ΚΡΙΟΣ

Οι στόχοι και οι συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν μέσα στις επόμενες μέρες και, φυσικά, το οικονομικό θα αποτελέσει βασική πηγή προβληματισμού. Ασχοληθείτε με την επίλυση σημαντικών υποθέσεων μέχρι τις 22/7, γιατί από κει κι έπειτα ξεκινάει μια περίοδος απολαύσεων και ψυχαγωγίας διάρκειας ενός μήνα. Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα την Κυριακή ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη των διακοπών σας και θα ευνοηθούν πολύ τόσο οι σχέσεις σας με τα παιδιά όσο και η ερωτική σας ζωή. Ιδανική εποχή για γάμο και δημιουργία οικογένειας καθώς και για να ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Ταξίδια και εκδρομές με την οικογένεια θα σας φέρουν πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι ελεύθεροι θα ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα. Εργασία και κοινοί πόροι θα ευνοηθούν καθώς επηρεάζεστε από το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία. Προσέξτε τη διατροφή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εποχή είστε ανήσυχοι σχετικά με τα επαγγελματικά σας, όχι τόσο επειδή νιώθετε κάποια ανασφάλεια αλλά κυρίως επειδή νιώθετε έντονα την ανάγκη να αλλάξετε κατεύθυνση, ώστε να παίρνετε μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη δουλειά σας. Έχετε κάποιες πρωτότυπες ιδέες, ωστόσο δεν είναι κατάλληλη εποχή για να τις προωθήσετε, καθώς είναι αμφίβολο αν θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Την Κυριακή ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και το ενδιαφέρον σας μετατίθεται στην οικογένεια και το σπίτι. Για έναν περίπου μήνα, οπότε μπορεί να κάνετε τις διακοπές σας, θα έχετε ένα ευχάριστο διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του χώρου σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ερωτικά και γάμος ευνοούνται από το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία και προβλέπονται αξιόλογες αλλαγές για τους ελεύθερους. Αν σκοπεύετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να δημιουργήσετε οικογένεια, είναι ιδανική εποχή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Βασικό σας μέλημα αυτή την εποχή είναι η τακτοποίηση ενός οικονομικού θέματος που μπορεί να αφορά την περιουσία σας και ως εκ τούτου είστε αρκετά αγχωμένοι, ωστόσο ευνοείστε από το εξάγωνο Αφροδίτη - Δία που έχει να κάνει με τους τομείς οικογένεια/περιουσία και εργασία, οπότε θα έχουν θετική έκβαση οι υποθέσεις σας. Επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας, που έχουν πολύ καλές προοπτικές, και μη φέρνετε τον πανικό σε τυχόν προκλήσεις. Η ερωτική σας ζωή εξελίσσεται με αργούς ρυθμούς εξαιτίας της συνεχούς ενασχόλησης με τους στόχους σας, από την Κυριακή όμως κι έπειτα που περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και μέχρι τις 23/8 θα είναι μια περίοδος με πολλές επαφές και μετακινήσεις, οπότε σίγουρα θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Οι άριστες επικοινωνιακές σας ικανότητες, σε συνδυασμό με την αυξημένη σας λίμπιντο, θα συμβάλουν στη βελτίωση της προσωπικής σας ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσωπικές σας επιθυμίες σάς απασχολούν έντονα αυτή την εποχή, με αποτέλεσμα να σας φαίνονται βουνό οι υποχρεώσεις σας, που σημαίνει πως πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, αλλάζοντας παραστάσεις, έστω και με σύντομες αποδράσεις μέσα στο Σ/Κ. Την Κυριακή περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και καθώς θα διανύει τον τομέα των χρημάτων μέχρι τις 23/8 θα σας απασχολήσουν κυρίως τα οικονομικά σας, οπότε θα είστε αρκετά δραστήριοι και επικεντρωμένοι στους στόχους σας. Στον επαγγελματικό τομέα γίνονται σημαντικά βήματα, με τον Δία και τον Ποσειδώνα να παίζουν υποστηρικτικό ρόλο, και θα ευνοηθείτε πολύ εσείς που ασχολείστε με το εμπόριο, τον τουρισμό και την ψυχαγωγία, ενώ ένας έρωτας που είναι προ των πυλών θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Προσπαθήστε να μη φορτώνεστε με περαιτέρω ευθύνες, δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και φροντίστε να βελτιώσετε σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Οι ευθύνες σας είναι αυξημένες και, εκτός από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, υπάρχουν και οικογενειακοί λόγοι που μπορεί να παρατείνουν το διάστημα μέχρι να ξεκινήσετε τις διακοπές σας, ωστόσο αντιμετωπίζετε με στωικότητα τα γεγονότα. Από την Κυριακή, που περνάει ο Ήλιος στο ζώδιό σας και ξεκινάει ο μήνας των γενεθλίων σας, θα έχετε περισσότερη όρεξη να ασχοληθείτε με προσωπικές σας υποθέσεις, θα θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και τη γενικότερη εικόνα σας και θα είστε πιο αισιόδοξοι. Τα οικονομικά σας είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και μπορείτε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, οπότε είναι ιδανική εποχή για να οργανώσετε ένα ταξίδι, να αγοράσετε ρούχα και αξεσουάρ που θα ανανεώσουν την εμφάνισή σας και, κυρίως, για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, που, απ' ό,τι φαίνεται, θα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Η σχέση σας χρειάζεται προσοχή. Βγείτε από τη ρουτίνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μυαλό σας αυτή την εποχή είναι κολλημένο στις διακοπές, ενδεχομένως όμως να πρέπει να τις τρενάρετε λίγο, καθώς προκύπτουν σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες θα αποφέρουν περισσότερα κέρδη, οπότε μην γκρινιάζετε και εστιάστε στα θετικά της υπόθεσης. Από την Κυριακή που περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και μέχρι τις 23/8 θα είναι ένα διάστημα που θα σας δοθούν ευκαιρίες για ανάπαυλα και καλό θα είναι να τις αξιοποιήσετε προτού μπει ο μήνας των γενεθλίων σας, που θα είστε πιο δραστήριοι και ενδεχομένως να έχετε περισσότερες ευθύνες. Ρίξτε τους ρυθμούς σας, ξεκινήστε διατροφή και άσκηση, κάντε θαλάσσια σπορ και προσπαθήστε να περνάτε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι ελεύθεροι θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, καθώς εκπέμπετε μια γοητεία που μαγνητίζει τα βλέμματα, ωστόσο θα πρέπει να είστε επιλεκτικοί και να αποφεύγετε τις δεσμεύσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Περιουσιακά θέματα που σας απασχολούν αυτή την εποχή μπορεί να σας φέρουν σε έντονη αντιπαράθεση με ένα μέλος της οικογένειας και να ψυχρανθούν οι σχέσεις σας, αν δεν προσέξετε πώς θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Ταυτόχρονα, είναι και οι πιέσεις της δουλειάς που παίζουν με την υπομονή σας, οι περισσότεροι φίλοι σας είναι σε διακοπές, ενώ εσείς βράζετε στο ζουμί σας και ως εκ τούτου είναι πεσμένο το ηθικό σας. Ωστόσο η ερωτική σας ζωή είναι καλή κι έτσι καταφέρνετε να εξισορροπείτε κάπως τη συναισθηματική σας κατάσταση. Την Κυριακή περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και μέχρι τις 23/8 θα είναι ένα διάστημα έντονης κοινωνικής ζωής. Θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα γνωρίσετε πολλά νέα πρόσωπα, όμως μπορεί πάνω στον ενθουσιασμό σας να γυρίσετε την πλάτη σε παλιές φιλίες και να προκαλέσετε ένα αρνητικό κλίμα γύρω σας. Προσέξτε να μη χαλάσετε τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανατροπές σχεδίων και έντονος προβληματισμός σχετικά με τα επαγγελματικά σας μπορεί να φέρουν τα πάνω-κάτω στις σχέσεις σας αν δεν κοντρολάρετε τον εαυτό σας. Επειδή είναι ένα διάστημα που έρχεστε αντιμέτωποι με διάφορες προκλήσεις, είναι πολύ σημαντικό να είστε ψύχραιμοι, διαφορετικά το μόνο που θα καταφέρετε είναι μια τρύπα στο νερό. Την Κυριακή περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και αλλάζει εντελώς το σκηνικό, καθώς προβλέπονται επιτυχίες στον τομέα της καριέρας που θα συμβάλουν στην κοινωνική σας ανέλιξη, ωστόσο δεν θα πρέπει να παραμελήσετε τις ανάγκες της οικογένειας, διαφορετικά προβλέπονται εντάσεις. Η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά καλή και εξίσου καλή μπορεί να γίνει και η ερωτική, αν αφήσετε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο και δείξετε περισσότερη διάθεση για νέες γνωριμίες. Αποφύγετε τη συνεχή επαφή με τα social media και τον υπολογιστή/κινητό, ώστε να δώσετε έμφαση στη φυσική επαφή και επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε αφήσει στην άκρη τις προσωπικές σας ανάγκες και είναι θέμα χρόνου να κλατάρετε. Μέσα στις επόμενες μέρες θα βελτιωθούν αρκετά τα οικονομικά σας και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τις επιθυμίες σας, αρκεί να τις βάλετε σε προτεραιότητα. Την Κυριακή που περνά ο Ήλιος στον Λέοντα ξεκινάει μια περίοδος διάρκειας ενός μήνα που θα κάνετε πολλά ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό και θα αυξήσετε την αναγνωρισιμότητά σας, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευχέρεια να ξεκουραστείτε και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα τονώσουν την ερωτική σας ζωή. Στον τομέα της καριέρας οι εξελίξεις είναι ευοίωνες, αν όμως μπορείτε αυτές τις μέρες να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας ώστε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα κάντε το, γιατί τα σχέδια και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν. Οι ελεύθεροι αφήνετε να χάνονται κάποιες καλές ευκαιρίες, ωστόσο περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ταξίδια, ευχάριστες συναντήσεις και θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο, εσείς όμως του 1ου έχετε σημαντικές οικονομικές υποχρεώσεις που σας αναγκάζουν να κρατήσετε αμυντική στάση με τα χρήματα σας, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας. Οι στόχοι σας μένουν προς το παρόν στην άκρη καθώς προέχουν θέματα της καθημερινότητας, από την Κυριακή όμως που περνά ο Ήλιος στον Λέοντα θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και συνεπώς να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Οι γονείς θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά και θα παίρνετε πολύ θετική ενέργεια, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, εξοικονομώντας χρόνο και για την ερωτική σας ζωή. Οι ελεύθεροι έχετε μια αδυναμία στην έκφραση των συναισθημάτων σας και είστε αμήχανοι όταν σας φλερτάρουν. Επιστρατεύστε την αυτοπεποίθησή σας και αφήστε την καλοκαιρινή αύρα να σας παρασύρει στο ερωτικό παιχνίδι. Μην αντιστέκεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτές τις μέρες θα σκέφτεστε πολύ έντονα αποδράσεις σε παραλίες και δροσερές θάλασσες και θα δυσκολευτείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα καθήκοντά σας, κάτι που μπορεί να προκαλέσει λάθη και παραλείψεις στη δουλειά σας. Ενδεχομένως οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να μη σας επιτρέπουν να κάνετε πολυήμερες διακοπές, ωστόσο θα έχετε τη δυνατότητα για εκδρομές και εξορμήσεις και θα γεμίζετε τις μπαταρίες σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Εσείς που ταξιδεύετε για επαγγελματικούς σκοπούς μπορείτε να συνδυάσετε δουλειά με αναψυχή και δεν θα είστε τόσο μπουχτισμένοι. Την Κυριακή περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και για έναν μήνα θα έχετε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τη σχέση σας και την προσωπική σας ζωή. Ιδανική εποχή για να σχεδιάσετε τον γάμο σας καθώς και για να βελτιώσετε τις σχέσεις με οικεία πρόσωπα. Μια καινούργια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει και μπορεί να νιώσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα οι ελεύθεροι.

ΙΧΘΥΣ

Με τα επαγγελματικά σας μπορεί να μην είστε πολύ ικανοποιημένοι και θα θέλετε να βρείτε εναλλακτικές κατευθύνσεις, ωστόσο δεν είναι καλή ιδέα να αφήσετε την τρέχουσα δουλειά σας, εκτός κι αν σκοπεύετε να κάνετε μια παράλληλη εργασία για να ενισχύσετε το εισόδημά σας. Φόροι και οφειλές προς το Δημόσιο σας προκαλούν άγχος και μπορεί σε κάποιες φάσεις να σας πιάσει απαισιοδοξία και έλλειψη διάθεσης για κοινωνικές επαφές. Την Κυριακή περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και θα έχετε περισσότερη όρεξη να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας, όμως μπορεί να γίνετε πιεστικοί με τους συνεργάτες σας και να προκαλέσετε ένα αρνητικό κλίμα που σίγουρα δεν θα σας ωφελήσει. Θέματα υγείας που μπορεί να σας απασχολήσουν θα οφείλονται κυρίως στο άγχος και τη συσσωρευμένη κούραση και είναι πολύ σημαντικό να μην παραμελείτε τις προσωπικές σας ανάγκες. Αφιερώστε χρόνο στην ανάπαυλα και φροντίστε τον εαυτό σας.