Nhaos night club: Ήρθε για να ξεχωρίσει στη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης

Μια νέα άφιξη που έγινε σταθερό ραντεβού

Newsroom 4.11.2019 | 11:34

Κάποιες αξίες μένουν σταθερές στον χρόνο και τα Λαδάδικα είναι μία από αυτές, η περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου χτυπά η καρδιά της νύχτας, του χορού, της μουσικής και μαζί η καρδιά των Θεσσαλονικέων, που γνωρίζουν πολύ καλά πώς να διασκεδάζουν.

 

Το Nhaos είναι η νέα άφιξη που από πέρσι έφερε στη νύχτα τις ευλογίες του, προσθέτοντας στο clubbing μια επιλογή που γίνεται σταθερό ραντεβού. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ανοίγει τις πόρτες του με μουσικές mainstream, r'n'b και house που θα σε βάλουν στους ρυθμούς τους. Άλλωστε, το μότο «spirits on the rise» τα λέει όλα και σίγουρα είναι όλα αλήθεια. Γιατί στο Nhaos δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρασυρθείς από τη μουσική, τα φώτα και την ατμόσφαιρα, στοιχεία που όλα μαζί δημιουργούν το σκηνικό του original light life. Κάθε τόσο, τις Κυριακές τα decks του Nhaos φιλοξενούν γνωστούς DJs, ενώ οι Πέμπτες είναι αφιερωμένες στην r'n'b σκηνή.

 

Ο χώρος εντυπωσιακός, προσεγμένος σε κάθε λεπτομέρεια, φέρει την υπογραφή του Γιώργου Παντελούκα και αποτελεί μια σχεδιαστική έκπληξη που αναβαθμίζει την έννοια του clubbing. Εξάλλου, πίσω από το Nhaos βρίσκεται μια γνώριμη ομάδα που συνδέεται με την ιστορία της νυχτερινής διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη. Οι δημιουργοί του Casper «χτυπούν» και πάλι, εκεί όπου οι περισσότεροι αναζητούμε κάτι ιδιαίτερο, και το κάνουν πολύ καλά! Το Nhaos ήρθε για να φέρει τη δική του άποψη στη νύχτα και αυτή η άποψη σε βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

 

Πίνδου & πλ. Μοριχόβου 9, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη, 6943 555444, FΒ: Nhaos Nightclub, Instagram: nhaos.nightclub

Οδηγός Διασκέδαση