ΚΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος ξεκινά αισιόδοξα για τους Κριούς. Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα προβληματισμού, οι συνθήκες αρχίζουν να σας διευκολύνουν και, καθώς πατάτε πλέον γερά στα πόδια σας, ενδεχομένως να ξεπεράσετε κάποια μικροεμπόδια δίχως τη στήριξη τρίτων. Αν, παρ' όλα αυτά, δείτε ότι κάπου δυσκολεύεστε και επειδή ο χρόνος είναι στην κυριολεξία χρήμα, θα καταφέρετε να βρείτε έναν θερμό υποστηριχτή της ιδέας σας. Αφροδίτη και Ουρανός εντείνουν την ανάγκη σας για συντροφικότητα, οπότε η προσοχή σας στρέφεται στην αναζήτηση ερωτικού συντρόφου και δεν αποκλείεται να προκύψει ένα καινούργιο αίσθημα απ' το εργασιακό σας περιβάλλον, κάτι που θα δώσει περισσότερο νόημα στην καθημερινότητά, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σας. Όσοι είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, βλέπετε πιο θετικά τη δημιουργία οικογένειας.

 


ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είστε πρόθυμοι να βελτιώσετε τις μεθόδους σας για να αυξήσετε τα κέρδη σας, μην αμελείτε όμως γραφειοκρατικά ζητήματα που μπορούν να φρενάρουν τις κινήσεις σας. Κατάλληλη εποχή για να κλείσετε εκκρεμότητες και να ασχοληθείτε με καθαρό μυαλό με τα επαγγελματικά σας. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται, άπαξ και αξιοποιηθούν σωστά, θα συμβάλουν στη βελτίωση της ζωής σας, οπότε μην τεμπελιάζετε και φροντίστε να έχετε από κοντά άτομα που μπορούν να προωθήσουν τις ιδέες σας. Αφροδίτη και Κρόνος ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκαλώντας ένα θετικό κλίμα για τα ερωτικά σας, και η επανασύνδεση με έναν πρώην έρωτα είναι πολύ πιθανή. Το θέμα είναι όμως με ποιον τρόπο θα το διαχειριστείτε όλο αυτό, μια0 και η έκπληξή σας θα είναι μεγάλη. Ενδεχομένως να θέσετε κι εσείς τους δικούς σας όρους, κάτι που δεν είναι μεμπτό, εφόσον σας προστατεύει από μελλοντικά δράματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θετικά ξεκινά ο μήνας για εσάς τους Διδύμους, καθώς καταφέρνετε να ξεπεράσετε ένα μεγάλο εμπόδιο που σας είχε μπλοκάρει. Το γεγονός ότι δεν σταματάτε ποτέ να εργάζεστε μπορεί μεν να αυξάνει τις πιθανότητες βελτίωσης των οικονομικών σας, εντείνει όμως και το άγχος σας, κάτι που θα πρέπει με κάθε τρόπο να μάθετε να διαχειρίζεστε. Επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται πολύ μέσα στις επόμενες μέρες και γι' αρκετούς από εσάς ανοίγει ένας νέος και πολύ παραγωγικός επαγγελματικός κύκλος. Στον οικογενειακό τομέα επικρατεί αρμονία μεταξύ των αγαπημένων σας προσώπων και μπορεί να περάσει έστω και αμυδρά από το μυαλό σας η απόκτηση ενός παιδιού. Καινούργιες γνωριμίες βάζουν σε σκέψεις εσάς τους ελεύθερους, ίσως επειδή δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε, στην πορεία όμως θα διαπιστώσετε πως δεν είναι βασική προϋπόθεση μόνο η εμφάνιση για να σας γοητεύσει κάποιος.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε τις επιπολαιότητες με τα χρήματά σας και αφοσιωθείτε περισσότερο στα επαγγελματικά σας, καθώς ξεκινά ένα ευνοϊκό διάστημα γεμάτο θετικές εξελίξεις και είναι πολύ εύκολο να κάνετε υπερβολές. Οι έγνοιες σας παραμένουν πολλές και οι περιστάσεις απαιτούν ωριμότητα. Τακτοποιήστε εγκαίρως οφειλές που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τα περιουσιακά σας και ξεκαθαρίστε τους στόχους σας. Μετακινήσεις και επαγγελματικά ταξίδια θα αυξήσουν τα κέρδη σας. Η συνεχής ενασχόλησή σας με την επαγγελματική σας αποκατάσταση έχει ως αποτέλεσμα να μένει πίσω η προσωπική σας ζωή και κινδυνεύει πλέον η σχέση σας. Μη θεωρείτε τίποτε δεδομένο και αφοσιωθείτε περισσότερο στις ανάγκες του συντρόφου σας. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να κρατάτε τα προσωπικά σας για τον εαυτό σας αν δεν θέλετε να δέχεστε παρεμβολές από τρίτους. Θετικοί οι οιωνοί για μια καινούργια σχέση.

 

ΛΕΩΝ

Διανύετε μια φάση αρκετά ευνοϊκή για τους περισσότερους τομείς της ζωής σας και αν αναλογιστείτε τη μέχρι τώρα πορεία σας, θα διαπιστώσετε πόσο μεγάλη είναι η εξέλιξή σας. Τα καλύτερα έπονται και τα αποτελέσματα των κόπων σας θα είναι πέραν των προσδοκιών σας. Γραφειοκρατικά ζητήματα που θα σας απασχολήσουν μην τα αμελείτε και βάλτε σε προτεραιότητα οφειλές που μπορούν να μπλοκάρουν τις επαγγελματικές σας κινήσεις. Κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν για εσάς που είστε σε μια μακροχρόνια σχέση και θα πρέπει να δώσετε μια απάντηση στο ταίρι σας σχετικά με το θέμα του γάμου. Όσο κι αν θα θέλατε να έχετε αυτή την ψευδαίσθηση ανεξαρτησίας, θα πρέπει να το πάρετε πιο ζεστά το συγκεκριμένο ζήτημα. Μην αμελείτε την εμφάνισή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάλτε νέους στόχους, εφόσον παρατηρείτε κάποια στασιμότητα στα επαγγελματικά σας, και μη διστάσετε να μοιραστείτε τις ιδέες σας με άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν οικονομικά. Ο Νοέμβριος σάς βρίσκει με ανανεωμένη διάθεση και καθώς ατενίζετε με περισσότερη σιγουριά το μέλλον, γίνεστε δέκτες θετικών γεγονότων. Περιορίστε τα έξοδά σας όσοι σκοπεύετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας και φανείτε υπομονετικοί σχετικά με τις προσωπικές σας επιθυμίες. Ιδιαίτερη προσοχή στους υπολογισμούς σας. Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να δηλητηριάζει τη σχέση σας και θα δείτε πόσο θα βελτιωθεί η ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να περνάτε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας μέσω κοινών δραστηριοτήτων και μην αμελείτε την ψυχαγωγία σας, μια και είναι σημαντικός παράγοντας για την τόνωση της ψυχολογίας σας. Οι προσφάτως χωρισμένοι πάρτε το απόφαση και συνεχίστε τη ζωή σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Την Τετάρτη, μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης με εργοδότες θα ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο και θα ξέρετε πώς να κινηθείτε από δω και στο εξής. Ενδεχομένως να μην συμφωνήσετε με τους όρους που θα σας προτείνουν και να αποφασίσετε να αλλάξετε κατεύθυνση. Όπως και να έχει, μη σας τρομάζουν οι αλλαγές και πάρτε τα ρίσκα σας ώστε να μην είστε εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας. Η εβδομάδα δίνει ευκαιρίες, υπάρχουν όμως και κάποια σημεία που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Ένα καινούργιο πρόσωπο μπήκε στη ζωή σας και η ανάγκη σας να βελτιώσετε την εμφάνισή σας είναι μεγάλη. Αγορές ρούχων και αξεσουάρ θα εξαντλήσουν τον προϋπολογισμό σας, εκτός κι αν καταφέρετε να κινηθείτε σε λογικά πλαίσια. Σχέση/γάμος μπορούν να βελτιωθούν, αν ξεπεράσετε τις ανασφάλειες και σταματήσετε τις σκηνές ζηλοτυπίας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί αντιμετωπίζετε με περισσότερη αισιοδοξία τις καταστάσεις και είστε πιο πρόθυμοι να δεχτείτε ορισμένες αλλαγές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ο Νοέμβριος ξεκινά θετικά για τα επαγγελματικά σας, η αύξηση του εισοδήματός σας όμως είναι κάτι που θέλει χρόνο, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα δείτε σχετική βελτίωση. Σημαντικές αγορές και επενδύσεις ας μη γίνουν η Νο 1 προτεραιότητά σας. Κρατήστε άμυνες για τις ανάγκες που βρίσκονται καθ' οδόν. Ενδεχομένως ορισμένοι να απογοητευτείτε, αν αγαπημένα πρόσωπα ξεχάσουν τα γενέθλιά σας, όμως δεν είναι λόγος αυτός για να χαλάσετε τις καρδιές σας. Υπαρξιακά ζητήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια ρίχνουν την ψυχολογία σας και δεν είναι ώρα για να χαλάσετε τις καρδιές σας με τους φίλους σας. Μια καινούργια γνωριμία μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σας ενθουσιάσει αρκετά, αναπτερώνοντας το ηθικό σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθητά ανανεωμένους σας βρίσκει ο Νοέμβριος και είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε καμιά ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, τώρα ειδικά που βλέπετε πως δεν πήγαν χαμένοι οι κόποι σας. Η ποιότητα των υπηρεσιών σας σε συνδυασμό με τις επικοινωνιακές σας ικανότητες αποτελούν άριστο συνδυασμό για τη διεύρυνση του κύκλου των πελατών σας. Μέσα από στοχευμένες κινήσεις μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας και να βάλετε σε μια τάξη λογαριασμούς και χρέη. Μια αναπάντεχη συνάντηση με έναν πρώην έρωτα σάς βάζει σε διαδικασία συγκρίσεων και διαπιστώνετε πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται αισθητά και επαναπροσδιορίζετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι έχετε την τάση να ενθουσιάζεστε εύκολα και στην πορεία απογοητεύεστε. Απολαύστε τις στιγμές δίχως να έχετε απαιτήσεις για δεσμεύσεις, καθώς μπορεί να αγχώσουν το ταίρι σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν μέσα στις επόμενες μέρες καταφέρετε να βάλετε μια τάξη σε οφειλές και να τακτοποιήσετε θέματα Δημοσίου, θα ανοίξουν οι δρόμοι για να βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα. Κληρονομικά θέματα μπορούν να αυξήσουν την περιουσία σας, δεν είναι όμως κατάλληλη στιγμή για αγοραπωλησίες ακινήτων. Μια πρόταση συνεργασίας με το εξωτερικό σάς προκαλεί προβληματισμό επειδή δεν θέλετε να αποχωριστείτε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά εκείνο που προέχει είναι η επαγγελματική σας ανέλιξη. Περιορίστε την ανάγκη σας για πολυτέλειες και επενδύστε στους στόχους σας. Στον οικογενειακό τομέα δεν λείπουν οι εντάσεις εξαιτίας της αστείρευτης ενέργειας των παιδιών και προκειμένου να χάνετε την ψυχραιμία σας, πρέπει να βρείτε δραστηριότητες με τις οποίες θα εκτονώνονται οι μικροί μας φίλοι. Ένα άθλημα ή κάποια δημιουργική απασχόληση θα επαναφέρουν τις ισορροπίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε λίγο ανασφαλείς σχετικά με τις δεξιότητές σας και αυτομάτως μπλοκάρετε οι ίδιοι τις ενέργειές σας, με αποτέλεσμα να μην εξελίσσονται τα επαγγελματικά σας όπως θα θέλατε. Για να πετύχετε τους στόχους σας, πρέπει να αποκτήσετε περισσότερα εφόδια. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο ή μια ξένη γλώσσα, ακατάλληλη για επενδύσεις και ρίσκα, εφόσον δεν γνωρίζετε το αντικείμενο. Φανείτε προνοητικοί με τα χρήματά σας, ώστε να αποφύγετε τα άγχη. Στον τομέα της φιλίας παρουσιάζονται ορισμένα σύννεφα και είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει κάποια θύελλα, καθώς μαζεύετε εδώ και αρκετό διάστημα μέσα σας πράγματα που σας ενοχλούν, αλλά δεν τα εκφράζετε. Αν θέλετε να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας, εκφράστε τη δυσαρέσκειά σας ήρεμα και πολιτισμένα. Έτσι θα γίνετε πιο κατανοητοί και θα εκτιμηθεί περισσότερο η στάση σας από το περιβάλλον σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες θα σας κερδίσει η ειλικρίνεια ενός ατόμου που θα σας προτείνει συνεργασία και αν ακούσετε τη διαίσθησή σας, δεν θα βγείτε χαμένοι. Επειδή το τελευταίο διάστημα έχετε ακούσει πολλά, αλλά είδατε ελάχιστα να γίνονται πράξεις, έχετε αναθεωρήσει τα κριτήριά σας και τα αποτελέσματα των επιλογών σας δεν θα σας απογοητεύσουν. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας αποσυντονίζουν και οργανώστε το πρόγραμμά σας έτσι ώστε να μένει κάποιος χρόνος και για την προσωπική σας ζωή. Είστε γεμάτοι ενθουσιασμό επειδή ανταποκρίνεται στο ερωτικό σας κάλεσμα το πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει, προσέξτε όμως να μην κάνετε υπερβολές που μπορούν να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Αφήστε μερικές πτυχές του εαυτού σας κρυφές, ώστε να μη χαθεί το μυστήριο που είναι και το πιο γοητευτικό κομμάτι μιας καινούργιας σχέσης.