ΚΡΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος σας βρίσκει λίγο αποσυντονισμένους όσον αφορά τα επαγγελματικά και τις υποχρεώσεις σας, καθώς υπερισχύει η διάθεσή σας για ψυχαγωγία και ανέσεις, όμως προκύπτουν έκτακτες οφειλές που απαιτούν προνοητικότητα. Τα εργασιακά θέματα ευνοούνται, εφόσον η επικοινωνία γίνεται πιο εύκολη λόγω των αρμονικών όψεων Ερμή και Άρη, όπως οι μετακινήσεις και τα ταξίδια, και είναι μια καλή εποχή για εσάς που θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Συνεργασίες με φιλικά σας πρόσωπα μπορεί να μην αποδίδουν και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα δυσαρεστήσουν, κάτι που θα προκαλέσει και φθορά στις σχέσεις σας. Γενικά, πρέπει να είστε προσεχτικοί, καθώς ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων παρουσιάζει έντονη αστάθεια και είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσουν διαμάχες. Αξιοποιήστε τη δημιουργική σας διάθεση που είναι αυξημένη, ακόμα και για την αναθέρμανση της σχέσης σας. Μπορείτε να γίνετε εφευρετικοί, αν το επιδιώξετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας ενδεχομένως να ξεπερνούν τα όρια των δυνατοτήτων σας και επιβάλλεται η επανεξέτασή τους, ώστε να επικεντρωθείτε σε συγκεκριμένα πλάνα. Ωστόσο, επειδή είναι μια εποχή που σας απασχολούν οικογενειακά ζητήματα, πρέπει να μοιράζετε τον χρόνο σας έτσι ώστε να μη μένουν πίσω οι ανάγκες των ηλικιωμένων μελών. Σπουδές, ταξίδια και νομικά ζητήματα ευνοούνται, καθώς και τακτοποίηση οφειλών. Μια συνεργασία μπορεί να μην προχωρά όπως υπολογίζατε, αλλά μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Αφήστε τον χρόνο να δείξει αν αξίζει ή όχι. Με τον Δία στον Σκορπιό να ενδυναμώνει τις σχέσεις σας, είναι μια καλή εποχή για καινούργια ξεκινήματα επαγγελματικά ή προσωπικά, ενώ ευνοούνται και τα οικονομικά σας. Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν προοπτικές να βρείτε το ιδανικό ταίρι και καθώς αναζητάτε τη σταθερότητα μιας μόνιμης σχέσης, είναι μια καλή ευκαιρία να επιδοθείτε στο φλερτ.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι πιο ήπιος μήνας όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας και καθώς, έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα, αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας, μπορείτε να τακτοποιήσετε οφειλές και εκκρεμότητες που σας είχαν κάνει να χάσετε τον ύπνο σας. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να θέσετε νέους στόχους, ενώ προβλέπονται και κάποιες αξιόλογες συνεργασίες που θα συμβάλουν στην αύξηση του εισοδήματός σας, όμως πρέπει να κάνετε σωστή διαχείριση των πόρων σας. Είναι σημαντικό να υπολογίζετε και τις προσωπικές σας ανάγκες μέσα στα έξοδα, κάτι που συνήθως δεν το κάνετε, με αποτέλεσμα να μένετε συχνά ταπί και καθόλου ψύχραιμοι. Με τα ερωτικά σας είστε προβληματισμένοι εξαιτίας της απόστασης που σας χωρίζει από έναν καινούργιο έρωτα, είναι όμως πολύ νωρίς ακόμα για να κάνετε πλάνα. Εσείς που είτε σε σχέση προσπαθείτε για το καλύτερο και επικρατεί αρμονία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αφήσει να συσσωρευθούν πολλές οφειλές και είστε σε μια φάση που δεν ξέρετε από πού να το πρωτοπιάσετε το θέμα, όμως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε τον προγραμματισμό σας προτού αρχίσετε να μοιράζετε χρήμα δεξιά κι αριστερά. Όσον αφορά κοινούς πόρους της δουλειάς σας, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί ώστε να αποφύγετε τη δημιουργία εντάσεων με τους συνεργάτες σας και για να το πετύχετε αυτό πρέπει να είστε πιο συνεννοήσιμοι. Συνεργασίες, θέματα σπουδών και ταξίδια ευνοούνται, ενώ είναι και μια καλή εποχή για να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο ή έναν νέο κύκλο σπουδών. Από την Τετάρτη κι έπειτα,θα δείτε τα πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο και θα πάρετε τα πάνω σας, μην μπείτε όμως στον κόπο να πικάρετε άτομα του περιβάλλοντός σας καθώς είναι άσκοπο. Επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή και τις ανάγκες του συντρόφου σας και δώστε έμφαση στις γνωριμίες οι ελεύθεροι.

 

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά είστε σε μια καλή φάση, καθώς γίνονται πολλά βήματα που σας φέρνουν πιο κοντά στον στόχο σας, ενώ παράλληλα προκύπτουν νέες προτάσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας. Ωστόσο, είστε αρκετά προσγειωμένοι και δεν περιμένετε οι αλλαγές που έχετε στο μυαλό σας να γίνουν από τη μια μέρα στην άλλη, κάτι που σας προφυλάσσει από κακοτοπιές και σφάλματα. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται και φεύγει ένα μεγάλο άγχος από πάνω σας χάρη στην άνεση που έχετε για να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες σας, ενώ είναι πολύ πιθανό να ακούσετε ένα συναρπαστικό νέο σχετικά με τα ταλέντα σας. Όλα καλά, λοιπόν, στους τομείς της εργασίας και των φιλοδοξιών, στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων όμως υπάρχουν ορισμένα σύννεφα που μπορεί να προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις αν είστε αδιάλλακτοι και απόλυτοι. Η ερωτική σας ζωή χρήζει βελτίωσης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου που ήρθατε επανειλημμένως αντιμέτωποι με κάποιες αναποδιές μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, ενώ είναι μια καλή ευκαιρία για να επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες. Στον επαγγελματικό τομέα προχωρούν οι υποθέσεις σας με γοργούς ρυθμούς, κάτι που θα σας προκαλέσει άγχος, αλλά θα είναι εποικοδομητικές οι προσπάθειές σας και αυτό είναι που μετράει. Οι άριστες επικοινωνιακές σας ικανότητες ενισχύονται από τις αρμονικές όψεις Ερμή και Άρη και μπορείτε να πετύχετε μια πολύ καλή συμφωνία, αρκεί να μην το παρακάνετε με τις απαιτήσεις σας. Θέματα εξωτερικής εμφάνισης θα σας απασχολήσουν έντονα και καθώς είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση, μη χάνετε χρόνο. Στον τομέα σχέσης/γάμου μπορεί να προκληθούν εντάσεις αν δεν κοντρολάρετε την ακόρεστη ανάγκη σας για διασκέδαση, ενώ πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί σχετικά με τη ροπή σας σε τυχερά παιχνίδια.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που θα δείτε σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας, όμως έχετε μια ράθυμη διάθεση που δεν σας εξυπηρετεί καθόλου, και μάλιστα μια εποχή που οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη. Ενδεχομένως να έχετε κλατάρει από τις πιέσεις και τα εμπόδια του Ιανουαρίου, όπως τώρα είναι που πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας, που το κλίμα είναι ευνοϊκό και διευκολύνονται πολύ οι προσπάθειές σας. Ο Δίας στον Σκορπιό ενισχύει τα οικονομικά σας και μπορείτε να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, ενώ είναι πολύ ευοίωνες οι προβλέψεις και για τα οικονομικά σας. Εμπόριο, ταξίδια, προώθηση υπηρεσιών ή προϊόντων μπορούν να αποφέρουν πολλά κέρδη σε όσους δεν το βάζουν κάτω. Η κοινωνική σας ζωή αρχίζει να βελτιώνεται αισθητά, κάτι που προκαλεί αύξηση των εξόδων σας, ζείτε όμως όμορφες στιγμές και δεν υπολογίζετε το κόστος. Νέες γνωριμίες φέρνουν αέρα ανανέωσης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των συνεργασιών. Για κάποιους μπορεί να σημάνει το τέλος μιας κατάστασης που οδηγούσε σε αδιέξοδο και να προκύψουν νέες προτάσεις, ενώ για άλλους μπορεί να είναι το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου με σωστές συμμαχίες και καλύτερες προοπτικές εξέλιξης. Με τη διαχείριση των χρημάτων σας έχετε ένα θέμα εξαιτίας της ανάγκης σας να ικανοποιείτε κάθε επιθυμία των παιδιών και συνήθως το παρακάνετε. Ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό διευρύνουν τον κύκλο σας και θα συναντήσετε άτομα που θα σας βγάλουν από ένα μεγάλο δίλημμα. Επενδύσεις, δάνεια και σημαντικές αγορές χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής ‒ αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις. Στην προσωπική σας ζωή επικρατεί ένας χαμούλης και είναι κάτι που ενδυναμώνει την αυτοπεποίθησή σας, προσέξτε όμως γιατί είναι και μια εποχή αποκαλύψεων που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Σχέση/γάμος είναι σε αρμονία και χαίρεστε τη ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος διανύει τον οικονομικό τομέα και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να είστε προνοητικοί με τα χρήματά σας, δίχως να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός λόγω της αύξησης του εισοδήματός σας. Μέσα στις επόμενες μέρες θα δείτε σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σας, επειδή όμως έχουν συσσωρευθεί και αρκετές οφειλές πρέπει να είστε φειδωλοί με το ξόδεμα των χρημάτων. Στον επαγγελματικό τομέα προκύπτουν νέες προτάσεις και είστε αρκετά ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, θέματα σπουδών όμως μπορεί να μπλοκάρουν ή εσείς να αλλάξετε γνώμη και θα είναι έντονος ο προβληματισμός σας. Θέματα παιδιών σάς δίνουν χαρά και προβλέπονται και κάποιες πολύ ευχάριστες αλλαγές, με τα ερωτικά σας όμως τι γίνεται; Απέχετε; Θέλετε να αγιάσετε; Βάλτε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή και στην καθημερινότητα σας εσείς που είστε σε σχέση, στείλτε ένα ερωτικό μήνυμα στο ταίρι σας, ενώ οι ελεύθεροι ασχοληθείτε περισσότερο με το φλερτ και κοινωνικοποιηθείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσοχή σας αυτή την εποχή είναι στραμμένη σε περιουσιακά και οικογενειακά θέματα και καθώς προσπαθείτε να τα επιλύσετε όλα μαζί μπορεί να σας πιάσει πανικός. Τα έξοδα σας είναι πολλά κι έχουν να κάνουν κυρίως με την επιχείρησή σας, έχετε όμως τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας και δεν πρέπει να τις αμελείτε. Μια καινούργια συνεργασία ξεκινά με πολύ θετικούς οιωνούς και οι αλλαγές στη ζωή σας θα είναι πολύ ευχάριστες, επειδή όμως σας πιάνει κι ένα άγχος σχετικά με την απόδοσή σας, επιβαρύνετε την υγεία σας, οπότε θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να αποβάλλετε την ένταση. Ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα σπορ ή ένα χόμπι αν σας βοηθά να χαλαρώνετε. Ωστόσο, την άσκηση μην την αποφεύγετε γιατί παίζει σημαντικό ρόλο και στην ψυχική σας ευεξία. Σχέση/γάμος έχει τις καλές και τις λιγότερο καλές στιγμές, κάτι που συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε θέσει ψηλά τον πήχη όσον αφορά τις φιλοδοξίες σας και δεν υπολογίζετε ορισμένους σημαντικούς παράγοντες, με αποτέλεσμα να κάνετε βιαστικές κινήσεις που δεν σας οδηγούν πουθενά. Τα έσοδά σας αυξάνονται μέσω μιας παράλληλης δραστηριότητας και μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα, ενώ είναι και μια καλή εποχή για ταξίδια και προώθηση των ταλέντων σας. Επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται, θέματα σπουδών μπορεί να σας φανούν βουνό αλλά και αυτά ευνοούνται, ενώ παράλληλα η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη και μπορείτε να έχετε σπουδαία αποτελέσματα μέσα από τα έργα σας. Θέματα παιδιών μπορεί να σας ανησυχήσουν, αλλά θα είναι παροδικά, ενώ η σχέση σας μπορεί να περάσει μια κρίση που θα σας κάνει να επανεξετάσετε τη συμπεριφορά σας. Ιδανική εποχή για κοινωνική ζωή και γνωριμίες, όμως είναι σημαντικό να κρατάτε άμυνες για τον εαυτό σας. Μην πέφτετε με τα μούτρα.

 

ΙΧΘΥΣ

Πολύ ευοίωνες οι προβλέψεις για τα οικονομικά σας και καθώς είστε σε μια φάση κατά την οποία ό,τι σκέφτεστε μπορείτε να το υλοποιήσετε προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι υποθέσεις σας. Ένα ταξίδι θα σας δώσει την ευκαιρία να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, ενώ είναι καλή εποχή για θέματα σπουδών και όσους σκοπεύουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους μέσω σεμιναρίων κ.λπ. Θέματα Δημοσίου, ενώ δεν τα αμελείτε, μπορεί να παρουσιάσουν κάποια προβλήματα τα οποία θα είναι αντιμετωπίσιμα, αλλά θα σπαταλήσουν αρκετό από τον χρόνο σας. Επενδύσεις, δάνεια και ακριβές αγορές χρήζουν προσεχτικής μελέτης. Η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά καλή, μπορεί όμως να γίνει και καλύτερη αν δεν αφήνετε να σας καταβάλλει η κούραση. Γνωριμίες με νέα πρόσωπα ενδεχομένως να μην τις επιδιώξετε, θα γίνουν όμως όπως και να έχει και σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Δώστε ευκαιρίες στους ανθρώπους που σας πλησιάζουν.