ΚΡΙΟΣ

Υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας με διπλωματία και φροντίστε να ξεσκαρτάρετε παλιές ιστορίες που αποτελούν για εσάς περιττό φορτίο. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό το Σάββατο σας κάνει να αναζητάτε και να διεκδικείτε την ανεξαρτησία σας, αυτή όμως η διάθεση συγκρούεται με τα «πρέπει», κάτι που σας προκαλεί ασφυξία και ένταση. Οι αλλαγές που επιθυμείτε απαιτούν προγραμματισμό και μεθοδικές κινήσεις, διαφορετικά, αν αφήσετε την παρορμητική σας διάθεση να σας κατευθύνει, μπορεί να βρεθείτε σε αδιέξοδο. Είναι μια εποχή κατά την οποία βγαίνουν στην επιφάνεια οι επιθυμίες σας και επειδή βελτιώνονται τα οικονομικά σας, θα πρέπει να είστε προνοητικοί με το ξόδεμα των χρημάτων σας. Στον ερωτικό τομέα επανασυνδέσεις, παράλληλες σχέσεις και έντονο πάθος κάνουν την προσωπική ζωή ορισμένων αρκετά ενδιαφέρουσα, για κάποιους άλλους όμως θα είναι αρκετά θυελλώδης. Αποκαλύψεις, εξαπατήσεις και μυστικά θα προκαλέσουν καταστάσεις που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφασιστικότητα και έντονη δράση σάς χαρακτηρίζουν τις επόμενες μέρες και αυτό είναι μεν καλό επειδή μπορείτε να διευθετήσετε με άνεση τις υποθέσεις σας, όμως χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία, καθώς ο Άρης περνά πλέον στον Σκορπιό, επηρεάζοντας τον τομέα συνεργασιών - σχέσεων. Πιθανές ανατροπές και προκλήσεις θα σας κάνουν πιο προσεχτικούς στην επιλογή συνεργατών και δεν αποκλείεται να στραφείτε σε φίλους εσείς που αναζητάτε πρόσωπα για να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να μοιραστείτε τα βάρη μιας επιχειρηματικής σας ιδέας. Ιδανική εποχή για να κάνετε κάποιες αγορές δώρων ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι. Στον ερωτικό τομέα ενδεχομένως οι ανάγκες σας να μη συμβαδίζουν με του συντρόφου σας και καθώς οι απαιτήσεις σας είναι υπερβολικές, οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Ιδιαίτερη προσοχή οι ελεύθεροι σχετικά με τις επιλογές σας. Η ανάγκη σας για συντροφικότητα σας κάνει να μη βλέπετε ξεκάθαρα τα ελαττώματα και τις προθέσεις των άλλων.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα και ενώ θα έχετε όρεξη για δουλειά, επειδή δεν θα θέλετε κανέναν να σας υποδεικνύει τι θα κάνετε, οι πιθανότητες για συγκρούσεις είναι πολλές. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό το Σάββατο, διανύοντας τον τομέα της εργασίας, αυξάνει τις απαιτήσεις της δουλειάς σας και θα δοκιμαστεί η υπομονή σας ουκ ολίγες φορές. Ωστόσο, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με ψυχραιμία και διπλωματία, όσο κι αν σας φανεί δύσκολο. Μην ξεχνάτε πως είναι μια εποχή με πάρα πολλά έξοδα και δεν συγχωρούνται επιπόλαιες αποφάσεις και ενέργειες. Φίλοι από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και είστε πολύ χαρούμενοι, ενώ βελτιώνεται σημαντικά και η ερωτική σας ζωή, κάτι που κάνει αρκετά ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σας. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να πείτε ξεκάθαρα αυτά που σας απασχολούν, αρκεί να είστε πρόθυμοι να ακούσετε το ταίρι σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλή αισιοδοξία και δημιουργική διάθεση θα σας δώσουν ώθηση για να κυνηγήσετε με περισσή επιμονή τους στόχους σας, μπορεί όμως να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και να ξεπεράσετε τα όρια των αντοχών σας. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό το Σάββατο αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας σε μεγάλο βαθμό, κάτι που μπορεί να σας κάνει να φερθείτε με υπεροψία, γεγονός που σίγουρα δεν θα σας ευνοήσει στις επαφές που θα γίνουν. Ρίξτε τους τόνους, μην παριστάνετε τους ξερόλες και δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, κινηθείτε με σύνεση, ώστε να καλύψετε υποχρεώσεις και προσωπικές επιθυμίες. Η ερωτική σας ζωή θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα καθώς έχετε τη διάθεση να πειραματιστείτε, αρκεί να είστε προσεχτικοί στις επιλογές σας και να μην επαναλάβετε λάθη που μπορεί στο παρελθόν να σας δημιούργησαν προβλήματα. Οι δεσμευμένοι διασκεδάστε με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό το Σάββατο μπορεί να προκαλέσει μια αναστάτωση στις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας και είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στη διαχείριση των καταστάσεων, κυρίως εσείς του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου. Για πολύ κόσμο η περίοδος των γιορτών είναι μια έξτρα πηγή άγχους, που μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί σε εκνευρισμό. Με τα οικονομικά σας πρέπει να είστε φειδωλοί, αποφεύγοντας το ξόδεμα σε περιττές αγορές, καθώς προκύπτουν συνεχώς βασικές ανάγκες που θα πρέπει να καλύψετε, ενώ κάποια εμπόδια στις επαγγελματικές σας υποθέσεις θα είναι μια δοκιμασία που θα την ξεπεράσετε μεν, αλλά θα σας εξαντλήσει. Η προσωπική σας ζωή είναι λίγο μπερδεμένη. Εσείς που κάνετε σκέψεις σχετικά με τη λήξη της σχέσης σας μπορεί να βρεθείτε σε δίλημμα αν κάνετε μια καινούργια γνωριμία, ωστόσο δεν είναι κατάλληλη εποχή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εποχή είστε πολύ δραστήριοι, οι μετακινήσεις σας για επαγγελματικούς σκοπούς θα είναι πολλές, θα πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με το όχημά σας, καθώς το Σάββατο περνά ο Άρης στον Σκορπιό και φέρνει μια γενικότερη ένταση, που καλό είναι να μην τη βγάλετε στο τιμόνι. Η διάθεσή σας να βάλετε σε τάξη κάθε είδους εκκρεμότητα θα σας εξαντλήσει, ενώ μπορεί να γίνετε απαιτητικοί και απότομοι απέναντι σε συνεργάτες, αν δεν ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας. Στον οικονομικό τομέα η βελτίωση θα οφείλεται στην ώθηση που σας έδωσε ένα οικείο πρόσωπο, ανοίγοντας μια καινούργια πόρτα για εσάς, οι σχέσεις σας όμως θα επηρεαστούν αρνητικά, αν δεν του το αναγνωρίσετε. Ο τομέας της φιλίας περνά σκαμπανεβάσματα και είναι θέμα χρόνου να χαλάσουν κάποιες μακροχρόνιες σχέσεις για συμφέροντα. Μη βλέπετε μονόπλευρα τις καταστάσεις και να είστε πιο δοτικοί, κυρίως απέναντι σε πρόσωπα που σας έχουν στηρίξει.

 

ΖΥΓΟΣ

Το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό το Σάββατο φέρνει κάποια οικονομικά θέματα στο προσκήνιο και μπορεί να ανατραπούν τα σχέδιά σας προκειμένου να μη μείνουν σε εκκρεμότητα οι οφειλές σας. Ωστόσο στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει η ευνοϊκή επιρροή του Δία με τον Ποσειδώνα, που σημαίνει πως γίνονται καλά πράγματα και αυξάνονται τα κέρδη σας, χρειάζεται όμως σωστός προγραμματισμός, ώστε να αποφύγετε τα μελλοντικά άγχη. Καινούργιες προτάσεις συνεργασίας σάς δίνουν εναλλακτικές λύσεις και επειδή αισθάνεστε μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον, υπερασπίζεστε περισσότερο τα συμφέροντά σας, κάτι που σε ορισμένες φάσεις μπορεί να σας κάνει υπερβολικούς. Σχετικά ομαλή είναι η προσωπική σας ζωή, τώρα όμως που μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι και να εστιάζετε στα μελανά σημεία της σχέσης σας δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και πολλά μπορεί να προκύψουν στην πορεία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και από το Σάββατο, που περνά ο Άρης στο ζώδιό σας, θα δείτε την ενεργητικότητά σας να αυξάνεται σημαντικά. Ιδανική εποχή για να ολοκληρώσετε ένα έργο, ώστε να ξεκινήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα, για να κλείσετε εκκρεμότητες που έχουν σχέση με το Δημόσιο και γενικά να αξιοποιήσετε όλη αυτή την ενέργεια προς τις σωστές κατευθύνσεις. Όμως έχετε κατά νου πως μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές με τους συνεργάτες σας αν υπάρξει μια διαφωνία και καλό είναι να μη λειτουργήσετε μόνο για το δικό σας συμφέρον. Μια σωστή συνεργασία μπορεί να σας αποφέρει πολλά οφέλη και για να γίνει αυτό πρέπει να είναι ευχαριστημένοι οι συνεργάτες σας. Στον ερωτικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις αν δεν κοντρολάρετε την ανάγκη σας για ανεξαρτησία και δεν αποκλείεται να διαλυθούν σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια. Η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα βρεθείτε αντιμέτωποι με εσωτερικές συγκρούσεις καθώς έχετε αφήσει να μαζευτούν μέσα σας πολλά και ειδικά αν νιώσετε αδικημένοι πάνω στη δουλειά σας, προβλέπονται εκρηκτικές καταστάσεις. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό το Σάββατο σας κάνει να βλέπετε πιο ωμά τα γεγονότα και εντείνεται η ανάγκη σας να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας, όμως είναι αμφίβολο κατά πόσο θα γίνετε κατανοητοί από το περιβάλλον σας. Φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι έχοντας εναλλακτικές λύσεις στο μυαλό σας και μην ξεκινάτε καινούργιες συνεργασίες, καθώς δεν ευνοούνται αυτή την εποχή. Είναι σημαντικό να διακρίνετε τις πραγματικές προθέσεις των άλλων, κάτι που είναι δύσκολο, μια και η κρίση σας δεν είναι ξεκάθαρη. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, μην αφήσετε να μπουν στη μέση οικονομικά θέματα, γιατί δύσκολα θα επανέλθουν οι ισορροπίες. Δώστε έμφαση στη σχέση σας και φροντίστε να περνάτε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε θέματα καριέρας και καθώς είστε αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας, εργάζεστε εντατικά και δίχως να υπολογίζετε την κούραση. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό το Σάββατο ενδυναμώνει την ανάγκη σας να αυξήσετε το εισόδημά σας και μπορεί να πάρετε ρίσκα που δεν θα είστε σε θέση να τα φέρετε σε πέρας, οπότε μην κάνετε σπασμωδικές ενέργειες και μελετήστε ψύχραιμα τις επόμενες κινήσεις σας. Τα οικονομικά σας έχουν μια ανοδική τάση, είναι όμως πολλά τα έξοδα και οι ανάγκες, οπότε χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Σημαντικές αγορές και επενδύσεις μπορεί να μην είναι και τόσο συμφέρουσες όσο νομίζετε και καλό είναι να τις αποφύγετε. Στον τομέα της φιλίας μπορεί να γίνει μια παρεξήγηση που θα σας κοστίσει πολύ και θα πέσει η ενέργειά σας κατακόρυφα. Προσέξτε πώς θα εκφράσετε τα όποια παράπονά σας, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα εγκαίρως.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη, καθώς βλέπετε τους κόπους σας να ανταμείβονται και από το Σάββατο, που περνά ο Άρης στον Σκορπιό, θα είστε ακόμα πιο σίγουροι για τις αποφάσεις και τις ενέργειες σας, οπότε είναι ιδανική εποχή για να δουλέψετε ατομικά και να πιάσετε τους στόχους σας. Πάρτε πρωτοβουλίες, μη διστάζετε να προβάλλετε τις δεξιότητές σας ή να παρουσιάσετε μια καινούργια ιδέα στους συνεργάτες σας και δώστε έμφαση στην οργάνωση σημαντικών θεμάτων. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και μπορείτε να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να κάνετε αγορές για αγαπημένα πρόσωπα. Λίγη προσοχή στην προσέγγιση ενός προσώπου που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας, ώστε να μην παρεξηγήσει τις προθέσεις σας. Μπορεί η παρορμητική σας διάθεση να προκαλέσει λανθασμένες εντυπώσεις στους άλλους, οπότε αποφύγετε τις υπερβολές και επιστρατεύστε την ευγένειά σας. Οι δεσμευμένοι περνάτε πολύ καλά αυτή την εποχή με το ταίρι σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Τις επόμενες μέρες θα έχετε αρκετό χρόνο για να ασχοληθείτε με διάφορες εκκρεμότητες, το πιο σημαντικό όμως είναι πως θα κάνετε επαφές και συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα που θα εκτιμήσουν πολύ τα ταλέντα και τις γνώσεις σας, οπότε δεν αποκλείεται να προκύψει και μια καινούργια συνεργασία. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό το Σάββατο ευνοεί τα ταξίδια και θέματα που έχουν να κάνουν με τις σπουδές, πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε θέματα οδήγησης και γενικά να φροντίσετε να είστε νομότυποι, καθώς υπάρχει κίνδυνος να βρεθείτε αντιμέτωποι με τον νόμο. Αγορές για το σπίτι και τον εαυτό σας θα είναι μέσα στις βασικές σας ενασχολήσεις, κάτι που μπορεί να μειώσει τον προϋπολογισμό σας σημαντικά. Έντονη ερωτική διάθεση και όρεξη για περιπέτειες σας κάνουν πιο αυθόρμητους και είναι ιδανική ευκαιρία για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, ελεύθεροι και μη.