ΚΡΙΟΣ

Την Παρασκευή η Αφροδίτη στον Σκορπιό γυρίζει σε ανάδρομη φορά και θα σας απασχολήσουν πολύ οι σχέσεις σας με άτομα που διαχειρίζονται τους πόρους σας (σύζυγος, συνεργάτες, τράπεζες κ.λπ). Ενδεχομένως να διαπιστώσετε πως δεν ωφελείστε από μια συνεργασία και να στραφείτε στην αναζήτηση νέων κατευθύνσεων ή να κρίνετε πως δεν σας συμφέρει να έχετε τα χρήματά σας σε μια συγκεκριμένη τράπεζα. Όπως και να έχει, μέχρι τις 31/10 θα είναι μια περίοδος έντονης σκέψης και αναθεώρησης των καταστάσεων. Την Τρίτη η Νέα Σελήνη στον Ζυγό πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και θα ευνοηθούν τα καινούργια ξεκινήματα, με την προϋπόθεση πως θα απεμπλακείτε από ό,τι δεν σας εξυπηρετεί ή σας μπλοκάρει. Το τετράγωνο του Πλούτωνα με Ήλιο και Σελήνη θα επιβάλει το τέλος, εκτός κι αν επιλυθούν σημαντικά ζητήματα στις συνεργασίες, τη σχέση ή τον γάμο σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επαγγελματικές και διαπροσωπικές σας σχέσεις θα περάσουν από κόσκινο το επόμενο διάστημα, καθώς την Παρασκευή γυρίζει σε ανάδρομη φορά η Αφροδίτη στον Σκορπιό και μπορεί να βλέπετε κάπως διογκωμένα τα γεγονότα. Ενδεχομένως να εντοπίζετε μόνο τα μελανά σημεία μιας συνεργασίας, όμως προτού αποφασίσετε να αποχωρήσετε θα πρέπει να επανεξετάσετε τα υπέρ και τα κατά, ώστε να μην κάνετε κάποιο μοιραίο λάθος. Επίσης, η σχέση σας μπορεί να σας φαίνεται ανούσια και να νιώθετε πως δεν ικανοποιείται η ανάγκη σας για τρυφερότητα, ωστόσο θα πρέπει να επανεξετάσετε και τη δική σας στάση, δίχως να τα φορτώνετε όλα στο ταίρι σας. Η Νέα Σελήνη της Τρίτης στον Ζυγό θα πραγματοποιηθεί στον 6ο οίκο της εργασίας/υγείας και θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα και να αλλάξετε τη διατροφική σας ρουτίνα. Κόψτε επιβλαβείς για την υγεία σας συνήθειες και γυμναστείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την επαναφορά της Αφροδίτης σε ανάδρομη πορεία θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις με άτομα από τον χώρο της δουλειάς σας (συναδέλφους, υφισταμένους κ.λπ.) και θα ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα ή ακόμα και απορίες που μπορεί να έχετε. Ωστόσο, μέχρι τις 31/10 δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για σημαντικές επεμβάσεις στο σώμα σας για λόγους αισθητικής, ενώ και ορισμένες μικρές αλλαγές (π.χ. ένα κούρεμα) μπορεί να μη σας ικανοποιήσουν. Την Τρίτη η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα πραγματοποιηθεί στον τομέα της δημιουργικότητας και του έρωτα και θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα ή μια ερωτική σχέση, αρκεί να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας με μια παλιά ιστορία, ώστε να μη σας προκαλέσει προβλήματα. Τώρα που η διάθεσή σας για απολαύσεις θα είναι έντονη και ο ερωτισμός σας στα ύψη θα είναι ιδανική ευκαιρία για δημιουργία οικογένειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική σας ζωή και οι σχέσεις σας με τα παιδιά θα σας απασχολήσουν μέχρι τις 31/10, καθώς την Παρασκευή γυρίζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ανάδρομη φορά και θα επανεξετάσετε τον τρόπο που σας φέρονται οι άλλοι, ωστόσο θα πρέπει να δείτε και τη δική σας συμπεριφορά. Θα είναι ένα διάστημα που θα αναρωτηθείτε αρκετές φορές κατά πόσο είστε ευτυχισμένοι μέσα από τις δημιουργικές σας ενασχολήσεις και την ψυχαγωγία, ενώ μπορεί να στραφείτε σε νέες δραστηριότητες και να ανακαλύψετε πιο εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης. Η Νέα Σελήνη της Τρίτης στον Ζυγό θα εντείνει την ανάγκη σας να βρείτε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειας και θα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε την αυτοκριτική σας. Ενδεχομένως να διαπιστώσετε πως η ομαλή συμβίωση σας βοηθά είστε πιο ήρεμοι, και επομένως πρόθυμοι να προσπαθήσετε να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας.

 

ΛΕΩΝ

Η οικογένεια και κυρίως οι σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη θα είναι το βασικό σας μέλημα το προσεχές διάστημα, ενώ θα πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας όσον αφορά την αρμονία στο σπίτι. Την Τρίτη γυρίζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ανάδρομη φορά και μέχρι τις 31/10 θα έχετε όλο τον χρόνο στη διάθεσή σας για να εντοπίσετε το σημαντικό στη συγκεκριμένη φάση της ζωής σας. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και να ανανεώσετε τη διακόσμηση του χώρου σας με κάποια ρετρό αντικείμενα σε παλ χρώματα, τώρα που είναι και τάση. Την Τρίτη η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό πραγματοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας και της εκπαίδευσης και θα είναι μια καλή στιγμή για να επιλύσετε τις διαφορές σας με οικεία πρόσωπα (αδέλφια, συγγενείς κ.λπ.) καθώς και για να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ασταθής.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ανάδρομη φορά την Παρασκευή και μέχρι τις 31/10 θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας και να αναθεωρήσετε τις σχέσεις με αδέλφια και οικεία πρόσωπα, ενώ θα είναι μια καλή εποχή να αφήσετε πίσω σας τις κακές στιγμές που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε. Ενδεχομένως να γνωρίσετε νέα πρόσωπα που δεν θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας και θα αναζητάτε συνεχώς νέα πεδία στον τομέα της εκπαίδευσης. Την Τρίτη η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον 2ο οίκο των χρημάτων, που σημαίνει πως θα ευνοηθούν οι επενδύσεις και οι οικονομικές διαπραγματεύσεις, θα πρέπει όμως να επανεξετάσετε τον τρόπο διαχείρισης των πόρων σας για να πιάσετε τους στόχους σας. Αρκετοί από εσάς θα κρατήσετε αμυντική στάση με τα χρήματά σας και θα ελαττώσετε τα έξοδα για απολαύσεις, κυρίως όσοι κάνατε υπερβολές το προηγούμενο διάστημα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία την Παρασκευή και μέχρι τις 31/10 που θα διανύει τον τομέα των οικονομικών σας, θα επανεξετάσετε τον τρόπο διαχείρισης των πόρων σας, ενώ δεν αποκλείεται να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων προκειμένου να ενισχύσετε το εισόδημά σας. Μπορεί να μην ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας, θα μπορέσετε όμως να βρείτε εναλλακτικές λύσεις, αρκεί να είστε ευέλικτοι και να μην είναι οι απαιτήσεις σας εκτός τόπου και χρόνου. Η Νέα Σελήνη της Τρίτης στο ζώδιό σας θα ενισχύσει την ανάγκη σας για νέα ξεκινήματα σε προσωπικό επίπεδο και θα είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εικόνας και του επαγγελματικού σας προφίλ. Ανανεώστε τη διαδικτυακή σας παρουσία, διαφημίστε την επιχείρησή σας και βάλτε σε προτεραιότητα τη βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Η ερωτική σας ζωή, με τον Άρη σύμμαχό σας, θα έχει αρκετό ενδιαφέρον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από την Παρασκευή που γυρίζει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε ανάδρομη φορά ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα σας απασχολήσουν κυρίως οι προσωπικές σας σχέσεις και είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε τη στάση σας όχι μόνο απέναντι σε οικεία σας πρόσωπα αλλά και σε νέα που θα γνωρίσετε. Οι επιθυμίες σας έρχονται σε πρώτο πλάνο, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε, ώστε να μη δημιουργήσετε κόντρες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνισή του ένας πρώην έρωτας που θα προκαλέσει αναστάτωση στη ζωή σας. Εσείς που είστε σε σχέση θα ανασκαλέψετε παρελθοντικές ιστορίες που θα θέλετε να επιλύσετε άμεσα, ωστόσο η κτητικότητα και ο εγωισμός σας θα σταθούν εμπόδιο. Πολύ καλή εποχή για τους ελεύθερους που αναζητάτε μια μόνιμη σχέση, καθώς προβλέπεται μια γνωριμία που θα σας κάνει να νιώσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το παρελθόν θα σας απασχολήσει πολύ έντονα και κυρίως οι σχέσεις που σας οδήγησαν εδώ που έχετε φτάσει, καθώς την Παρασκευή γυρίζει η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία και καλό θα είναι να ανατρέξετε σε γεγονότα που έγιναν πριν από 8 χρόνια, ώστε να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Το κακό μ' εσάς είναι ότι εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους, ωστόσο τα μαθήματα που έχετε πάρει τα έχετε πληρώσει πολύ ακριβά και θα πρέπει να τα έχετε ως γνώμονα στις αποφάσεις σας. Επειδή θα έχετε και μια τάση να ακυρώνετε τους πάντες, φροντίστε να μην τα ισοπεδώνετε όλα και να κρατάτε μια αποστασιοποιημένη στάση από τα γεγονότα, ώστε να είναι ξεκάθαρη η κρίση σας. Την Τρίτη η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα ευνοήσει καινούργια ξεκινήματα σε σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα και θα είναι μια καλή ευκαιρία για να επιλύσετε παρεξηγήσεις που σας προκαλούσαν ένταση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εποχή είστε προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις σας και αναζητάτε νέες πηγές εσόδων, ωστόσο από την Παρασκευή που γυρίζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ανάδρομη φορά θα επανεξετάσετε τις σχέσεις σας με φιλικά σας πρόσωπα και θα σας απασχολήσει πολύ το κατά πόσο είστε ικανοποιημένοι από τους στόχους σας. Ενδεχομένως σε κάποιες φάσεις να μη σας ικανοποιούν οι παρέες σας, η δουλειά ή τα χόμπι σας, και θα αναζητάτε νέες διεξόδους, ενώ μπορεί να απογοητευτείτε από τη συμπεριφορά των άλλων και θα θέλετε να αποστασιοποιηθείτε. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό την Τρίτη θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα σε θέματα καριέρας και θα είναι ιδανική στιγμή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις φιλοδοξίες σας. Ρίξτε λίγο τον πήχη μια και όταν δεν πετυχαίνετε κάτι σας παίρνει από κάτω και δύσκολα επανέρχεται η αποφασιστικότητά σας. Η ερωτική σας ζωή περνάει σκαμπανεβάσματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια και οι φιλοδοξίες σας θα σας απασχολήσουν από την Παρασκευή που γυρίζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ανάδρομη φορά και θα επαναξετάσετε τους στόχους σας, δεν αποκλείεται όμως να σας πιάσει αναποφασιστικότητα. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και τους γονείς θα μπορέσουν να βελτιωθούν, αρκεί να είστε πρόθυμοι να κάνετε ορισμένες υποχωρήσεις, δίχως αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να ανέχεστε καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Αν ανατρέξετε σε γεγονότα που έγιναν πριν από 8 χρόνια, θα εντοπίσετε τα λάθη σας και θα μπορέσετε να αποφύγετε την επανάληψή τους, μια και αυτή η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης μπορεί να είναι η συνέχεια ενός κύκλου παρόμοιων περιστατικών. Την Τρίτη η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα σε θέματα σπουδών, ενώ θα είναι ιδανική εποχή για να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Η συναισθηματική σας φόρτιση αυτή την εποχή είναι έντονη και από την Παρασκευή που γυρίζει η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία θα αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας με πρόσωπα από τον χώρο των σπουδών (καθηγητές, συμφοιτητές κ.λπ.), ενώ θα σας απασχολήσουν και οι γονείς του συντρόφου σας. Αν είστε δυσαρεστημένοι από τη στάση τους, θα υπάρξουν επιπτώσεις στην προσωπική σας ζωή, αν όμως είστε ευέλικτοι, θα αποφύγετε τη δημιουργία δυσάρεστων καταστάσεων. Πρόσωπα από το παρελθόν θα κάνουν την επανεμφάνισή τους και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί πώς θα διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Την Τρίτη η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σημάνει την έναρξη ενός νέο κύκλου για τα οικονομικά σας, με την προϋπόθεση όμως πως θα είστε προνοητικοί και δεν θα κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας. Ιδανική εποχή για να βρείτε τον έρωτα, αρκεί να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και να γίνετε πιο δυναμικοί.