ΚΡΙΟΣ

Πολλά τα πλανητικά φαινόμενα των επόμενων ημερών, όπως πολλές θα είναι οι ευκαιρίες και οι εξελίξεις. Την Πέμπτη επανέρχεται ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε ορθόδρομη πορεία, που σημαίνει πως κάποια εμπόδια που υπήρχαν όσον αφορά τις φιλοδοξίες σας σάς έχουν έχουν κάνει ανθεκτικούς και πλέον μπορείτε να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις, για τις οποίες έχετε εργαστεί ήδη σκληρά, και να αναμένετε σημαντικά αποτελέσματα. Την Κυριακή, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Την Τρίτη ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο και μέχρι τις 16/11 θα έχετε την αποφασιστικότητα και την ενέργεια να ασχοληθείτε με τους στόχους σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη, εξίσου έντονα όμως θα είναι και τα πάθη και προβλέπονται συγκρούσεις που θα δοκιμάσουν σχέσεις, γάμους, κ.λπ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο την Πέμπτη ξεκινάει για εσάς μια εποχή κατά την οποία το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο σε θέματα παιδιών και στην ερωτική σας ζωή, ενώ και η δημιουργική σας διάθεση θα είναι στα ύψη. Ιδανική εποχή για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας καθώς και για να πάρετε αποφάσεις όσον αφορά την προσωπική σας ζωή τώρα που η σκέψη σας θα είναι ξεκάθαρη. Την Κυριακή η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και μέχρι τις 31/10 θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια συνεργασία, ενώ θα είναι ιδανική εποχή για γάμο. Την Τρίτη η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο θα σημάνει την έναρξη ενός κύκλου έντονης δράσης πάνω σε θέματα καριέρας, η αποφασιστικότητά σας θα σας ωθήσει να πάρετε νέα ρίσκα, ωστόσο και ο παρορμητισμός σας θα είναι έντονος, κάτι που μπορεί να σας φέρει κόντρα με πρόσωπα εξουσίας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, καθώς την Πέμπτη επανέρχεται ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε ορθόδρομη πορεία και κάποια εμπόδια που σας δίδαξαν πώς να διαχειρίζεστε καλύτερα τους πόρους σας αρχίζουν να υποχωρούν, οπότε θα έχετε τη δυνατότητα να ενισχύσετε το εισόδημά σας. Η αμυντική στάση που κρατούσατε έχει ως συνέπεια την τακτοποίηση σημαντικών σας υποθέσεων και θα είστε πιο αισιόδοξοι. Την Κυριακή, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα ευνοήσει κάθε καινούργιο ξεκίνημα που θα αφορά την οικογένεια και την περιουσία σας. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε εργασίες για την ανακαίνιση του χώρου σας ή για να αλλάξετε κατοικία. Την Τρίτη ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο και μέχρι τις 16/11 θα διοχετεύετε την ενέργειά σας σε ταξίδια και σε θέματα σπουδών, που σημαίνει πως η επιτυχία θα είναι δεδομένη άπαξ και μείνετε προσηλωμένοι στον σκοπό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επαναφορά του Κρόνου στον Αιγόκερω σε ορθόδρομη πορεία από την Πέμπτη μέχρι τις 30/4/2019 σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου, κατά τη διάρκεια του οποίου, με καλή οργάνωση και εφαρμογή λύσεων σε πρακτικά ζητήματα, θα κάνετε καινούργιες συνεργασίες για τις οποίες έχετε ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις και ενδεχομένως να κολλούσαν σε διαδικαστικά θέματα. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο και καθώς θα διανύει τον τομέα της επικοινωνίας και της γνώσης θα είναι ιδανική εποχή για να προωθήσετε τις ιδέες σας για θέματα εκπαίδευσης και ό,τι έχει να κάνει με μετακινήσεις και εμπορικές συμφωνίες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό την Κυριακή θα ενισχύσει την ερωτική σας διάθεση και η ανάγκη σας για μια σχέση που θα καλύψει τις συναισθηματικές σας ανάγκες θα είναι έντονη. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε μια σταθερή σχέση που θα εξελιχθεί ομαλά καθώς και για τη δημιουργία οικογένειας.

 

ΛΕΩΝ

Ευοίωνες είναι οι προβλέψεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, καθώς η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω σε ορθόδρομη πορεία την Πέμπτη θα σας κάνει πιο οργανωτικούς και αφοσιωμένους στη δουλειά σας, ενώ θα ξεπεραστούν ορισμένα εμπόδια που σας είχαν απογοητεύσει. Η επιθυμία σας για επαγγελματική αναγνώριση θα εντείνει τις προσπάθειές σας και θα ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο την Κυριακή θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα που θα αφορούν στα οικονομικά σας και θα είναι ιδανική εποχή για να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας ή/και για να κάνετε μια επένδυση, μια και προβλέπεται αύξηση του εισοδήματός σας. Την Τρίτη ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο και, καθώς θα διανύει τον τομέα των χρημάτων και του έρωτα, θα ευνοηθούν οι ρυθμίσεις οφειλών, οι οικονομικές διαπραγματεύσεις και η βελτίωση της ερωτικής σας ζωής, σφού η γοητεία σας θα είναι στα ύψη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις προβλέπονται στον τομέα των συνεργασιών και θα είναι ένα διάστημα πολλών μετακινήσεων που θα σας φέρουν σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα για να κλείσετε νέες συμφωνίες. Την Πέμπτη εισέρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σας και θα έχετε πολλή όρεξη για μάθηση, ενώ η ευστροφία σας θα σας βοηθήσει να επιλύσετε ένα προσωπικό σας θέμα και γενικά θα είστε πολύ ευχάριστοι. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας την Κυριακή θα σημάνει την έναρξη ενός νέου κύκλου κατά τον οποίο θα ευνοηθούν καινούργια ξεκινήματα σε προσωπικό ή/και επαγγελματικό επίπεδο, ενώ θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και της γενικότερης εικόνας σας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και, καθώς θα διανύει τον τομέα της επικοινωνίας, θα είστε σε μια διαρκή κίνηση προωθώντας τις υπηρεσίες σας, ενώ δεν θα περάσει απαρατήρητη η γοητεία σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω σε ορθόδρομη πορεία θα σημάνει την έναρξη μιας εποχής κατά την οποία θα αναπροσαρμόσετε τα σχέδιά σας, προκειμένου να αποκτήσετε τον προσωπικό σας χώρο. Μπορεί να ασχοληθείτε με τη διαμόρφωση του σπιτιού σας ή να αφήσετε την πατρική στέγη και να δημιουργήσετε τη δική σας, ανεξάρτητη φωλιά. Η Νέα Σελήνη της Κυριακής στην Παρθένο θα έχει να κάνει με τον ψυχισμό σας και θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας ώστε να βάλετε νέους στόχους. Την ίδια μέρα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Σκορπιό, που σημαίνει πως θα ευνοηθούν τα οικονομικά σας και θα αυξηθούν τα κέρδη σας μέσω μιας επένδυσης ή μέσω της εργασίας σας. Από την Τρίτη που εισέρχεται ο Άρης στον Υδροχόο θα έχετε πολλή ενέργεια και θα μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα παιδιών, ενώ θα γίνετε πιο επιθετικοί όσον αφορά τον έρωτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο την Πέμπτη θα ευνοήσει τις επαφές και τις συνεργασίες, ενώ θα είναι μια περίοδος έντονης κοινωνικής ζωής και επικοινωνίας με φίλους. Καινούργιες γνωριμίες θα φέρουν νέες ευκαιρίες για ομαδική προσπάθεια και θα είναι μια καλή στιγμή να ενταχθείτε σε έναν σύλλογο ή σε μια ομάδα. Την Κυριακή η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα ευνοήσει τις σχέσεις και τους στόχους σας και θα είναι ιδανική μέρα για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ‒ μπορεί να είναι ένας νέος κύκλος σπουδών ή μια επιχειρηματική προσπάθεια. Την ίδια μέρα εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στη βελτίωση της εμφάνισής σας, οπότε θα κάνετε αρκετά έξοδα μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Την Τρίτη ο Άρης περνάει στον Υδροχόο και θα πρέπει να αποφεύγετε τις συγκρούσεις στην οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω την Πέμπτη σε ορθόδρομη πορεία θα αρχίσουν να επιλύονται με περισσότερη ευκολία θέματα που θα έχουν σχέση με τα οικονομικά σας, ενώ προβλέπεται και αύξηση του εισοδήματός σας, καθώς έχετε εργαστεί εντατικά το προηγούμενο διάστημα και τώρα έρχεται η ώρα της ανταμοιβής. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο και, καθώς θα διανύει τον τομέα της καριέρας και των φιλοδοξιών, θα ευνοηθούν οι επαφές με σημαντικά πρόσωπα που θα συμβάλουν στην επαγγελματική και κοινωνική σας ανέλιξη. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο την Κυριακή θα σημάνει την έναρξη ενός κύκλου κατά τον οποίο θα αντιμετωπίσετε με επιτυχία θέματα που θα αφορούν στην περιουσία σας, ενώ θα είναι μια καλή στιγμή για μετακόμιση ή ανακαίνιση του χώρου σας. Την Τρίτη εισέρχεται ο Άρης στον Υδροχόο και ως τις 16/11 θα είστε πάρα πολύ δραστήριοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρχίζουν να αλλάζουν οι προτεραιότητές σας και από την Πέμπτη που επανέρχεται ο Κρόνος στο ζώδιό σας σε ορθόδορομη πορεία θα είναι πιο ξεκάθαρες οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας και θα μπορέσετε να θέσετε συγκεκριμένους στόχους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο και μέχρι τις 22/9 θα ευνοηθούν τα ταξίδια και θέματα σπουδών, ενώ θα είναι μια καλή εποχή για να διευθετηθούν νομικά ζητήματα. Την Κυριακή η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και μέχρι τις 31/10 θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και πολλές επαφές με φιλικά σας πρόσωπα, ενώ θα είστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι και μπορεί να αποφασίσετε να ενταχθείτε σε μια εθελοντική ομάδα. Την ίδια μέρα, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σημάνει την έναρξη ενός νέου κύκλου σπουδών και θα είναι ιδανική εποχή για ταξίδια στο εξωτερικό. Νέοι έρωτες προβλέπονται από τον χώρο των σπουδών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθόδρομη πορεία την Πέμπτη ξεκινάει μια εποχή κατά την οποία θα είστε απορροφημένοι με προσωπικά σας ζητήματα και θα έχετε την αποφασιστικότητα να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό την Κυριακή θα ευνοήσει θέματα καριέρας και η επιτυχία δεν θα αργήσει να φανεί, αρκεί να είστε μετρημένοι στα λόγια σας όταν έχετε να κάνετε με πρόσωπα κύρους. Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σας δώσει την ευκαιρία για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή και οι πιθανότητες να συναντήσετε το άτομο που θα σας προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα είναι πολλές. Ο Άρης την Τρίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας και θα είστε γεμάτοι αποφασιστικότητα να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, ωστόσο οι ανταγωνιστικές σας τάσεις μπορεί να προκαλέσουν έχθρες στο περιβάλλον της εργασίας.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο την Πέμπτη θα βελτιώσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και μέχρι τις 22/9 θα είναι ιδανική εποχή για συναντήσεις και επαφές με πρόσωπα που θα μπορούσαν να σας προτείνουν μια καινούργια συνεργασία. Η σχέση ή ο γάμος σας θα είναι σε αρμονία λόγω της ανάγκης σας για επικοινωνία με το ταίρι σας και δεν προβλέπονται εντάσεις, καθώς θα υπάρχει αλληλοκατανόηση και σεβασμός στις ανάγκες μεταξύ συντρόφων. Η Νέα Σελήνη της Κυριακής θα ευνοήσει κάθε είδους νέα ξεκινήματα που θα αφορούν συνεργασίες, ενώ θα είναι ιδανική μέρα για γάμο. Την ίδια μέρα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα φέρει εύνοια σε ταξίδια και ό,τι έχει σχέση με το εξωτερικό, ενώ θα είναι πολύ καλή εποχή για θέματα σπουδών. Στον ερωτικό τομέα ενδεχομένως να επικρατεί αδράνεια λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από εσάς. Οι στόχοι σας είναι σε προτεραιότητα.