ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες εκπλήξεις σάς περιμένουν το προσεχές διάστημα και θα έχουν να κάνουν κυρίως με συνεργασίες και επαφές με άτομα που έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν μια ιδέα σας, όμως, όσο κι αν είστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι, πρέπει να εξετάσετε πολύ προσεχτικά όλες τις παραμέτρους. Τη Δευτέρα περνά η Αφροδίτη στους Ιχθύς και εντείνει τον συναισθηματισμό σας, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει και στην ένταξη σε μια ομάδα εθελοντικού χαρακτήρα. Ωστόσο είναι μια εποχή όπου πρέπει να προφυλάξετε τον εαυτό σας απ' όσους προσπαθούν να επωφεληθούν από τη γενναιοδωρία και την καλή σας διάθεση. Οικονομικά είστε κάπως πιο άνετοι και μπορείτε να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες, ενώ είναι μια πολύ καλή εποχή και για τα ερωτικά σας. Την Τετάρτη ευνοείται η ερωτική σας ζωή και η γνωριμία σας με ένα άτομο από μακριά θα αλλάξει τη ζωή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το ενδιαφέρον σας αυτή την εποχή στρέφεται στην τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, με αποτέλεσμα να έρχονται σε δεύτερη μοίρα οι προσωπικές σας ανάγκες. Στον επαγγελματικό τομέα οι πιέσεις σάς προκαλούν κούραση και προβληματισμό και είστε κάπως μπερδεμένοι όσον αφορά τους στόχους σας, ωστόσο από τη Δευτέρα, που περνά η Αφροδίτη στους Ιχθύς και μέχρι τις 7/3, που θα παραμείνει, ευνοούνται τα ταξίδια, νομικά ζητήματα και θέματα σπουδών, ενώ παράλληλα ενδυναμώνεται και η διάθεσή σας για επαφές με το εξωτερικό, προκειμένου να αναπτύξετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Η διαχείριση των πόρων σας χρειάζεται προσοχής, μια και έχετε έντονη τάση για σπατάλες, καθώς και η υγεία σας. Θέματα σπουδών θα σας δώσουν τεράστια χαρά και ικανοποίηση και είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψετε στο εξωτερικό. Την Τετάρτη το κλίμα θα είναι αρκετά ερωτικό και θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις μπορεί να προχωρούν με αργούς ρυθμούς, έτσι όμως σας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε κάθε λεπτομέρεια, ώστε να αποφύγετε πιθανές παραλήψεις. Επειδή αυτή την εποχή μπορεί να ζορίζεστε οικονομικά, δεν λείπουν οι στιγμές που αναζητάτε τρόπους για σύντομο κέρδος, καλύτερα όμως να αποφύγετε λύσεις που μπορεί να μην είναι νομότυπες. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς ευνοεί θέματα καριέρας και κάτι καλό θα προκύψει, αρκεί να είστε προσγειωμένοι και να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σας. Συνεργασίες που τις θεωρούσατε απίθανες μπορούν να πραγματοποιηθούν και θα αρχίσει να βελτιώνεται σημαντικά η κατάσταση. Στον τομέα σχέση/γάμος επικρατεί κλίμα αβεβαιότητας και είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα, όμως ίσως κι εσείς να μη δείχνετε την απαραίτητη προσοχή στις ανάγκες του συντρόφου σας. Αναλάβετε το μερίδιο της ευθύνης που σας αντιστοιχεί και προσπαθήστε για το καλύτερο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ καλή εποχή για τα επαγγελματικά σας, καθώς προκύπτουν συνεχώς νέες προτάσεις, ενώ παράλληλα ολοκληρώνετε κι ένα σημαντικό έργο που θα αποφέρει σημαντικά κέρδη. Συνεργασίες που θα ξεκινήσουν τώρα θα έχουν ομαλή εξέλιξη και μεγάλη διάρκεια, όμως πρέπει να είστε προσγειωμένοι όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων σας. Νομικά ζητήματα που σας απασχολούν μπορείτε να τα βάλετε σε τάξη, ώστε να δρομολογηθούν και κάποιες σημαντικές σας υποθέσεις, μην αμελείτε όμως θέματα υγείας που μπορεί να είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Ενδεχομένως να μη δίνετε την απαραίτητη σημασία, αργά ή γρήγορα όμως θα επιβαρύνουν περισσότερο τον οργανισμό σας. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, πολύς ερωτισμός και πάθη σάς οδηγούν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και εκεί μπορεί να χάσετε το παιχνίδι. Επιστρατεύστε την ευγένειά σας οι ελεύθεροι και μην μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Η εποχή ευνοεί την ερωτική σας ζωή και η Τετάρτη είναι ιδανική μέρα για φλερτ.

 

ΛΕΩΝ

Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να προκύψουν προτάσεις που θα σας βάλουν σε δίλημμα, δεν είναι όμως κατάλληλη εποχή για να αλλάξετε κατεύθυνση, εκτός κι αν το κάνετε ως μία παράλληλη εργασία. Κάποιες υποθέσεις που ήταν σε αδράνεια αρχίζουν να δρομολογούνται, με αποτέλεσμα να αυξάνουν οι ευθύνες σας, είστε όμως σε πολύ δημιουργική φάση και δεν παραπονιέστε. Στον οικονομικό τομέα είναι σημαντική η βελτίωση, προσέξτε όμως και μην ανοίγεστε σε επενδύσεις και ακριβές αγορές, τουλάχιστον όχι μέχρι να είστε σίγουροι για τη σταθερή ροή των χρημάτων σας. Η οικογένεια είναι βασικό σας μέλημα και προσπαθείτε να ικανοποιείτε τις ανάγκες όλων, αρκεί να μην αμελείτε τις δικές σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς τη Δευτέρα και η παραμονή της μέχρι και τις 7/3 προκαλεί εύνοια σε συνεργασίες και είναι ιδανική εποχή για δημόσιες σχέσεις, ενώ είναι η τέλεια εποχή για γάμο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι πρέπει να μάθετε να ακούτε συμβουλές που σας δίνουν άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία, ώστε να αξιοποιείτε τις πληροφορίες προς όφελός σας. Αυτή την εποχή μπορεί να έχετε μια επαναστατική διάθεση που δεν σας βοηθά καθόλου στις συνεννοήσεις σας και καλό είναι να αλλάξετε στάση, ώστε να μη χαθούν κάποιες πραγματικά καλές ευκαιρίες. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς τη Δευτέρα ευνοεί θέματα της καθημερινότητας, ενώ παράλληλα δίνει ευκαιρίες για συνεργασίες που θα έχουν διάρκεια. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα διατροφής, μια και θα είναι αυξημένη η ανάγκη σας για κατανάλωση γλυκών. Προτιμήστε προϊόντα με αγνά υλικά, ώστε να μην επιβαρύνετε την υγεία σας. Στον οικογενειακό τομέα δεν λείπουν οι εντάσεις, θα είναι όμως παροδικές και δεν θα σας προβληματίσουν. Δώστε έμφαση στην ερωτική σας ζωή, τώρα που οι συνθήκες είναι με το μέρος σας. Πιθανή επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν την Τετάρτη.

 

ΖΥΓΟΣ

Αύξηση των ευθυνών σας προβλέπεται το προσεχές διάστημα, αλλά θα είναι πολύ δημιουργική εποχή και θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως από τη Δευτέρα και μετά που περνά η Αφροδίτη στους Ιχθύς. Μπορείτε να δείτε μεγάλη πρόοδο, δεδομένου ότι θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε σημαντικές δουλειές που απαιτούν αυτοσυγκέντρωση και γνώσεις. Η ανάγκη σας για αναγνώριση σας ωθεί να πάρετε πρωτοβουλίες που κάποιες φορές θα σας βγούνε σε καλό, ενδεχομένως όμως σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλέσετε αρνητικές αντιδράσεις στο περιβάλλον της εργασίας. Ο ενθουσιασμός και η αδημονία σας θα πρέπει να εξισορροπήσουν με την κοινή λογική, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις στο μέλλον. Η βελτίωση της εμφάνισής σας είναι μέσα στις βασικές σας προτεραιότητες και είναι κατάλληλη εποχή για να ζητήσετε την καθοδήγηση ενός ειδικού που θα σας γλιτώσει από ανώφελη πείνα και χάσιμο χρόνου. Ερωτικά, είστε σούπερ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τη Δευτέρα κι έπειτα η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς ευνοεί τα επαγγελματικά σας καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας, οπότε είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε καινούργιες συνεργασίες ή για να κάνετε μια σημαντική επένδυση. Γενικά, είναι μια πολύ θετική εβδομάδα για εσάς και πρέπει να την αξιοποιήσετε εποικοδομητικά. Η ενέργειά σας είναι σε υψηλά επίπεδα και μπορείτε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας με αρκετή άνεση, ενώ ταυτόχρονα κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρετε σας βοηθούν να αναδειχθείτε και να ξεχωρίσετε στη δουλειά σας. Ένα νομικό θέμα μπορεί να αναβληθεί, αλλά θα είναι προς το συμφέρον σας, ωστόσο θα σας προκαλέσει ένταση. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και να εκφράζετε πιο συχνά τα συναισθήματά σας, ώστε να μην προκαλείτε αμφιβολίες στο ταίρι σας. Κοινές δραστηριότητες θα σας δώσουν την ευκαιρία να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς σημαίνει αρμονία στον οικογενειακό τομέα και είναι κατάλληλη εποχή για να βελτιώσετε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα, είτε λύνοντας μια παρεξήγηση είτε αυξάνοντας τη συχνότητα των επαφών σας. Τα οικονομικά σας μπαίνουν σε σταθερή πορεία και μπορείτε να βάλετε σε τάξη λογαριασμούς και οφειλές, όμως, επειδή προκύπτουν συνεχώς ανάγκες των παιδιών, πρέπει να αποφύγετε την άσκοπη σπατάλη χρημάτων. Ενδεχομένως να προκύψει μια καινούργια συνεργασία με ένα φιλικό σας πρόσωπο κι έτσι θα μοιραστείτε τις ευθύνες και τα οικονομικά βάρη που σας κρατούσαν στάσιμους το προηγούμενο διάστημα. Κατάλληλη εποχή για διαπραγματεύσεις, υπογραφές συμβολαίων και επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Λίγη προσοχή με τον ενθουσιασμό σας καθώς μπορεί να θολώσει την κρίση σας και να πέσετε έξω στις προβλέψεις σας. Στον αισθηματικό τομέα προβλέπονται ευχάριστες εξελίξεις για όσους αντιμετώπιζαν προβλήματα στις σχέσεις τους αλλά και για όσους αναζητούν έναν νέο έρωτα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ταξίδια και μετακινήσεις για εμπορικούς σκοπούς ευνοούνται από τη Δευτέρα κι έπειτα που περνά η Αφροδίτη στους Ιχθύς και μέχρι τις 7/3 σας δίνεται η ευκαιρία να προωθήσετε τα ταλέντα και τις υπηρεσίες σας και να κλείσετε κάποιες καλές συμφωνίες με το εξωτερικό. Θέματα ρουτίνας δεν σας κουράζουν, στη σκέψη όμως μιας μετακόμισης βγάζετε φλύκταινες, με αποτέλεσμα να το αναβάλλετε συνεχώς. Ωστόσο, είναι ιδανική εποχή για να αλλάξετε σπίτι ή επαγγελματική στέγη και μπορείτε να πετύχετε μια συμφέρουσα συμφωνία, αρκεί να είστε υπομονετικοί. Οφειλές και θέματα Δημοσίου ενδεχομένως να προκαλέσουν ανατροπή των σχεδίων σας σχετικά με μια ακριβή αγορά, αλλά θα τακτοποιηθούν και θα φύγει ένα τεράστιο βάρος από πάνω σας. Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο η έναν νέο κύκλο σπουδών, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσετε μαθήματα και διαδικτυακά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τη Δευτέρα η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιό σας και περνά στους Ιχθύς, κάτι που θα επηρεάσει θετικά τα οικονομικά σας και θα δείτε αρκετά ζητήματα που σας απασχολούσαν να επιλύονται. Επειδή όμως έχετε έντονη τάση για σπατάλες, πρέπει να είστε συγκρατημένοι, ώστε να μη βρεθείτε ξαφνικά σε αδιέξοδο. Προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες που βγαίνουν στην επιφάνεια μπορούν να ικανοποιηθούν με σύνεση. Στον επαγγελματικό τομέα οι εξελίξεις θα σας εντυπωσιάσουν και καθώς είναι μια εποχή όπου ευνοούνται τα σχέδιά σας, πρέπει να είστε σε συνεχή εγρήγορση, αποφεύγοντας όμως τις σπασμωδικές ενέργειες που μπορούν να αποβούν καταστροφικές. Ένας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του δίχως να σας προβληματίζει η διαφορά ηλικίας και απολαμβάνετε τις στιγμές, όμως αποφύγετε τις δεσμεύσεις γιατί υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε γνώμη στην πορεία. Σχέση/γάμος χρειάζεται μια τόνωση και την Τετάρτη είναι ιδανική μέρα για να οργανώσετε ένα ρομαντικό σκηνικό.

 

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας την Τετάρτη αυξάνει τη διάθεσή σας να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με προσωπικά σας ζητήματα και καθώς είστε γεμάτοι αισιοδοξία, δεν σας πτοούν κάποιες μικροαναποδιές που κάνουν την εμφάνισή τους. Κατάλληλη εποχή για να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να ρίξετε λίγο τον πήχη των προσδοκιών σας, ώστε να μην απογοητεύεστε και παρατάτε τις προσπάθειές σας. Τα οικονομικά σας μπορεί να βελτιωθούν από επιστροφή χρημάτων που είχατε δανείσει και τα θεωρούσατε ξεγραμμένα ή από μια κληρονομιά, είναι όμως πολύ σημαντική η εξοικονόμηση χρημάτων για ανάγκες που προκύπτουν. Έντονη κοινωνική ζωή, βόλτες, εκδρομές, σας δίνουν την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και ορισμένοι θα αλλάξετε τόπο κατοικίας λόγω ενός νέου έρωτα. Με τον Άρη να διεγείρει την αυτοπεποίθησή σας, μπορείτε να πάρετε και κάποιες πρωτοβουλίες που θα τονώσουν τη σχέση σας.