ΚΡΙΟΣ

Έπειτα από ένα διάστημα έντονων ανατροπών, η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου είναι πιο βατή, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να προσηλωθείτε στη δουλειά σας. Φανείτε ευέλικτοι στις διεκδικήσεις σας και ξεκαθαρίστε τους στόχους σας, είτε μικρούς είτε μεγάλους, ώστε να βαδίζετε σε σταθερό έδαφος, δίχως αυταπάτες. Την Παρασκευή η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και καθώς εντείνει τον ενθουσιασμό σας, υπάρχει κίνδυνος υπερβολών που θα σας ρίξουν πίσω. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί, αρκεί να ξεπεράσετε το συγκεκριμένο πρότυπο ερωτικού συντρόφου που έχετε στο μυαλό σας και να είστε πιο πρόθυμοι για να δοκιμάσετε την τύχη σας. Αποφύγετε τις δεσμεύσεις όσοι είστε σε μια καινούργια σχέση και μην παρασύρεστε από την ένταση των συναισθημάτων που βιώνετε, καθώς είναι πολύ πιθανό να είναι παροδικά.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Την Πέμπτη ο Ερμής γυρίζει και πάλι σε ορθή πορεία, ενώ την Παρασκευή η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό, προκαλώντας εύνοια στα επαγγελματικά, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν κάποιες παγίδες στην πορεία, τις οποίες θα μπορέσετε να αποφύγετε, αρκεί να είστε προνοητικοί. Βάλτε νέους στόχους αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας και προσπαθήστε να πατήσετε γερά στα πόδια σας. Όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας θα πρέπει να συμβιβαστείτε, μια και οι καιροί είναι δύσκολοι. Γάμος/σχέση μπορούν να βελτιωθούν, αρκεί να έχετε κοινές προσδοκίες και όνειρα με τον σύντροφό σας. Δεν θα λείψουν οι καβγάδες, αν κάνετε το λάθος να πιέσετε καταστάσεις. Μην αφήνετε το συναίσθημα να υπερισχύει της λογικής και σκεφτείτε πρακτικά κατά πόσο είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν στην παρούσα φάση τα όνειρά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Την Πέμπτη γυρίζει ο Ερμής σε ορθή πορεία και αρχίζουν να στρώνουν επαγγελματικά και οικονομικά θέματα τα οποία καθυστερούσαν να δρομολογηθούν. Παρ' όλα αυτά, θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα, καθώς επικρατεί μια σχετική αστάθεια εξαιτίας των δύσκολων όψεων του Ερμή με τον Κρόνο, και δεν αποκλείεται να προκύψουν θέματα που θα χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Ιδιαίτερη προσοχή στις δοσοληψίες σας με άτομα που θα σας προτείνουν τρίτοι, καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Από την Παρασκευή κι έπειτα μπορείτε να επιλύσετε τα όποια προβλήματα της σχέσης σας, θα πρέπει όμως να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις και να δείξετε περισσότερη κατανόηση στις ανάγκες του συντρόφου σας. Το γεγονός ότι κάνετε τα πάντα για να προσφέρετε ανέσεις δεν δικαιολογεί την έλλειψη επικοινωνίας με το ταίρι σας και είναι θέμα χρόνου να βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εξελίξεις, αν δεν βάλετε σε προτεραιότητα τη σχέση σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου είναι πιο ευνοϊκή και καθώς βλέπετε ότι οι προσπάθειές σας αποδίδουν, ανακτάτε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και είστε αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας. Επειδή οι Καρκίνοι έχετε μια τάση να ξεχνάτε εύκολα τις δυσκολίες που περάσατε, μη βιάζεστε να κάνετε νέα ανοίγματα που θα θέσουν σε κίνδυνο τους πόρους σας. Με μικρά και προσεχτικά βήματα υπάρχουν προοπτικές για την επαγγελματική σας καταξίωση. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας προκαλεί έντονα τη διάθεση να ασχοληθείτε με το σπίτι και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε ορισμένες επεμβάσεις που θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στον χώρο σας. Αλλάξτε τα χρώματα στους τοίχους, υφάσματα σε μικροέπιπλα και αν δεν σας το επιτρέπουν τα οικονομικά σας, βάλτε μικρές πινελιές, ώστε να ξεκινήσει η νέα σεζόν με θετική αύρα.

 

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες θα δείτε να πραγματοποιούνται οι επιθυμίες σας καθώς Ήλιος και Δίας επηρεάζουν θετικά επαγγελματικά και νομικά ζητήματα και έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα συνεχών πιέσεων και άγχους θα καταφέρετε να πάρετε μια ανάσα και να σκεφτείτε πιο ψύχραιμα τις μελλοντικές σας ενέργειες. Τακτοποιήστε εγκαίρως θέματα Δημοσίου ώστε να μη φρενάρουν τις επαγγελματικές σας κινήσεις και επιλέξτε τους συνεργάτες σας δίχως συναισθηματισμούς. Ιδανική εποχή για αλλαγή επαγγελματικής στέγης, αρκεί να ελέγξετε διεξοδικά τις ευκαιρίες που υπάρχουν. Στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων υπάρχουν ορισμένες δυσκολίες επικοινωνιακής φύσεως κυρίως, από την Πέμπτη όμως κι έπειτα, που γυρίζει ο Ερμής σε ορθή πορεία, ευνοείται περισσότερο η επίλυση διαφορών και παρεξηγήσεων. Όπως και να 'χει, προσπαθήστε να μην κουβαλάτε στο σπίτι την ένταση της δουλειάς σας και φροντίστε να αφοσιώνεστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένοι, βάλτε τα δυνατά σας να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και ενδυναμώστε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, καθώς από την Πέμπτη και μετά ξεκινά ένα διάστημα πιο ευνοϊκό εξαιτίας της ορθόδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιό σας. Σίγουρα έχετε κουραστεί από τις συνεχείς αναποδιές, δεν είναι ώρα όμως για να χάνετε το κουράγιο και τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Φανείτε πρόθυμοι να ακούσετε κάποιες ιδέες των συνεργατών σας και μη διστάσετε να εφαρμόσετε καινοτόμες μεθόδους που θα σας λύσουν τα χέρια και θα αυξήσουν την απόδοση και τα έσοδά σας. Στον τομέα της φιλίας υπάρχουν θέματα στα οποία συνεχίζετε να εθελοτυφλείτε εξαιτίας της εξάρτησής σας από το περιβάλλον σας. Ανοίξτε άφοβα τα φτερά σας και κάντε καινούργιες γνωριμίες που θα αποπνέουν περισσότερη αισιοδοξία, δίχως να σας φορτώνουν με τις ανάγκες και τους προβληματισμούς τους.

 

ΖΥΓΟΣ

Την Πέμπτη η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία και επανέρχονται οι ισορροπίες σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, αρκεί να μην παρασυρθείτε από την ανάγκη σας για ανέσεις. Βάλτε μικρούς και συγκεκριμένους στόχους βολιδοσκοπώντας τις επικρατούσες συνθήκες και ανάγκες της αγοράς και μην ακολουθείτε τάσεις και μόδες επιχειρήσεων που βλέπετε να ξεφυτρώνουν συνεχώς, καθώς είναι θέμα χρόνου να σκάσει η φούσκα. Μείνετε σταθεροί στις ιδέες σας, δίχως να επηρεάζεστε από τρίτους. Η ενέργεια που σπαταλάτε με λάθος άτομα είναι δύσκολο να ανακτηθεί, οπότε μην μοιράζεστε τα προσωπικά σας με όλους, καθώς είναι πολύ εύκολο να διαρρεύσουν και σε άτομα ανεπιθύμητα. Αν καταφέρετε να παραμένετε ψύχραιμοι επιλύοντας τα προβλήματα με το ταίρι σας, δεν χρειάζεστε τη γνώμη και τη συμβουλή κανενός.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας την Παρασκευή προκαλεί ευνοϊκό κλίμα για στα επαγγελματικά σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας εποικοδομητικά. Ιδανική εποχή για να στείλετε βιογραφικά και να δώσετε συνεντεύξεις όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας, καθώς και για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Αν είναι εφικτό, αποφύγετε τον δανεισμό από τράπεζες και στραφείτε στην αναζήτηση συνεταίρων, ώστε να μοιραστείτε τα βάρη των υποχρεώσεων. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη σε σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Οι επόμενες μέρες απαιτούν πλήρη αφοσίωση στην οικογένεια και τα παιδιά, καθώς μπορεί να προκύψουν ορισμένες δυσκολίες σε σχέση με την εκπαίδευσή τους. Ενδεχομένως να διαταραχθούν οι ισορροπίες στη σχέση σας λόγω έλλειψης χρόνου, αργότερα όμως θα επανέλθουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες ξεκινά μια θετική φάση, γεμάτη ευχάριστες ανατροπές, και μπορείτε να δρομολογήσετε επαγγελματικά θέματα που είχαν μπλοκάρει εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζατε. Περιορίστε τις ευθύνες σας και μείνετε σταθεροί στα σχέδιά σας, δίχως να σας επηρεάζουν γνώμες ατόμων που δεν έχουν μάθει να ρισκάρουν. Παράλληλα, τακτοποιήστε φόρους και οφειλές προς τράπεζες μέσα από διακανονισμούς και διαπραγματεύσεις που θα κάνετε εγκαίρως. Ένα ζήτημα υγείας που προκύπτει θα σας προκαλέσει άγχος, όμως δεν θα είναι ανησυχητικό, οπότε μην αφήνετε τον φόβο να σας κυριεύσει. Ταυτόχρονα, υιοθετήστε ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με άσκηση και ενημερωθείτε σχετικά με τα τρόφιμα και τις διατροφικές παγίδες που μπορεί να κρύβουν. Ιδανική εποχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας την Τρίτη σας κάνει πιο δραστήριους και αντιμετωπίζετε με περισσότερη αποφασιστικότητα τις καταστάσεις. Προσέξτε όμως, καθώς όλη αυτή η ορμή μπορεί να διοχετευτεί με λάθος τρόπο απέναντι σε πρόσωπα που σας είναι χρήσιμα. Βάλτε σε μια τάξη τις σκέψεις σας και ξεκαθαρίστε τους στόχους σας, ώστε να γνωρίζετε κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει και τη διαφορά. Ιδιαίτερη προσοχή όσοι χρησιμοποιείτε εργαλεία, καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Ταξίδια και μετακινήσεις ευνοούνται, όπως και θέματα σπουδών. Στον οικογενειακό τομέα προκύπτουν ανάγκες κι εσείς καλείστε να δράσετε άμεσα για να μη μένουν πίσω θέματα των παιδιών. Ενημερωθείτε για εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν, είτε μέσω Διαδικτύου είτε μέσω συζητήσεων με άλλους γονείς, και μην μπλοκάρετε με την πρώτη δυσκολία. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί, αρκεί να μην περιμένετε να σας χτυπήσει η τύχη την πόρτα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επόμενες μέρες είναι πιο ευνοϊκές για τα επαγγελματικά σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, αρκεί να είστε πρόθυμοι να δουλέψετε σκληρά, δίχως να έχετε παράλογες απαιτήσεις. Ενδεχομένως να σας κάνουν μια πρόταση συνεργασίας που δεν θα σας ικανοποιήσει πολύ, μακροπρόθεσμα όμως θα επωφεληθείτε, οπότε μη βιάζεστε να απορρίψετε κάτι. Προωθήστε τις ιδέες σας με τόλμη και μην αποθαρρύνεστε αν δεν δείτε άμεση ανταπόκριση. Στο χέρι σας είναι να πείσετε τους άλλους. Η προσωπική σας ζωή διαταράσσεται συνεχώς από παρεμβολές τρίτων, κάτι που εσείς επιτρέπετε να συμβαίνει. Βάλτε κάποια όρια όσο είναι καιρός, ειδάλλως θα είστε μια ζωή δυστυχισμένοι. Οι ελεύθεροι το έχετε βάλει σκοπό να σαγηνεύσετε τους γύρω σας και η προσοχή σας είναι στραμμένη στη βελτίωση της σιλουέτας σας. Αποφύγετε τις υπερβολές.

 

ΙΧΘΥΣ

Αρχίζει σταδιακά να ανακτά η ζωή σας τους κανονικούς της ρυθμούς και καθώς διανύετε ένα διάστημα χωρίς εντάσεις, μπορείτε να σκεφτείτε πιο ψύχραιμα πώς θα κινηθείτε από δω και στο εξής. Αφήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πλάνα που δεν πρόκειται να υλοποιηθούν άμεσα και αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργειά σας στην τρέχουσα εργασία σας. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των πόρων σας. Αποφύγετε σημαντικές αγοραπωλησίες στην προκειμένη φάση. Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν φάσεις που αισθάνεστε σίγουροι για τον εαυτό σας και περνάτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, όταν όμως σας πιάνουν οι ανασφάλειες, αρχίζετε την γκρίνια και είναι κάτι που φθείρει ολοένα και περισσότερο τη σχέση σας. Ενδυναμώστε την αυτοπεποίθησή σας βελτιώνοντας την εμφάνισή σας και αγαπώντας πρώτα εσείς τον εαυτό σας.