ΚΡΙΟΣ

Τακτοποιήστε ένα περιουσιακό σας θέμα μέχρι την Πέμπτη που θα είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με διάφορες προκλήσεις που θα απαιτούν ξεκάθαρη σκέψη, ενώ δεν θα λείψουν και οι εντάσεις λόγω άγχους και ανασφάλειας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο είστε σε γενικές γραμμές καλά, οι υπόλοιποι όμως θα πρέπει να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον για την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας, ώστε να βρείτε και πάλι τις χαμένες σας ισορροπίες. Θέματα παιδιών και ερωτικά ζητήματα θα σας προκαλέσουν προβληματισμό και σε συνδυασμό με την αύξηση των εξόδων θα νιώθετε λίγο έξω από τα νερά σας. Συζητήσεις με οικεία πρόσωπα μπορεί να μην έχουν αίσια κατάληξη και θα επηρεάσουν τις σχέσεις των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο. Την Τρίτη γυρίζει ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύς και θα σας προκαλέσει μια νοσταλγική διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να επιλύσετε οικονομικά θέματα και να βάλετε σε μια τάξη εκκρεμότητες της δουλειάς σας, όμως δεν είναι κατάλληλη εποχή για να πάρετε ρίσκα. Η προσοχή σας μετατίθεται στην οικογένεια και στο σπίτι και θα ευνοηθεί πολύ η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ θα έχετε πολλές συναντήσεις και έντονη κοινωνική ζωή. Από την Πέμπτη κι έπειτα θα πρέπει να είστε προσεχτικοί ως προς την έκφραση των απόψεων και των ιδεών σας, καθώς το άγχος θα είναι έντονο και μπορεί να ξεφύγετε από τα επιτρεπτά όρια. Οι ευθύνες σας είναι θα αυξημένες και θα δείτε προς το τέλος της εβδομάδας να βελτιώνονται τα οικονομικά σας, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε άσκοπη σπατάλη των πόρων σας. Θέματα σπουδών, ταξίδια και νομικά ζητήματα μπορεί να σας δυσκολέψουν και σε κάποιες φάσεις θα πέσει το ηθικό σας, κυρίως των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είστε πολύ δραστήριοι και κυνηγάτε ευκαιρίες, αλλά, αν δεν διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο σας, μπορεί να γίνουν λάθη που θα σας πάνε πίσω. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε ποια είναι τα όρια σας, ώστε να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και απογοητευτείτε. Επαφές με κόσμο και φίλους από το παρελθόν θα φέρουν χαρμόσυνα νέα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο που θα αλλάξει τη ζωή σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για σχέσεις που φαντάζουν ιδανικές, μια και είναι πολύ πιθανό να πέσετε έξω στις προβλέψεις σας. Παρ' όλα αυτά, μπορείτε να απολαύσετε την ερωτική σας ζωή και να δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες, αρκεί να είστε πιο προσεχτικοί όσον αφορά τις επιλογές σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται από την Πέμπτη και μετά και θα μπουν σε μια σειρά αρκετές από τις υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθείτε πολύ για να πιάσετε τους στόχους σας, έχει μείνει όμως πίσω η προσωπική σας ζωή και θα πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας ώστε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, αλλά δεν είναι κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις και ανοίγματα. Μειώστε τα έξοδά σας ώστε να οργανώσετε εγκαίρως ένα ταξίδι που σκοπεύετε να κάνετε. Ενδεχομένως σε κάποιες φάσεις να νιώσετε πιεσμένοι και θα έχετε εριστική διάθεση που θα προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις στο περιβάλλον σας, προσέξτε όμως πώς συμπεριφέρεστε σε άτομα που σας έχουν στηρίξει και μη θεωρείτε τις σχέσεις σας δεδομένες. Θέματα σπουδών, οι στόχοι σας γενικότερα και οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν μπορεί να σας προκαλέσουν εσωστρέφεια και έλλειψη ενδιαφέροντος για την ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε τη χαμένη σας διάθεση μέσω επαφών με φίλους και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Μη βασίζεστε σε άλλους και αναλάβετε τις ευθύνες σας στηριζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις. Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας θα είναι πολλές και θα πρέπει να κάνετε ένα χρονοδιάγραμμα που θα τηρείτε, ενώ μπορεί να ακούσετε κάποια πολύ θετικά σχόλια για τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας και να ασχοληθείτε με το δημιουργικό κομμάτι της δουλειάς σας. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να εξοικονομείτε χρόνο για τον εαυτό σας, διαφορετικά προβλέπεται εκκωφαντικό κλατάρισμα για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ιδανική εποχή για να ενισχύσετε τις σχέσεις σας και για να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή, στα ερωτικά σας όμως επικρατεί αστάθεια και δεν είστε σίγουροι για την εξέλιξη μιας πρόσφατης σχέσης. Μη βιάζεστε αν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας και μην υποκύπτετε σε πιέσεις τρίτων, καθώς είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά εσάς και το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας θα σας προκαλέσει τεράστιο άγχος και θα είστε επιρρεπείς σε καβγάδες με άτομα του περιβάλλοντός σας, οπότε θα πρέπει να δουλέψετε με τον εαυτό σας ώστε να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις πιο ψύχραιμα. Διαδικαστικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να τακτοποιηθούν εγκαίρως, ενώ μπορεί να προκύψει μια πρόταση συνεργασίας που θα σας φανεί αρκετά δελεαστική, αλλά θα κρύβει παγίδες. Μυστικά που θα μοιραστούν άλλοι μαζί σας θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας και θα δείτε με άλλο μάτι ένα φιλικό σας πρόσωπο. Αποφάσεις σχετικά με την προσωπική σας ζωή θα σας φέρουν σε αντιπαράθεση με οικεία πρόσωπα και θα πρέπει να στηρίξετε τις θέσεις σας με ψυχραιμία, αν θέλετε να σας πάρουν στα σοβαρά, ενώ οι συναισθηματικές σας μεταπτώσεις θα είναι έντονες μέσα στο Σ/Κ και θα πρέπει να προσέξετε τυχόν παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια λάθη του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και θα έχουν να κάνουν κυρίως με τη διαχείριση των οικονομικών σας. Τακτοποιήστε οφειλές ή νομικά ζητήματα δίχως να βασίζεστε στην ανοχή των άλλων και περιορίστε τα έξοδά σας ώστε να μη βρεθείτε αργότερα σε αδιέξοδο. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη, θα γνωρίσετε αρκετά άτομα που θα σας επηρεάσουν με τις ιδέες τους, ενώ μπορεί να ακούσετε και κάποιες πληροφορίες που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σας. Ωστόσο, επειδή είστε επιρρεπείς σε εξιδανικεύσεις προσώπων και καταστάσεων, μη βιάζεστε να πανηγυρίσετε για τίποτα αν δεν έχετε απτά στοιχεία στα χέρια σας. Στον οικογενειακό τομέα μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τα παιδιά, στην παρούσα φάση όμως θα πρέπει να αποφύγετε τους καβγάδες και να ακολουθήσετε μια ήρεμη οδό της επίλυσης των προβλημάτων σας, κάτι που ισχύει και για τη σχέση ή τον γάμο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν είναι αποτέλεσμα των δικών σας χειρισμών και ήρθε η στιγμή να αλλάξετε τακτική προκειμένου να μην τινάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. Αγορές για τα παιδιά σάς βγάζουν συχνά εκτός ορίων και αν ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας επιθυμίες, δύσκολα θα κρατηθείτε εντός λογικού πλαισίου. Κάποιες εντάσεις με οικεία πρόσωπα θα είναι αναπόφευκτες, αλλά θα είναι παροδικές, ενώ υπάρχει και έντονο παρασκήνιο που θα επηρεάσει τις σχέσεις σας. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, η γοητεία σας μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον των άλλων και θα είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρετε τα πάνω σας εσείς που έχετε χωρίσει πρόσφατα και έχετε χάσει την αυτοπεποίθησή σας. Ταξίδια, σύντομες αποδράσεις και έντονη κοινωνική ζωή θα συμβάλουν στην τόνωση του ψυχισμού σας, αλλά θα έχετε το ανικανοποίητο και θα αναζητάτε συνεχώς τις απολαύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ασχοληθείτε κυρίως με τις σχέσεις σας και σε κάποιες φάσεις θα προβληματιστείτε, ειδικά εσείς που έχετε αγκιστρωθεί σε καταστάσεις που δεν σας ωφελούν, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε την επανάσταση σας οι νέοι και να ανοίξετε τα φτερά σας μια ώρα αρχύτερα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε μελετήσει τις ενέργειές σας και να μην πάτε στα τυφλά, διαφορετικά θα βρεθείτε αντιμέτωποι με προκλήσεις που δύσκολα θα είναι προσπελάσιμες. Τα οικονομικά σας δεν παύουν να σας απασχολούν και παρόλο που έχουν μια ανοδική πορεία, οι ανάγκες είναι πολλές και πρέπει να κρατάτε άμυνες. Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή εσείς των τελευταίων ημερών, καθώς μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες προτάσεις συνεργασίας και γνωριμίες με πρόσωπα που θα σας γοητεύσουν. Νέες φιλίες και επιρροές από άτομα που έχουν πρωτότυπες ιδέες θα ενεργοποιήσουν τα ταλέντα σας και θα βρίσκεστε σε ένα πολύ δημιουργικό διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες θα αυξηθούν οι ευθύνες σας και θα έχετε πολύ άγχος, όμως θα είναι εποικοδομητική η κούραση. Φροντίστε τον εαυτό σας με σωστή διατροφή και μην ξεχνάτε να εξοικονομείτε χρόνο για να χαλαρώνετε και να ασχολείστε με τη φυσική σας κατάσταση. Ιδανική εποχή για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας ξεκινώντας ένα σεμινάριο, ενώ θα ευνοηθούν πολύ και θέματα σπουδών, αρκεί να μην αφήσετε το άγχος να σας κατακυριεύσει. Ταξίδια για σπουδές ή εμπορικούς σκοπούς θα σας κάνουν να δείτε μέσα από ένα πρίσμα αισιοδοξίας τη ζωή και θα πιστέψετε ακόμα περισσότερο στις δυνάμεις σας, κάτι που θα σας δώσει ώθηση για να κυνηγήσετε με αποφασιστικότητα τα όνειρά σας. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν έκτακτες ανάγκες που θα σας επιβάλουν να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις προσωπικές σας επιθυμίες, ενώ η ερωτική σας ζωή θα αποκτήσει αρκετό ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει κυρίως, ενώ θα έχετε και κάποιες επεκτατικές ιδέες για τα επαγγελματικά σας. Αν όμως πρόκειται να ασχοληθείτε με επενδύσεις και αγοραπωλησίες ή ακόμα και με αγορές για τον εαυτό σας αποφύγετε τη βιασύνη και μην ενθουσιάζεστε καθώς μπορεί η κρίση σας να σας ξεγελάσει και αργότερα να μετανιώσετε για τις επιλογές σας. Ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σας, μια και έχετε την τάση να μην υπολογίζετε το χρήμα. Ειδικά τώρα που νιώθετε ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να ταξιδέψετε και να χαρείτε τον ήλιο και το καλοκαίρι, η αύξηση των εξόδων σας θα είναι αναπόφευκτη. Καινούργιες γνωριμίες μπορεί να προκαλέσουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον, ενώ θα κάνετε νέες φιλίες που θα έχουν διάρκεια. Οι γονείς μετριάστε το άγχος σας και μην επηρεάζετε αρνητικά τα παιδιά σε μια εποχή που χρειάζονται τη στήριξή σας.

ΙΧΘΥΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες μπορεί να αισθάνεστε έξω από τα νερά σας, καθώς θα σας επηρεάζουν οικεία σας πρόσωπα και θα νιώθετε έντονα την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από όσους σας πιέζουν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Κάποιος μπορεί να σας πιέζει σχετικά με τα αισθηματικά σας ή με τη δημιουργία οικογένειας, ενώ άλλοι μπορεί να μη συμφωνούν με τις επιλογές σας γενικότερα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, αν δεν είστε κατασταλαγμένοι. Θέματα της καθημερινότητας και η κοινωνική σας ζωή θα ευνοηθούν πολύ, ενώ ένα σύντομο ταξίδι θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Ανασφάλειες και άγχη σχετικά με τη σταδιοδρομία σας είναι μέσα στο πρόγραμμα, μη θεωρείτε όμως πως θα έρθει το τέλος του κόσμου αν δεν καταφέρετε να πιάσετε τον στόχο σας. Η ερωτική σας ζωή είναι σε αρμονία.