ΚΡΙΟΣ

Νέα Σελήνη και Μερική Έκλειψη Ηλίου την Πέμπτη στον Υδροχόο, που σημαίνει πως ξεκινά ένας νέος κύκλος για την κοινωνική σας ζωή, κατά τη διάρκεια της οποίας, μέσα από επαφές και γνωριμίες που θα κάνετε, θα προκύψουν νέες προτάσεις για συνεργασίες. Είναι και ο Ερμής στον Υδροχόο που ευνοεί την επικοινωνία, οπότε σας δίνεται η ευκαιρία να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα που σας απασχολούν και γενικά είναι μια καλή εποχή για εσάς που είστε αποφασισμένοι να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Την Κυριακή περνούν ο Ήλιος και ο Ερμής στους Ιχθύς και καθώς υπάρχει αυτή η συστάδα πλανητών στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο, αρκετός κόσμος ασχολείται μαζί σας κυρίως σε προσωπικό επίπεδο και ίσως αποφασίσετε να διακόψετε τις σχέσεις με άτομα που θα σας απογοητεύσουν. Θέματα παιδιών απαιτούν την προσοχή σας και είναι επιτακτική η ανάγκη αναπροσαρμογής του προγράμματός σας, κάτι που θα έχει αντίκτυπο σε μια καινούργια σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη-Μερική Έκλειψη Ηλίου την Πέμπτη σας επηρεάζει άμεσα και μάλιστα σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με θέματα καριέρας που θα ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες σας, οπότε είναι σημαντική στιγμή για καινούργια ξεκινήματα, συνεργασίες και γενικά ό,τι έχει να κάνει με τα μελλοντικά σας σχέδια. Πολύ επικοινωνιακή η εβδομάδα, καθώς πρόκειται να εντυπωσιάσετε με την ευφράδεια και τις δεξιότητές σας και δεν αποκλείεται να κλείσει ένα κύκλος συνεργασιών που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά σας. Την Κυριακή περνούν ο Ήλιος και ο Ερμής στους Ιχθύς και η ανάγκη σας για ανεξαρτησία είναι έντονη, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση ή τον γάμο σας. Οι φίλοι και η κοινωνική σας ζωή θα σας απασχολήσουν πολύ και οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα ζήσετε ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από τον χώρο της εργασίας. Αποφύγετε τις δεσμεύσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευχάριστες αλλαγές προβλέπονται μέσα στις επόμενες μέρες, που έχουν σχέση με το εξωτερικό, φίλους κ.λπ. Την Πέμπτη η Νέα Σελήνη-Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο ευνοεί καινούργιες συνεργασίες και θέματα σπουδών, όμως πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί, αποφεύγοντας βεβιασμένες ενέργειες που μπορούν να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Μην αφήνετε τον παρορμητισμό να σας παρασύρει και σκεφτείτε πρακτικά. Την Κυριακή περνά ο κυβερνήτης σας Ερμής στους Ιχθύς και όλη αυτή η συστάδα πλανητών που διανύει τον τομέα της καριέρας και της φήμης θα προκαλέσει διάφορα γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις και ίσως να διακόψετε συνεργασίες που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας. Σχέση/γάμος είναι σε αρμονία, δεν λείπουν όμως κάποιες διαφωνίες σχετικά με αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Ωστόσο, είναι μια καλή εποχή για τα ερωτικά σας και μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό οι ελεύθεροι. Παραμείνετε ο εαυτός σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές οι μετακινήσεις σας μέσα στην εβδομάδα και μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι μέσα από τις επαφές που θα κάνετε, αρκεί να είστε προσγειωμένοι και αφοσιωμένοι στον στόχο σας. Η Νέα Σελήνη-Έκλειψη Ηλίου την Πέμπτη στον Υδροχόο ευνοεί τα ξεκινήματα, ωστόσο, όσον αφορά τις καινούργιες συνεργασίες, πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Όπου ακούτε πολλά κεράσια, κρατήστε μικρό καλάθι και προτιμήστε άτομα που δεν σας τάζουν πολλά. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σημαντικά και μπορείτε να επενδύσετε χρήματα στη δουλειά σας, έχετε όμως και πολλά έξοδα, οπότε πρέπει να είστε προσεχτικοί. Την Κυριακή περνά ο Ερμής στου Ιχθύς και ενισχύει ό,τι έχει να κάνει με θέματα σπουδών και επαφές με το εξωτερικό, προσέξτε όμως τις συνεννοήσεις που θα κάνετε καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Πολύ καλή εποχή για την ερωτική σας ζωή, καθώς βρίσκεστε υπό τη θετική επιρροή του Δία και μπορείτε να προγραμματίσετε τον γάμο σας.

 

ΛΕΩΝ

Θεαματικές αλλαγές προβλέπονται για εσάς τις επόμενες μέρες. Ειδικά την Πέμπτη με τη Νέα Σελήνη-Έκλειψη Ηλίου θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξετε ένα νέο δίκτυο συνεργατών με το εξωτερικό. Οι γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου ξεκινάτε έναν κύκλο σπουδών που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας, ενώ παράλληλα θα επιλύσετε και ένα νομικό ζήτημα που σας απασχολεί. Την Κυριακή περνούν ο Ήλιος και ο Ερμής στους Ιχθύς, στρέφοντας την προσοχή σας σε οικονομικά και ερωτικά θέματα. Η ανάγκη σας να βελτιώσετε την εμφάνισή σας είναι έντονη, όμως πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές που μπορούν να αλλοιώσουν την εικόνα σας. Πολύς ερωτισμός, αλλά δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα βγουν στην επιφάνεια ανικανοποίητες επιθυμίες σχετικά με παλιούς έρωτες, εσείς όμως πρέπει να κοιτάξετε μπροστά, αποφεύγοντας τις αναδρομές στο παρελθόν. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα παιδιών (μικροατυχήματα, αδιαθεσίες κ.λπ.).

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι διανύετε μια φάση σημαντικών αλλαγών, οι οποίες έχουν να κάνουν κυρίως με τα οικονομικά και τα εργασιακά σας θέματα και αρχίζουν να σταθεροποιούνται αισθητά οι συγκεκριμένοι τομείς. Η Νέα Σελήνη-Έκλειψη Ηλίου την Πέμπτη στον Υδροχόο ευνοεί τις συνεργασίες και τα ξεκινήματα, αρκεί να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας, αναλαμβάνοντας περισσότερες ευθύνες. Δώστε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας και αναζητήστε καινοτόμες λύσεις που θα αυξήσουν την απόδοσή σας. Την Κυριακή περνά ο Ερμής τους Ιχθύς και ευνοεί την επικοινωνία με τα παιδιά και το ταίρι σας, όμως μπορεί να γίνετε σε κάποιες φάσεις πιεστικοί στην προσπάθειά σας να επιβάλλετε τη γνώμη σας. Ιδανική εποχή για να κάνετε μια μετακόμιση ή για να ανανεώσετε τον χώρο σας τώρα που πλησιάζει η άνοιξη και θα θέλετε να βάλετε μια πινελιά φρεσκάδας στο σπίτι σας. Ερωτικά θέματα θα έχουν αίσια κατάληξη.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη-Έκλειψη Ηλίου την Πέμπτη θα επηρεάσει κυρίως τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και αρκετοί από εσάς θα ξεκινήσετε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία, την οποία θα πρέπει προηγουμένως να έχετε εξετάσει διεξοδικά. Δεν αποκλείεται να δώσετε τέλος σε σχέσεις που σας προκαλούν στασιμότητα και γενικά προβλέπονται σημαντικές αλλαγές αυτή την εποχή που θα έχουν να κάνουν με τα οικονομικά και τις επενδύσεις. Την Κυριακή περνά και ο Ερμής στους Ιχθύς, ενισχύοντας την επικοινωνία. Μέσα από σύντομα ταξίδια θα αυξηθεί σημαντικά το εισόδημά σας, ενώ είναι ιδανική εποχή για την προβολή και την εξάσκηση των ταλέντων σας. Η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη, η ερωτική σας ζωή σε αρμονία και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε την επισημοποίηση της σχέσης σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και στα χειμερινά σπορ εσείς που θα αποφασίσετε να κάνετε μια εξόρμηση στη φύση το Σαββατοκύριακο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες με αποτέλεσμα την αύξηση των εξόδων σας και πρέπει να κάνετε λίγο κράτει, διαφορετικά θα εκτεθείτε. Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο την Πέμπτη ευνοεί ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια και θέματα σπιτιού και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση στον χώρο σας. Γενικά προβλέπονται ευχάριστες αλλαγές στον οικογενειακό τομέα, κάτι που αυξάνει τα έξοδά σας, όμως είστε πολύ ενθουσιασμένοι και αυτό είναι που μετράει. Την Κυριακή η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς έρχεται για να συμπληρώσει την πλανητική συστάδα της οποίας η επιρροή θα εντείνει την ανάγκη σας για ψυχαγωγία και πολυτέλειες, οπότε, όπως καταλαβαίνετε, όλες σας οι ενέργειες θα έχουν αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Νέοι έρωτες, πάθη και διεκδικήσεις κάνουν ενδιαφέρουσα την ερωτική σας ζωή, ενώ εσείς που είστε σε σχέση σκέφτεστε την απόκτηση ενός παιδιού.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επενδύσεις, νέα ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται με τη Νέα Σελήνη-Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, όμως μην μπλέκεστε με πολλά, ώστε να μην πέσει η απόδοσή σας. Εστιάστε την προσοχή σε συγκεκριμένο στόχο και δώστε έμφαση στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και είστε σε μια φάση κατά την οποία συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, κάτι που σας δίνει χαρά ώθηση για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Η είσοδος του Ερμή την Κυριακή στους Ιχθύς αυξάνει το ενδιαφέρον σας για τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας και είναι μια καλή ευκαιρία για να ενισχύσετε τις σχέσεις σας και κυρίως για να σταθείτε στο πλευρό των αγαπημένων σας προσώπων. Θέματα παιδιών σάς δίνουν χαρά και ξαναγίνεστε κι εσείς μαζί τους παιδιά μέσα από το παιχνίδι και την επικοινωνία, όμως και τα ερωτικά σας είναι σε καλό σημείο. Τώρα που είστε πιο ήρεμοι, γίνεστε πιο δεκτικοί σε νέες γνωριμίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο την Πέμπτη αυξάνει το ενδιαφέρον σας για τα οικονομικά σας και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε μια επένδυση, αρκεί να την έχετε μελετήσει σωστά. Η αύξηση των κερδών σας σάς δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, ενώ μπορείτε να επιλύσετε και ένα περιουσιακό ζήτημα. Πολλά τα ταξίδια και οι επαφές που θα γίνουν και προβλέπονται αλλαγές που θα επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο σπουδών στο εξωτερικό ή να φύγετε για επαγγελματικούς λόγους και θα προκληθεί αναταραχή στη σχέση σας. Την Κυριακή περνά ο Ερμής στους Ιχθύς και αυξάνει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, όμως μη μοιράζεστε τα μελλοντικά σας σχέδια με τους πάντες. Καινούργιες γνωριμίες και έρωτες δίνουν νόημα στην καθημερινότητά σας, αλλά δεν είναι κατάλληλη εποχή για δεσμεύσεις. Μην επενδύετε συναισθηματικά σε εφήμερες σχέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, καθώς την Πέμπτη πραγματοποιείται το φαινόμενο της Νέας Σελήνης αλλά και της Ηλιακής Έκλειψης στο ζώδιό σας και προβλέπονται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Ταξίδια, μάθηση και επικοινωνία είναι στα φόρτε, ενώ η σπιρτάδα και η ικανότητα εκμάθησης είναι αξιοσημείωτες. Κατάλληλη εποχή για να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια και τους στόχους σας σε ερευνητικό επίπεδο, καθώς υπάρχουν οικονομικά θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν πρωτίστως. Την Κυριακή αφήνουν το ζώδιό σας ο Ήλιος και ο Ερμής και από τη θέση των Ιχθύων στρέφουν την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα και κυρίως σε ό,τι θέλετε να αποκτήσετε, όμως υπάρχουν ανάγκες οικείων σας προσώπων που είναι σε προτεραιότητα. Στον τομέα της φιλίας προβλέπονται παρεξηγήσεις επίσης για οικονομικά θέματα, ενώ στον ερωτικό υπάρχει αδράνεια. Προσέξτε πώς εκφράζετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες στο ταίρι σας, επιστρατεύοντας το τακτ.


ΙΧΘΥΣ

Εύνοια σε οικονομικά θέματα και σε συνεργασίες προκαλεί η Νέα Σελήνη-Έκλειψη στον Υδροχόο την Πέμπτη και θα είστε πολύ πιο άνετοι για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως υπάρχουν περιθώρια για άσκοπες σπατάλες. Σημαντικά προβλήματα αρχίζουν να επιλύονται και καθώς έχετε την ευχέρεια να ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα είναι μια καλή εποχή για να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Όμως, επειδή υπάρχει και ο κίνδυνος της εξαπάτησης, καλό είναι να ελέγχετε διεξοδικά τους όρους και κάθε λεπτομέρεια σχετική με μια καινούργια συνεργασία. Την Κυριακή περνούν ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σας, αυξάνοντας την ενέργειά σας και είστε αποφασισμένοι να κάνετε τα πάντα προκειμένου να πετύχετε τον στόχο σας, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνονται και οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Μια θετική είδηση που θα αφορά την οικογένεια θα ενισχύσει τις σχέσεις σας.