ΚΡΙΟΣ

Πολλά τα γεγονότα μέσα στις επόμενες μέρες καθώς οι δυσαρμονικές όψεις Ερμή και Κρόνου επαναφέρουν στο προσκήνιο ένα θέμα από το παρελθόν που θα επηρεάσει τις εξελίξεις στον τομέα της καριέρας, προκαλώντας καθυστερήσεις και ανατροπές. Είναι πολύ σημαντικό στην παρούσα φάση να ξεκαθαρίσει πρώτα το τοπίο ώστε να περάσετε στην εφαρμογή των σχεδίων σας, δίχως να σας φρενάρουν παλιές υποθέσεις, μια και υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές για νέα ανοίγματα. Ιδανική εποχή να ασχοληθείτε με επενδύσεις, να ταξιδέψετε καθώς και για να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση, αρκεί να έχετε ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, αποφεύγοντας παρορμητικές ενέργειες που, αντί να σας ωφελήσουν, θα σας προκαλέσουν προβλήματα. Ένα ζήτημα υγείας που σας απασχολεί αντιμετωπίστε το προτού επιδεινωθεί.. Στον ερωτικό τομέα, οι εξελίξεις θα έρθουν μέσα από το περιβάλλον της δουλειά σας, καθώς αρχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον σας κάποιος συνεργάτης.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα καταφέρετε να επιλύσετε ένα θέμα που αφορά τα περιουσιακά σας, ενδεχομένως όμως να επανέλθει ένα νομικό ζήτημα που είχατε αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού σας, με αποτέλεσμα την αύξηση των εξόδων σας. Θέματα σπουδών ευνοούνται, ενώ θα είστε αρκετά απορροφημένοι με τους στόχους σας. Προσέξτε το παρασκήνιο στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή και διαφυλάξτε τα μυστικά σας. Ιδανική εποχή για καινούργιες συνεργασίες καθώς δέχεστε τη θετική επίδραση του Δία και του Πλούτωνα, την Τρίτη όμως πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις διαπραγματεύσεις και γενικά στην έκφραση του λόγου σας, γιατί θα είναι μια δύσκολη μέρα κατά την οποία οι ενέργειες θα είναι εκρηκτικές. Ενισχύστε την κοινωνική σας ζωή και μη θυμώνετε αν κάποιοι σας ξεχνούν. Στον ερωτικό τομέα οι εξελίξεις είναι θετικές, καθώς υπάρχει ένα πρόσωπο που σας πολιορκεί και έχετε αρχίσει να το σκέφτεστε πολύ έντονα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πολύ ευνοϊκό το επόμενο διάστημα για τα εργασιακά σας και για τους μελλοντικούς σας στόχους, καθώς δέχεστε τη θετική επίδραση του Δία και του Πλούτωνα και αν καταφέρετε να διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο σας, θα δείτε μεγάλη βελτίωση στα οικονομικά σας. Θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή τις σπουδές θα δρομολογηθούν δίχως προβλήματα, μπορεί όμως να προκύψει ένα νομικό ζήτημα, το οποίο θα είναι αντιμετωπίσιμο. Την Τρίτη αποφύγετε την επίλυση σημαντικών υποθέσεων, καθώς προβλέπεται μια πολύ δύσκολη μέρα για την επικοινωνία και τα ταξίδια. Γενικά, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά τη στάση σας απέναντι σε πρόσωπα κύρους. Κάποιες αλλαγές στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων είναι πιθανό να συμβούν. Κάποιοι θα φύγουν και άλλοι θα έρθουν, φέρνοντας μια νέα, θετικότερη αύρα στη ζωή σας. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με την οργάνωση του γάμου σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επόμενες μέρες μέχρι και την Κυριακή θα είναι αρκετά βατές και θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, καθώς δέχεστε τη θετική επίδραση Δία και Πλούτωνα που φέρνουν τύχη και εύνοια στα επιχειρηματικά σας σχέδια. Στον τομέα της εργασίας ενδεχομένως να προκύψουν περισσότερες ανάγκες με αποτέλεσμα την αύξηση των ευθυνών και συνεπώς της κούρασης, είστε όμως σε πολύ δημιουργική φάση και δεν πρέπει να γκρινιάζετε. Η Τρίτη θα είναι μια επικίνδυνη μέρα για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις εξαιτίας των δυσαρμονικών όψεων του Άρη, του Ερμή και της Αφροδίτης και κάτι που θα σας μεταφέρουν τρίτοι θα επηρεάσει τη σχέση σας με ένα νέο πρόσωπο που μπήκε δυναμικά στη ζωή σας. Στον οικογενειακό τομέα προκύπτει μια ανάγκη από την πλευρά ενός ηλικιωμένου ατόμου και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να στηρίξετε αυτούς που σας χρειάζονται.

 

ΛΕΩΝ

Τους γεννημένους το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο θα σας απασχολήσουν κυρίως τα εργασιακά σας θέματα και καθώς δέχεστε την επίδραση των αρμονικών όψεων Δία – Πλούτωνα προβλέπονται επιτυχίες και αύξηση του εισοδήματός σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε έντονο προβληματισμό σχετικά με ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο μπορεί να αναβληθεί λόγω έλλειψης χρόνου. Την Τρίτη οι δυσαρμονικές όψεις του Κρόνου με Ερμή και Αφροδίτη σας ωθούν στην επανεξέταση των σχεδίων σας και μπορεί να λήξει άδοξα μια συνεργασία που δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Γενικά, είναι μια μέρα που βλέπετε πολύ ξεκάθαρα τα γεγονότα και θα πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις χρήζουν προσοχής καθώς υπάρχει πρόσφορο έδαφος για καβγάδες. Μια πρόσφατη σχέση έχει αρχίσει ήδη να σας απογοητεύει και αυτήν τη φορά μάλλον έχετε πέσει πολύ έξω στις εκτιμήσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καινούργιες συνεργασίες βρίσκονται προ των πυλών και είναι αποτέλεσμα πολύμηνων προσπαθειών και επαφών που αρχίζουν τώρα να δίνουν τους καρπούς τους. Μέχρι και την Τρίτη ασχοληθείτε με το επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας και με όποιο σοβαρό ζήτημα σας απασχολεί καθώς είναι μια καλή εποχή κατά την οποία διευκολύνονται οι προσπάθειές σας. Δίας και Πλούτωνας σε αρμονικές όψεις ευνοούν τα ταξίδια και τις επενδύσεις, ενώ είναι μια πολύ καλή περίοδος για τους καλλιτέχνες και για όσους ασχολούνται με τα θεάματα και την ψυχαγωγία. Την Τρίτη θα είναι αρκετά δύσκολη η επικοινωνία λόγω των δυσαρμονικών όψεων του Κρόνου με Ερμή και Αφροδίτη. Ο Άρης με τον Ήλιο θα κάνουν επίσης δύσκολες όψεις, οπότε προβλέπονται εντάσεις στον χώρο της δουλειάς σας ή σε δημόσιες υπηρεσίες. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς με άτομα που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας. Η ερωτική σας ζωή είναι σκοτσέζικο ντους.

 

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακά θέματα που δεν μπορούσαν να επιλυθούν λόγω οικονομικών δυσκολιών θα ξεπεραστούν, αλλά έπειτα από τόσο άγχος και πιέσεις που έχετε δεχτεί θα είναι πεσμένοι οι ρυθμοί σας. Αν καταφέρετε να μπείτε σύντομα στο κυνήγι το ευκαιριών, θα γίνουν σημαντικά βήματα στον τομέα της καριέρας. Το θετικό είναι πως έχετε κοντά σας άτομα που σας στηρίζουν και μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις των ημερών. Μέχρι την Τρίτη, που οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες, ρυθμίστε θέματα Δημοσίου ή ό,τι άλλο σημαντικό μπορεί να φρενάρει την εφαρμογή των σχεδίων σας. Η Τρίτη προβλέπεται δύσκολη για τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, εξαιτίας των δυσαρμονικών όψεων του Κρόνου με Ερμή και Αφροδίτη και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για καταστάσεις που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Μέσα σε όλο αυτό το κομφούζιο, κατά έναν παράξενο τρόπο η ερωτική σας ζωή είναι στα καλύτερά της.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παίξατε με την υπομονή των συνεργατών σας και χάσατε μια πολύ καλή ευκαιρία για μια ομαλή και μακροχρόνια συνεργασία με αξιόλογα πρόσωπα. Προβλέπεται ένα διάστημα έντονης περισυλλογής και σκέψης που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τη μέχρι τώρα συμπεριφορά σας, θα πρέπει όμως να αναλάβετε το μέρος της ευθύνης που σας αναλογεί αν σκοπεύετε όντως να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Προσπαθήστε μέσα στις επόμενες μέρες να είστε λιγότερο απαισιόδοξοι και περισσότερο προσεκτικοί. Διεκδικήστε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα, κρατήστε επαφές με άτομα κύρους και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας μέσα από μια ρεαλιστική προσέγγιση, δίχως να μπλοκάρετε εξαιτίας ορισμένων ατυχιών του παρελθόντος. Η ενίσχυση των οικονομικών σας, θα σας δώσει την ευχέρεια να τακτοποιήσετε οφειλές και χρέη και να πραγματοποιήσετε ορισμένες αγορές για το σπίτι και την οικογένεια. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Κάθε εμπόδιο για καλό» θα πείτε και θα ξαναπείτε τις επόμενες μέρες, καθώς οι εξελίξεις μιας συνεργασίας θα απέχουν πολύ από αυτά που σας έχουν υποσχεθεί και θα διαπιστώσετε πως στηριζόμενοι αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις βγαίνετε περισσότερο κερδισμένοι. Πολλές οι αλλαγές στις οποίες καλείστε να προσαρμόζεστε συνεχώς, όμως σας δίνονται ευκαιρίες και είστε σε συνεχή εγρήγορση. Στον οικονομικό τομέα δεν έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση και έχετε αμφιβολίες σχετικά με ένα καινούργιο εγχείρημα, οπότε καλύτερα να καθυστερήσετε την εφαρμογή του εφόσον δεν είστε σίγουροι. Την Τρίτη προκύπτουν έκτακτες ανάγκες που θα αφορούν την οικογένεια και επειδή θα είναι μια δύσκολη μέρα όσον αφορά την επικοινωνία, φροντίστε να είστε ψύχραιμοι. Στον ερωτικό τομέα, η επιστροφή ενός πρώην έρωτα έρχεται να ταράξει τα νερά της σχέσης σας και μπορεί να κάνετε ένα από τα μεγαλύτερα φάουλ της ζωής σας αν υπερισχύσει το συναίσθημα έναντι της λογικής.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά κουραστική είναι η εβδομάδα, καθώς αυξάνονται οι ευθύνες σας και συνεπώς οι ώρες που εργάζεστε. Προσπαθήστε να κλείσετε διάφορες εκκρεμότητες, αποφεύγοντας να αναλαμβάνετε αρμοδιότητες που ξεπερνούν τα όριά σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να γίνουν λάθη. Προγραμματίστε σωστά τις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε ανθρώπους και καταστάσεις που είναι μόνο χάσιμο χρόνου για εσάς. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν ορισμένα μελανά σημεία που σας προκαλούν άγχος, ταυτόχρονα, όμως, υπάρχουν και πολλές προοπτικές βελτίωσης, καθώς δέχεστε τη θετική επίδραση του Δία και του Πλούτωνα. Την Τρίτη προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι στις επαφές με τους γύρω σας και δείξτε περισσότερη διάθεση για συνεργασία, καθώς μπορεί να προκύψουν ορισμένα απρόοπτα στη δουλειά σας που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν μέσα από ομαδική προσπάθεια. Κρόνος, Ερμής και Αφροδίτη σε δυσαρμονικές όψεις θα προκαλέσουν αναστάτωση στις οικογενειακές σας σχέσεις. Ερωτικά μπερδέματα και περιπέτειες για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δίας και Πλούτωνας σας δίνουν την απαραίτητη ώθηση και ενέργεια για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, έχοντας περισσότερη αυτοπεποίθηση και αποβάλλοντας τις ανησυχίες που σας κρατούσαν στάσιμους. Είναι μια εποχή κατά την οποία μπορεί να βρείτε νέους τρόπους και λύσεις για να προσεγγίσετε τους συνεργάτες σας καθώς επίσης και για να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Μια ευχάριστη εξέλιξη στα οικονομικά σας έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να βάλετε μια τάξη σε οικονομικά και γραφειοκρατικά ζητήματα που μπλόκαραν την εξέλιξή σας, μην αμελείτε όμως τις προσωπικές σας επιθυμίες. Η ανάγκη σας για περισσότερη επαφή με το ταίρι σας είναι μεγάλη, οι ρυθμοί που ακολουθείτε όμως δεν σας το επιτρέπουν και αυτό είναι κάτι που σας απογοητεύει αρκετά. Παιδιά και υποχρεώσεις καταναλώνουν τον περισσότερο χρόνο σας, οπότε θα πρέπει να αξιοποιείτε τις όποιες ελεύθερες στιγμές για την τόνωση της σχέσης σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική προσπάθεια, κάντε το μέχρι την Τρίτη που οι συνθήκες θα είναι με το μέρος σας, εξαιτίας των αρμονικών όψεων του Δία με τον Πλούτωνα, αρκεί να έχετε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία και να μην αμελείτε σημαντικές λεπτομέρειες που μπορεί να θεωρείτε δευτερεύουσας σημασίας. Στον οικονομικό τομέα είναι λίγο στριμωγμένα τα πράγματα, με τον σωστό προγραμματισμό όμως θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Η Τρίτη είναι μια δύσκολη μέρα όσον φορά τις σχέσεις σας, καθώς δέχεστε την αρνητική επίδραση του Κρόνου με Ερμή και Αφροδίτη και μπορεί να δείτε το πραγματικό πρόσωπο του συντρόφου σας, κάτι που σε ορισμένους θα προκαλέσει ευχάριστη έκπληξη, ενώ σε κάποιους άλλους αρκετή απογοήτευση, οπότε η πιθανότητα για το ξεκίνημα μιας παράλληλης σχέσης είναι μεγάλη. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων. Οι ελεύθεροι έχετε την τύχη με το μέρος σας.