Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10-16/9/2020)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10-16/9/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Με την επιστροφή του κυβερνήτη σας Άρη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας θα έχετε την αίσθηση ότι κινούνται πολύ αργά οι υποθέσεις σας και μέχρι τις 14/11 η ενέργεια και η αποφασιστικότητά σας θα είναι σε χαμηλά επίπεδα. Σίγουρα θα επανεξετάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και δεν αποκλείεται να αναβάλετε την εφαρμογή ενός επιχειρηματικού πλάνου ή ακόμα και την επισημοποίηση της σχέσης σας. Το θετικό είναι ότι ο Δίας επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία και καθώς διανύει τον τομέα της φήμης και της καριέρας σας, θα σας δώσει αρκετή ώθηση για να κυνηγήσετε με σθένος τα όνειρά σας, αλλά θα πρέπει να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Επαγγελματικές υποθέσεις που είχαν μπλοκάρει αρχίζουν να δρομολογούνται και μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις. Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας και προκαλεί θετικές εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό και μέχρι τις 14/11 θα είναι ιδανική περίοδος για να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε, εφόσον έχετε αφήσει πίσω το παρελθόν. Ενδεχομένως να σας πιάσει εμμονή με έναν πρώην και να θολώσει η κρίση σας. Επίσης, κάποιες αποκαλύψεις θα δοκιμάσουν σχέσεις με οικείους και θα βρεθείτε σε δίλημμα. Ωστόσο, στην παρούσα φάση καλό θα είναι να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας για να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας. Με την επαναφορά του Δία σε ορθόδρομη πορεία ο τομέας της πνευματικότητας ενισχύεται και μπορείτε να διαπρέψετε οι σπουδαστές, αρκεί να είστε πειθαρχημένοι και ευέλικτοι. Η προσαρμογή σας στις νέες συνθήκες θα παίξει σημαντικό ρόλο. Διαδικαστικές υποθέσεις, νομικά ζητήματα και εμπορικές συναλλαγές θα ευνοηθούν. Μια ερωτική σχέση που ξεκινά αυτή την εποχή θα έχει ομαλή πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή θα σας απασχολήσει με την επιστροφή του Άρη σε ανάδρομη πορεία και δεν θα λείψουν οι προκλήσεις, που θα σας αναγκάσουν να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας. Η εστίαση στο παρελθόν βγάζει στην επιφάνεια καινούργια δεδομένα, τα οποία ενδεχομένως περνούσαν απ' το μυαλό σας, αλλά δεν είχατε αποδείξεις, τώρα όμως δεν θα μπορέσετε σε καμία περίπτωση να τα παραβλέψετε. Ωστόσο, μέχρι τις 14/11 σας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να προωθήσετε τις ιδέες σας στα κατάλληλα άτομα. Φίλοι από το παρελθόν επανέρχονται στη ζωή σας και σας βοηθούν να ξεπεράσετε ένα σημαντικό πρόβλημα. Οικονομικές υποθέσεις που αφορούν κοινούς πόρους και είχαν μπλοκάρει για αρκετούς μήνες αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ροή με την επαναφορά του Δία σε ορθόδρομη πορεία, ενώ θα ευνοηθεί και η ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την επιστροφή του Άρη στον Κριό σε ανάδρομη πορεία ο ενθουσιασμός για την καριέρα σας μπορεί να μειωθεί, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με ένα παλιό εγχείρημα που είχε μείνει. Μέχρι τις 14/11 θα επανεξετάσετε τους στόχους σας και καλό θα είναι να αποφύγετε τα ξεκινήματα. Εξοικονομήστε πόρους και ενέργεια και δώστε έμφαση σε εκκρεμότητες που ίσως φρενάρουν τις προσπάθειές σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και με τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας. Ο Δίας στον Αιγόκερω επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία και διευκολύνει την επίλυση προβλημάτων με τους συνεργάτες ή το ταίρι σας, ενώ δίνει ευκαιρίες για συνεργασίες που θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Μη βιάζεστε να δεσμευτείτε και μην επαναλαμβάνετε λάθη του παρελθόντος. Ιδανική εποχή για να κοινωνικοποιηθείτε και να χαρείτε τη ζωή.

ΛΕΩΝ

Με την επιστροφή του Άρη στον Κριό σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 14/11 καλό θα είναι να ρίξετε τους ρυθμούς και να επανεξετάσετε τους στόχους σας, καθώς θα είναι ένα διάστημα από το οποίο δεν θα λείψουν οι προκλήσεις. Ορισμένοι μπορεί να απογοητευτείτε με τις επιλογές σας και θα αναζητήσετε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις, ενώ κάποιοι άλλοι θα δείτε διαδικαστικές υποθέσεις να μπλοκάρουν, δοκιμάζοντας την υπομονή σας. Το θετικό είναι ότι ο Δίας στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση, οπότε από εσάς θα εξαρτηθεί η εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις διατροφικές σας συνήθειες και γυμναστείτε. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι σε αρμονία και μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οφειλές προς το Δημόσιο και ό,τι αφορά κοινούς πόρους επανέρχονται στο προσκήνιο με την επιστροφή του Άρη στον Κριό σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 14/11 θα είστε σε αναζήτηση εσόδων προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν κληρονομικά ζητήματα και για να μην την πατήσετε θα χρειαστείτε τη συνδρομή νομικού συμβούλου. Σχέσεις με συγγενικά σας πρόσωπα θα δοκιμαστούν, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει στη ζωή σας ένας παλιός έρωτας. Μια πολύ δημιουργική φάση ξεκινά για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο με την επαναφορά του Δία σε ορθόδρομη πορεία και μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας αν αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Ιδανική εποχή για φλερτ και αναζήτηση ερωτικού παρτενέρ, καθώς και για απόκτηση ενός παιδιού. Οι γονείς ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας των παιδιών.

ΖΥΓΟΣ

Ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων θα περάσει διακυμάνσεις με την επαναφορά του Άρη στον Κριό σε ανάδρομη πορεία και η επιβράδυνση, η επανόρθωση και η επανεξέταση θα είναι απαραίτητες στις σχέσεις σας και κυρίως στις συνεργασίες σας. Ενδεχομένως να προκύψουν σοβαρά ζητήματα και καθυστερήσεις σε διαδικαστικά θέματα ή σε μια διαπραγμάτευση, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να φανείτε υπομονετικοί μέχρι τις 14/11, που θα είναι ο Κριός ανάδρομος. Στον τομέα του σπιτιού, ο Δίας, με την επιστροφή του σε ορθόδρομη πορεία, ξεμπλοκάρει θέματα ακίνητης περιουσίας και αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας μέσω της εκμετάλλευσης ενός ακινήτου. Πολύ καλή εποχή για αγορά κατοικίας ή ενός οικοπέδου. Αναζητήστε ευκαιρίες και αποφύγετε τις βεβιασμένες ενέργειες. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας. Αποφύγετε όσους ρίχνουν το ηθικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την επιστροφή του Άρη στον Κριό σε ανάδρομη πορεία τα επαγγελματικά σας και ό,τι αφορά την υγεία θα επιβραδυνθούν και οι καθυστερήσεις με τις οποίες θα βρεθείτε αντιμέτωποι θα σας επιβάλουν να αλλάξετε τακτική και ενδεχομένως κάποιες καθημερινές σας συνήθειες. Σχέδια που έχετε στο μυαλό σας δεν είναι κατάλληλη εποχή για να υλοποιηθούν και καλό θα είναι να αποφύγετε τα ρίσκα, δίνοντας έμφαση στην τρέχουσα εργασία σας. Βελτιώστε τις μεθόδους σας και προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες, ώστε να αντεπεξέλθετε στον ανταγωνισμό. Ο Δίας στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και επηρεάζει θετικά τον τομέα της επικοινωνίας και της εκπαίδευσης, οπότε είναι μια καλή εποχή για διαπραγματεύσεις και εμπορικές συμφωνίες. Αξιοποιήστε τις μαθησιακές σας δεξιότητες και αναπληρώστε τον χαμένο χρόνο σε θέματα σπουδών. Η κοινωνική σας ζωή είναι σχετικά καλή και θα κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Κριό σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 14/11 θα απαιτήσει κάποιες προσαρμογές στην ερωτική σας ζωή και σε πιθανά ρίσκα που είχατε στο μυαλό σας, μια και δεν θα λείψουν τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις. Η δημιουργική σας διάθεση θα είναι πεσμένη και η έλλειψη έμπνευσης θα σας οδηγήσει σε πλήρη απραξία. Μια ερωτική σχέση που σας έχει ενθουσιάσει ενδεχομένως να διαπιστώσετε πως δεν καλύπτει τις ανάγκες σας και να λήξει άδοξα, ωστόσο θα είναι για καλό. Οι γονείς επιστρατεύστε την υπομονή σας και δώστε το σωστό παράδειγμα στα παιδιά, αποφεύγοντας τις εντάσεις. Ο κυβερνήτης σας Δίας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και καθώς διανύει τον τομέα των οικονομικών σας, φέρνει θετικές εξελίξεις. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των πόρων σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια σημαντική αγορά, αποφύγετε τη βιασύνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Κριό επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει έτσι μέχρι τις 14/11. Οι επιβραδύνσεις, οι επισκευές και οι επανεξετάσεις πιθανότατα να χαρακτηρίσουν την προσωπική σας ζωή, συμπεριλαμβανομένων των οικιακών και οικογενειακών θεμάτων. Οι αγαπημένοι σας μπορεί να μην είναι τόσο υπομονετικοί μαζί σας ή εσείς μαζί τους. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις που θα αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή να επανέλθει στο προσκήνιο ένα οικογενειακό θέμα που δεν αντιμετωπίστηκε εγκαίρως. Το καλό είναι ότι ο Δίας στο ζώδιό σας επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, που σημαίνει πως μπορείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας και να βελτιώσετε τη ζωή σας. Η κοινωνική σας ζωή χρήζει βελτίωσης. Φίλοι από το παρελθόν θα σας υπενθυμίσουν πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε μοιραστεί κοινές εμπειρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας της επικοινωνίας πλήττεται με την επιστροφή του Άρη στον Κριό σε ανάδρομη πορεία και δεν θα λείψουν οι εντάσεις με οικείους. Κάποιες καθυστερήσεις σε εμπορικές υποθέσεις ή σε θέματα εκπαίδευσης θα σας προκαλέσουν απογοήτευση και μπορεί να κάνετε σπασμωδικές ενέργειες που δεν θα σας ωφελήσουν. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας μέχρι τις 14/11. Αποφύγετε τη βιασύνη και τον εκνευρισμό στο τιμόνι. Ο Δίας στον Αιγόκερω επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία και σας δίνει ώθηση να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες και κυρίως με τη βελτίωση του ψυχισμού σας. Ιδανική εποχή για να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Όπως και να έχει, ο Δίας έχει υποστηρικτικό ρόλο και θα διευκολυνθείτε στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εποχή θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, καθώς επιστρέφει ο Άρης στον Κριό σε ανάδρομη πορεία, και λόγω καθυστερήσεων θα είναι επιτακτική η επανεξέταση των σχεδίων σας. Ακατάλληλη εποχή για επενδύσεις και σημαντικές αγορές. Διαφυλάξτε τους πόρους σας, ώστε να μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε τυχόν έκτακτα έξοδα και ανάγκες που θα προκύψουν. Επίσης, αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα. Μέσω της συλλογικής προσπάθειας θα ανακαλύψετε νέες διεξόδους, που μπορεί να έχουν και οικονομικά οφέλη, καθώς θα ευνοηθεί ο τομέας της κοινωνικής σας ζωής με την επιστροφή του Δία στον Αιγόκερω σε ορθόδρομη πορεία. Η συμμετοχή σας σε ομάδες με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό θα αναπληρώσει τα κενά που σας δημιούργησε μια ερωτική απογοήτευση και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, κάποιες από αυτές με ερωτικό ενδιαφέρον.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM