώς αναζητάτε τρυφερότητα από τις σχέσεις σας και δεν την εισπράττετε.