ΚΡΙΟΣ

Ο Μάρτιος ξεκινά με την Πανσέληνο στην Παρθένο την Παρασκευή oπότε θα σας απασχολήσουν κυρίως τα επαγγελματικά καθώς και θέματα της καθημερινότητας τα οποία δεν αποκλείεται να σας ζορίσουν. Οι γεννημένοι το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο έρχεστε αντιμέτωποι με εσωτερικές συγκρούσεις που καθιστούν δύσκολη τη λήψη μιας σημαντική απόφασης που έχει να κάνει με το εξωτερικό. Την Τρίτη περνούν ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και πρόκειται για μια σημαντική μέρα, καθώς όλοι οι πλανήτες θα βρίσκονται σε αρμονικές όψεις και θα έχετε τύχη και ευκολίες σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η διάθεσή σας θα είναι πιο αισιόδοξη, οι επικοινωνιακές σας ικανότητες άριστες, δεν προβλέπονται εμπόδια και καθυστερήσεις στα ταξίδια, ενώ θέματα σπουδών, νομικά ζητήματα και επικοινωνία θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται και διανύετε μία από τις καλύτερες φάσεις των τελευταίων μηνών.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι, αν καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια που θα έχουν σχέση με τις επενδύσεις και τη συνεννόηση με τους συνεργάτες σας, θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρόνο για τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Την Παρασκευή, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, με αποτέλεσμα η κούραση και τα νεύρα να είναι σχεδόν ανεξέλεγκτα. Αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων όταν είστε σε σύγχυση και επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας. Την Τρίτη περνά ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη στον Κριό και τη συνοδεύει ο Ερμής, που σημαίνει πως επανέρχονται οι ισορροπίες στις σχέσεις σας και ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα δείτε σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Ειδικά την Τρίτη που όλοι οι πλανήτες θα βρίσκονται σε αρμονικές όψεις θα είναι μία από τις πιο τυχερές μέρες, ιδανική και για γάμο.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για εσάς ο Μάρτιος ξεκινά με κάποιες εντάσεις, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, που μπορεί να έχουν αντίκτυπο και στα επαγγελματικά σας. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στην Παρθένο μπορεί να ανακινήσει ένα θέμα ακίνητης περιουσίας που θα δοκιμάσει τις σχέσεις με συγγενικά σας πρόσωπα και δεν αποκλείεται να χωρίσουν για πάντα οι δρόμοι σας, αν νιώσετε αδικημένοι. Μέχρι την Τρίτη που περνούν στον Κριό ο κυβερνήτης σας Ερμής με την Αφροδίτη και αρχίζουν να εξομαλύνονται οι σχέσεις σας, αποφύγετε την επίλυση προσωπικών ζητημάτων και επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Με τη διαχείριση των πόρων σας πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να αποφύγετε τον πανικό, που είναι κακός σύμβουλος. Αξιοσημείωτες θα είναι οι αλλαγές στον τομέα της καριέρας αλλά και στον ερωτικό, καθώς προβλέπεται μια γνωριμία που θα κάνετε μέσα από ένα ταξίδι και θα αλλάξει τη ζωή σας. Ιδανική εποχή για δημιουργία οικογένειας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι αυτή την εποχή έχετε πολλές μετακινήσεις με αποτέλεσμα την αύξηση των εξόδων σας. Ο Μάρτιος ξεκινά με κάποιες προκλήσεις που θα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και τα εργασιακά σας θέματα, κυρίως για εσάς του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου, καθώς την Παρασκευή έχουμε την Πανσέληνο στην Παρθένο που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στη δουλειά και δυσκολίες στην καθημερινότητά σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα προβληματιστείτε αρκετά σχετικά με ένα ταξίδι στο εξωτερικό και μπορεί να το αναβάλετε. Ωστόσο, από την Τρίτη κι έπειτα που περνούν ο Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό αλλάζει σημαντικά η κατάσταση τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και στα οικονομικά σας και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Σημαντική μέρα η Τρίτη καθώς όλοι οι πλανήτες θα βρίσκονται σε αρμονικές όψεις και θα έχετε ανταπόκριση, αν εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΛΕΩΝ

Ο Μάρτιος ξεκινά με κάποιες δυσκολίες οικονομικής φύσεως που θα έχουν να κάνουν με φόρους, δάνεια και ασφάλειες. Την Παρασκευή έχουμε την Πανσέληνο στην Παρθένο που μπορεί να προκαλέσει κάποια εμπόδια στον συγκεκριμένο τομέα, οπότε θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και προνοητικοί, αποφεύγοντας τις εντάσεις με άτομα εξουσίας. Την Τρίτη που περνά ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό ξεκινά μια φάση με πολλές ευκολίες και τύχη σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση, τον νόμο και τα ταξίδια. Γενικά, θα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να δώσετε έμφαση σε οτιδήποτε σας απασχολεί ‒ μπορεί να είναι τα ερωτικά σας ή ένα οικογενειακό θέμα. Το γεγονός ότι όλοι οι πλανήτες θα βρίσκονται σε αρμονικές όψεις είναι κάτι σπάνιο και θα είναι ιδανική ευκαιρία για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, βάζοντας μια τάξη και στα αισθηματικά σας, που αυτή την εποχή είναι σε μια χαοτική κατάσταση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι θα ασχοληθείτε κυρίως με τα προσωπικά σας θέματα, όμως, επειδή την Παρασκευή έχουμε μια Πανσέληνο που θα δοκιμάσει τις σχέσεις σας, πρέπει να έχετε κατά νου πως είναι η πιο ακατάλληλη στιγμή για να λήξει μια συνεργασία, οπότε μην κάνετε κάτι που μπορεί αργότερα να το μετανιώσετε. Ενδεχομένως κάποια τεχνικά προβλήματα να δυσκολέψουν την επικοινωνία και τις συνεννοήσεις σας, αλλά θα είναι παροδικά. Την Τρίτη που περνά ο κυβερνήτης σας Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό θα δείτε σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σας και θα καταφέρετε, έστω και στο παρά πέντε, να ρυθμίσετε ένα περιουσιακό θέμα που σας είχε κάνει να χάσετε τον ύπνο σας. Η Τρίτη είναι πολύ καλή μέρα για όλους τους τομείς της ζωής σας λόγω των αρμονικών όψεων όλων των πλανητών και να ξέρετε πως όπου κι αν στρέψετε την προσοχή σας, θα έχετε θεαματικά αποτελέσματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Μάρτιος ξεκινά με την Πανσέληνο στην Παρθένο την Παρασκευή και όλο το βάρος και η προσοχή θα πέσουν σε εργασιακά θέματα, τα οποία όμως μπορεί να παρουσιάσουν κάποια προβλήματα που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε μια πρόσφατη συνεργασία. Ενδεχομένως να νιώσετε αδικημένοι στη δουλειά σας ή να έχετε την αίσθηση πως δεν έχετε προοπτικές εξέλιξης και θα θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες που μπορούν να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο και δουλέψτε μεθοδικά. Σημαντικά έργα και ρίσκα αφήστε τα από την Τρίτη και μετά, που περνούν στον Κριό ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη και ο Ερμής, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας εποχής κατά την οποία θα δείτε σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας, στον τομέα της καριέρας καθώς και των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Ιδανική στιγμή για γάμο, φλερτ ή δημιουργία οικογένειας. Η Τρίτη θα είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις με όλους τους πλανήτες σε αρμονία. Αξιοποιήστε την!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως τη διαχείριση των οικονομικών σας, καθώς η Πανσέληνος της Παρασκευής στην Παρθένο σάς υπενθυμίζει τη σημασία των εργασιακών σας σχέσεων, οι οποίες μπορεί να διαταραχθούν αν υπάρχουν οφειλές προς τους συνεργάτες σας. Η ανάγκη σας για ασφάλεια μπορεί να θολώσει την κρίση σας και να φερθείτε επιπόλαια σε άτομα που σας έχουν στηρίξει. Την Τρίτη περνούν ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό, φέρνοντας εύνοια στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα, η καθημερινότητα σας αρχίζει να γίνεται πιο ευχάριστη και βλέπετε μέσα από ένα πρίσμα αισιοδοξίας τα γεγονότα, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε άσκοπη σπατάλη χρημάτων. Η ερωτική σας ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, κάτι που ισχύει για ελεύθερους και μη, ενώ θέματα παιδιών και οικογενειακές καταστάσεις που σας έφεραν ουκ ολίγες φορές στα όριά σας αρχίζουν να εξομαλύνονται και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάρτιος ξεκινά με την Πανσέληνο στην Παρθένο την Παρασκευή και θα επηρεάσει κυρίως τον άξονα καριέρας - οικογένειας, που σημαίνει πως πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να δώσετε μάχη, υποστηρίζοντας τις θέσεις και τις απόψεις σας σχετικά με τη σταδιοδρομία σας. Επειδή δεν θα λείψουν και οι εσωτερικές συγκρούσεις που θα σας βάλουν σε δίλημμα, αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα που αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και κυρίως η κρίση σας. Την Τρίτη, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό φέρνει τύχη και εύνοια στις επενδύσεις και καθώς είναι μία μέρα που όλοι οι πλανήτες θα βρίσκονται σε αρμονικές όψεις, θα έχετε την ευχέρεια να τακτοποιήσετε θέματα Δημοσίου, ενώ θα είναι ιδανική μέρα για να δώσετε μια συνέντευξη και να κλείσετε μια καινούργια συμφωνία. Στον ερωτικό τομέα επίσης συμβαίνουν όμορφα πράγματα και πλέον νιώθετε περισσότερη άνεση και σιγουριά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι θα ταλαιπωρηθείτε με τις μετακινήσεις και την επικοινωνία, καθώς η Πανσέληνος της Παρασκευής στην Παρθένο μπορεί να προκαλέσει μια αστάθεια που θα σας κάνει τη ζωή δύσκολη, ευτυχώς όμως θα είναι παροδική. Μέχρι τη Δευτέρα αποφύγετε τα ρίσκα και την επίλυση διαφορών με συγγενικά σας πρόσωπα, μια και δεν θα ευνοούνται. Την Τρίτη, περνούν ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό και, καθώς θα διανύουν τον τομέα της οικογένειας και των οικονομικών, ή θα λάβετε χρήματα μέσω μίας κληρονομιάς ή πώλησης ενός ακινήτου ή θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε ένα περιουσιακό θέμα και θα φύγει ένα μεγάλο φορτίο από πάνω σας. Η Τρίτη είναι μια πολύ καλή στιγμή για να δώσετε έμφαση σε τομείς που χρήζουν βελτίωσης καθώς όλοι οι πλανήτες θα βρίσκονται σε αρμονικές όψεις και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας και δεν θα χάσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς ο Μάρτιος ξεκινά με έντονο προβληματισμό σχετικά με τα οικονομικά σας. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στην Παρθένο θα βγάλει στην επιφάνεια επιθυμίες και απωθημένα που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τα επαγγελματικά σας, ενώ θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για αλλαγή κατεύθυνσης. Η κοινωνική σας ζωή είναι σχεδόν ανύπαρκτη και θέλετε με κάθε τρόπο να τη βελτιώσετε, κάτι που μπορεί να σας ωθήσει σε ριψοκίνδυνες ενέργειες. Ωστόσο, τα βάσανά σας τελειώνουν από την Τρίτη που περνούν στον Κριό ο Ερμής και η Αφροδίτη, φέρνοντας ευχάριστες αλλαγές στον τομέα των συνεργασιών και σταθεροποιώντας τα οικονομικά σας, ενώ θα είναι ιδανική ευκαιρία να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες, μια και όλοι οι πλανήτες να βρίσκονται σε αρμονικές θέσεις. Η διάθεσή σας για επικοινωνία θα είναι αυξημένη και προβλέπονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

 

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύς βρίσκεστε αντιμέτωποι με τόσο πολλές και διαφορετικές ενέργειες εξαιτίας των πλανητών που έχουν μαζευτεί στο ζώδιό σας που καθίσταται αδύνατη η λήψη αποφάσεων σχετικά με το μέλλον, με αποκορύφωμα την Παρασκευή, που η Πανσέληνος στην Παρθένο θα δοκιμάσει και τις σχέσεις σας. Αν έχετε κουραστεί να τρώτε συνεχώς τα μούτρα σας μέσα από προσπάθειες που δεν αποδίδουν καρπούς, από την Τρίτη και μετά, που περνούν ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό και θα σας κάνουν να σκέφτεστε ξεκάθαρα το συμφέρον σας, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε νέα μονοπάτια. Τώρα ξεκινά μια εποχή κατά την οποία αισθάνεστε περισσότερη σιγουριά για τον εαυτό σας και μπορείτε να διεκδικήσετε μια θέση με καλύτερες οικονομικές απολαβές, αρκεί οι απαιτήσεις σας να είναι εντός λογικού πλαισίου. Η διάθεσή σας ανεβαίνει, οπότε μπορείτε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Ειδικά για τους ελεύθερους προβλέπονται εξαιρετικές αλλαγές.