ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή την Πέμπτη στον Αιγόκερω έρχεται να συμπληρώσει τον πλανητικό συνωστισμό που επικρατεί στον τομέα της καριέρας και μπορείτε να πετύχετε πολλά μια και είστε πλέον πολύ πιο προσγειωμένοι. Ωστόσο δεν θα λείψουν οι εντάσεις με προϊσταμένους και εργοδότες εξαιτίας των πιέσεων που θα δεχθείτε. Την Τετάρτη, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσετε νέα πλάνα, βασιζόμενοι στις δυνάμεις σας, ενώ είναι ιδανική εποχή για να επικεντρωθείτε σε θέματα σπουδών. Μια ερωτική σχέση με άτομο από τον χώρο της δουλειάς σάς δίνει χαρά και ικανοποίηση, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις πιέσεις, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ζητάτε υποσχέσεις περί δεσμεύσεων. Όσον αφορά τον γάμο ή τη σχέση σας, εκτός του ότι είναι σημαντικό να διασκεδάζετε παρέα με το ταίρι σας, θα πρέπει να του δώσετε περισσότερο προσωπικό χώρο και χρόνο, ώστε να μην αισθάνεται καταπίεση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Την Πέμπτη, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω ευνοεί τα ταξίδια και τα θέματα σπουδών, ενώ είναι μια καλή εποχή για να τακτοποιήσετε νομικά ζητήματα ή για να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο για τη βελτίωση των δεξιοτήτων σας. Κάποιες σημαντικές αλλαγές που έχουν να κάνουν με την εργασία ή με ένα θέμα υγείας σάς κάνουν να αντιμετωπίζετε με περισσότερη υπευθυνότητα τις υποχρεώσεις σας και τις διατροφικές σας συνήθειες. Την Τετάρτη η Νέα Σελήνη ευνοεί το ξεκίνημα διατροφής και άσκησης, οπότε μην το αναβάλλετε άλλο. Αν δεν σας αρέσει η γυμναστική, φροντίστε να κάνετε περιπάτους με γοργό βηματισμό. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, το οποίο θα σας στηρίξει σε μια κομβική στιγμή της ζωής σας. Στον οικογενειακό τομέα συμβαίνουν αλλαγές που θα σας πάρει χρόνο να τις συνηθίσετε και θα ψυχρανθούν οι σχέσεις σας με ένα μέλος της οικογένειας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στον Αιγόκερω την Πέμπτη στρέφει το ενδιαφέρον σας σε περιουσιακά και οικονομικά θέματα, προκαλώντας σας μια εσωστρεφή διάθεση που σας απομακρύνει από τις ομαδικές προσπάθειες και δουλεύετε πιο ατομικά. Παρόλο το άγχος σας σχετικά με τις οφειλές σας, είναι μια καλή εποχή για εσάς κυρίως από την Τετάρτη και μετά που η Νέα Σελήνη προκαλεί αύξηση του εισοδήματός σας και μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Νομικά ζητήματα που σας απασχολούν αρχίζουν να δρομολογούνται και θα έχουν αίσια έκβαση. Μην αμελείτε διαδικαστικά θέματα. Πολύ καλή εποχή για να τονώσετε την ερωτική σας ζωή και να ασχοληθείτε με την ψυχική σας ευεξία. Ενδεχομένως να έχετε την εντύπωση πως αντέχετε τα βάρη της καθημερινότητας, ο οργανισμός σας όμως δείχνει άλλα σημάδια. Δοκιμάστε εναλλακτικές μεθόδους χαλάρωσης, όπως διαλογισμό και γιόγκα, και προσπαθήστε να αφιερώνετε κάποιες στιγμές της ημέρας στον εαυτό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς είναι μια καλή εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση των σχέσεών σας επαγγελματικών ή προσωπικών, καθώς την Πέμπτη περνά ο Ερμής στον Αιγόκερω και προκαλεί ένα κλίμα σύμπνοιας και αλληλοκατανόησης, ενώ φέρνει και νέες συνεργασίες με σημαντικές προοπτικές. Κάποιες συμβουλές που θα ακούσετε να τις λάβετε υπόψη καθώς θα διευκολύνουν πολύ τις όποιες προσπάθειές σας. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, δεν μπορείτε να πείτε πως σταθεροποιούνται, μια και προκύπτουν συνεχώς ανάγκες, οπότε αναγκαστικά κάποιες σημαντικές αγορές θα πρέπει να αναβληθούν. Ωστόσο, αν είστε προνοητικοί, θα αποφύγετε τα άγχη και τον δανεισμό από τρίτους. Την Τετάρτη η Νέα Σελήνη επίσης στον Αιγόκερω ευνοεί νέα ξεκινήματα που μπορούν να αφορούν συνεργασίες ή τη σχέση σας. Ιδανική εποχή για επισημοποίηση της σχέσης ή για να οργανώσετε τον γάμο σας, αρκεί οι αποφάσεις σας να είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και όχι πιέσεων τρίτων.

 

ΛΕΩΝ

Είστε επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας και μπορείτε να διεκπεραιώσετε κάποιες σημαντικές υποθέσεις με πολλή αποφασιστικότητα. Η είσοδος του Ερμή την Πέμπτη στον Αιγόκερω διευκολύνει την επικοινωνία και είναι κατάλληλη εποχή για να συζητήσετε με εργοδότες σχετικά με θέματα που σας απασχολούν, για να προωθήσετε μια ιδέα ή για να στείλετε βιογραφικά και να δώσετε μια συνέντευξη για δουλειά. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε την υγεία σας και να τρέφεστε σωστά, αποφεύγοντας τα εξαντλητικά ωράρια. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πολύ συχνά χάνετε την αίσθηση του χρόνου με αποτέλεσμα να μένει πίσω η προσωπική σας ζωή και θα πρέπει να το κοιτάξετε αυτό. Η Νέα Σελήνη την Πέμπτη σας κάνει να αναζητάτε την ανεξαρτησία σας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και μπορεί να δώσετε τέλος σε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση, ώστε να ξαναβρείτε τη φόρμα σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εποχή θα σας απασχολήσουν κυρίως οι σχέσεις σας και θα πάρετε αποφάσεις που δεν είναι σίγουρο πως θα σας βγουν σε καλό. Οι απαιτήσεις σας από τους άλλους είναι υπερβολικές και, επειδή είστε απόλυτοι, βγαίνετε χαμένοι. Αλλάξτε τακτική και αναζητήστε τρόπους για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στον Αιγόκερω την Πέμπτη εντείνει την ανάγκη σας για ψυχαγωγία και θα είστε επιρρεπείς στη σπατάλη χρημάτων εσείς που θα τζογάρετε σε τυχερά παιχνίδια. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, αλλά χρειάζεται σωστός προγραμματισμός για να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας και, το κυριότερο, πρέπει να θέσετε στόχους ανάλογα με τις δυνατότητές σας. Ο τομέας των σχέσεων παρουσιάζει κάποια μελανά σημεία και προβλέπονται έντονες αντιπαραθέσεις που θα έχουν να κάνουν με περιουσιακά και κληρονομικά θέματα, ενώ ο γάμος σας περνά διακυμάνσεις, αλλά θα είναι αντιμετωπίσιμα τα προβλήματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Θέματα ακίνητης περιουσίας θα σας απασχολήσουν κυρίως, αλλά θα βρείτε τρόπους για να τα διασφαλίσετε, αρκεί να ασχοληθείτε με αυτά προτού φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Μην περιμένετε δηλαδή μέχρι την τελευταία στιγμή για να κάνετε μια ρύθμιση ή για να έρθετε σε συνεννόηση με τρίτους στους οποίους μπορεί να οφείλετε χρήματα. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω ενισχύει την ανάγκη σας για απόκτηση περισσότερων πόρων που θα εξασφαλίσουν ανέσεις στην οικογένεια, προσέξτε όμως τις υπερβολές με την άσκοπη σπατάλη χρημάτων. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει παρασκήνιο και είναι θέμα χρόνου να γίνουν αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τη γνώμη σας για ορισμένα πρόσωπα που τα είχατε σε μεγάλη υπόληψη, ενώ στον τομέα του γάμου αρχίζει να δημιουργείται μια κατάσταση που για ορισμένους από εσάς θα είναι αφόρητη και οι αλλαγές δεν θα είναι ευχάριστες, θα είναι όμως λυτρωτικές. Φροντίστε οι αποφάσεις σας να μην είναι αποτέλεσμα της επιρροής τρίτων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι αρκετά αποδοτικές και θα κάνετε πολλές επαφές και μετακινήσεις που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω την Πέμπτη ευνοεί τα ταξίδια και την προώθηση των ταλέντων ή των υπηρεσιών σας, ενώ την Τετάρτη που έχουμε και Νέα Σελήνη επίσης στον Αιγόκερω θα ακούσετε μια θετική είδηση που θα αφορά σπουδές ή επαφές με το εξωτερικό. Δάνεια, θέματα Δημοσίου και διάφορες οφειλές πρέπει να μπουν σε μια σειρά ώστε να μη χαθεί ο έλεγχος, οπότε, αν θέλετε να κάνετε κάποια ρύθμιση, κάντε την τώρα και θα διευκολυνθείτε πολύ. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι άριστες και μπορείτε να πείσετε τους άλλους, οπότε δώστε έμφαση στο φλερτ μια και έχετε όλες τις συνθήκες με το μέρος σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Εσείς που είστε σε μια μακροχρόνια σχέση μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε πολύ καλά τους όρους μιας συμφωνίας, καθώς υπάρχουν κάποιοι που θα προσπαθήσουν να σας προκαλέσουν σύγχυση και θα βγείτε χαμένοι. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω την Πέμπτη αλλά και η Νέα Σελήνη την Τετάρτη ευνοούν τον οικονομικό τομέα και είναι ιδανική εποχή για να ζητήσετε αύξηση ή για να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν. Οι εργασιακές σας σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν καθώς πρόκειται για ένα αρκετά επικοινωνιακό διάστημα, ενώ μέσα από κάποιες μετακινήσεις μπορείτε να προσελκύσετε νέο κοινό και να ξεκινήσετε συνεργασίες που θα συμβάλουν στην πρόοδό σας. Αν θέλετε να κάνετε ορισμένες αλλαγές στην εμφάνισή σας, τώρα είναι μια καλή εποχή για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση και θα δείτε πολύ σύντομα τα σημάδια βελτίωσης, κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην τόνωση της ερωτικής σας ζωής. Για να είστε ευτυχισμένοι, πρέπει να αισθάνεστε όμορφοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ερμή την Πέμπτη στο ζώδιό σας έρχεται να συμπληρώσει τη συστάδα πλανητών που έχουν μαζευτεί αυτή την εποχή σ' εσάς και με τόση ενέργεια που υπάρχει συσσωρευμένη μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας, ενώ γίνεστε ακόμα πιο δημοφιλείς και περιζήτητοι εσείς που δεν είστε σε σχέση. Την Τετάρτη δε, που έχουμε και Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι ιδανική στιγμή για να σκεφτείτε σοβαρά ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σας αλλά και για να ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο. Εσείς που έχετε τα γενέθλιά σας αυτές τις μέρες δεν αποκλείεται να σας πιάσουν τα υπαρξιακά σας και θα προτιμήσετε πιο ιδιωτικές καταστάσεις, έχετε όμως κοντά σας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και δεν πρόκειται να πέσετε σε μελαγχολία. Μια καινούργια γνωριμία θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που κρατούσατε τα συναισθήματά σας κλειδωμένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα ανασφάλειας και αμφισβήτησης των ικανοτήτων σας αποφασίζετε να περάσετε στην αντεπίθεση, παίρνοντας αυτήν τη φορά τα ηνία της ζωής στα χέρια σας και είστε πιο κατασταλαγμένοι σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια, κάτι που σας οδηγεί ολοένα και περισσότερο στην προσέγγιση του στόχου σας. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω την Πέμπτη αυξάνει την ανάγκη σας για προώθηση των υπηρεσιών και των δεξιοτήτων σας και είναι πολύ καλή στιγμή για να στείλετε βιογραφικά ή για να κάνετε επαφές με άτομα που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας. Την Τετάρτη η Νέα Σελήνη σάς καλεί να κάνετε έναν απολογισμό για να εντοπίσετε λάθη που έχουν γίνει, ώστε να μην επαναληφθούν, ψυχολογικά όμως θα είστε πεσμένοι εξαιτίας της προσωπικής σας ζωής που περνά σκαμπανεβάσματα. Αν υπάρχουν θέματα που σας προκαλούν ασφυξία, τώρα θα σας φανούν πιο διογκωμένα και θα γίνετε υπερβολικοί.

 

ΙΧΘΥΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια θα σας απασχολήσουν πολύ και είναι σημαντικό να είστε προσγειωμένοι όσον αφορά τις προσδοκίες σας, ώστε να αποφύγετε τυχόν απογοητεύσεις Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω την Πέμπτη εντείνει το ενδιαφέρον σας για συλλογικές προσπάθειες και μπορεί να ενταχθείτε σε μια ομάδα εθελοντικής δράσης, ενώ εσείς που είστε πιο αθλητικοί τύποι, μπορεί να ξεκινήσετε ένα καινούργιο άθλημα. Την Τετάρτη η Νέα Σελήνη ευνοεί τις γνωριμίες και τις καινούργιες προσπάθειες, οπότε αξίζει να ασχοληθείτε με το επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας, ενώ είναι πολύ καλή εποχή για να ερωτευτείτε. Οι ελεύθεροι έχετε μια ακόρεστη διάθεση για φλερτ και καθώς έχετε τα φόντα για να γοητεύσετε τους άλλους, προβλέπονται σημαντικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Σχέσεις με γονείς χρήζουν προσοχής. Επιλύστε τα θέματά σας τώρα που οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές καθώς θα έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα και θα είστε κι εσείς πιο διαλλακτικοί.