ΚΡΙΟΣ

Στο προσεχές διάστημα θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα καριέρας και πιθανόν να αλλάξουν λίγο τα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα, αλλά δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας ανησυχεί. Την Πέμπτη το τετράγωνο Άρη - Κρόνου επαναφέρει στο προσκήνιο ένα νομικό θέμα, κάτι που θα σας προκαλέσει ανασφάλεια και ένταση, αλλά θα είναι αντιμετωπίσιμο. Την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο και μεταφέρεται το βάρος των υποχρεώσεών σας κυρίως στην οικογένεια και τα παιδιά. Την Παρασκευή, Αφροδίτη και Πλούτωνας επηρεάζουν θετικά τον ερωτικό τομέα και μπορείτε να αποφασίσετε από κοινού με το ταίρι σας για το μέλλον, αρκεί οι αποφάσεις που θα πάρετε να είναι προσωπική σας ανάγκη και όχι αποτέλεσμα πιέσεων. Λίγη προσοχή οι ελεύθεροι πώς θα διαχειριστείτε μια περίεργη κατάσταση με ένα καινούργιο πρόσωπο. Μην εμπιστεύεστε καθένα που γνωρίζετε στο Διαδίκτυο. Υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Άρης και Κρόνος την Πέμπτη σχηματίζουν δύσκολες όψεις και θα επηρεάσουν κυρίως θέματα σπουδών και μετακινήσεων, το καλό είναι όμως πως ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, είναι σε καλές θέσεις με τον Πλούτωνα την Παρασκευή, έτσι θα παίξουν υποστηρικτικό ρόλο στις όποιες προσπάθειές σας. Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικής σημασίας για τη μετέπειτα σταδιοδρομία σας και θα πρέπει να ρίξετε όλο το βάρος της προσοχής στις σπουδές σας. Στον επαγγελματικό τομέα είναι πιο χαλαρή η κατάσταση απ' όσο υπολογίζατε. Καινούργιες ενασχολήσεις (σπορ, χόμπι κ.λπ.) διευρύνουν τον κοινωνικό σας κύκλο και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρείτε τον σύντροφο της ζωής σας, αρκεί να ξεπεράσετε μια προηγούμενη σχέση με την οποία δεν προβλέπεται επανασύνδεση. Ο τομέας του γάμου μπορεί να βελτιωθεί αισθητά, αλλά θα πρέπει να κοντρολάρετε τη ζήλια σας που δηλητηριάζει τη σχέση σας. Δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σας και πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι επόμενες μέρες προβλέπονται αρκετά κουραστικές, καθώς θα σας απασχολήσουν τρέχοντα θέματα που μπορεί να σκαλώσουν κάπου και εκεί θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι για να καταφέρετε να τα επιλύσετε εγκαίρως. Κρατήστε άμυνες με τα χρήματα και μη βιάζεστε να κάνετε αγορές προτού να έχετε μια συνολική εικόνα της κατάστασης. Κρόνος και Άρης προκαλούν αστάθεια στον οικονομικό τομέα, είναι όμως θέμα λίγων ημερών η ενίσχυση του εισοδήματός σας. Ιδιαίτερη προσοχή στην κοινόχρηστη διαχείριση των πόρων σας. Βελτιώστε σχέσεις με άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα ή που σας έχουν στηρίξει και δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον για τυχόν ανάγκες τους. Στον ερωτικό τομέα, μια καινούργια γνωριμία σας προκαλεί αμφιβολίες και δεν είστε σίγουροι κατά πόσο θα πρέπει να ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο άτομο. Στη σχέση/γάμο, παρόλο που δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερα προβλήματα, μια σχετική τόνωση πάντα χρειάζεται, για να διατηρείται η φλόγα αναμμένη.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι, αν φανείτε προνοητικοί και δεν σας παρασύρει η ανάγκη σας για ανέσεις και σπατάλες, θα καταφέρετε να βάλετε επιτέλους μια τάξη σε σημαντικά οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και μη σπαταλάτε την ενέργειά σας σε θέματα της καθημερινότητας. Οι συνθήκες μπορεί να μην είναι οι ευνοϊκότερες για να αυξήσετε το εισόδημά σας, μπορείτε όμως να προετοιμάσετε το έδαφος για ένα μελλοντικό σας εγχείρημα, συλλέγοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και αναζητώντας τυχόν συνεταίρους. Περιορίστε τις επαφές με άτομα που ρίχνουν το ηθικό σας και εστιάστε σε αισιόδοξα πρόσωπα που μπορούν να αλλάξουν και τη δική σας θεώρηση των πραγμάτων. Σχέσεις που βασίζονται σε αλληλοκατανόηση και σεβασμό έχουν τις καλύτερες προοπτικές για δημιουργία οικογένειας και είναι μια καλή εποχή, αν το αποφασίσετε τελικά. Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας οι ελεύθεροι μέσω νέων δραστηριοτήτων.

 

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου στον Υδροχόο την Παρασκευή εντείνει την ανάγκη σας να βελτιώσετε τη ζωή σας και είστε αποφασισμένοι να δουλέψετε σκληρά για να το πετύχετε. Πιθανές καθυστερήσεις σε ένα νομικό ζήτημα δεν πρέπει να σας αποσυντονίσουν, μιας και δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τα δεδομένα. Άρης και Κρόνος απαιτούν μια ώριμη αντιμετώπιση οφειλών και εξόδων, ώστε να μη βρεθείτε αργότερα σε αδιέξοδο. Συνεργασίες - συνεταιρισμοί χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και θα πρέπει να γίνουν με γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον. Θέματα σπουδών μπορεί να σας προκαλέσουν κάποια δυσφορία εξαιτίας της απομάκρυνσής σας από φίλους και καλό θα είναι να αποφεύγετε τις υπερβολές αν θέλετε να αυξήσετε την απόδοσή σας. Ένας νέος έρωτας δίνει νόημα στη μονοτονία της καθημερινότητας και αισθάνεστε πιο αναζωογονημένοι, μπορεί όμως να δημιουργηθούν ίντριγκες με ένα άτομο του κοντινού σας κύκλου. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα στο προσεχές διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε συνεργασίες, να βάλετε καινούργιους στόχους και να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες, ώστε να εξισορροπήσει η επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή. Φροντίστε οι στόχοι σας να είναι συγκεκριμένοι και οι προσδοκίες σας να είναι μέσα σε λογικό πλαίσιο, ώστε να αποφύγετε τυχόν απογοητεύσεις. Αν σκοπεύετε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση, εξετάστε διεξοδικά τις ανάγκες της αγοράς και προσπαθήστε να πρωτοτυπήσετε. Ιδανική εποχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες και να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ξεκινήστε παράλληλα μια ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση και μην είστε ανυπόμονοι όσοι θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Τα αποτελέσματα θα είναι σύντομα εμφανή και η ικανοποίηση που θα πάρετε θα είναι η κινητήριος δύναμη για να μη σταματήσετε τις προσπάθειές σας. Συνεπώς, θα βελτιωθεί και η ερωτική σας ζωής.

 

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς ξεκινά μια εποχή έντονης δράσης λόγω του Ήλιου που εισέρχεται στον Υδροχόο την Παρασκευή και είναι μια πολύ καλή στιγμή για νέα ξεκινήματα και συνεργασίες. Οι απότομες αλλαγές στην καθημερινότητά σας μπορεί να σας προκαλούν εξάντληση, όμως τα οφέλη που λαμβάνετε είναι πολλαπλά και σας δίνουν ώθηση για να κυνηγήσετε με αποφασιστικότητα τους στόχους σας. Πιθανή συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν που σας είχε στηρίξει σας δίνει την ευκαιρία να ανταποδώσετε με τη σειρά σας τη στήριξη. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης αν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε μια εκδρομή ή ένα ταξίδι με το όχημά σας. Παιδιά και σπίτι είναι το βασικό σας μέλημα, λαχταράτε όμως και κάποιες ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σας τώρα που Αφροδίτη και Πλούτωνας είναι σε θετικές όψεις. Οι ελεύθεροι έχετε κουραστεί από την εργένικη ζωή και αναζητάτε τον έρωτα της ζωής σας, κάτι που μπορεί να συμβεί πολύ σύντομα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στη διαχείριση των πόρων σας καθώς μπορεί να προκύψουν έκτακτες ανάγκες που θα απαιτούν άμεση διευθέτηση. Άρης και Κρόνος την Πέμπτη προκαλούν κάποιες δύσκολες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα και δεν είναι κατάλληλη εποχή για να αλλάξετε κατεύθυνση, παρασυρόμενοι από την ανασφάλειά σας. Είναι προτιμότερο να βελτιώσετε τις συνθήκες της τρέχουσας δουλειάς σας, παρά να πειραματιστείτε με νέα ανοίγματα. Σπουδές και θέματα εκπαίδευσης αντιμετωπίστε τα με αποφασιστικότητα. Στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων παρουσιάζονται κάποια σύννεφα και δεν είναι αποτέλεσμα των δικών σας ενεργειών. Κατά πάσα πιθανότητα υπάρχουν άτομα γύρω σας που σας φθονούν και προσπαθούν να σας διαβάλουν στον κύκλο σας, το καλό όμως είναι ότι έχετε και ένθερμους υποστηρικτές. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί, καθώς Αφροδίτη και Πλούτωνας προκαλούν ένα ερωτικό κλίμα γύρω σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται πολύ μέσα στις επόμενες μέρες και μπορεί να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα συμβάλει στην ενίσχυση του τομέα της καριέρας. Φροντίστε να φιλτράρετε προσεχτικά όλα τα καινούργια δεδομένα και αν κάπου αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι, μην πιέζεστε για να πάρετε αποφάσεις. Άρης και Κρόνος την Πέμπτη αναμοχλεύουν ένα νομικό ζήτημα του οποίου η εξέλιξη προβλέπεται θετική, αλλά θα επηρεάσει τον προϋπολογισμό σας. Αποφύγετε συνεργασίες που δεν σας γεμίζουν το μάτι. Η κοινωνική σας ζωή έχει μείνει πίσω λόγω υποχρεώσεων, μέσα στις επόμενες μέρες όμως μπορείτε να κάνετε και κάποια πράγματα για τον εαυτό σας, ώστε να έχουν νόημα όλες οι προσπάθειες που κάνετε. Στρέψτε την προσοχή σας στην ενίσχυση της σχέσης σας και προσπαθήστε να κάνετε δραστηριότητες που ευχαριστούν εσάς και τον άνθρωπό σας. Οι ελεύθεροι έχετε μια τάση να εμπιστεύεστε όσους σας πουλάν έρωτα και είναι πολύ εύκολο να εξαπατηθείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνεχείς καθυστερήσεις που υπήρχαν στον οικονομικό τομέα έχουν πάει πίσω όλα σας τα σχέδια και τώρα που αρχίζει να μπαίνει το νερό στο αυλάκι δεν είστε και πολύ σίγουροι αν πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση ή να συνεχίσετε από εκεί που είχατε μείνει. Οι προσπάθειες και ο κόπος των προηγούμενων ημερών αρχίζουν να αποδίδουν και είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να τους προσαρμόσετε σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα. Νομικά ζητήματα μην τα παραμελείτε επειδή σας προκαλούν δυσφορία. Αφροδίτη και Πλούτωνας την Παρασκευή σχηματίζουν θετικές όψεις και είναι μια καλή στιγμή για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας όσοι είστε κατασταλαγμένοι. Ενδεχομένως να σας προβληματίζουν τα οικονομικά σας, μπορείτε όμως να επιλέξετε και πιο οικονομικές λύσεις αντί ενός γάμου-υπερπαραγωγή που θα εξαντλήσει τον προϋπολογισμό σας. Οι ελεύθεροι έχετε την τύχη με το μέρος σας. Το θέμα είναι κατά πόσο θα την αξιοποιήσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε λίγο στα χαμένα αυτό το διάστημα, καθώς συμβαίνουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας και προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που προκύπτουν. Πιθανή αλλαγή κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης προκαλούν μια χαοτική κατάσταση γύρω σας, είναι όμως στο χέρι σας να επαναφέρετε την τάξη. Την Παρασκευή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας αυξάνει τη ζωτικότητά σας και σας δίνει την απαραίτητη ώθηση για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Περιορίστε τα έξοδα για ρούχα και αξεσουάρ και τακτοποιήστε τους λογαριασμούς σας. Οι ελεύθεροι μπορεί να γίνετε υπερβολικοί πάνω στην προσπάθειά σας να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας και τελικά να δημιουργήσετε αρνητικές εντυπώσεις. Ενδεχομένως να έχετε χάσει την αυτοπεποίθησή σας εξαιτίας λίγων παραπανίσιων κιλών, αυτό όμως δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας απογοητεύει. Αντιμετωπίστε την αύξηση του βάρους σας εγκαίρως, αποφεύγοντας δίαιτες αμφιβόλων αποτελεσμάτων. Γάμος/σχέση μπορούν να βελτιωθούν μέσα από κοινές υποχωρήσεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι γεμάτη εκπλήξεις και σας δίνεται η ευκαιρία να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε καινούργιες συμμαχίες που θα συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι ώστε να μην πέσετε στην παγίδα του εύκολου κέρδους μέσα από συνεργασίες που θα αποβούν άκαρπες. Ξεκαθαρίστε τα σχέδιά σας και ξεκινήστε δυναμικά την υλοποίησή τους, δίχως να επηρεάζεστε από τρίτους, καθώς οι προθέσεις τους μπορεί να υποκρύπτουν δόλο. Λίγη περισσότερη προσοχή με τη διαχείριση των πόρων σας. Αν αισθάνεστε παραμελημένοι από το ταίρι σας, ενδεχομένως να πρέπει να εξετάσετε και τη δική σας στάση. Οι συνεχείς προβληματισμοί γύρω από θέματα της καθημερινότητας έχουν φθείρει τη σχέση σας, όμως την Παρασκευή Αφροδίτη και Πλούτωνας σχηματίζουν θετικές όψεις, προκαλώντας ένα ερωτικό κλίμα γύρω σας και είναι ιδανική εποχή για να τονώσετε τη σχέση σας. Πάρτε πρωτοβουλίες.