ΚΡΙΟΣ

Προτιμήστε να κάνετε σημαντικές επαφές και να ασχοληθείτε με επενδύσεις και θέματα καριέρας μέχρι το Σαββατοκύριακο, που θα είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, όμως μπορεί να σας πιάσουν ανασφάλειες και τελικά να αναβάλετε την εφαρμογή των σχεδίων σας. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα θα αντιμετωπίσετε διάφορες προκλήσεις και θα χρειαστεί να ζητήσετε τη συμβολή ατόμων του περιβάλλοντός σας κυρίως σε ό,τι αφορά θέματα παιδιών. Νομικά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν θα επιλυθούν μεν, αλλά θα αυξήσουν τα έξοδά σας, ωστόσο θα φύγει ένα μεγάλο φορτίο από πάνω σας. Στον οικογενειακό τομέα ευχάριστες αλλαγές που έχουν να κάνουν με θέματα σπουδών των παιδιών θα σας δώσουν μεγάλη χαρά και είναι πολύ πιθανό να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι στο εξωτερικό. Νέοι έρωτες και όμορφες εμπειρίες για τους ελεύθερους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς είναι μια πολύ καλή εποχή όσον αφορά τα οικονομικά σας και, εκτός από την αύξηση των εσόδων μέσω της εργασίας σας, προκύπτουν νέες προτάσεις για συνεργασίες που θα σας απασχολήσουν έντονα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα που σας απασχολεί και ξοδεύετε αρκετά χρήματα για να το τακτοποιήσετε, ενώ οι υπόλοιποι είστε επικεντρωμένοι σε θέματα καριέρας και οι μετακινήσεις σας το επόμενο διάστημα θα είναι πολλές. Μια ευχάριστη ανατροπή τις τελευταίες μέρες του μήνα σχετικά με τα οικονομικά σας (μπορεί να λάβετε αρκετά χρήματα μέσω μιας κληρονομιάς ή μέσω της πώλησης ενός ακινήτου) θα ενισχύσει σημαντικά το εισόδημά σας και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η αρμονία στις σχέσεις σας επανέρχεται και είστε πιο ήσυχοι όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, οι ελεύθεροι όμως έχετε μια τάση να απαξιώνετε όσους σας πλησιάζουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι περνάτε κάποιες δοκιμασίες που έχουν να κάνουν με την εφαρμογή των σχεδίων σας και το πρόβλημά σας είναι κυρίως οικονομικό. Παρά το γεγονός ότι είστε σε συνεχή δράση και γίνονται κάποια σημαντικά βήματα, υπάρχουν κολλήματα που καθιστούν δύσκολη την επίτευξη των στόχων σας, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως είναι και αδύνατη. Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε τον προγραμματισμό σας αποφεύγοντας περιττά έξοδα, τις δύο τελευταίες μέρες του μήνα όμως αλλάζει σημαντικά η κατάσταση και θα πάρετε μεγάλη ώθηση. Μια καινούργια συνεργασία που προκύπτει θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε σε τάξη θέματα Δημοσίου και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας, ενώ λήγουν σχέσεις που σας έχουν απογοητεύσει. Ο γάμος σας είναι σε αρμονία, οι κοινωνική σας ζωή είναι έντονη και γεμάτη εκπλήξεις για τους ελεύθερους και γενικά είναι μια καλή στιγμή για να δείτε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο μιας μόνιμης σχέσης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πιέσεις που δέχεστε είναι πολλές και υπάρχει μια κατάσταση που σας προκαλεί ιδιαίτερο άγχος. Ενδεχομένως να αφορά μια συνεργασία που δεν εξελίσσεται ομαλά και να πρέπει να δώσετε ένα τέλος. Από την Τρίτη κι έπειτα θα δείτε να αλλάζει η κατάσταση στον τομέα των συνεργασιών, όμως μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας αναλαμβάνοντας περισσότερες ευθύνες απ' όσες μπορείτε να αντέξετε. Επειδή είναι μια εποχή με πολλές αλλαγές, δεν θα λείψουν τα νεύρα και καλό θα είναι να αποφύγετε τις κόντρες με άτομα εξουσίας. Επιστρατεύστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και κυρίως την ψυχραιμία σας. Στον ερωτικό τομέα τα γεγονότα εναλλάσσονται και είστε σε σύγχυση. Το κόλλημα σας με πρόσωπο από το παρελθόν βγάζει όλους τους υποψήφιους συντρόφους εκτός συναγωνισμού και δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε μια σχέση που θα σας δώσει την ολοκλήρωση που αναζητάτε. Κοιτάξτε μπροστά.

 

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες ολοκληρώνετε έναν κύκλο στα επαγγελματικά σας και περνάτε σε μια νέα φάση με περισσότερες προοπτικές αλλά και περισσότερη κούραση, θα δείτε όμως τους κόπους σας να ανταμείβονται και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση. Τα ταλέντα και οι δεξιότητές σας θα εκτιμηθούν και θα έχετε άμεση ανταπόκριση όσοι ασχοληθείτε με την προώθηση τους. Από την Τρίτη και μετά ενισχύονται οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας και διευκολύνονται ακόμα περισσότερο οι προσπάθειές σας, ενώ είναι και μια πολύ καλή στιγμή για θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας που μπορεί να μην τους δίνετε την πρέπουσα σημασία και σε ό,τι έχει να κάνει με την ψυχολογία σας. Το τελευταίο διάστημα έχετε επιδοθεί στο κυνήγι των ευκαιριών, με αποτέλεσμα να μένει πίσω η κοινωνική σας ζωή. Την Τετάρτη που η Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα όμορφο τρίγωνο με Άρη και Ουρανό ευνοείται πολύ η απόκτηση ενός παιδιού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα δυσκολευτείτε λίγο με θέματα σπουδών αυτές τις μέρες, αλλά, αν επιμείνετε, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες που σας προκαλούν στασιμότητα. Πολλές οι μετακινήσεις σας που θα έχουν να κάνουν και με ένα νομικό ζήτημα, προκύπτουν όμως και κάποιες δυνατές συνεργασίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας ανέλιξη. Την Τετάρτη, Άρης, Ερμής και Αφροδίτη σε δυσαρμονικές όψεις θα προκαλέσουν τεταμένη ατμόσφαιρα, η οποία μπορεί να οδηγήσει στη λήξη μιας συνεργασίας ή ακόμα και μιας σχέσης που δεν εξελίσσεται ομαλά. Στον ερωτικό τομέα μια καινούργια παρουσία θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας, αλλά θα σας προβληματίσει η διαφορά ηλικίας. Ιδιαίτερη προσοχή, καθώς υπάρχει κίνδυνος ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Εσείς που είστε σε σχέση εξοικονομήστε χρόνο για την προσωπική σας ζωή, ώστε να αναπληρώσετε πιθανά κενά και να επανέλθουν οι ισορροπίες. Βελτιώστε την κοινωνική σας ζωή και φροντίστε να διασκεδάζετε με το ταίρι σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνιακά προβλήματα θα δοκιμάσουν σχέσεις και συνεργασίες, είναι όμως και θέμα δικής σας διαχείρισης, οπότε μην τα αφήνετε όλα στην τύχη. Η ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σας δεν είναι κάτι πρωτοφανές, εσείς όμως, επειδή αυτή την εποχή έχετε πολλά στο μυαλό σας, ενδεχομένως να γίνετε σε κάποιες φάσεις υπερβολικοί. Πολλά τα έξοδα που έχουν να κάνουν με το Δημόσιο και δεν αποκλείεται να στραφείτε στη λύση του δανεισμού. Προτιμήστε τουλάχιστον να είναι μέσω οικείων προσώπων, αποφεύγοντας τις τράπεζες. Την Τετάρτη είναι μια πολύ καλή στιγμή για τα επαγγελματικά σας καθώς δέχεστε τη θετική επιρροή του τριγώνου Άρη, Αφροδίτης και Ερμή, οπότε πρέπει να αξιοποιήσετε τη μέρα για αναζήτηση νέων συνεργασιών. Προτάσεις που προκύπτουν μελετήστε τες διεξοδικά. Οι νέοι ενδεχομένως να κοντραριστείτε άσχημα με τους γονείς αν προσπαθήσουν να ελέγξουν τις σχέσεις και τις κινήσεις σας, κάτι που θα φέρει αλλαγές στον οικογενειακό τομέα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι την Τρίτη, που αρχίζουν οι συνθήκες να γίνονται πιο ευνοϊκές όσον αφορά τα οικονομικά σας, θα πρέπει να κρατήσετε αμυντική στάση, αποφεύγοντας τα ρίσκα και τις επενδύσεις. Την Τετάρτη δέχεστε τη θετική επιρροή του τριγώνου Άρη, Ερμή και Αφροδίτης και είναι μια σημαντική στιγμή τόσο για τα οικονομικά σας όσο και για θέματα καριέρας. Οι εξελίξεις θα σας δικαιώσουν απέναντι σε όσους αμφισβητούσαν τα σχέδιά σας και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Αν αναζητάτε θέση εργασίας είναι ιδανική εποχή να στείλετε βιογραφικά ή να δώσετε συνέντευξη, ενώ ένα ζήτημα υγείας που σας απασχολεί θα έχει αίσιο τέλος. Ο Ουρανός, διανύοντας τον τομέα της υγείας και της εργασίας, φέρνει ευχάριστες ανατροπές. Με τα ερωτικά σας είναι πιο συγκεχυμένες οι καταστάσεις και ειδικά εσείς που είστε προσφάτως χωρισμένοι πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί όσον αφορά τις επιλογές σας, ώστε να μην πληγωθείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα ακίνητης περιουσίας που θα σας απασχολήσουν θα προκαλέσουν αύξηση των εξόδων σας, όμως θα έχετε την ευχέρεια να τα τακτοποιήσετε. Στον επαγγελματικό τομέα οι εξελίξεις είναι αρκετά ευοίωνες και πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να αποτινάξετε από πάνω σας περιττά βάρη, ώστε να προχωρήσετε σε μια καινούργια συνεργασία και δεν αποκλείεται να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για εμπορικούς σκοπούς, κάτι που θα διευρύνει ακόμα περισσότερο τους ορίζοντές σας. Οι νέοι που είστε προβληματισμένοι σχετικά με θέματα σπουδών ενδεχομένως να αποφασίσετε αλλαγή κατεύθυνσης για οικονομικούς λόγους, κάτι που, απ' ό,τι φαίνεται, θα σας βγει σε καλό. Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει αστάθεια και δεν είστε σε θέση να κάνετε σχέδια για το μέλλον, κάτι που σας κρατά σε θέση άμυνας, καθώς δεν αφήνετε ελεύθερο τον εαυτό σας να απολαύσει τις στιγμές. Εσείς που είστε σε μακροχρόνια σχέση, δώστε έμφαση στο ερωτικό κομμάτι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ιδέες σας είναι πολλές και είστε σε συνεχή σκέψη και εγρήγορση, όμως υπάρχουν οικονομικά θέματα που σας αναγκάζουν να ρίξετε τους ρυθμούς σας και μένουν προσωρινά στο πίσω μέρος του μυαλού τα σχέδιά σας. Πολλές οι αλλαγές που προβλέπονται στον οικογενειακό τομέα. Ενδεχομένως να κάνετε μια μετακόμιση και να πάτε σε έναν νέο χώρο που θα σας βολεύει περισσότερο ή να υποδεχθείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Ωστόσο δεν λείπουν και οι εντάσεις με συγγενικά σας πρόσωπα, με αποτέλεσμα να σκέφτεστε σοβαρά να αποστασιοποιηθείτε για κάποιο χρονικό διάστημα. Οι νέοι είστε λίγο πεσμένοι αυτή την εποχή και δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε με ευκολία σε θέματα σπουδών, πράγμα που σημαίνει πως χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας. Στον ερωτικό τομέα, παρόλο που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και εκεί θα πρέπει να δουλέψετε περισσότερο με τον εαυτό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα ακίνητης περιουσίας θα είναι το βασικό σας μέλημα το προσεχές διάστημα και αν δεν κάνετε εγκαίρως τον προγραμματισμό σας, κινδυνεύετε να βρεθείτε σε αδιέξοδο. Οι γεννημένοι το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο δεν είστε ικανοποιημένοι από μια συνεργασία και αναζητάτε άμεσες λύσεις προκειμένου να μη μείνετε μετέωροι, ενώ οι υπόλοιποι αποφασίζετε να αναβάλετε μια σημαντική επένδυση. Την Τετάρτη, μια θετική είδηση από φιλικό σας πρόσωπο που θα αφορά μια συνεργασία ή ένα ερωτικό θέμα θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα δείτε μέσα από ένα πρίσμα αισιοδοξίας τη ζωή. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισης και της υγείας σας. Μια αποτοξίνωση θα συμβάλει στην αύξηση της ενέργειάς σας και αν συνδυάσετε τις νέες διατροφικές σας συνήθειες με την άσκηση, θα έχετε και ψυχικά οφέλη. Είναι σημαντικό να αισθάνεστε όμορφα με τον εαυτό σας και είναι κάτι που θα ενισχύσει την ερωτική σας ζωή.

 

ΙΧΘΥΣ

Επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν και που ενδεχομένως να σας προκαλούν απογοήτευση αρχίζουν να τακτοποιούνται από την Τετάρτη κι έπειτα, που δέχεστε τη θετική επιρροή του τριγώνου Άρη, Ερμή και Αφροδίτης, και θα δείτε σημαντικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας. Ένα ταξίδι που σκοπεύετε να κάνετε σας προβληματίζει λόγω των εξόδων, θα μπορέσετε όμως να το πραγματοποιήσετε, αρκεί να το προγραμματίσετε εγκαίρως. Τα οικονομικά σας ενισχύονται μέσω της εργασίας και μπορείτε να επενδύσετε στη δουλειά σας, ο τομέας όμως της κοινωνικής σας ζωής πάσχει και είναι καιρός να ασχοληθείτε περισσότερο με τις επαφές και την ψυχαγωγία, τώρα ειδικά που είστε πιο ήρεμοι. Η συσσωρευμένη σας ενέργεια σε θέματα σταδιοδρομίας δεν σας αφήνει ούτε στιγμή να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας, μια καινούργια γνωριμία όμως θα αλλάξει τις προτεραιότητές σας και θα ανακτήσετε τον ερωτισμό σας. Σχέση/γάμος είναι σε αρμονία.