ΚΡΙΟΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και ενδεχομένως να αλλάξετε γνώμη σχετικά με την υλοποίησή τους. Έκτακτα έξοδα και ανάγκες που προκύπτουν προκαλούν ένα κλίμα αβεβαιότητας και είναι προτιμότερο να τρενάρετε για λίγο τις όποιες διαπραγματεύσεις. Αρκετοί θα αναγκαστείτε να δώσετε γρήγορες λύσεις σε ζητήματα συναλλαγών και συνεργασιών, κάτι που μπορεί να σας αφήσει εκτεθειμένους σε μια κρίσιμη για εσάς εποχή. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, κάνοντάς σας πιο αισιόδοξους. Μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε τη σχέση σας, ενώ εσείς που δεν τη βλέπετε να εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες σας είναι πολύ πιθανό να ενδώσετε στο πρόσωπο που σας πολιορκεί έντονα το τελευταίο διάστημα. Σκεφτείτε προτού κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος απέναντί σας αυξάνει τη διάθεσή σας να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και κάποια ευχάριστα νέα στον επαγγελματικό τομέα σάς δίνουν περισσότερη ώθηση για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Αφροδίτη και Ποσειδώνας ανοίγουν νέες πόρτες που θα συμβάλουν στην επαγγελματική σας ανέλιξη, αρκεί να ασχοληθείτε εντατικά και να μη θεωρείτε τίποτε δεδομένο. Η αξία σας μπορεί να έχει φανεί μέχρι τώρα, θα πρέπει όμως και πάλι να την αποδείξετε αν κινηθείτε σε καινούργιους χώρους με νέα πρόσωπα. Ο ανταγωνισμός είναι μια πρόκληση που δεν σας φοβίζει καθόλου. Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία μπορεί να φέρει στο προσκήνιο προβλήματα υγείας τα οποία καλείστε να αντιμετωπίσετε με τόλμη και υπευθυνότητα. Προσοχή στις παρεξηγήσεις μεταξύ φίλων που μπορεί να δημιουργηθούν από ασήμαντη αφορμή και αποφύγετε να εμπλακείτε σε καβγάδες που δεν σας αφορούν, αλλά μπορεί να αφορούν κάποιο οικείο σας πρόσωπο. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δημιουργική έκφραση και ταλέντα ευνοούνται λόγω των θετικών όψεων Ερμή και Άρη, ενώ ταυτόχρονα προκύπτουν και κάποιες προτάσεις που θα σας βάλουν σε σκέψεις, ειδικά αν έχετε ξεκινήσει μια πρόσφατη συνεργασία. Μην επιδιώξετε τώρα δανεισμό από τράπεζες και βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις, ώστε να μη βρεθείτε αργότερα σε αδιέξοδο. Η οικονομική σας κατάσταση αρχίζει μεν να βελτιώνεται, είναι όμως τόσο πολλές οι ανάγκες που προκύπτουν, που σας αναγκάζουν να παραμερίσετε για μια ακόμη φορά τις προσωπικές σας επιθυμίες. Κατάλληλη εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων, ώστε να πάψετε να νιώθετε πικρία. Κάθε αρνητικό συναίσθημα έχει αντίκτυπο στην υγεία σας και οφείλετε να το θυμάστε. Η ερωτική σας ζωή είναι σε στασιμότητα και αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την έλλειψη αυτοπεποίθησης όσο με την ανάγκη σας να περάσετε κάποιο χρονικό διάστημα ανεξάρτητοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αίσθηση που έχετε πως κάποιοι προσπαθούν να σας αποτρέψουν από την υλοποίηση των σχεδίων σας σάς κάνει επιφυλακτικούς και απόμακρους. Προτιμάτε αυτό το διάστημα να δουλέψετε παρασκηνιακά, δίχως να δίνετε πολλές πληροφορίες σχετικά με τις μελλοντικές σας ενέργειες, κάτι που σας δίνει το περιθώριο να δράσετε ανενόχλητοι. Κατάλληλη εποχή για να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν με τρόπο τέτοιο που δεν θα χρειαστεί να κλείσουν κάποιες πόρτες, και εντελώς ακατάλληλη για να δανείσετε. Προσέξτε την τάση σας για περισσότερη κατανάλωση φαγητού και προσπαθήστε να ασχολείστε με κάτι δημιουργικό όταν σας πιάνει μανία με το ψυγείο. Η συνεχής στέρηση από εξαντλητικές δίαιτες έχει ως συνέπεια να αναζητά ο οργανισμός σας τροφές πλούσιες σε λιπαρά. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας, ώστε να μην αισθάνεστε μειονεκτικά απέναντι στο ταίρι σας, και αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας που δηλητηριάζουν τη σχέση σας.

 

ΛΕΩΝ

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν προοπτικές γα να ξεκολλήστε από μια κατάσταση που δεν σας ωφελεί, αρκεί να δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και να κυνηγήσετε με περισσότερη ζέση τα όνειρά σας. Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να αυξήσετε την απόδοσή σας στη δουλειά και βελτιώστε τις σχέσεις με συναδέλφους ή υφισταμένους. Είναι μια εποχή που πρέπει να έχετε τις κατάλληλες συμμαχίες και θα πρέπει να γίνετε πιο επικοινωνιακοί με το περιβάλλον σας. Μην αναλώνεστε σε ερωτικές υποθέσεις που δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες σας μόνο και μόνο για να καλύψετε την ανάγκη σας για συντροφικότητα, γιατί κατ' αυτό τον τρόπο αποκλείετε γνωριμίες με αξιόλογα άτομα που θα σας κερδίσουν από την πρώτη επαφή. Κάτι που έχει τελειώσει πάρτε το απόφαση κι αφήστε το πίσω σας. Νέοι έρωτες μπορούν να σας αναζωογονήσουν και να φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρωθείτε σε πρόσωπα και ασχολίες που σας εκφράζουν αληθινά και εφοδιαστείτε με προσόντα που θα πουλήσετε αργότερα ακριβά. Κατάλληλη εποχή για να αναζητήσετε ένα επιπλέον εισόδημα μέσα από μια δραστηριότητα που δεν αξιοποιήσατε στο παρελθόν. Η ανάγκη σας να βελτιώσετε το περιβάλλον σας μπορεί να φέρει στο μυαλό σας την ιδέα μιας μετακόμισης ή της ανακαίνισης του σπιτιού σας και προβλέπεται ένα διάστημα πολύ δημιουργικό, αλλά συνάμα εξαντλητικό. Ο έρωτας χωρίς δεσμεύσεις, τα παιδιά και οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες είναι θέματα που θα έχετε την ευκαιρία να ξανασυζητήσετε με τον εαυτό σας και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Υπό την πίεση του άγχους είναι γεγονός πως δεν μπορείτε να λειτουργήσετε, οπότε, όντες ελεύθεροι, μπορείτε να αναλύσετε πιο διεξοδικά όλα αυτά που σας απασχολούν. Ιδανική εποχή για να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που έχετε καιρό να δείτε και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Πρόσωπα από το παρελθόν που κάνουν την εμφάνισή τους σας δίνουν κάποιες καλές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα που έχει μπλοκάρει λόγω της οικονομικής σας κατάστασης. Ενδεχομένως να σας γίνει και μια πρόταση συνεργασίας από ένα φιλικό σας πρόσωπο, κάτι που εξασφαλίζει, αν μη τι άλλο, τα συμφέροντα σας. Μέσα στις επόμενες μέρες είναι απαραίτητο να διορθώσετε τα λάθη σας και να οργανωθείτε καλύτερα. Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει κενά που προσπαθείτε να καλύψετε με ακατάλληλα πρόσωπα και το μόνο που σας μένει στο τέλος είναι η απογοήτευση. Βρείτε τι ακριβώς θέλετε και μην κάνετε βεβιασμένες ενέργειες που δεν σας ωφελούν πουθενά. Περάστε κάποιο διάστημα μόνοι σας, ώστε να μην οδηγείστε σε σχέσεις που δεν ικανοποιούν τις ανάγκες σας, φοβούμενοι τη μοναξιά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα που είχαν φρενάρει αρχίζουν να ξεμπλοκάρουν και μπορείτε να δρομολογήσετε σημαντικές υποθέσεις, ώστε να μην έχετε επιπλέον χασούρα. Ενδεχομένως κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες σας να σας αποπροσανατολίσουν και να χάσετε για λίγο διάστημα τον στόχο σας. Όπως και να 'χει, είναι μια δημιουργική φάση για εσάς και δεν πρέπει να αναλώνεστε σε δευτερεύουσας σημασίας θέματα. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τον δυναμισμό σας εποικοδομητικά. Ακατάλληλη εποχή για αγοραπωλησίες ακινήτων. Μια αιφνίδια έκρηξη στο περιβάλλον της οικογένειας ενδεχομένως να πηγάζει από απωθημένα και ανάγκες που δεν εκφράστηκαν στην ώρα τους και είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα με προνοητικότητα και ψυχραιμία. Συμπαρασταθείτε σε ένα μέλος της οικογένειας που χρειάζεται τη φροντίδα σας κι αφήστε για λίγο στην άκρη τις προσωπικές σας επιθυμίες. Οι ελεύθεροι έχετε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη και διανύετε ένα διάστημα μοναχικότητας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια επιχειρηματική δοκιμασία είναι πιθανή μέσα στις επόμενες μέρες και θα πρέπει να επιστρατεύσετε τις δυνάμεις και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες για να την ξεπεράσετε. Ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με την αχαριστία ατόμων που έχουν ευεργετηθεί από εσάς στο παρελθόν και να μη λάβετε τη στήριξη που περιμένατε, έτσι όμως ξεκαθαρίζει το τοπίο και δεν τρέφετε πλέον αυταπάτες. Κρατήστε τα μυστικά σας καλά φυλαγμένα και αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες και συμβόλαια το προσεχές διάστημα. Επιλύστε τα προβλήματα στον οικογενειακό τομέα και μην τα αφήνετε να συσσωρεύονται. Οι πολλές ώρες απουσίας από το σπίτι προκαλούν επικοινωνιακά κενά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθείτε σοβαρά με το θέμα. Εσείς που δεν είστε σε σχέση απολαμβάνετε αυτή την εποχή την ελευθερία σας και νιώθετε καλύτερα μόνοι με τον εαυτό σας, αλλά πρέπει να το εξηγείτε στους οικείους σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και μην προκαλείτε τους άλλους, ώστε να δουλέψετε εντατικά πάνω σε μια νέα ιδέα που επεξεργάζεστε εδώ και αρκετό καιρό. Όσο πιο σύντομα αποδεχτείτε τις μη αναστρέψιμες αλλαγές, τόσο πιο εύκολα θα διαχειριστείτε και θα ξεπεράσετε τις όποιες αντιξοότητες και προβλέπεται ένα διάστημα που θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον σας. Αν αποφασίσετε να μετοικήσετε στο εξωτερικό, φροντίστε να συλλέξετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από έγκυρες πηγές. Οικογενειακά προβλήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια ενδεχομένως να μην είναι τόσο σοβαρά όσο θα φανούν στην αρχή, θα είναι όμως ικανά να ταράξουν τις ισορροπίες στις σχέσεις σας και σίγουρα δεν θα βγείτε αλώβητοι. Περιορίστε την ανάγκη σας να θίξετε θέματα που θα ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου και φερθείτε με διπλωματία, ώστε να λήξουν μια ώρα αρχύτερα δυσάρεστες ιστορίες. Η ερωτική σας ζωή χρήζει περισσότερης προσοχής.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πιέσεις των συνεργατών ή υφισταμένων σας, σε συνδυασμό με κάποια οικονομικά προβλήματα, σας προκαλούν αγανάκτηση. Κάτι που περιμένετε θα καθυστερήσει, οπότε μην το υπολογίζετε ως σανίδα σωτηρίας, προς το παρόν τουλάχιστον. Φανείτε ψύχραιμοι απέναντι σε όσους σας ζορίζουν και αφοπλίστε τους με το φωτεινό σας χαμόγελο. Ακατάλληλη εποχή για να παρατήσετε τη δουλειά σας. Αν θέλετε να ενισχύσετε το εισόδημά σας, αναζητήστε μια παράλληλη εργασία. Όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα με ηλικιωμένους, θα πρέπει να δείξετε υπομονή. Η προσωπική σας ζωή μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και οι αλλαγές της καθημερινότητάς σας προκαλούν προβλήματα προσαρμογής στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καινούργιες γνωριμίες ανανεώνουν λίγο τη διάθεσή σας, αλλά η σκέψη σας είναι κολλημένη σε οικογενειακά ζητήματα. Αφιερώστε και κάποιο χρόνο στον εαυτό σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Μια οικονομική δοκιμασία σάς βάζει σε σκέψεις και αποφασίζετε να αναβάλετε την εφαρμογή των σχεδίων σας προς το παρόν. Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι έρχεστε σε επαφή με το κοινό, καθώς η πεσμένη ψυχολογία μπορεί να έχει αντίκτυπο στις συνεργασίες σας. Βασιστείτε κυρίως στις δικές σας δυνάμεις, ώστε να ξέρετε πού βαδίζετε και τι να προσδοκάτε. Ακατάλληλη εποχή για συνεταιρισμούς. Αγαπημένα πρόσωπα θα παίξουν με την υπομονή σας και θα πρέπει να ανεχτείτε τα καπρίτσια τους προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις. Με το να καταπιέζεστε συνεχώς για να ικανοποιούνται οι άλλοι προκαλείτε προβλήματα στην υγεία σας και θα πρέπει να διαχειριστείτε διαφορετικά το όλο θέμα. Δεν είναι εγωιστικό να κοιτάξετε λίγο και τον εαυτό σας.