ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούνιος ξεκινά με τη μετάβαση του κυβερνήτη σας Άρη την Κυριακή στον Καρκίνο, επηρεάζοντας κυρίως τον τομέα των συνεργασιών, και προβλέπεται έντονο παρασκήνιο, οπότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί με ποιους μοιράζεστε τα μυστικά της δουλειάς σας. Είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα σας απασχολήσει και ένα περιουσιακό θέμα, το οποίο θα επηρεάσει σχέσεις με συγγενικά σας πρόσωπα και θα χρειαστείτε ιδιαίτερη ψυχραιμία για να υποστηρίξετε τα συμφέροντά σας. Τα οικονομικά σας ενισχύονται και νιώθετε πιο ασφαλείς. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε αισθηματικά θέματα τώρα που οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές για τα ερωτικά σας, καθώς η Αφροδίτη, που ενισχύει τον ερωτικό τομέα, εγκαταλείπει το ζώδιό σας την Τρίτη. Οικογένεια και θέματα παιδιών μπαίνουν στο στόχαστρο του ενδιαφέροντός σας και θα επηρεάσουν τις αποφάσεις σας σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενδεχομένως να αναβάλετε ένα ταξίδι ώστε να αφοσιωθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πρώτες μέρες του Ιουνίου μπορεί να σας φανούν κουραστικές εξαιτίας ενός οικονομικού θέματος που σας απασχολεί, την Τρίτη όμως η κυβερνήτης σας Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας, επηρεάζοντας θετικά τον οικονομικό τομέα, και θα αντιμετωπίσετε τις όποιες προκλήσεις με επιτυχία. Αν πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις, καλό είναι να παρθούν πριν από την Τετάρτη που εγκαταλείπει ο Ερμής το ζώδιό σας. Η ενίσχυση τον οικονομικών σας είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση των κόπων σας και μπορείτε έτσι να καλύψετε τις ανάγκες σας. Έντονος ερωτισμός και διάθεση για νέες περιπέτειες είναι το χαρακτηριστικό των επόμενων ημερών, όμως μπορεί πολύ εύκολα να βαρεθείτε. Επειδή είναι μια εποχή όπου αισθάνεστε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θέλετε μεν να φλερτάρετε και να γνωρίσετε κόσμο, όμως δεν προβλέπεται κάτι μόνιμο, καθώς η ανάγκη σας για ελευθερία υπερτερεί αυτής για συντροφικότητα. Σχέση/γάμος βελτιώνεται αισθητά από την Τρίτη και μετά.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι ταλαιπωρημένοι Δίδυμοι μπορείτε να πάρετε μια ανάσα και να επικεντρωθείτε με περισσότερη αφοσίωση στα εργασιακά σας θέματα, καθώς την Κυριακή αφήνει ο πολεμοχαρής Άρης το ζώδιό σας και ξεκινά μια περίοδος ύφεσης όσον αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ την Τετάρτη εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στο ζώδιό σας, ενισχύοντας τον τομέα της καριέρας και των σπουδών. Ωστόσο, επειδή είναι ένα διάστημα κατά το οποίο σας απασχολούν πολλά οικονομικά θέματα, καλό είναι να αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Γάμος/σχέση περνά διακυμάνσεις, επηρεάζοντας και την υπόλοιπη οικογένεια, τώρα όμως που βελτιώνονται οι συνθήκες, μπορείτε να εξομαλύνετε τις καταστάσεις, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας. Οι ελεύθεροι έχετε μια τάση να ερωτεύεστε και να παθιάζεστε πολύ εύκολα, με την ίδια άνεση όμως ξεθωριάζουν τα συναισθήματά σας και επικρατεί κομφούζιο στην ερωτική σας ζωή. Ιδιαίτερη προσοχή σε ένα ζήτημα υγείας που έχετε αμελήσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι έχετε την τάση, όταν ξεπερνάτε ένα πρόβλημα, να επαναπαύεστε, με συνέπεια να χάνεται πολύτιμος χρόνος, την Πέμπτη όμως εισέρχεται στο ζώδιό σας ο Άρης και σας κάνει πιο μάχιμους, καθώς ενισχύει τη θέλησή σας να βγείτε από το αδιέξοδο. Η ανταγωνιστικότητά σας μπορεί να θίξει τα συμφέροντα ορισμένων και να προκληθούν εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο, οπότε θα πρέπει να φυλάτε τα νώτα σας για να αποφύγετε τυχόν τρικλοποδιές. Στον οικονομικό τομέα προκύπτουν συνεχώς ανάγκες και πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας. Σας έχει κουράσει ο συνεχής προβληματισμός που σας προκαλούν μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας και αναζητάτε όσο τίποτα ηρεμία και ησυχία, με αποτέλεσμα να μην έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας. Ένα σύντομο ταξίδι θα συμβάλει στη βελτίωση του ψυχισμού και της προσωπικής σας ζωής, αν αφεθείτε δεν καταπιέσετε τα συναισθήματά σας.

 

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος σας βρίσκει αισιόδοξους και αποφασισμένους να πιάσετε τους στόχους σας με όποιο τίμημα και προβλέπονται θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα. Παρά το γεγονός ότι προκύπτουν συνεχώς ανάγκες, είστε σε θέση να τις καλύψετε με άνεση. Ιδανική εποχή για να επιλύσετε ένα νομικό ζήτημα, καθώς Ήλιος και Δίας σχηματίζουν αρμονικές όψεις και αυξάνουν την τύχη σας. Αποφύγετε τις περιττές αγορές και ενισχύστε τη διάθεσή σας με εποικοδομητικούς τρόπους (γυμναστική, επικοινωνία με κόσμο κ.λπ.). Η αισθηματική σας κατάσταση εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες και δεν μπορείτε να εστιάσετε στην προσωπική σας ζωή, με αποτέλεσμα να είστε αποστασιοποημένοι από το ταίρι σας. Καταστάσεις οι οποίες δεν είναι στο χέρι σας να ανατραπούν θα πρέπει να τις διαχειρίζεστε με περισσότερη ψυχραιμία. Ιδανική εποχή για να δουλέψετε με τον εαυτό σας και να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει δυναμικά στην καθημερινότητά σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Τετάρτη περνά ο Ερμής στους Διδύμους, επηρεάζοντας θετικά τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, και θα δείτε σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Οι πρώτες μέρες του Ιουνίου είναι αρκετά κουραστικές για όσους ετοιμάζουν ένα καινούργιο εγχείρημα, τα αποτελέσματα όμως θα σας δικαιώσουν και θα μπορέσετε να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές εγκαίρως. Αποφύγετε τις υπερβολές με τα χρήματά σας και φανείτε προνοητικοί. Στον ερωτικό τομέα βελτιώνεται η κατάσταση από την Τρίτη που περνά η Αφροδίτη στον Ταύρο και μπορείτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας μέσα από ένα ταξίδι. Η στάση σας αρχίζει να αποκτά μια γλυκύτητα που επηρεάζει θετικά το ταίρι σας και αν καταφέρετε να αφήσετε πίσω το παρελθόν που επισκιάζει τη σχέση σας, προβλέπεται ένα αρμονικό διάστημα. Θέματα παιδιών ενισχύουν την ανάγκη σας να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιούνιος ξεκινά θετικά για εσάς, καθώς ο Δίας στο ζώδιό σας σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Ήλιο και, εκτός της σιγουριάς που αισθάνεστε για τα μελλοντικά σας σχέδια, είναι μια εποχή κατά την οποία βλέπετε τους κόπους σας να ανταμείβονται και παίρνετε κουράγιο, συνεχίζοντας ακάθεκτοι τις προσπάθειές σας. Κατάλληλη στιγμή για να τακτοποιήσετε θέματα Δημοσίου και να ασχοληθείτε με ένα νομικό ζήτημα που σας προκαλεί πονοκέφαλο. Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα πρέπει να αξιοποιήσετε αυτό το ευνοϊκό διάστημα. Στον οικογενειακό τομέα μπορεί να δημιουργηθεί τεταμένη ατμόσφαιρα αν πάτε κόντρα με τις βλέψεις των μεγαλύτερων μελών και ίσως νιώσετε απογοήτευση που δεν ασπάζονται τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Όπως και να έχει, επειδή εσείς θα επωμισθείτε τις ευθύνες των πράξεών σας, μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και προσπαθήστε να πείσετε τους άλλους με σοβαρά επιχειρήματα. Τα ερωτικά σας βελτιώνονται από την Τρίτη και μετά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πολύ προβληματισμένοι σχετικά με τις μελλοντικές σας κινήσεις και αλλάζετε συνεχώς γνώμη, κάτι που είναι ό,τι χειρότερο στην παρούσα φάση, καθώς δεν σας επιτρέπει να πάρετε αποφάσεις ώστε να προχωρήσετε στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Ορισμένα άτομα σας έχουν απογοητεύσει και αναζητάτε επειγόντως καινούργια πρόσωπα που θα στηρίξουν τις προσπάθειες σας, όμως μην κάνετε βεβιασμένες ενέργειες, καθώς υπάρχει κίνδυνος να βρεθείτε σε αδιέξοδο. Στον οικονομικό τομέα προβλέπεται αύξηση του εισοδήματός σας και μπορείτε να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν. Η ανάγκη σας για απολαύσεις και ψυχαγωγία εντείνεται ακόμα περισσότερο τώρα που μπαίνει για τα καλά το καλοκαίρι, ενώ ταυτόχρονα η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας εκπλήσσει ευχάριστα το ταίρι σας. Ιδανική εποχή για φλερτ και νέους έρωτες, προσέξτε όμως μην επενδύετε συναισθηματικά σε σχέσεις που θα είναι παροδικές. Σχέση/γάμος είναι σε αρμονία και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για τη δημιουργία οικογένειας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια για να πετύχετε τους στόχους σας και τώρα ξεκινά μια εποχή που μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως υπάρχουν περιθώρια για άσκοπη σπατάλη χρόνου και χρημάτων. Τώρα που τα οικονομικά σας βελτιώνονται αισθητά, εξοικονομήστε κάποιους πόρους για την επιχείρησή σας ή για κάποια επένδυση που είναι στα άμεσα σχέδιά σας. Η εποχή ευνοεί την εφαρμογή των σχεδίων σας, αρκεί να είστε σίγουροι για τα άτομα με τα οποία θα συνεργαστείτε. Η προσωπική σας ζωή γίνεται συχνά θέμα συζήτησης στον κύκλο σας και είναι κάτι για το οποίο δίνετε εσείς το έναυσμα. Το γεγονός ότι μοιράζεστε τα προβλήματά σας με διάφορους «φίλους», μόνο αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να επιφέρει στη σχέση σας και θα πρέπει να μάθετε να επιλύετε μόνοι τα προβλήματά σας. Η Αφροδίτη περνά την Τρίτη στον Ταύρο, προκαλώντας έντονο ερωτισμό γύρω σας, και ευνοεί τον αισθηματικό τομέα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με ταξίδια ξεκινά ο Ιούνιος για εσάς που είστε γεννημένοι μέσα στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο και σας δίνεται η ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο ευρύτερο κοινό, κάτι που θα επιφέρει και αύξηση στα κέρδη. Θέματα σπουδών ευνοούνται για όσους το έχουν πάρει ζεστά το θέμα και δεν επηρεάζονται από τις επικρατούσες συνθήκες. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό δρόμο, μπορείτε όμως και καλύτερα. Περιορίστε την κτητικότητά σας και μην ψάχνετε αφορμές για να δημιουργείτε καταστάσεις. Η προσωπική σας ζωή ενδεχομένως να μη σας ικανοποιεί, όμως, για να έχετε μια ισορροπημένη σχέση, θα πρέπει να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, ώστε να βελτιώσετε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας. Οι ελεύθεροι έχετε διάθεση για γνωριμίες, δεν είναι όμως βασικό σας μέλημα μία μόνιμη σχέση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακούστε τη διαίσθησή σας αν πρόκειται να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα ή συνεργασία και μην αφήνετε να σας αποπροσανατολίζουν γνώμες τρίτων. Είναι μια εποχή που θέλετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και είστε αποφασισμένοι να πάρετε τα ρίσκα σας, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε από τον προσωπικό σας χρόνο. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και έχετε την ευχέρεια να ικανοποιήσετε κάποιες προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Αν θέλετε να βελτιώσετε την εικόνα σας προτού βγείτε στις παραλίες, ξεκινήστε από τώρα διατροφή και άσκηση, ώστε να αποφύγετε τις εξαντλητικές δίαιτες, που συνήθως είναι αναποτελεσματικές. Η ερωτική σας ζωή εξελίσσεται θετικά και η ανάγκη σας να έχετε άψογη εμφάνιση μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές. Ενημερωθείτε μέσω ενός ειδικού που θα σας δώσει ένα πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες του οργανισμού σας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Οι πρώτες μέρες του Ιουνίου σάς βρίσκουν μπερδεμένους και αναποφάσιστους σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια και είναι προτιμότερο να καθυστερήσετε λίγο την εφαρμογή τους από το να γίνουν βιαστικές ενέργειες αμφιβόλων αποτελεσμάτων. Ωστόσο, από την Τρίτη και μετά αρχίζει να ξεκαθαρίζει περισσότερο το τοπίο και είναι μια καλή στιγμή για να δώσετε έμφαση στα εργασιακά σας θέματα. Τακτοποιήστε γραφειοκρατικά ζητήματα που μπορούν να φρενάρουν τις ενέργειές σας και βάλτε τάξη στα έξοδα σας. Η είσοδος της Αφροδίτης την Τρίτη στον Ταύρο εξομαλύνει τις καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή και είναι ιδανική εποχή για να πάρετε αποφάσεις από κοινού με το ταίρι σας, είτε για την επισημοποίηση της σχέσης σας είτε για δημιουργία οικογένειας. Πολλές οι ευκαιρίες που δίνονται στους ελεύθερους για φλερτ και νέες γνωριμίες, αρκεί να ρίξετε τον πήχη και να μην προτρέχετε, κάνοντας όνειρα θερινής νυχτός.