Όλα τα live και τα πάρτι των γιορτών σε ένα post

Όλα τα live και τα πάρτι των γιορτών σε ένα post Facebook Twitter
H Marie Davidson στο Ρομάντσο στις 5/1.
0

Cyanna Mercury present Archetypes

Οι Cyanna Mercury είναι ένα συγκρότημα που μεταμορφώνεται συνεχώς. Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα θα διοργανώσουν μια μεγάλη ψυχεδελική γιορτή για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ «Archetypes» και προσκαλούν επίσης στη σκηνή τους Κύριο Κ. και Circassian.

22/12, Gagarin 205, Λιοσίων 205, είσοδος: €8-10

Acid Baby Jesus Live

Οι Acid Baby Jesus σε μία από τις σπάνιες πλέον εμφανίσεις τους στην Αθήνα, όπου θα παρουσιάσουν το νέο τους υλικό και υπόσχονται εκπλήξεις (νέο ήχο και εταιρεία). Έχουν κάνει ήδη όνομα ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα psych/punk σχήματα διεθνώς. Μαζί τους οι Hand & Leg και οι Devamp Javu.

23/12, An Club, Σολωμού 13, Εξάρχεια, είσοδος: €10

Sleepin Pillow Live

Το 6μελές psych-rock σχήμα έρχεται από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να παρουσιάσει την καινούργια του δουλειά που έχει τίτλο «The past is already here». Θα ετοιμάσουν ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα ειδικά για τη συγκεκριμένη εμφάνισή τους. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Stiko & Wag.

23/12, Fuzz Live Music Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, είσοδος: €8-10

Χ-Mass Explode Fest

Οι Nightstalker, εκτός από τα φετινά Χριστούγεννα, γιορτάζουν και τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του θρυλικού τους άλμπουμ USE και φέρνουν μαζί τους τους Godsleep, 45 Rats και Super Soul για μία μοναδική ροκ χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

24/12, An Club, Σολωμού 13, Εξάρχεια, είσοδος: €12

Boiler Celebrates 3 Years Fest

Ένα από τα πιο αγαπημένα μπαρ του κέντρου κλείνει τα 3 του χρόνια και γιορτάζει τα γενέθλιά του με τρεις ημέρες γεμάτες live από ανεξάρτητα αθηναϊκά σχήματα. Θα εμφανιστούν οι Rita Moss, Krause, Sister, Το κορίτσι που κοιμάται, Koonoopomana, Desert Squirt, Acid Barrets, Hand & Leg, Fourteen.

26-28/12, Boiler, Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι, είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά

Mohammad Live

Οι Mohammad, το πειραματικό σχήμα των Νίκου Βελιώτη, Coti K και Ilios, παρουσιάζουν το νέο τους έργο «Pèkisyon Funebri» και επιχειρούν μια μεγάλη στροφή στον ήχο τους. Γίνονται ακόμη πιο σκοτεινοί και επιβλητικοί, ενώ αγκαλιάζουν τους γήινους ψιθύρους και τις απόκοσμες ψαλμωδίες.

26/12, six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, είσοδος: €7

Below #1

Το Below #1 είναι μια νέα βραδιά στην πόλη που θα φιλοξενεί μια σειρά από live ηλεκτρονικής μουσικής στο υπόγειο του Ρομάντσου που στόχο έχουν αποκλειστικές πρεμιέρες αλλά και ασυνήθιστες ιδέες και νέες μουσικές φόρμες. Την αρχή κάνουν oι Miltiades, ΧΚ και KOSTADIS.

30/12, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, είσοδος: €5

Σtella Live

H Σtella ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ στις αρχές του 2017. Μέχρι τότε θα τραγουδίσει λίγο πριν κλείσει ο χρόνος όλες τις γνωστές της κυκλοφορίες αλλά και το νέο της single «Works for you» για να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

30/12, six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, είσοδος: €5

Drums & Voice Jazztronica Project

H Αγγελική Τουμπανάκη (φωνητικά) και ο Ηλίας Δουμάνης (ντραμς) παρουσιάζουν με ευρηματικές ενορχηστρώσεις διαχρονικά κομμάτια του διεθνούς τζαζ ρεπερτορίου (εποχής bebop, modal, hardbop) και πρωτότυπες συνθέσεις με έμφαση στον ρυθμό, στον αυτοσχεδιασμό και στην πειραματική χρήση του κάθε οργάνου.

30/12, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα, είσοδος ελεύθερη

Yves Tumor/Marie Davidson Live

Από τα πιο φρέσκα ονόματα της παγκόσμιας σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής. Η Καναδή Marie Davidson με τους new wave σκοτεινούς ήχους συναντάει τον εκρηκτικό περφόρμερ Yves Tumor, που έχει κάνει ήδη αίσθηση όπου εμφανίζεται. Μαζί τους οι δικοί μας Wham Jah με το ψυχεδελικό noise/rave, στην πρώτη ενδιαφέρουσα συναυλία του 2017.

5/1, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, είσοδος: €10

 

Όλα τα live και τα πάρτι των γιορτών σε ένα post Facebook Twitter
Οι Acid Baby Jesus στο Αn Club στις 23/12.

ΠΑΡΤΙ

The Christmas Party 2016 by Pepper 96.6 Vol.5

O ραδιοσταθμός Pepper διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι γεμάτο μουσική και κάνει κατάληψη σε όλους τους χώρους του Gazarte. Φέτος προσκαλεί τους Κωστή Μαραβέγια, Katerine Duska, Δημήτρη Σαμόλη, Μαρίζα Ρίζου, Idra Kayne, Σούλη Ανατολή, Πάνο Μουζουράκη, Leon of Athens, Μαριέττα Φαφούτη, Γιώργο Παπαγεωργίου, Angelika Dusk, Στάθη Δράκο, Γιώργο Γουδή και Μαρίνα Σάττι, αλλά και τους Kulamacus και Jaguar Bombs. Τέλος, θα υπάρχει και διαγωνισμός Lip Sync!

22/12, Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, είσοδος: €10

TRASHATHON Χmas Eve 2016

Το καθιερωμένο trash πάρτι του Ηλία Φραγκούλη επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, δηλαδή στο Bios, στη χριστουγεννιάτικη βερσιόν του. Το κιτς έχει την τιμητική του με οικτρή, αλλά μνημειωδώς αξέχαστη πoπ, μπαλαλάικα, σουξέ της απόλυτης ντροπής και αγαπημένη εϊτίλα. Dress code γιορτινό και όσο πιο (σ)τρας γίνεται.

24/12, Bios, Πειραιώς 84, είσοδος ελεύθερη

Xmas Ball at -1

Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων το six d.o.g.s υποδέχεται στο φοβερό του υπόγειο μια τετράδα απο εξίσου φοβερούς DJs με έμφαση στον electronic disco και left-field house ήχο. Χορός μέχρι το πρωί από τους Κ.atou, Blue Lagoon, Chevy και Miss Linenwood.

24/12, six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, είσοδος ελεύθερη

Xmas Eve

To Ρομάντσο διοργανώνει ένα αντι-χριστουγεννιάτικο πάρτι για να γιορτάσει τη γέννηση του Ιησού. Το line-up του δεν είναι τόσο γιορτινό, είναι όμως αρκετά θορυβώδες για να ανοίξει ρωγμές στο ιστορικό κτίριο όπου στεγάζεται. Στα decks του κλαμπ οι Kondaktor, Zorz, Paul Bennett και Sepho.

24/12, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, είσοδος ελεύθερη

Περεστρόικα: Blend w/ Hito

Στον βασικό χώρο του six d.o.g.s τo ρεβεγιόν θα έχει ασιατικό αέρα, μια και οι Blend προσκαλούν τη Hito να γιορτάσει τα Χριστούγεννα στην Αθήνα. Η μυστηριώδης Γιαπωνέζα έχει γαλουχηθεί μουσικά στο Βερολίνο εδώ και δεκαέξι χρόνια, συγκεκριμένα στον minimal και ambivalent ήχο, τον οποίο «αντλεί» αποκλειστικά από βινύλια.

24/12, six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, είσοδος: €17

Dubwise Hi-Fi's 10th XMAS Annual Dance

Dub και reggae ρυθμοί την ημέρα των Χριστουγέννων; Γιατί όχι; Κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία μια βραδιά γεμάτη box building, sound tuning, dubplate recording και selecting. Ζωντανή εμφάνιση από τους A.M.P. Outernational, ενώ τα decks του An καταλαμβάνουν οι Anna Mystic, Mashdown45, Mistaoperator & Skitlab.

25/12, An Club, Σολωμού 13, Εξάρχεια, είσοδος: €8

Patrick Codenys (FRONT 242)

Στο τελευταίο «σκοτεινό» πάρτι της χρονιάς το Death Disco αποχαιρετά το 2016 μαζί με έναν εκλεκτό καλεσμένο. Ο Patrick Codenys των θρυλικών FRONT 242 θα βρεθεί για πρώτη φορά πίσω από τα decks του Death Disco, σε ένα special χορευτικό DJ set. Θα ακολουθήσουν οι Leo Skiadas & Stamatis Grispos.

30/12, Death Disco, Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου 24, Ψυρρή, είσοδος: €6

End of the world New Years Eve Party

Στο Βυρσοδεψείο παραμονή Πρωτοχρονιάς διοργανώνεται ένα πάρτι για το τέλος του 2016 με πολλές εκπλήξεις, σοφά λόγια και χορό μέχρι τελικής πτώσεως.

31/12, Βυρσοδεψείο, Ορφέως 174, Βοτανικός, είσοδος: €25

Giant NYE Party

Ένα λεπτό πριν κλείσει ο χρόνος, το Ρομάντσο ανοίγει τις πόρτες του και μας προσκαλεί σε ένα πάρτι-υπερπαραγωγή αφιερωμένο στην πιο δημοφιλή ελληνική σαπουνόπερα όλων των εποχών, τη «Λάμψη». Δύο σκηνές, αριστοκρατικό dress code και μουσικές από τους Nteibint, The Dreamer, S-for-Sugar, Photoharrie, Paul Bennett, Chris Kontos, Egon και George Dimitrakopoulos.

31/12, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, open bar: €25

NYE Extravaganza Party

Το six d.o.g.s, πιστό στις παραδόσεις, για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνει ένα μεγάλο πρωτοχρονιάτικο παρτι με την καλύτερη house και techno μουσική της πόλης. Τα decks μοιράζονται οι Lex, Pan, BODJ, Anestie Gomez, ClubKid, Kreon, Tolis Q και Mr. Statik, εφοδιασμένοι με τα καλύτερα dance vibes. Καλό είναι να φέρετε μαζί σας γυαλιά ηλίου.

31/12, six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, είσοδος: €10

FASMA Festival 2017 pre-party

Το FASMA Festival επιστρέφει για τέταρτη χρονιά, τον Μάιο του 2017. Λίγο πριν από την επίσημη έναρξή του, το FASMA παρουσιάζει μια σειρά από pre-events σε Ελλάδα και εξωτερικό και καλεί τον Objekt, έναν από τους πιο ενδιαφέροντες εκπροσώπους της βερολινέζικης techno σκηνής. Τον συνοδεύουν οι bonebrokk, Devika και Kondaktor.

5/1, six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, είσοδος: €8

Όλα τα live και τα πάρτι των γιορτών σε ένα post Facebook Twitter
H Hito στο six d.o.g.s στις 24/12.

ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ - ΜΠΑΛΕΤΟ

Η Βασίλισσα του Χιονιού

Ένα από τα πιο όμορφα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν ζωντανεύει σε δύο πράξεις από το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Κιέβου. Η ιστορία δύο αγαπημένων φίλων, της Γκρέτα και του Κάι, που συναντούν τη Βασίλισσα του Χιονιού υπό τους ήχους της μουσικής των Τσαϊκόφσκι, Λιάντοφ, Ρουμπινστάιν, Κριγκ και Μασνέ σε μια μοναδική παράσταση.

23, 25-28/12, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, λεωφ. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, είσοδος: €7-45

Ζιζέλ

Ένα από τα διασημότερα μπαλέτα του Ρομαντισμού σε μουσική του Αντόλφ Αντάμ επιστρέφει στην Εθνική Λυρική Σκηνή σε χορογραφία του Ιρέκ Μουχαμέντοφ και μουσική διεύθυνση των Ηλία Βουδούρη και Ζωής Ζενιώδη. Η χωριατοπούλα Ζιζέλ ερωτεύεται έναν αριστοκράτη, με τραγικά και για τους δύο αποτελέσματα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους δύο διακεκριμένοι χορευτές από το Βασιλικό Μπαλέτο της Νέας Ζηλανδίας, η Μαγιού Τανιγκαΐτο και ο Τζόζεφ Σκέλτον, αλλά και οι Μαρία Κουσουνή, Ελεάνα Ανδρεούδη, Βαγγέλης Μπίκος και Ίγκορ Σιάτζκο.

23-24, 28-29, 30-31/12, Εθνική Λυρική Σκηνή, Θέατρο Ολύμπια, Ακαδημίας 59-61, είσοδος: €5-45

George Frideric Handel: Μεσσίας

Στο πλαίσιο της ενότητας «Χριστούγεννα στο Μέγαρο», μια ξεχωριστή βραδιά με την επιβλητική μουσική του Χέντελ. Ο Μεσσίας του εμπνέεται από τη γέννηση του Θεανθρώπου και τα βιβλικά κείμενα. Διευθύνει ο Μύρων Μιχαηλίδης. Με τις φωνές των Μαρία Παλάσκα, Xavier Sabata, Γιάννη Φίλια και Χριστόφορου Σταμπόγλη.

23, 25/12, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, λεωφ. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, είσοδος: €7-45

Χριστουγεννιάτικη συναυλία εκκλησιαστικού οργάνου

Η Ουρανία Γκάσιου θα ερμηνεύσει θρησκευτικά έργα των Μπαχ, Μότσαρτ, Χαίντελ, Μεσσιάν και χαρμόσυνη μουσική των Χριστουγέννων στο εκκλησιαστικό όργανο, ενώ ο γιορταστικός ήχος της τρομπέτας του Δημήτρη Γκόγκα θα τη συνοδεύει. Το εκκλησιαστικό όργανο που υπάρχει στο Μέγαρο Μουσικής είναι μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα.

26/12, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, λεωφ. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, είσοδος: €7-45

Χριστουγεννιάτικο γκαλά όπερας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Αποσπάσματα από τις πιο διάσημες όπερες όλων των εποχών. Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει άριες και τα ντουέτα που ταιριάζουν απόλυτα με τη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, όπως αυτά της Μιμής και του Ροντόλφο από την Μποέμ του Πουτσίνι. Συμμετέχουν οι μονωδοί της ΕΛΣ Βασιλική Καραγιάννη, Έλενα Κελεσίδη, Αντώνης Κορωναίος, Πέτρος Μαγουλάς, Μαρία Μητσοπούλου, Μαρισία Παπαλεξίου, Διονύσης Σούρμπης, Γιάννης Χριστόπουλος. Στο πιάνο η Σοφία Ταμβακοπούλου.

28/12, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα, είσοδος ελεύθερη

Tutto Verdi

Η ενότητα «Χριστούγεννα στο Μέγαρο» συνεχίζεται με το Tutto Verdi. Είναι η πρώτη συναυλία σε μια σειρά εκδηλώσεων που είναι αφιερωμένη στα 40 χρόνια από τον θάνατο της Μαρίας Κάλλας. Θα ακουστούν γνωστές άριες και ντουέτα από τις όπερες La Forza del Destino, Simon Boccanegra, Un Ballo in Maschera, Attila, Il Trovatore, Otello του Βέρντι. Από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών σε μουσική διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη. Ερμηνεύουν οι Cellia Costea και Δημήτρης Πλατανιάς.

30/12, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, λεωφ. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, είσοδος: €7-45

Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Πεδίον του Άρεως

Η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συναυλία της ΕΛΣ στο Πεδίον του Άρεως με τη συμμετοχή διακεκριμένων μονωδών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής. Θα παρουσιαστούν διάσημες άριες και ντουέτα από εμβληματικές όπερες όπως η Τραβιάτα του Βέρντι, η Κάρμεν του Μπιζέ, ο Ρωμαίος και Ιουλιέττα και ο Φάουστ του Γκουνό, το Ελιξίριο του έρωτα και ο Ντον Πασκουάλε του Ντονιτσέτι, ο Μαγικός Αυλός του Μότσαρτ, ο Ριγολέττος του Βέρντι. Στις 5 το απόγευμα.

30/12, Πεδίον του Άρεως, είσοδος ελεύθερη

Άρωμα Βιέννης II

Οι μουσικοί της Καμεράτας και ο Γιώργος Πέτρου υποδέχονται τη νέα χρονιά με τον βιεννέζικο παραδοσιακό τρόπο, τις πιο αγαπημένες μελωδίες των Στράους και πολλές εκπλήξεις!

4/1, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, λεωφ. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, είσοδος: €7-45

 

Όλα τα live και τα πάρτι των γιορτών σε ένα post Facebook Twitter
Η Ζιζέλ στην Εθνική Λυρική Σκηνή

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Ο Αμαλία μάς ξανασυστήνεται χωρίς τους Architects

Μουσική / Ο Αμαλία μάς ξανασυστήνεται χωρίς τους Architects

Μετά από τέσσερα χρόνια καθυστερήσεων και αρκετά σκαμπανεβάσματα, ο νεαρός δημιουργός που γνωρίσαμε με το πρότζεκτ Amalia and the Architects κυκλοφορεί το ντεμπούτο του άλμπουμ με τίτλο «Amalia???», ξανασυστήνεται στο κοινό μέσα από 10 τραγούδια με υπαρξιακές αναζητήσεις, που λειτουργούν πέρα από τα όρια του φύλου.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Η underground δημιουργικότητα μέσα από τα μάτια του Deltah

Μουσική / Deltah: «Κανείς δεν πυροβόλησε επειδή του το είπε ένα ραπ τραγούδι»

Με αφορμή τη νέα κυκλοφορία του «Thorax», ο πολυσχιδής καλλιτέχνης της σύγχρονης underground σκηνής μιλά για τα στερεότυπα που ακολουθούν μέχρι σήμερα τη ραπ η οποία «προφανώς και είναι μουσική για διασκέδαση, όπως κάποιος θα πάει στα μπουζούκια και θα διασκεδάσει χωρίς απαραίτητα να είναι καψούρης».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΤΣΗΣ
Κρίστη Στασινοπούλου: «Έχω φάει τη νύχτα με το κουτάλι, προτιμώ πια να κάθομαι σπίτι»

Οι Αθηναίοι / Κρίστη Στασινοπούλου: «Έχω φάει τη νύχτα με το κουτάλι, προτιμώ πια να κάθομαι σπίτι»

Όλοι τη ρωτούν για τον Παύλο Σιδηρόπουλο όμως έχει ζήσει περισσότερα δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, αισθάνεται περήφανη που μεγαλώνοντας κατέληξε να κάνει μόνο πράγματα που της αρέσουν. Έχει γυρίσει τον κόσμο με τον Στάθη Καλυβιώτη και τη μουσική τους, μόλις κυκλοφόρησε ένα βιβλίο για τα ταξίδια τους που μετράνε πια 25 χρόνια.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
10 πράγματα για τον KAS:ST

Μουσική / Ο Manuel Sene και άλλα 9 πράγματα που διαμόρφωσαν τη μελωδική technο των KAS:ST

Πρόσφατα παρουσίασε την πιλοτική έκδοση του νέου και εντυπωσιακού οπτικοακουστικού του live πρότζεκτ στην Κωνσταντινούπολη, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό χιλιάδων ατόμων. Η πρώτη παρουσίαση του KAS:ST AV SHOW στην Ευρώπη θα γίνει σε λίγες μέρες στην Αθήνα.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
Τι κρύβεται πίσω από τη στροφή της Beyoncé στην κάντρι; 

Μουσική / Τι κρύβεται πίσω από τη στροφή της Beyoncé στην κάντρι;

Τα μοντέλα στην πασαρέλα του Louis Vuitton φορούν καουμπόικες μπότες από δέρμα φιδιού, η Prada πουλάει λαιμοδέτες τύπου γουέστερν, σειρές όπως το «Yellowstone» προσελκύουν εκατομμύρια θεατές: Το στυλ Americana ανθίζει στην ποπ κουλτούρα.
THE LIFO TEAM
Σεξ, ψέματα και ηρωίνη: Νέες αποκαλύψεις από τη μυστική ιστορία των Beatles

Μουσική / Σεξ, ψέματα και ηρωίνη: Νέες αποκαλύψεις από τη μυστική ιστορία των Beatles

Ο Πίτερ Μπράουν, ένας από τους πιο έμπιστους συνεργάτες των Beatles, κυκλοφορεί ένα νέο αποκαλυπτικό βιβλίο, βασισμένο σε συνεντεύξεις που είχε πάρει από τα μέλη του συγκροτήματος και από τον στενό τους κύκλο το 1980 και το 1981.
THE LIFO TEAM