Pοp party κάτω απ' την πανσέληνο και κινηματογραφικές νύχτες ορχήστρας στην Τεχνόπολη

Pοp party κάτω απ' την πανσέληνο και κινηματογραφικές νύχτες ορχήστρας στην Τεχνόπολη Facebook Twitter
Η Τεχνόπολη φιλοξενεί συναυλίες και δυνατά πάρτι αυτό τον Ιούλιο.
0

Δυνατά pop acts σε ένα μεγάλο πάρτι κάτω απ' την πανσέληνο και νύχτες με ορχήστρα φιλοξενεί αυτόν τον μήνα η Τεχνόπολη, φέρνοντας μουσικόφιλους όλων των ειδών στο Γκάζι.


Όσοι μείνουν στην Αθήνα για το εντυπωσιακό φεγγάρι του Ιουλίου θα μπορέσουν, εντελώς δωρεάν, να γίνουν μέρος του χορευτικού pop party στις 17 του μήνα. Η Full Moon Fiesta θα έχει ζωντανές εμφανίσεις από την Katerine Duska και τους Minor Project αλλά και μουσικές επιλογές από τη γνωστή για τα mashups της Matina Sous Peau.


Μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision, όπου και κέρδισε τις εντυπώσεις, η Katerine Duska εμφανίζεται για πρώτη φορά on stage και μας υποδέχεται σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού με μια πολυαναμενόμενη live εμφάνιση. Η Ελληνοκαναδέζα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, που έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως οι LP, Tom Baxter, Yasmine Hamdan, Oddisee και Kadebostany θα μας παρασύρει τόσο μέσα από δικά της κομμάτια όσο και μέσα από γνωστές και αγαπημένες διασκευές.

Pοp party κάτω απ' την πανσέληνο και κινηματογραφικές νύχτες ορχήστρας στην Τεχνόπολη Facebook Twitter
Katerine Duska


Το πάρτι θα ξεκινήσει με τους indie Minor Project και τα τραγούδια τους, που αποπνέουν κινηματογραφική νοσταλγία. Σε όλους έχει κολλήσει κάποια στιγμή η μελωδία του ονειρικού «In Colors», το οποίο παρέμεινε στο top 3 του Shazam και του itunesGR για αρκετό καιρό. Έχοντας στο ενεργητικό τους πολλές συνεργασίες, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει αυτή με τη Δήμητρα Γαλάνη, μας πηγαίνουν με τη μουσική τους μια «Εκδρομή» κοντά στη θάλασσα και «Απ' τη Φολέγανδρο ως την Κω».

Pοp party κάτω απ' την πανσέληνο και κινηματογραφικές νύχτες ορχήστρας στην Τεχνόπολη Facebook Twitter
Minor Project

Η Matina Sous Peau επιστρέφει στην Τεχνόπολη έπειτα από το χορευτικό «Let's be late!» του BMΦ τον Μάρτιο – που μας έχει μείνει αξέχαστο. Γι' ακόμα μία φορά υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με τα ευφάνταστα mashups της αλλά και με τα hit dance κομμάτια που όλοι αγαπάμε. Η DJ και μουσικός παραγωγός που έχει κερδίσει το ελληνικό κοινό, κατακλύζοντας τα αθηναϊκά πάρτι, δεν ήταν δυνατό να λείπει από το απόλυτο καλοκαιρινό event.

Pοp party κάτω απ' την πανσέληνο και κινηματογραφικές νύχτες ορχήστρας στην Τεχνόπολη Facebook Twitter
Matina Sous Peau


Επίσης, με ελεύθερη είσοδο, τα μουσικά σύνολα του Δήμου Αθηναίων, η Athens Big Band και η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων θα παρουσιάσουν τις Νύχτες Ορχήστρας, δύο καλοκαιρινά βράδια με κινηματογραφική μουσική που έχει μείνει αξέχαστη στους θεατές.


Την Πέμπτη 18 Ιουλίου, η Athens Big Band, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Σάμι Αμίρη, θα ερμηνεύσει ένα πρόγραμμα που θα διατρέξει τη «χρυσή εποχή» των big bands, φτάνοντας μέχρι σήμερα. Ενορχηστρώσεις που συνόδευσαν δημοφιλή έργα της 7ης Τέχνης και πρωτότυπες συνθέσεις των Duke Ellington, Sammy Nestico, Ηorace Silver, John Clayton, Henri Mancini και Matt Harris, μεταξύ άλλων, θα μας θυμίσουν διαχρονικές κινηματογραφικές σκηνές και αγαπημένους ήρωες.

Pοp party κάτω απ' την πανσέληνο και κινηματογραφικές νύχτες ορχήστρας στην Τεχνόπολη Facebook Twitter
Athens Big Band


Την Παρασκευή 19 Ιουλίου η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων θα παίξει κορυφαία σάουντρακ από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, από το Love Story και τον Τιτανικό μέχρι το δραματικό Οι εραστές του Τερουέλ. Τέλος, ορχηστρικά αποσπάσματα που μας μεταφέρουν κάτι από την ατμόσφαιρα των Αθλίων (Les Misérables) και την εποχή του Αττίκ με τα «Χειροκροτήματα» παρουσιάζονται σε νέες ενορχηστρώσεις των Ελευθέριου Καλκάνη, Λουίζας Αντύπα, Άγγελου Ηλία και Γιάννη Ταυλά για συμφωνική ορχήστρα, με τη σύμπραξη δύο ανερχόμενων σολίστ, της σοπράνο Βανέσσας Καλκάνη και του τενόρου Σταύρου Σαλαμπασόπουλου, υπό τη μουσική διεύθυνση του Ελευθέριου Καλκάνη.

Pοp party κάτω απ' την πανσέληνο και κινηματογραφικές νύχτες ορχήστρας στην Τεχνόπολη Facebook Twitter
Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων


Εσύ θα λείπεις;

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO

Μουσική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίστη Στασινοπούλου: «Έχω φάει τη νύχτα με το κουτάλι, προτιμώ πια να κάθομαι σπίτι»

Οι Αθηναίοι / Κρίστη Στασινοπούλου: «Έχω φάει τη νύχτα με το κουτάλι, προτιμώ πια να κάθομαι σπίτι»

Όλοι τη ρωτούν για τον Παύλο Σιδηρόπουλο όμως έχει ζήσει περισσότερα δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, αισθάνεται περήφανη που μεγαλώνοντας κατέληξε να κάνει μόνο πράγματα που της αρέσουν. Έχει γυρίσει τον κόσμο με τον Στάθη Καλυβιώτη και τη μουσική τους, μόλις κυκλοφόρησε ένα βιβλίο για τα ταξίδια τους που μετράνε πια 25 χρόνια.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
10 πράγματα για τον KAS:ST

Μουσική / Ο Manuel Sene και άλλα 9 πράγματα που διαμόρφωσαν τη μελωδική technο των KAS:ST

Πρόσφατα παρουσίασε την πιλοτική έκδοση του νέου και εντυπωσιακού οπτικοακουστικού του live πρότζεκτ στην Κωνσταντινούπολη, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό χιλιάδων ατόμων. Η πρώτη παρουσίαση του KAS:ST AV SHOW στην Ευρώπη θα γίνει σε λίγες μέρες στην Αθήνα.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
Τι κρύβεται πίσω από τη στροφή της Beyoncé στην κάντρι; 

Μουσική / Τι κρύβεται πίσω από τη στροφή της Beyoncé στην κάντρι;

Τα μοντέλα στην πασαρέλα του Louis Vuitton φορούν καουμπόικες μπότες από δέρμα φιδιού, η Prada πουλάει λαιμοδέτες τύπου γουέστερν, σειρές όπως το «Yellowstone» προσελκύουν εκατομμύρια θεατές: Το στυλ Americana ανθίζει στην ποπ κουλτούρα.
THE LIFO TEAM
Σεξ, ψέματα και ηρωίνη: Νέες αποκαλύψεις από τη μυστική ιστορία των Beatles

Μουσική / Σεξ, ψέματα και ηρωίνη: Νέες αποκαλύψεις από τη μυστική ιστορία των Beatles

Ο Πίτερ Μπράουν, ένας από τους πιο έμπιστους συνεργάτες των Beatles, κυκλοφορεί ένα νέο αποκαλυπτικό βιβλίο, βασισμένο σε συνεντεύξεις που είχε πάρει από τα μέλη του συγκροτήματος και από τον στενό τους κύκλο το 1980 και το 1981.
THE LIFO TEAM
«Ζω το Αμερικανικό Όνειρο»: Η άνοδος και η πτώση του απόλυτου hip-hop μεγιστάνα

Μουσική / «Ζω το Αμερικανικό Όνειρο»: Η άνοδος και η πτώση του απόλυτου hip-hop μεγιστάνα

Το χρονικό της μετεωρικής ανόδου του Sean Combs, διάσημου και ως Puff Daddy ή P.Diddy, στον χώρο της μουσικής, της μόδας και της show business, πριν από τον πρόσφατο καταιγισμό αγωγών εναντίον του για σεξουαλικά και άλλα αδικήματα.
THE LIFO TEAM